Περί υποκλοπής συνδρομητικού σήματος πακέτου Nova (δελτία τύπου κ.τ.λ.)

Re: Απάντηση: 100.000 Ελληνες "έκλεβαν" NOVA!!!!!!

Διαβασε κανα περιοδικο και θα καταλαβεις πανω-κατω.

Δεν με κατευθηνεις λιγο ?
Πες μου τουλαχιστον πιο περιοδικο να διαβασω για να καταλαβω και εγω λιγο.

Re: Απάντηση: 100.000 Ελληνες "έκλεβαν" NOVA!!!!!!

Δεν με κατευθηνεις λιγο ?
Πες μου τουλαχιστον πιο περιοδικο να διαβασω για να καταλαβω και εγω λιγο.

παρε το τελευταιο digitalinfo που εχει 2-3 αρθρα γραμμενα πανω στο θεμα.
κι`εγω που δεν ειμαι του αθληματος,καταλαβα αρκετα....

Re: 100.000 Ελληνες "έκλεβαν" NOVA!!!!!!

Εγώ αυτό που άκουσα είναι πως οτι έχει κάνει στα hd κανάλια, θα το κάνει και στα sd..

Απάντηση: Re: 100.000 Ελληνες "έκλεβαν" NOVA!!!!!!

Δηλαδη, τι σημαινει τουτο ?

"Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχετε πληροφορηθεί ότι εδώ και μερικές εβδομάδες σταδιακά το μοίρασμα κάρτας Nova έχει ουσιαστικά πάψει να υφίσταται. Ο λόγος είναι το surf lock. Μια κατάσταση προστασίας που απαγορεύει στην κάρτα να μοιράζει ταυτόχρονα πάνω από έναν αριθμό κλειδιών. Το πόσα κλειδιά επιτρέπεται να μοιραστούν καθορίζεται από το επίπεδο (level) του surf lock και ενώ παλαιότερα ήταν αόριστο, πριν έναν χρόνο έπεσε στα 4, πολύ σύντομα αργότερα στο 3 και πριν λίγο καιρό έπεσε στο 1. Δηλαδή από την κάθε κάρτα μπορούμε κάθε στιγμή να βλέπουμε μόνο 1 κανάλι, άσχετα αν πληρώνουμε για ένα μπουκέτο καναλιών."
(digitaltvinfo)

Απάντηση: 100.000 Ελληνες "έκλεβαν" NOVA!!!!!!

Λοιπόν παιδες για να μην μαλώνετε άδικα , να σας πω πως όσοι "βλέπαν" noβa συνεχίζουν να τη βλέπουν
τα sd και τα HD

είναι δυο keys παράλληλα αν κατάλαβα καλά.Και αν επιλεχθεί το λάθος Key,μαυρίζει η Εικόνα και πάπαλα...Αλλα ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος ,ήδη υπάρχει λύση από τους σερβεραδες αν το γυρίσει η Ακατανόμαστη σε tweak Keys.

Εφυγαν αρκετά off topic μηνύματα, προσωπικές αντιπαραθέσεις, καθώς και αναφορές σε card sharing.

Παρακαλώ να μείνουμε στα του νήματος......

Απάντηση: 100.000 Ελληνες "έκλεβαν" NOVA!!!!!!

Καλό είναι να φύγει και το ειρωνικό προς τους νόμιμους συνδρομητές μήνυμα #527...

100.000 Ελληνες "έκλεβαν" NOVA?????
Πραγματκά πέφτουμε απο τα σύννεφα......

Πάντως η νόβα φαίνεται να τα πηγαίνει καλά σε αριθμό συνδρομητών.
Ανακοίνωσε αύξηση συνδρομητών κατά 32.000 σε σχέση με το 2010.
Έχει πλέον 340.705 συνδρομητές στην Ελλάδα...

Τώρα τι ποσοστό είναι λόγω HD και λόγω καταπολέμησης της πειρατείας, άγνωστο.

Πάντως η νόβα φαίνεται να τα πηγαίνει καλά σε αριθμό συνδρομητών.
Ανακοίνωσε αύξηση συνδρομητών κατά 32.000 σε σχέση με το 2010.
Έχει πλέον 340.705 συνδρομητές στην Ελλάδα...

Τώρα τι ποσοστό είναι λόγω HD και λόγω καταπολέμησης της πειρατείας, άγνωστο.

...κι εγώ δεν το ξέρω αλλά άντε να τους το βγάλεις από το μυαλό!

Σου λένε, να, ξεπαστρέψαμε τις κάρτες, κλειδώσαμε το HD (που είμαστε διψασμένοι), ήρθανε 32 χιλιάδες, τώρα θα κατεβάσουμε το surf lock στο 1 θα τσιμπήσουμε άλλους 58 χιλιάδες!!!

Η κάθε εταιρία κουβαλάει ένα χαρακτήρα απο την γέννηση, της μια νοοτροπία, μια κουλτούρα κι αυτός της "ακατανόμαστης" είναι της Ελληνίδας γκομένας. Η οποία νομίζει ότι όλοι θέλουν να την πηδήξουν και όσοι σχετιστούν μαζί της (πιστεύει) ότι οφείλουν να ανέχονται τα καπρίτσια της και τους πονοκεφάλους της.

:fahne90:

Λόγω συνδυαστικού πακέτου είναι. Ποιο hd και τρίχες..

Πες τα χρυσόστομε... και πολλοί απ' αυτούς με το "βασικό" πακέτο, δηλαδή ελεύθερα ελληνικά κανάλια και 2-3 ελεύθερα ντοκυμαντεράδικα, χωρίς δηλαδή πραγματικό όφελος σε περιεχόμενο, όπως ήμουν εγώ πέρυσι.

Το κακό είναι πως σιγά σιγά θα καταντήσει και η Forthnet εντελώς "NOVA" εταιρία, ήδη η εταιρική νοοτροπία αλλάζει προς το χειρότερο...

Re: Απάντηση: Re: 100.000 Ελληνες "έκλεβαν" NOVA!!!!!!

Σου λένε, να, ξεπαστρέψαμε τις κάρτες, κλειδώσαμε το HD (που είμαστε διψασμένοι), ήρθανε 32 χιλιάδες, τώρα θα κατεβάσουμε το surf lock στο 1 θα τσιμπήσουμε άλλους 58 χιλιάδες!!!

Η κάθε εταιρία κουβαλάει ένα χαρακτήρα απο την γέννηση, της μια νοοτροπία, μια κουλτούρα κι αυτός της "ακατανόμαστης" είναι της Ελληνίδας γκομένας. Η οποία νομίζει ότι όλοι θέλουν να την πηδήξουν και όσοι σχετιστούν μαζί της (πιστεύει) ότι οφείλουν να ανέχονται τα καπρίτσια της και τους πονοκεφάλους της.

:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Aκόμα γελάω
Αχτύπητο σχόλιο
mpokeRas υποκλίνομαι!
:worshippy:

Το συνδυαστικό πακέτο υπάρχει χρόνια (μάλιστα παλιά ήταν και καλύτερο, έδινε μείωση για πάντα...). Το HD και τα κλειδώματα είναι το νέο από τον περασμένο Σεπτέμβρη...