Περιοδικό "Digital Satellite TV Info" Τεύχη 2008-2010

Απάντηση: "Digital Satellite TV" Δεκεμβρίου

4 ισχυρότερους Linux δέκτες της αγοράς, τους οποίους κυριολεκτικά ξεψαχνίσαμε... και απογυμνώσαμε, με τις αρετές τους και τα προβλήματά τους.
αυριο θα το παρω για να δω που πονα και αν πονα ο dm8000-bye-

Re: "Digital Satellite TV" Δεκεμβρίου

Βρε δίδυμε, από το περιοδικό περιμένεις να βρεις τιμές ????

Βρωμάει ο τόπος......

Γιατι στα αλλα περιοδικα που αναφερουν τιμες (Pc magazine, RAM κτλ) δεν βρωμαει ο τοπος?
Ειπαμε, ειναι σκοπιμη η μη αναγραφη τιμων για να πουλανε οσο θελουν οι εμποροι-καταστηματαρχες και να μην δεσμευονται απο μια ενδεικτικη τιμη που υπαρχει σε ενα περιοδικο.

Και μας είναι τόσο δύσκολο να κάνουμε μια σύγκριση ???????

Έλεος βρε παιδιά, το πιο εύκολο πράγμα είναι να βρούμε τιμές.....

Αν περιμέναμε από τα περιοδικά σωθήκαμε.....

Και μη ξεχνάτε ότι η αγορά είναι ελεύθερη και διαμορφώνει τις τιμές όπως της βγαίνει , αν υπήρχε υποχρέωση ανώτατων τιμών από το υπουργείο εμπορίου τότε θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Αυτό όμως δεν γίνεται πουθενά στον κόσμο.

Τις τιμές τις διαμορφώνει η αγορά όσο αφορά τα μαγαζιά που πουλάνε και η πίεση από τον τελικό καταναλωτή, εμάς δηλαδή.

Οι αντιπρόσωποι και οι τιμές τους είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο....

Απάντηση: "Digital Satellite TV" Δεκεμβρίου

@Afam
Πρώτον, δεν ασχολούνται όλοι με το Internet και υπάρχουν πολλοί που η μόνη τους πηγή ενημέρωσης είναι τα περιοδικά.
Δεύτερον, επειδή διαβάζω και ξένο τύπο, παντού υπάρχουν τιμές. Στην Ελλάδα η ελεύθερη αγορά ..δεν το επιτρέπει!

Καλημέρα,
υπάρχουν κανονικά τιμές μέσα και στα δύο τεστ που έχει...
Τα έχουμε πει αυτά. Όπου μπορούμε να δίνουμε τιμές... δίνουμε.

αυριο θα το παρω για να δω που πονα και αν πονα ο dm8000

και γω για να δω γιατι ειναι ο QBOX HD μεσα σε αυτους

Γιατι λες να τα γραψουν ολα τα προβληματα?αν εχουν?μην ειστε και τοσο αφελης,γιατι μετα θα χασουν τη ρεκλαμα και το μαιντανο,μονο αν εχεις το δεκτη εσυ και δεις τι κανει,οσο για της τιμες αστο....-bye-

Re: Απάντηση: "Digital Satellite TV" Δεκεμβρίου

@Afam
Πρώτον, δεν ασχολούνται όλοι με το Internet και υπάρχουν πολλοί που η μόνη τους πηγή ενημέρωσης είναι τα περιοδικά.
Δεύτερον, επειδή διαβάζω και ξένο τύπο, παντού υπάρχουν τιμές. Στην Ελλάδα η ελεύθερη αγορά ..δεν το επιτρέπει!

..............!!!!!!!!!!! :grinning-smiley-043 :grandpa:

Re: Απάντηση: "Digital Satellite TV" Δεκεμβρίου

@Afam

Και εγώ διαβάζω ξένο τύπο αλλά δεν υπάρχουν πάντα τιμές....

Και επιπλέον, δεν είναι σίγουρο ότι όσοι αγοράζουν το περιοδικό για ενημέρωση δεν ασχολούνται με internet.....

Μη βγάζουμε συμπεράσματα χωρίς να έχουμε τις κατάλληλες αποδείξεις....

Και κάτι για την ελεύθερη αγορά, εδώ και 4 μήνες ψάχνω, ρωτάω, παίρνω τιμές...(ξέρεις για ποιο λόγο), οι διαφορετικές τιμές που δίνουν οι αντιπρόσωποι σε κάθε επαγγελματία (ο οποίος με τη σειρά του θα τις διαμορφώσει για τον τελικό καταναλωτή) έχουν να κάνουν με το πως αγοράζει το μαγαζί (μετρητά, επιταγές), με την φερεγγυότητα, τις πωλήσεις και αρκετά άλλα πράγματα.

Ακριβώς το ίδιο που γίνεται στο εξωτερικό (και εκεί έχω ψαχτεί)....

Γιατι λες να τα γραψουν ολα τα προβληματα?αν εχουν?μην ειστε και τοσο αφελης,γιατι μετα θα χασουν τη ρεκλαμα και το μαιντανο,μονο αν εχεις το δεκτη εσυ και δεις τι κανει,οσο για της τιμες αστο....-bye-

Έχουμε γράψει και όλα τα προβλήματα...

Έχουμε γράψει και όλα τα προβλήματα...

Οι δορυφορικοί δέκτες, και ειδικά οι λινουξάτοι, είναι πλέον τόσο πολύπλοκοι και τόσο πολυσύνθετοι που δε νομίζω να μπορεί κανένα review περιοδικού να τους αναλύσει σε βάθος, όλα τα προβλήματα ή "προβλήματα". Χωρίς να έχω διαβάσει το άρθρο ακόμα, τι μπορείς να πεις πχ για τον ipbox 9000; Με ποιο λογισμικό θα τον κρίνεις; Με το επίσημο; Με enigma2; Και αν με enigma2, με ποιο enigma2; Με iscan, με PKT, με sifteam extreme που μόλις κυκλοφόρησε και αναβαθμίζει κατά πολύ το δέκτη; Μήπως με enigma1 που υπάρχει και αυτό για τον ipbox; Θα τον κρίνεις με δύο DVB-S2 tuner ή με ένα; Ή μήπως σαν combo DVB-S2/T; Θα τον κρίνεις σαν multimedia player; Με τι αρχεία; divx ή mkv; Η λίστα είναι τεράστια.

Γι' αυτό υπάρχουν και τα φόρα, για να συζητάμε σε βάθος για κάθε δέκτη.

Οι δορυφορικοί δέκτες, και ειδικά οι λινουξάτοι, είναι πλέον τόσο πολύπλοκοι και τόσο πολυσύνθετοι που δε νομίζω να μπορεί κανένα review περιοδικού να τους αναλύσει σε βάθος, όλα τα προβλήματα ή "προβλήματα". Χωρίς να έχω διαβάσει το άρθρο ακόμα, τι μπορείς να πεις πχ για τον ipbox 9000; Με ποιο λογισμικό θα τον κρίνεις; Με το επίσημο; Με enigma2; Και αν με enigma2, με ποιο enigma2; Με iscan, με PKT, με sifteam extreme που μόλις κυκλοφόρησε και αναβαθμίζει κατά πολύ το δέκτη; Μήπως με enigma1 που υπάρχει και αυτό για τον ipbox; Θα τον κρίνεις με δύο DVB-S2 tuner ή με ένα; Ή μήπως σαν combo DVB-S2/T; Θα τον κρίνεις σαν multimedia player; Με τι αρχεία; divx ή mkv; Η λίστα είναι τεράστια.

Γι' αυτό υπάρχουν και τα φόρα, για να συζητάμε σε βάθος για κάθε δέκτη.

Δίκιο έχεις. Πρόλα αυτα, έχει γίνει προσέγγιση στα περισσότερα απ´αυτά.

Μια ερώτηση γιατί δεν το έχω παραλάβει ακόμη ...
Γράφει η ανακοίνωση (το Δελτίου τύπου δηλαδή) οτι άλλαξε ιδιοκτησία το περιοδικό ή κατάλαβα λάθος ?

Μια ερώτηση γιατί δεν το έχω παραλάβει ακόμη ...
Γράφει η ανακοίνωση (το Δελτίου τύπου δηλαδή) οτι άλλαξε ιδιοκτησία το περιοδικό ή κατάλαβα λάθος ?

Σωστά κατάλαβες!
Τώρα το περιοδικό ανήκει κατά 100% στον Αργύρη Νομικό (arno)
Με την ευκαιρία έγιναν και αρκετές αισθητικές παρεμβάσεις στα κασέ και αναδιάταξη στην εσωτερική θέση των θεμάτων που νομίζω ότι ήταν επιτυχημένες (οι αναγνώστες θα το κρίνουν βέβαια), αλλά έγινε και τροποποίηση του τίτλου που τωρα θα είναι Digital TV info και απο κάτω με μικρότερα γράμματα θα γράφει Satellite, HD & IPTV ώστε να βρίσκεται σε σωστότερη αντιστοιχία με όλα τα "παρακλάδια" της ψηφιακής τηλεόρασης που καλύπτει θεματικά

"Δυνατές κινήσεις" σε δύσκολες εποχές...Συγχαρητήρια Αργύρη και είς ανώτερα.
Περιμένω να παραλάβω το τεύχος για να δώ και τις αισθητικές αλλαγές.
Με την ευκαιρία να ευχαριστήσω και δημόσια το περιοδικό για την τιμή που μου έκανε να φιλοξενήσει τις θέσεις μου στην "φωνή των αναγνωστών".

Απάντηση: Re: Απάντηση: "Digital Satellite TV" Δεκεμβρίου

Και εγώ διαβάζω ξένο τύπο αλλά δεν υπάρχουν πάντα τιμές....

Και επιπλέον, δεν είναι σίγουρο ότι όσοι αγοράζουν το περιοδικό για ενημέρωση δεν ασχολούνται με internet.....

Μη βγάζουμε συμπεράσματα χωρίς να έχουμε τις κατάλληλες αποδείξεις.
Αντώνη τι δεν κατάλαβες να στο εξηγήσω.
Εγραψα:
"δεν ασχολούνται όλοι με το Internet και υπάρχουν πολλοί που η μόνη τους πηγή ενημέρωσης είναι τα περιοδικά."
Δεν ανέφερα πουθενά ότι όσοι αγοράζουν το περιοδικό δεν ασχολούνται με το Internet..

Μη προτρέχει το χέρι στο πληκτρολόγιο..