Περιοδικό "Digital Satellite TV Info" Τεύχη 2008-2010

Απάντηση: "Digital TV Info" Ιανουαρίου

Ορισμένοι εξ υμών έχουν συνηθίσει σε άλλες διαδικασίες και αυτό δεν κρύβεται. Στημένες καταστάσεις, θεωρίες συνωμοσίας και νοοτροπία θύματος.
Ανοίξτε λίγο τους ορίζοντες σας και μάθετε να συνυπάρχετε με ανθρώπους που δε συμφωνούν μαζί σας. Η διαφωνία δεν είναι κακό πράγμα, ο τρόπος που εκφράζεται μπορεί να είναι.

Last edited:
Re: "Digital TV Info" Ιανουαρίου

Και εννοείται ότι και εγώ δεν συμφωνώ μαζί σας δίδυμε, αυλές και άλλου τέτοιου είδους @απαριές εδώ μέσα δεν παίζουν. Κάποιοι έχουν κάνει αγώνα για αυτό (το να μην υπάρχουν).

Και εγώ σε πολλά δεν συμφωνώ με τον Αλέξη, του τα έχω και μου τα έχει χώσει αρκετές φορές εδώ και τρία χρόνια αλλά αυτό που μας ενδιαφέρει πάνω από όλα είναι το καλό αυτού του χώρου... και σε αυτόν τον δρόμο θα συνεχίσουμε και σε όποιον αρέσει...

Το ότι δεν συμφωνώ σε όλα με τον Αλέξη είναι ένα τρανό παράδειγμα για το πως συνυπάρχουν άνθρωποι στον ίδιο χώρο.....

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά και από εμένα,
Από πλευράς περιοδικού θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν υπάρχουν αυλικοί και μη. Φυσικά όλες οι απόψεις είναι πάντα σεβαστές. Από εκεί και πέρα, ας αφήσουμε την στήλη να κυλήσει και ο χρόνος θα δείξει την άληθεια. Δεν είναι ανάγκη να προτρέχουμε.
Καμμία άλλη κριτική για το περιοδικό; Κάτι κακό ή καλό;

Re: Απάντηση: "Digital TV Info" Ιανουαρίου

Με τα υπονοούμενα που αφήνεις σε μία και μόνη φράση σου στο post#8 κατάφερες και έκανες "μάτσο" ένα ολόκληρο thread.

Αυτό είναι στα πλαίσια της όποιας "βοήθειας" όπως την ονομάζεις εσύ;

Μέχρι το 8 πόστ, τα παραπάνω ήταν ποστ κάποιας ουσίας δηλαδή? ή βοήθειας??
ή μήπως ΔΕΝ ηταν υπονοούμενα τα προηγούμενα ποστς? -bye-

& για να μην ψάχνετε το ποιος φταίει, ανατρέξτε στο ίδιο θέμα προηγούμενων μηνών

Καμμία άλλη κριτική για το περιοδικό; Κάτι κακό ή καλό;

Κακό..

Ανήκω στην μειοψηφία :grinning-smiley-043 από εκείνους που θέλουν να παρακολουθούν τους πίνακες με τα κανάλια της C-band όπου δεν υπήρχαν πάλι δυστυχώς :bigcry:στο τελευταίο τεύχος.

Απάντηση: "Digital TV Info" Ιανουαρίου

Ουτε που το πηρα χαμπαρι θα παω σε λιγο στο περιπτερο να το παρω!-bye-

Κακό..

Ανήκω στην μειοψηφία :grinning-smiley-043 από εκείνους που θέλουν να παρακολουθούν τους πίνακες με τα κανάλια της C-band όπου δεν υπήρχαν πάλι δυστυχώς :bigcry:στο τελευταίο τεύχος.

Άδωνη καλημέρα,
Σωστή η κριτική σου. Όπως γνωρίζεις η μπάντα C απευθύνεται σε πολύ μικρό κοινό. Για αυτό από εδώ και στο εξής θα δημοσιεύεται μήνα παρά μήνα.

Καλό θα ήταν να δοθεί προσοχή και στο πίνακα με τα ελεύθερα κανάλια ανά χώρα κατάταξης.

Υπάρχουν πολλές ανακρίβειες πχ Sky news Italia -Hotbird, Mtv Turkey-Hotbird.....

Το γεγονός ότι υπάρχουν κανάλια με τη κατάληξη International δε σημαίνει ότι χρησημοποιούν την Αγγλική Γλώσσα πλήν ελαχίστων εξαιρέσεων όπως CCTV4, Arrirang.

Παιδιά μια ερώτηση: Για κάποιον που δν έχει ιδέα από δορυφορικά προγράμματα, δέκτες, κλπ, και που θέλει να μάθει τα βασικά για το τι να αποκτήσει (εξοπλισμό), κλπ, τι θα πληρώνει, κλπ, το τεύχος αξίζει?
Να πάω να το πάρω κι εγώ αν είναι.

Σκέφτομαι σιγά σιγά για πιάτο ώστε να βλέπουμε δορυφορικά κανάλια με την παρέα. Κυριώς για αθλητικά. Ποδόσφαιρο, Euroleague και NBA..

Παιδιά μια ερώτηση: Για κάποιον που δν έχει ιδέα από δορυφορικά προγράμματα, δέκτες, κλπ, και που θέλει να μάθει τα βασικά για το τι να αποκτήσει (εξοπλισμό), κλπ, τι θα πληρώνει, κλπ, το τεύχος αξίζει?

Σκέφτομαι σιγά σιγά για πιάτο ώστε να βλέπουμε δορυφορικά κανάλια με την παρέα. Κυριώς για αθλητικά. Ποδόσφαιρο, Euroleague και NBA..

Και τα 2 περιοδικά έχουν παρουσιάσει θέμα στο παρελθόν για αρχάριους στη δορυφορική ή που θα βρει κάποιος πχ αθλητικά κανάλια και πως θα γίνει η λήψη αυτών

Φίλε Μπάμπη Καλημέρα και Χρόνια Πολλά,
το συγκεκριμένο τεύχος του Digital TV ενδύκνειται για αρχάριους. Από εκεί και πέρα μην περιμένεις να πάρεις ένα τεύχος και να τα μάθεις όλα. Αυτό όμως που μπορώ να σου πω είναι ότι αν παρακολουθήσεις το Digital TV σε ετήσια βάση θα είσαι expert.

Καταρχήν να ευχαριστήσω και τους 2 για τις απαντήσεις σας, και χρόνια πολλά!

Και τα 2 περιοδικά έχουν παρουσιάσει θέμα στο παρελθόν για αρχάριους στη δορυφορική ή που θα βρει κάποιος πχ αθλητικά κανάλια και πως θα γίνει η λήψη αυτών

Το άλλο περιοδικό ποιο είναι??

Φίλε Μπάμπη Καλημέρα και Χρόνια Πολλά,
το συγκεκριμένο τεύχος του Digital TV ενδύκνειται για αρχάριους. Από εκεί και πέρα μην περιμένεις να πάρεις ένα τεύχος και να τα μάθεις όλα. Αυτό όμως που μπορώ να σου πω είναι ότι αν παρακολουθήσεις το Digital TV σε ετήσια βάση θα είσαι expert.

Θα το ψάξω λοιπόν σήμερα το περιοδικό να ξεκινήσει σιγά-σιγά η ενημέρωση..

Αυτό όμως που μπορώ να σου πω είναι ότι αν παρακολουθήσεις το Digital TV σε ετήσια βάση θα είσαι expert.
Καταλαβαίνω αυτό που λένε " αν δεν παινέψεις το σπίτι σου " αλλά πιστεύω ότι η διατύπωση θα ήταν καλλίτερη αν έλεγε : "θα είσαι αρκετά ενημερωμένος ." -bye-

Καταλαβαίνω αυτό που λένε " αν δεν παινέψεις το σπίτι σου " αλλά πιστεύω ότι η διατύπωση θα ήταν καλλίτερη αν έλεγε : "θα είσαι αρκετά ενημερωμένος ." -bye-
Σίγουρα είναι καλύτερη έτσι η διατύπωση, αλλά το πρώτο δεν ισχύει.

Καλή Χρονιά σε σένα και την οικογένειά σου :108:

Re: "Digital Satellite TV" Δεκεμβρίου

Υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνω συνδρομητής και να βλέπω τα άρθρα του περιοδικού online ?

Thankz!

Re: "Digital Satellite TV" Δεκεμβρίου

Υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνω συνδρομητής και να βλέπω τα άρθρα του περιοδικού online ?

Thankz!

Προς το παρόν όχι!