Περιοδικό Ήχος

Απάντηση: Re: Περιοδικό Ήχος

Aπο τη μια "τσογλανια" και "κωλοπαιδα" (που ομως πουθενα δεν φαινεται οτι εννοει ως τετοια τους εργαζομενους ο ΚΚ, δεδομενου πως δεν ριχνει σ´αυτους το φταιξιμο για το κλεισιμο των ΤΕ)
και απο την αλλη " η αυλη" και μερικες ασυναρτησιες της ανακοινωσης, οπως και ηθελημενες παραποιησεις (ο ΚΚ τους καλεσε να δουλεψουν για τη ΝΕΑ εταιρεια οχι για τις ΤΕ),
με κανουν να πιστεψω πως τελικα μαλλον ο ΚΚ δεν ειχε αδικο ακομη και να ελεγε αυτα που δεν ειπε... Οχι, πως οι εργαζομενοι δεν εχουν δικιο να ζητουν τα λεφτα τους (αλιμονο!), αλλα γιατι ενω ξερουν πως το καραβι βουλιαξε, αυτοι ουσιαστικα εκβιαζουν ζητωντας απο εναν ανθρωπο που δεν ειχε σχεση με τα οικονομικα των ΤΕ (δικαστικως πλεον αποδειχθεν) να τους...πληρωσει. Αυτο πως λεγεται;

Last edited:
Δηλαδή, να κλείσουμε την "παλιά" με τα χρέη, και να ανοίξουμε "νέα" εταιρία; Η ΑΕΚ είναι, ή το ΠΑΣΟΚ;;; :flipout:

Απάντηση: Re: Περιοδικό Ήχος

Δηλαδή, να κλείσουμε την "παλιά" με τα χρέη, και να ανοίξουμε "νέα" εταιρία; Η ΑΕΚ είναι, ή το ΠΑΣΟΚ;;; :flipout:

Γιατι σε παραξενευει; ετσι δεν κανουν στην Ελλαδα οι ψευτοεπιχειρηματιες; φαληριζουν τη μια, αρπαζουν το χρημα και ανοιγουν μια αλλη. Πρωτη φορα ειναι; Με τη διαφορα πως ο ΚΚ δεν "κλεινει" (τι να κλεισει; εταιρεια που δεν του ανηκει!) και "ανοιγει" αλλη για την κονομα, αλλα για την καυλα του. Και το εχει αποδειξει ο,τι πανω απο το μερακι δεν βαζει τιποτα - ουτε και την δημιουργια οικογενειας, οπως ειπε παλαιοτερα.

Re: Απάντηση: Περιοδικό Ήχος

Εμένα όπως προείπα,ούτε αυτός ούτε τα περιοδικά του μου άρεσαν.Ανέκαθεν.

Για να τα λένε φόρα-παρτίδα οι εργαζόμενοι και μάλιστα επώνυμα,όπως τα περιγράφουν στο παραπάνω λίνκ,κάτι παραπάνω απο τους απλά θεατές ξέρουν και φυσικά παίρνουν και την ευθύνη όσων λένε.

Σε κάθε περίπτωση όπως και σ' αυτή,η πλευρά των εργαζομένων κι όχι των εργοδοτικών αντιπαθέστατων και καβαλημένων για μένα "ειδώλων",είναι αυτή που κερδίζει την συμπαράσταση και την συμπάθειά μου.Εξάλλου αυτοί θα πεινάσουν και θα βρεθούν άνεργοι κι όχι ο Καββαθάς,που πούλησε σε καλή τιμή,μαζί και τις ζωές των εργαζομένων.

Δικαίωμά σου να μη σου αρέσουν τα περιοδικά του ΚΚ και ο ΚΚ και όλο του το σόϊ.

Οι εργαζόμενοι είναι πάντα συμπαθείς, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι γνωρίζουν ποιά είναι η σωστή αντίδραση ή ότι η ανακοίνωσή τους, επειδή τη γράφουν επώνυμα, είναι κ αληθής!
Εμένα μου έκανε κακή εντύπωση η ανακοίνωση, γιατί φαίνεται ότι στρέφονται στον εργοδότη που τους έδωσε εργασία τόσα χρόνια κ που έκανε μια επιλογή για την οποία κρίθηκε πριν από μερικά χρόνια κ η οιποία δεν του βγήκε. Δεν την έκανε με πρόθεση να μείνει κανείς στο δρόμο, αλλά γιατί έτσι θεώρησε ότι θα μεγαλώσει η επιχείρησή του.
Αν οι Εκδόσεις Λυμπέρη είχαν τη μισθοδοσία, τι φταίει ο Καββαθάς?
Να τα δώσει από την τσέπη του?
Ή ξέρουμε πως λειτουργούν οι επιχειρήσεις ή καθόμαστε να μάθουμε αν μας ενδιαφέρει!
Γιατί δε στρέφονται οι εργαζόμενοι κατά των εκδόσεων Λυμπέρη κ στρέφονται κατά του ΠΡΩΗΝ εργοδότη τους?

Σαφώς παίρνουν κ την ευθύνη για αυτά που λένε οι εργαζόμενοι, αλλά μη φανταστείς ότι ρισκάρουν κ κάτι...

Η τελευταία φράση σου είναι πολύ πιασάρικη, αλλά κ πολύ αναληθής.
Τις ζωές των εργαζομένων δεν τις πούλησε κανείς, επειδή έκανε μια επιχειρηματική κίνηση πριν από μερικά χρόνια.
Είναι πολύ βαρύ αυτό που λες.

Επιπλέον ο ΚΚ είχε μια πορεία τόσα χρόνια, που ήταν μάλλον σοβαρή και συνεπής. Δε νομίζω να χαρακτηριζόταν από κανέναν λαμόγιο.
Τώρα ξαφνικά, πως άλλαξε ο άνθρωπος??

Τι να σας πω, πιστέψτε ότι θέλετε. Αλλά μην τα γράφετε όλα τόσο άνετα κι εύκολα.
Εγώ δεν υποστηρίζω ότι ξέρω τι έγινε ή ποιός φταίει.
Υποστηρίζω ότι είναι επισφαλή τα εύκολα συμπεράσματα, που κλασσικά φταίνε οι εργοδότες κ καλά τα χώνουν οι εργαζόμενοι...

Προφανώς και δεν ανοίγει νέα εταιρεία για την ....... του...

Είναι έμπειρος επιχειρηματίας.Απλά θέλει να διατηρήσει ψηλά την αξία των τίτλων του,για να ξαναπουλήσει και να τα ξαναπάρει.

Μαγαζί που κλείνει δεν παίρνει αέρα...

Απο κεί και πέρα,οι εργαζόμενοι λένε ότι ήδη απο πλευράς του μια χαρά τα πήγε.Εισέπραξε ήδη μεγάλο 7ψήφιο ποσό λένε κι απ' ότι φάινεται θέλει κι άλλα...

Τα λεφτά όμως των εργαζομένων δεν τα δίνουν.Ούτε αυτός,ούτε ο Λυμπέρης.

Αυτά απ' ότι γράφεται,τα παρέγραψαν δημοκρατικά και πολιτισμένα αμφότεροι...

ΥΓ.@economo με ξέρεις και μου απευθύνεσαι συνέχεια και μάλιστα όχι και τόσο κομψά;Ανοιξα κανένα διάλογο μαζί σου;Καλύτερα να το σταματήσεις.Δεν μου αρέσει το ύφος σου επί προσωπικού.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Περιοδικό Ήχος

Γιατι σε παραξενευει; ετσι δεν κανουν στην Ελλαδα οι ψευτοεπιχειρηματιες; φαληριζουν τη μια, αρπαζουν το χρημα και ανοιγουν μια αλλη. Πρωτη φορα ειναι; Με τη διαφορα πως ο ΚΚ δεν "κλεινει" (τι να κλεισει; εταιρεια που δεν του ανηκει!) και "ανοιγει" αλλη για την κονομα, αλλα για την καυλα του. Και το εχει αποδειξει ο,τι πανω απο το μερακι δεν βαζει τιποτα - ουτε και την δημιουργια οικογενειας, οπως ειπε παλαιοτερα.

Φυσικά και το κάνουν. Αφού το σύστημα τους αφήνει...

Ασφαλως και πηρε για να αγορασει ο Λυμπερης, αλλα τα χρεη του ηταν μεγαλα (εξ ου και η πωληση) και λεει οτι ξεπουληθηκε και το μονο που εσωσε ειναι ενα διαμερισμα.
Η ουσια ειναι οτι οι ΤΕ, χωρις δικια του αμεση, σημερινη, ευθυνη δεν υπαρχουν πια, και δυστυχως οι εργαζομενοι, που στρεφονται κατα του χρεωκοπημενου εργοδοτη τους Λυμπερη-ΤΕ, θα μεινουν απληρωτοι.

Εγώ δεν το καταλαβαίνω. Μιλάμε για μέτοχο του 33%. Μου θυμίζει το επιχείρημα αυτό μόδιστρο, που δεν ήξερε τι έκανε ο λογιστής του...

Ρε συ Γιώργο, αν το 33% είναι μέτοχος μειοψηφίας κ δεν έχει την οικονομική διαχείριση, ξέρει ό,τι του παρουσιάσουν.
Αν το καράβι φουντάρει κ αυτό το έχει αποκρύψει η Διαχείριση από το 33%, τι να κάνει ο ΚΚ ??
Και να το ξέρει το πρόβλημα, μπορεί να κάνει ενστάσεις να τσακωθεί να διεκδικήσει, αλλά αν δεν έχει η μαμά εταιρεία, δεν μπορεί να κάνει τίποτα άλλο.
Μπορεί να πουλήσει το μερίδιό του κ να φύγει να κάνει κάτι άλλο, αλλά τότε θα εκχωρούσε τις ΤΕ στον Λυμπέρη κ βέβαια τίθεται το θέμα, ποιός θα αγόραζε το ποσοστό κ σε ποιά τιμή....
Δεν είναι εύκολα τα πράγματα στις εταιρείες...

Υπάρχει πολλή ιστορία μέχρι την αναστολή των εκδόσεων κ βαριέμαι να τη γράψω.
Ψαχτείτε λίγο, δεν έχω χρόνο τώρα να σας τα σερβίρω όλα εδώ... :)

ΕΝ ολίγοις το τελευταίο στάδιο του σχεδίου, ήταν να γίνει μια νέα εταιρεία με κάποιον χρηματοδότη για το κομμάτι των τεχνικών εκδόσεων. Γι' αυτό πάλευε ο Καββαθάς, από τη στιγμή που φάνηκε ότι δεν τσουλάει το θέμα με τις Εκδόσεις Λυμπέρη. Δεν έκατσε αυτό κ έγινε παύση.

Σίγουρα υπάρχει πολύς κόπος κ πόνος από όλες τις μεριές.
Οι ΤΕ ήταν προσωπικό όραμα του ΚΚ κ είχε ρίξει πολλή δουλειά για αυτές. ήταν το παιδί του. Δεν είναι λίγο από μια λάθος κίνηση ή από κακή εκτίμηση ή από διάφορα άλλα πράγματα, να χάνεις αυτό που έχεις φτιάξει σε μια πορεία 40 χρόνων...

Γιατί δε στρέφονται οι εργαζόμενοι κατά των εκδόσεων Λυμπέρη κ στρέφονται κατά του ΠΡΩΗΝ εργοδότη τους?

Εγώ κατάλαβα επειδή τον πρόλαβαν στο παρά πέντε να πάρει τα δικαιώματα των τίτλων, και να τους πάει σε νέα εταιρία.
Κάτι σαν να φεσώνεις την μισή Ελλάδα, και να φτιάχνεις τον ΕΟΠΥΥ, που φεσώνει από δω και πέρα. Τα παλιά χρέη, τρεχάτε βρείτε τα...

Ή ξέρουμε πως λειτουργούν οι επιχειρήσεις ή καθόμαστε να μάθουμε αν μας ενδιαφέρει!

....

Η τελευταία φράση σου είναι πολύ πιασάρικη, αλλά κ πολύ αναληθής.

Απο κεί και πέρα,οι εργαζόμενοι λένε ότι ήδη απο πλευράς του μια χαρά τα πήγε.Εισέπραξε ήδη μεγάλο 7ψήφιο ποσό λένε κι απ' ότι φάινεται θέλει κι άλλα...

Τα λεφτά όμως των εργαζομένων δεν τα δίνουν.Ούτε αυτός,ούτε ο Λυμπέρης.

Αυτά απ' ότι γράφεται,τα παρέγραψαν δημοκρατικά και πολιτισμένα αμφότεροι...

ΥΓ.@economo με ξέρεις και μου απευθύνεσαι συνέχεια και μάλιστα όχι και τόσο κομψά;Καλύτερα να το σταματήσεις.Δεν μου αρέσει το ύφος σου επί προσωπικού.

DIPIE, δεν απευθύνομαι σε εσένα επί προσωπικού.
Γράφω την άποψή μου, με αφορμή τα όσα καταθέτεις.

Ξαναδιάβασα την απάντησή μου κ ίσως ξέφυγα σε 2 σημεία, χωρίς να το θέλω, τα οποία παραθέτω πιο πάνω.
Κατά τα άλλα δε βλέπω κάτι μεμπτό...

Και συγνώμη, αλλά όταν γράφεις ας πούμε αυτά που έχω βάλει σε quote πιο πάνω, οφείλω να πω σε όσους διαβάζουν, ότι δεν έχουν σχέση το ένα με το άλλο.

Είναι άλλο πράγμα μια επιχειρηματική συμφωνία που έγινε πριν 2-3 χρόνια ή περισσότερο κ απέφερε χρήματα σε έναν συμβαλλόμενο κ μέρος εταιρείας σε έναν άλλον

κ ΑΛΛΟ πράγμα να βαρέσει κανόνι η εταιρεία κ να μην έχει να πληρώσει τους εργαζόμενους.

Τι να κάνουμε τώρα?

Ρε συ Γιώργο, αν το 33% είναι μέτοχος μειοψηφίας κ δεν έχει την οικονομική διαχείριση, ξέρει ό,τι του παρουσιάσουν.
Αν το καράβι φουντάρει κ αυτό το έχει αποκρύψει η Διαχείριση από το 33%, τι να κάνει ο ΚΚ ??
Και να το ξέρει το πρόβλημα, μπορεί να κάνει ενστάσεις να τσακωθεί να διεκδικήσει, αλλά αν δεν έχει η μαμά εταιρεία, δεν μπορεί να κάνει τίποτα άλλο.
Μπορεί να πουλήσει το μερίδιό του κ να φύγει να κάνει κάτι άλλο, αλλά τότε θα εκχωρούσε τις ΤΕ στον Λυμπέρη κ βέβαια τίθεται το θέμα, ποιός θα αγόραζε το ποσοστό κ σε ποιά τιμή....
Δεν είναι εύκολα τα πράγματα στις εταιρείες...

Υπάρχει πολλή ιστορία μέχρι την αναστολή των εκδόσεων κ βαριέμαι να τη γράψω.
Ψαχτείτε λίγο, δεν έχω χρόνο τώρα να σας τα σερβίρω όλα εδώ... :)

ΕΝ ολίγοις το τελευταίο στάδιο του σχεδίου, ήταν να γίνει μια νέα εταιρεία με κάποιον χρηματοδότη για το κομμάτι των τεχνικών εκδόσεων. Γι' αυτό πάλευε ο Καββαθάς, από τη στιγμή που φάνηκε ότι δεν τσουλάει το θέμα με τις Εκδόσεις Λυμπέρη. Δεν έκατσε αυτό κ έγινε παύση.

Σίγουρα υπάρχει πολύς κόπος κ πόνος από όλες τις μεριές.
Οι ΤΕ ήταν προσωπικό όραμα του ΚΚ κ είχε ρίξει πολλή δουλειά για αυτές. ήταν το παιδί του. Δεν είναι λίγο από μια λάθος κίνηση ή από κακή εκτίμηση ή από διάφορα άλλα πράγματα, να χάνεις αυτό που έχεις φτιάξει σε μια πορεία 40 χρόνων...

Δεν είναι εύκολα τα πράγματα στις εταιρίες, αλλά ότι δεν ήξερε τι γινόταν, δεν το δέχομαι. Εδώ εμείς οι άσχετοι καθόμαστε και κοιτάμε ισολογισμούς για τις κόντρες ΟΤΕ/Νοβα, για συνδρομητές, δανεισμούς και χρέη, απλά για την πλάκα μας. Αυτός μέτοχος, και δεν ήξερε τι γινόταν;
Όλοι ήξεραν (και οι εργαζόμενοι).

Εγώ κατάλαβα επειδή τον πρόλαβαν στο παρά πέντε να πάρει τα δικαιώματα των τίτλων, και να τους πάει σε νέα εταιρία.
Κάτι σαν να φεσώνεις την μισή Ελλάδα, και να φτιάχνεις τον ΕΟΠΥΥ, που φεσώνει από δω και πέρα. Τα παλιά χρέη, τρεχάτε βρείτε τα...

Γιώργο δεν είναι έτσι.

Πρέπει να ξεχωρίσουμε μερικά πράγματα στο μυαλό μας.

Η κολλεγιά ΕΛ και ΕΤ φαλίρησε. Κρίμα, χρήματα οφείλονται σε εργαζόμενους προμηθευτές και λοιπούς, όταν γίνει εκκαθάριση θα μοιραστεί ότι είναι εφικτό στους δικαιούχους.

ΑΠό εκεί κ πέρα, υπάρχουν οι άνθρωποι που ουσιαστικά έδιναν πνοή και υπόσταση στα περιοδικά του Καββαθά κ ο ΚΚ που μπορούσε να αναλάβει το τιμόνι μια νέας εταιρείας, η οποία θα εξέδιδε πάλι τους ίδους τίτλους.
Αυτή η εταιρεία χρειάζεται πλάνο κ Κεφάλαια.
Προφανώς ο ΚΚ δεν μπορούσε ή δεν ήθελε να πάρει το ρίσκο μόνος του κ χρειαζόταν χρηματοδότηση.
Προσπάθησε να τη βρει για να συνεχίσουνε τα περιοδικά.
Δεν τα κατάφερε.

Οι εργαζόμενοι δε νομίζω να είχαν πρόβλημα με την κίνηση αυτή, αφού θα συνέχιζαν τη δουλειά τους.
Βέβαια, τα οφειλόμενα από τις Εκ Λυμπέρη ναι θα ήταν οφειλόμενα.
Δε θα τα εξοφλούσε η νέα εταιρεία.
Τώρα, αν οι εργαζόμενοι, νομίζουν ότι αυτό είναι κάποιο τρικ κ θα έπρεπε ο ΚΚ να τους πληρωσει, απλά δεν αντιλαμβάνονται τι σημαίνει επιχείρηση κ με ποιούς κανόνες λειτουργεί.

Τα υπόλοιπα είναι για αριστερίζουσες φυλλάδες...

Δεν είναι εύκολα τα πράγματα στις εταιρίες, αλλά ότι δεν ήξερε τι γινόταν, δεν το δέχομαι. Εδώ εμείς οι άσχετοι καθόμαστε και κοιτάμε ισολογισμούς για τις κόντρες ΟΤΕ/Νοβα, για συνδρομητές, δανεισμούς και χρέη, απλά για την πλάκα μας. Αυτός μέτοχος, και δεν ήξερε τι γινόταν; Όλοι ήξεραν (και οι εργαζόμενοι).
Είτε ήξερε είτε δεν ήξερε, δε θα μπορούσε να κάνει κάτι διαφορετικό. ΑΣ ΠΟΥΜΕ το λογικό , ότι ήξερε. Για πες τι έπρεπε να κάνει? (...κοίτα που με έχετε κάνει υπερασπιστή του ΚΚ Κυριακάτικα!) Παληκάρια το ταμείο στις εταιρείες είναι ένα. Αν δεν εχει χρήματα, τότε είτε βάζουν ΟΛΟΙ οι μέτοχοι ή ΚΑΝΕΝΑΣ. Γίνεται δηλ αύξηση κεφαλαίου. ΑΝ έχει ένας μέτοχος να βάλει, τότε θα πρέπει να αυξήσει το ποσοστό του, δηλαδή να αγοράσει μετοχές από άλλο μέλος, ΑΝ δεχτεί το άλλο μέλος να πουλήσει!! Διαφορετικά αποφασίζεται δανεισμός με βάση νέο βusiness plan k αυτό λειτουργεί αν το δεχτούν οι τράπεζες... ΑΝ όχι γειά σας! Καπούτ. Πως να το γράψω αλλιώς?? Όλα τα άλλα είναι χαζοπροπαγάνδα που έχουμε φάει με τη σέσουλα στην Ελλάδα...

Last edited:
Για αρχή, να μην ζητούσε θυσίες από τους εργαζόμενους που ήξερε ότι θα ήταν χωρίς αντίκρισμα...

(Καλά, εδώ κοντεύω να γίνω και γω υπερασπιστής του κάθε hitech-κομπλεξικού και γεμάτου από HD reviewer της κακιάς ώρας... :flipout:)
Που φτάσαμε... :flipout:

Μια απόφαση για το παλικάρι με τα πούρα:

limperis3.jpg

http://pressarismenos.blogspot.com/2013/04/800000_12.html

Κάτι σαν τον Κωστόπουλο με γκρίζα μαλλιά. Δεν ξέρω αν φταίει αυτός, αν φταίει ο Καββαθάς ή αν φταίνε οι συγκυρίες. Το σίγουρο είναι όμως ότι ο καλός ο καπετάνιος στην Φουρτούνα φαίνεται.

Επίσης, καλό είναι και ο Καββαθάς και ο Χατζηπαναγιώτου (των 4Τ) να μιλάνε πιο καθαρή γλώσσα για το ποιος φταίει και ποιοι είναι τα "τσογλάνια" χωρίς να υποδύονται την Πυθία με μισόλογα, χρησμούς, προσωπική αργκό ή ότι άλλο ανάλογο. Κάτι το οποίο κάνανε χρόνια τώρα αλλά πλέον οι εποχές απαιτούν καθαρές κουβέντες.

Γιώργο δεν είναι έτσι.

Πρέπει να ξεχωρίσουμε μερικά πράγματα στο μυαλό μας.

Η κολλεγιά ΕΛ και ΕΤ φαλίρησε. Κρίμα, χρήματα οφείλονται σε εργαζόμενους προμηθευτές και λοιπούς, όταν γίνει εκκαθάριση θα μοιραστεί ότι είναι εφικτό στους δικαιούχους.

ΑΠό εκεί κ πέρα, υπάρχουν οι άνθρωποι που ουσιαστικά έδιναν πνοή και υπόσταση στα περιοδικά του Καββαθά κ ο ΚΚ που μπορούσε να αναλάβει το τιμόνι μια νέας εταιρείας, η οποία θα εξέδιδε πάλι τους ίδους τίτλους.
Αυτή η εταιρεία χρειάζεται πλάνο κ Κεφάλαια.
Προφανώς ο ΚΚ δεν μπορούσε ή δεν ήθελε να πάρει το ρίσκο μόνος του κ χρειαζόταν χρηματοδότηση.
Προσπάθησε να τη βρει για να συνεχίσουνε τα περιοδικά.
Δεν τα κατάφερε.

Οι εργαζόμενοι δε νομίζω να είχαν πρόβλημα με την κίνηση αυτή, αφού θα συνέχιζαν τη δουλειά τους.
Βέβαια, τα οφειλόμενα από τις Εκ Λυμπέρη ναι θα ήταν οφειλόμενα.
Δε θα τα εξοφλούσε η νέα εταιρεία.
Τώρα, αν οι εργαζόμενοι, νομίζουν ότι αυτό είναι κάποιο τρικ κ θα έπρεπε ο ΚΚ να τους πληρωσει, απλά δεν αντιλαμβάνονται τι σημαίνει επιχείρηση κ με ποιούς κανόνες λειτουργεί.

Τα υπόλοιπα είναι για αριστερίζουσες φυλλάδες...

Σιγά μην βάλουμε και τα κλάματα με τον κάθε ΚΚ..

Στις χρυσές εποχές έκανε τον άρχοντα, έδινε μισθούς και ζούσε και ο ίδιος πλουσιοπάροχα, όπως πολλοί,
αλά Κωστόπουλος lifestyle..Οταν σφίξανε τα γάλατα, σε συνεργασία με τους νομικούς τους συμβούλους
την κάνανε, τα αφήσανε όλα στη μοίρα τους και τους εργαζόμενους στο δρόμο..

@ economo μην συνεχίσεις να επιτίθεσαι σε άλλους χρήστες..

δεν θα συμφωνησω...ουτε Μυκονο βλεπαμε ουτε μοντελες ουτε μαγειρες απο την Ιταλια για τις μακαροναδες...

Φιλικα

δεν θα συμφωνησω...ουτε Μυκονο βλεπαμε ουτε μοντελες ουτε μαγειρες απο την Ιταλια για τις μακαροναδες...

Φιλικα

Μισθούς είπαμε..Οχι οτι μοιραζότανε τα κέρδη με τους εργαζόμενους..!

Το ενδεχόμενο να έχει τελειώσει η ζωή των περιοδικών το έχουμε σκεφτεί καθόλου; Ακόμα και ένα νέο περιοδικό να δημιουργηθεί, ποιος θα το αγοράσει σήμερα; Εδώ δεν αγοράζουν οι άνθρωποι ούτε μια τυρόπιτα....

Το ενδεχόμενο να έχει τελειώσει η ζωή των περιοδικών το έχουμε σκεφτεί καθόλου; Ακόμα και ένα νέο περιοδικό να δημιουργηθεί, ποιος θα το αγοράσει σήμερα; Εδώ δεν αγοράζουν οι άνθρωποι ούτε μια τυρόπιτα....

εχεις δικιο σε αυτο αλλα οσο αφορα κυριως περιοδικα "ποικιλης" υλης ή ειδικου περιεχομενου ανευ σημασιας (γυναικεια,ανδρικα κλπ),αλλα για περιοδικα τεχνολογιας,αυτοκινητου κλπ παντα θα υπαρχουν 5-10 ευρω το μηνα.Αλλωστε μια τυροπιτα ειναι απολαυση 2 λεπτων,ενα περιοδικο μπορει να σου κρατησει συντροφια αρκετες ωρες,να σε ενημερωσει και το βασικοτερο να σε κανει να ονειρευτεις. Το κακο με τα περιοδικα ειναι οτι ζουσαν απο την διαφημιση και οχι απο τις πωλησεις,η διαφημιση ομως σε μια πεθαμενη αγορα εχει πιασει πατο και για αυτο τιθεται θεμα επιβιωσης. Η μονη λυση ειναι μαλλον η αποκλειστικη εκδοση των περιοδικων σε ηλεκτρονικη μορφη.Αυτο ριχνει κατακορυφα το κοστος παραγωγης αλλα και τα κερδη απο την διαφημιση απο την αλλη. Ισως θα επρεπε να δοκιμασουν ετσι για λιγο καιρο και αν τους βγει φυσικα μενουν ετσι για καποια χρονια.Στο μελλον ισως καταφερουν να ξαναβγαλουν εντυπες εκδοσεις αναλογα με το πως θα ειναι τα πραγματα στη χωρα μας.

Last edited: