Περιοδικό Ήχος

Σωστό, αλλά υπάρχουν και άλλα περιοδικά που καλύπτουν άλλα θέματα τεχνολογίας κι επίσης δεν υπήρχε λόγος να ενημερωθούμε μέσα από τον Ήχο για τεχνολογίες άσχετες με τον ήχο - εικόνα. Προφανώς το δεύτερο περιοδικό θα καλύπτει είτε κινητά είτε gadget κλπ, στα πλαίσια της ψηφιακής τεχνολογίας που ενώνει σταδιακά τα πάντα.
Θυμάμαι τις παλιές (καλές ; ) εποχές στο RAM πριν αρχίσουν να κάνουν τεστ ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές (στην αρχή είχαν βγάλει κι ένα αυτοτελές περιοδικό που λεγόταν ψφ από το ψηφιακή φωτογραφία). Μετά ένα αυτοτελές περιοδικό που λεγόταν bit (αν δεν με απατά η μνήμη) που ασχολείτο με το gaming (μην το δένετε τ' όνομα). Τελικά τα περιοδικά αυτά ενσωματώθηκαν στο RAM. Και μετά έκλεισε...

Σωστό, αλλά υπάρχουν και άλλα περιοδικά που καλύπτουν άλλα θέματα τεχνολογίας κι επίσης δεν υπήρχε λόγος να ενημερωθούμε μέσα από τον Ήχο για τεχνολογίες άσχετες με τον ήχο - εικόνα. Προφανώς το δεύτερο περιοδικό θα καλύπτει είτε κινητά είτε gadget κλπ, στα πλαίσια της ψηφιακής τεχνολογίας που ενώνει σταδιακά τα πάντα.
Θυμάμαι τις παλιές (καλές ; ) εποχές στο RAM πριν αρχίσουν να κάνουν τεστ ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές (στην αρχή είχαν βγάλει κι ένα αυτοτελές περιοδικό που λεγόταν ψφ από το ψηφιακή φωτογραφία). Μετά ένα αυτοτελές περιοδικό που λεγόταν bit (αν δεν με απατά η μνήμη) που ασχολείτο με το gaming (μην το δένετε τ' όνομα). Τελικά τα περιοδικά αυτά ενσωματώθηκαν στο RAM. Και μετά έκλεισε...

Σωστά τα θυμάσαι τα ονόματα. Τα έχω τα περιοδικά ακόμη.

Και ο Ήχος είχε βγάλει κάποτε το ένθετο computer music. Και ο Καββαθάς το digital art (?) αν θυμάμαι καλά με θέμα τα computer graphics.

υπαρχουν προφανως ενδιαφερομενες εταιρειες για να προωθησουν τα προιοντα τους ,εξ ου και το ενδιαφερον για εκδοση περιοδικου

Πτήση και διάστημα το περιοδικό.
Η πλάκα είναι ότι ενώ αυτό κυκλοφόρησε, ο Ήχος ως σήμερα όχι.

Η Πτήση είχε σταματήσει εδώ και πολλά χρόνια ; είναι δυνατόν να υπάρχει κοινό ή εταιρείες για να διαφημίσουν ανάλογα προϊόντα ; μακάρι να πάει καλά και να έχουν δουλειά οι άνθρωποι αλλά μου φαίνεται παράλογο ...

1ον ο ηχος κυκλοφορει αυριο
2ον, μην λεμε πραγματα που δεν στεκουν, η πτηση κα διαστημα φετος κλεινει 40 χρονια παρουσιας, με ενα μικρο διαλλειμα 4 μηνων περσι λογω οικονομικων προβληματων. Ουτε ειχε χρονια να κυκλοφορησει ουτε βεβαια προκειτε για το περιοδικο τεχνολογιας που αναφερθηκε ο ηχος οτι θα κυκλοφορησει......

επί του δεύτερου : ευχαριστώ, δεν είχα ιδέα ότι το περιοδικό ήταν ουσιαστικά ενεργό ... εκδίδεται κανονικά από κάποιο σχήμα των Τεχνικών Εκδόσεων ;

απο το διαδοχο σχημα, που εξαγοραστηκε απο αλλο εκδοτικο ομιλο αλλα διατηρησε σε μεγαλο βαθμο το αρχικο προσωπικο και καποιο ελεγχο στους πρωην ιδιοκτητες.

Μακάρι να βγει και άλλο περιοδικό, μιας και η πτήση δεν είναι στα γούστα μου. Θεώρησα ότι αυτό θα ειναι το νέο περιοδικό γιατί διαφημίστηκε στο σάιτ του Ήχου και το είδα να κυκλοφορεί. Δεν έχω εσωτερική πληροφόρηση.

Μια χαρα ειναι γενικα το περιοδικο.
Παντως ο Φωτιαδης πρεπει να παρατησει τις διθυραμβικες
περιληψεις των περιεχομενων και να βρει επειγοντως αλλο στυλ για το editorial.
(και μια αλλη φωτογραφια αν γινεται, γιατι στο τελος
θα ψαχνουμε για τεστ φωτογραφικων μηχανων)