Περιοδικό Ήχος

Όσοι παίρνουν το περιοδικό βλέπουν και άλλους να υπογράφουν τα κείμενα. Εκτός αυτού, υπάρχουν κάποια που δεν έχουν υπογραφή. Κατά τη γνώμη μου δεν τα κάνει όλα ο Φωτιάδης.

Ότι είναι να γίνει θα το μάθουμε στις 8/5 που είναι η γενική συνέλευση.

Re: Απάντηση: Περιοδικό Ήχος

Γιατί ο αγαπητός mdqv,έχει το χάρισμα του γραπτού λόγου;
Εκτος και τον γνωρίζεις!
Οπότε σου επιστρέφω πολύ φιλικά την ερώτηση!:ernaehrung004:

Εεεε, τώρα... μήν τον αδικείς!
Ωραία τα έγραψε! :2thumb22sup:

Εεεε, τώρα... μήν τον αδικείς!
Ωραία τα έγραψε! :2thumb22sup:
Βρε μπαγασηδες ,ειναι δυνατον να μην γραφω ωραια με τοσα βραβεια λογοτεχνισς στο ραφι ?????:flipout:
Παντως παιδες αν τα φερει η τυχη και συναντηθουμε καποτες, θα σας πω δυο τρεις ιστοριες να φριξετε.

(για αυτους ντε....που γραφουν ομορφα!!!)

Σημερα ειδα στα περιπτερα ενα τευχος των 4Τ που εγραφε στο εξωφυλο ¨restart ¨
Παλιο ηταν????

Σημερα ειδα στα περιπτερα ενα τευχος των 4Τ που εγραφε στο εξωφυλο ¨restart ¨
Παλιο ηταν????

Όπως είπε πριν λίγες μέρες ο ΚΚ ήταν το πιο σύντομο ρισταρτ στον έντυπο τύπο!

Η επίσημη ανακοίνωση των Τεχνικών Εκδόσεων:
http://ptisidiastima.wordpress.com/2013/05/09/meinete-syntonismenoi-4/#more-42939
Ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια είναι ότι μάλλον ψήφισε μόνο ο Καββαθάς. Άλλοι μέτοχοι δεν εμφανίστηκαν.
Στο hxoseikona.gr έχουν ανέβει όλα τα τελευταία τεστ του Ήχου. Δεν ξέρω αν αυτό θα είναι ηλεκτρονική συνέχεια... Πάντως τόσο η Πτήση όσο και το επετειακό τεύχος του Ήχου ήταν έτοιμα, για τυπογραφείο και ως ύλη αντίστοιχα.

Η επίσημη ανακοίνωση των Τεχνικών Εκδόσεων:
http://ptisidiastima.wordpress.com/2013/05/09/meinete-syntonismenoi-4/#more-42939
Ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια είναι ότι μάλλον ψήφισε μόνο ο Καββαθάς. Άλλοι μέτοχοι δεν εμφανίστηκαν.
Στο hxoseikona.gr έχουν ανέβει όλα τα τελευταία τεστ του Ήχου. Δεν ξέρω αν αυτό θα είναι ηλεκτρονική συνέχεια... Πάντως τόσο η Πτήση όσο και το επετειακό τεύχος του Ήχου ήταν έτοιμα, για τυπογραφείο και ως ύλη αντίστοιχα.

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση Θέμη!

Καλά, η ανακοίνωση των εργαζομένων είναι καταπέλτης...
Εγώ σήμερα έμαθα για τον ήχο, καθότι τον αγόραζα σπάνια. Δεν μου άρεσε σαν περιοδικό, και παρότι έχω αγοράσει σύνολο 15-20 τεύχη, μου είχαν κάνει απίστευτα αρνητική εντύπωση τα γραφόμενα στις αρχικές σελίδες, που ασχολούνταν συχνά-πυκνά με το hitech, το οποίο αγόραζα ανελλιπώς. Μου έβγαζαν μια μιζέρια του δεύτερου που ζηλεύει τον πρώτο. Και δυστυχώς, όταν σκεύτομαι "ήχος" είναι το 1ο πράγμα που θυμάμαι, και το 2ο τα reviews των τηλεοράσεων (επίσης με αρνητική διάθεση)...

Αν και δεν είχα θετική εικόνα για το περιοδικό, κρίμα που κλείνει...
Και κρίμα για τους εργαζόμενους που έχασαν τόσα χρήματα μαζί με την δουλειά τους.

Kαταπέλτης όχι...Απλά η αλήθεια.

Ωστε τσογλάνια και κωλόπαιδα οι εργαζόμενοι τώρα κ.Καββαθά,επειδή ζητούν τα δεδουλευμένα τους,ενώ εσείς εισπράξατε 7ψήφιο νούμερο απο τις εκδόσεις Λυμπέρη,που εσείς επιλέξατε να τους πουλήσετε;

Πάντα μου έβγαζε μια απολυτότητα,κάτι απο...βασιλιά ήλιο,που τα ήξερε όλα και τα έκρινε όλα,όντας αυτός υπεράνω όλων...
Το ίδιο και τα μεγαλοστελέχη του στις εκδόσεις...

Το περιοδικό ήταν αυτό που ήταν χάρις στους συνεργάτες του και στο προσωπικό του κι όχι χάρις στον Καββαθά και στον Φωτιάδη...

Κρίμα τους εργαζόμενους των εκδόσεων για την δουλειά και τους θυσίες που πανε χαμένα,για τις ζώές τους που πλέον είναι μετέωρες εξαιτίας των επιλογών άλλων.

Καλά, η ανακοίνωση των εργαζομένων είναι καταπέλτης...

Kαταπέλτης όχι...Απλά η αλήθεια.

Ωστε τσογλάνια και κωλόπαιδα οι εργαζόμενοι τώρα κ.Καββαθά,επειδή ζητούν τα δεδουλευμένα τους,ενώ εσείς εισπράξατε 7ψήφιο νούμερο απο τις εκδόσεις Λυμπέρη,που εσείς επιλέξατε να τους πουλήσετε;

Πάντα οι Ανακοινώσεις των Εργαζομένων ή των Εργοδοτών -μεμονωμένα- είναι καταπέλτης...
Κι εγώ άμα γράψω μόνος μου διάφορα για κάποιον με τον οποίο έχω διαφορές, καταπέλτης θα ήμουν!

Σε ποιά ανακοίνωση του ΚΚ, αναφέρονται οι χαρακτηρισμοί που λένε οι Εργαζόμενοι?
Έχω διαβάσει διάφορες ανακοινώσεις, αλλά καμμία με τέτοιους χαρακτηρισμούς.

Τέλος, είναι εύκολο να βλέπουμε κ να ακούμε για νουμεράκια επταψήφια, η αλήθεια όμως δεν είναι ποτέ μονόπλευρη και τόσο απλή.
Αν αυτά τα χρήματα πήγαν για το τυπογραφείο που έκλεισε κ έβαλε μέσα τον Καββαθά?
Και για την πίστα στα Μέγαρα κ για κάποιο σπίτι που πούλησε μετά για να ξεχρεώσει κ να βρει άκρη?

Έχετε διαβάσει το editorial του Καββαθά στους τελευταίους 4Τ?
Ή μήπως ο ΚΚ ως εργοδότης έχει λιγότερη αξιοπιστία από τους Εργαζόμενους ??

Όσο εξέδιδε όλα αυτά τα περιοδικά όμως σας άρεσε έτσι?

..για να δούμε ποιούς λεει "Τσογλάνια" ο Καββαθάς

http://http://kavvathas.com/2013/04/14/ας-προσέχουν-τα-τσογλάνια/

Μήπως αναφέρεται σε αυτούς που διαδίδουν ψεύδη στα διάφορα blogs?
Επειδή η Λάσπη πουλάει...

Αφού δεν πλήρωναν οι ΤΕ αλλά ο Λυμπέρης... Τι να κάνουμε δηλαδή αν δεν το καταλαβαίνουν αυτό μερικοί???

Last edited:
Εμένα όπως προείπα,ούτε αυτός ούτε τα περιοδικά του μου άρεσαν.Ανέκαθεν.

Για να τα λένε φόρα-παρτίδα οι εργαζόμενοι και μάλιστα επώνυμα,όπως τα περιγράφουν στο παραπάνω λίνκ,κάτι παραπάνω απο τους απλά θεατές ξέρουν και φυσικά παίρνουν και την ευθύνη όσων λένε.

Σε κάθε περίπτωση όπως και σ' αυτή,η πλευρά των εργαζομένων κι όχι των εργοδοτικών αντιπαθέστατων και καβαλημένων για μένα "ειδώλων",είναι αυτή που κερδίζει την συμπαράσταση και την συμπάθειά μου.Εξάλλου αυτοί θα πεινάσουν και θα βρεθούν άνεργοι κι όχι ο Καββαθάς,που πούλησε σε καλή τιμή,μαζί και τις ζωές των εργαζομένων.

Πάντα οι Ανακοινώσεις των Εργαζομένων ή των Εργοδοτών -μεμονωμένα- είναι καταπέλτης...
Κι εγώ άμα γράψω μόνος μου διάφορα για κάποιον με τον οποίο έχω διαφορές, καταπέλτης θα ήμουν!

Σε ποιά ανακοίνωση του ΚΚ, αναφέρονται οι χαρακτηρισμοί που λένε οι Εργαζόμενοι?
Έχω διαβάσει διάφορες ανακοινώσεις, αλλά καμμία με τέτοιους χαρακτηρισμούς.

Τέλος, είναι εύκολο να βλέπουμε κ να ακούμε για νουμεράκια επταψήφια, η αλήθεια όμως δεν είναι ποτέ μονόπλευρη και τόσο απλή.
Αν αυτά τα χρήματα πήγαν για το τυπογραφείο που έκλεισε κ έβαλε μέσα τον Καββαθά?
Και για την πίστα στα Μέγαρα κ για κάποιο σπίτι που πούλησε μετά για να ξεχρεώσει κ να βρει άκρη?

Έχετε διαβάσει το editorial του Καββαθά στους τελευταίους 4Τ?
Ή μήπως ο ΚΚ ως εργοδότης έχει λιγότερη αξιοπιστία από τους Εργαζόμενους ??

Όσο εξέδιδε όλα αυτά τα περιοδικά όμως σας άρεσε έτσι?

Επειδή εγώ έγραψα για καταπέλτη, όχι δεν μου άρεσαν τα περιοδικά του. Οι χαρακτηρισμοί δεν είναι μόνο δημόσιοι. Μπορεί στην δημόσια εικόνα να είναι υπεράνω υποψίας και στους διαδρόμους να τους βρίζει. Δεν τα λέει ένας, από ότι κατάλαβα είναι περίπου 20 άτομα.

..για να δούμε ποιούς λεει "Τσογλάνια" ο Καββαθάς

http://http://kavvathas.com/2013/04/14/ας-προσέχουν-τα-τσογλάνια/

Μήπως αναφέρεται σε αυτούς που διαδίδουν ψεύδη στα διάφορα blogs?
Επειδή η Λάσπη πουλάει...

Αφού δεν πλήρωναν οι ΤΕ αλλά ο Λυμπέρης... Τι να κάνουμε δηλαδή αν δεν το καταλαβαίνουν αυτό μερικοί???

Εγώ δεν το καταλαβαίνω. Μιλάμε για μέτοχο του 33%. Μου θυμίζει το επιχείρημα αυτό μόδιστρο, που δεν ήξερε τι έκανε ο λογιστής του...

Εγω διαβαζα τα περιοδικα του 43 χρονια και ηξερα και ειχα εξοικειωθει με το υφος του.
Ομως ποιος εκανε τις κινησεις αποτυχιας?
Ηταν ενηλικας επιχειρηματιας γνωστης του χωρου.
Για τα δικα του σφαλματα οι τελευταιοι που φταινε ειναι οι εργαζομενοι ακομα και αν τον ιδιο τον τυλιξανε η του τραβηξανε το χαλι