Πέστε μου ότι έκανε πλάκα ...

Τώρα το χάζεψα όλο το νήμα ...

να ναι καλά τα Ελληνόπουλα καί οι μητέρες τους , να τις πληρώνουμε αδρά και να γουστάρουμε να τα βλέπουμε να χοροπηδάνε και να γεμίζουν τα σχολειά ,, και να τα ξαναπληρώνουμε να τους παίρνουμε παιχνίδια να τα πηγαίνουμε εκδρομές , και να τα ξαναπληρώνουμε να γίνονται επίστήμονες και να ξαναγουστάρουμε ,,,,

αίντε ....

Και εγώ τώρα (το) "χάζεψα"..

Είναι απλό το θέμα ,τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα.
-Θες κύριε να προσληφθείς και να εργαστείς ?
Θα υποβληθείς σε βαζεκτομή.

-θες κυρία μου (κυρά μου,ενίοτε),να προσληθφείς και να εργαστείς?
Θα σου απολινώσουμε τις σάλπιγγες.

Απλά πράγματα..

Ετσι ,ούτε θα γεμισουμε μούλικα στους δρόμους,ούτε θα ξοδευόμαστε για να τους πάρουμε παγωτά, δώρα,σχολικά,ρούχα και γενικώς θα μπεί μια τάξη στην οικονομική αιμορραγια της Χώρας μας.
Που μου θέλετε και εργασία και γονιλίκι.
Αϊ σιχτίρ χαραμοφάηδες ,κοπρίτες !!!!:slapface:

έτσι ...

παιδιά ... πφφφφφ

και μετά θέλουνε και σχολείο (άρα δασκάλους και καθηγητές άρα και άλλους κοπρίτες) ..

μετά θέλουν σπουδές (κι άλλοι κοπρίτες) ...

και στο τέλος τι ??

να μπούνε και αυτά στο δημόσιο να γεμίσουμε κοπρίτες ....

:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Κι αμα σας πω στην Θατσερικη Μ. Βρεταννια η μητρικη αδεια σε δημοσιο και ιδιωτικο τομεα ειναι (νομιζω υποχρεωτικα) 6 μηνες με πληρεις αποδοχες συν 3 απο την Πολιτεια συν 3 ανευ αποδοχων και προστασια για αλλον ενα χρονο μη απολυσης μετα τον τοκετο?

Α! Και αυτο ισχυει για ολους (ακομα και τους μεταναστες).

Μη λεμε μ@λ@κιες... Αυτες οι γελειοτητες της 3μηνης αδειας μονο στις ΗΠΑ ισχυουν, μην και χασει ο εργοδοτης...

Και τεχνοκρατικα να το υπολογισει κανεις, τα οφελη απο τη διευκολυνση των γεννησεων ειναι πολλαπλασια του ενος ετους αδειας ανα παιδι για τη μητερα. Αλλοιως θα γινετε μειοψηφια οι Ελληνες στην Ελλαδα.

Και στο κατω κατω που ειναι το μεμπτο? Οταν η κοπελα εξασφαλιστηκε προχωρησε στην ασφαλη επιλογη της τεκνοποιησης. Οσοι δεν θελετε να πληρωσετε τα... 'ξενα παιδια' να μην τους ζητησετε ουτε να σας προστατευσουν σε οποιαδηποτε αναγκη σας (αλλωστε ειναι γνωστο πως αστυνομικοι, πυροσβεστες, φανταροι δεν εχουν γεννηθει απο μανα - φυτρωσαν).

Τωρα να συζητησουμε την προωρη συνταξη στη μητερα ανηλικου τεκνου στα 45 της κι εγω μαζι σας, αλλα στους πρωτους μηνες του παιδιου (ακομα και ως κινητρο απο μια χωρα που δεν παρεχει ΤΙΠΟΤΑ υπερ της μητροτητας) ουτε λογος... Ενας χρονος και λιγος ειναι...

Last edited:
Το διαβασα ολο ,εκνευριστηκα και εγω αρκετα με καποιες αποψεις ,το θεμα μας απο οτι καταλαβα οχι να εχουμε και εμεις γαιδαρο αλλα να ψοφησει του γειτονα ........
Εχω 2 παιδια ,η γυναικα μου ειναι Ιδ.Υπ ,στο πρωτο ειχαμε μια μικροαναποδια και επρεπε να μεινει ξαπλα ενα μηνα ,ο εργοδοτης φερθηκε οπως επρεπε ,καπακι καναμε και το δευτερο (να προλαβω ρε παιδια στα 42 το αποφασισα) καμμια κακη αντιδραση απο τον εργοδοτη ,πηρε κανονικα τις αδειες της χωρις να υπαρξουν προβληματα οι "περιεργες" συμπεριφορες .Το αναφερω γιατι υπαρχουν και σωστοι εργοδοτες .
Τωρα αν καποιος πιστευει οτι το παιδι δεν χρειαζεται τους γονεις του κοντα του(κυριως την μανα) το καλυτερο που θα πρεπει να κανει ειναι το να ανοιξει κανενα βιβλιο σχετικα με το θεμα .
Καποιους σιγουρα βολευει το να μεγαλωνουν τα παιδια μας μονα τους ,δεν θα πρεπει να το επιτρεψουμε .

Απάντηση: Re: Πέστε μου ότι έκανε πλάκα ...

Το διαβασα ολο ,εκνευριστηκα και εγω αρκετα με καποιες αποψεις ,το θεμα μας απο οτι καταλαβα οχι να εχουμε και εμεις γαιδαρο αλλα να ψοφησει του γειτονα ........
Εχω 2 παιδια ,η γυναικα μου ειναι Ιδ.Υπ ,στο πρωτο ειχαμε μια μικροαναποδια και επρεπε να μεινει ξαπλα ενα μηνα ,ο εργοδοτης φερθηκε οπως επρεπε ,καπακι καναμε και το δευτερο (να προλαβω ρε παιδια στα 42 το αποφασισα) καμμια κακη αντιδραση απο τον εργοδοτη ,πηρε κανονικα τις αδειες της χωρις να υπαρξουν προβληματα οι "περιεργες" συμπεριφορες .Το αναφερω γιατι υπαρχουν και σωστοι εργοδοτες .
Τωρα αν καποιος πιστευει οτι το παιδι δεν χρειαζεται τους γονεις του κοντα του(κυριως την μανα) το καλυτερο που θα πρεπει να κανει ειναι το να ανοιξει κανενα βιβλιο σχετικα με το θεμα .
Καποιους σιγουρα βολευει το να μεγαλωνουν τα παιδια μας μονα τους ,δεν θα πρεπει να το επιτρεψουμε .

Η ΜΑΝΑ ΠΡΕΠΕΙ να ειναι στο Σπιτι με το ΠΑΙΔΙ τον πρωτο χρονο !!!
Αυτης της Γνωμης ειμαι !

αλλα τα Ελληνικα Αφεντικα ξεχνανε οτι οταν τα παιδια τους ηταν μικρα η Γυναικα τους δεν εφευγε την αλλη μερα για τη Δουλεια !

Βεβαια απο την Αλλη αυτη η ΧΑΟΤΙΚΗ ΑΔΙΚΙΑ μεταξυ Δημοσιων και Ιδιωτικων Υπαλληλων στην Ελλαδα γενναει ΔΙΚΑΙΑ παραπονα Ανισης αντιμετωπισης απο τους Ιδιωτικους υπαλληλους Ελληνες !!

Απο την αλλη ...

Αυτο ειναι το γνωρισμα της σημερινης Κοινωνιας που θελει τους Γονεις Ελαστικα Ρομποτ και να μην βλεπουν ποτε Παιδια παρα μονο Δουλεια !

Ετσι μπορουμε και εμεις .... να κανουμε την Ελληνικη Κοινωνια πετυχημενη οπως την κανανε οι Αλλες Ευρωπαικες χωρες που οι Γονεις βλεπουν τα παιδια τους μεσω SKYPE .....

αν και μου φαινεται την καναμε ηδη

Last edited:
Μια ιδιωτικη επιχειρηση εχει ως πρωταρχικο σκοπο το κερδος. Μια δημοσια επιχειρηση δεν θα επρεπε να εχει ως πρωταρχικο σκοπο το κερδος, αλλα την δυνατοτητα να παρεχει υπηρεσιες ή αγαθα, παραλληλα να ασκει κοινωνικη πολιτικη και βεβαια να ειναι βιωσιμη.
Οποτε δε καταλαβαινω τα ατομα που σχετιζονται με τον ιδιωτικο τομεα γιατι συγκρινουν εργασιακες συνθηκες, παροχες κτλ. Μιλαμε για διαφορετικα πραγματα ( Αλλο που λογω διαχειρισης πηγε ολο το Δημοσιο για φουντο).

Last edited:
Μια ιδιωτικη επιχειρηση εχει ως πρωταρχικο σκοπο το κερδος. Μια δημοσια επιχειρηση δεν θα επρεπε να εχει ως πρωταρχικο σκοπο το κερδος, αλλα την δυνατοτητα να παρεχει υπηρεσιες ή αγαθα, παραλληλα να ασκει κοινωνικη πολιτικη και βεβαια να ειναι βιωσιμη.
Οποτε δε καταλαβαινω τα ατομα που σχετιζονται με τον ιδιωτικο τομεα γιατι συγκρινουν εργασιακες συνθηκες, παροχες κτλ. Μιλαμε για διαφορετικα πραγματα ( Αλλο που λογω διαχειρισης πηγε ολο το Δημοσιο για φουντο).

Mία τέτοια δημόσια επιχείρηση θα έπρεπε να επιλέγει τους εργαζόμενους με βάση τα προσόντα τους και όχι με βάση τις κομματικές τους πεποιθήσεις και τα γλυψίματα σε κάθε λογής "Πάγκαλους". Αρα τι να λέμε τώρα......

διαφωνώ ..

η προστασία της μητρότητας (και όχι μόνο) ούτε κέρδος είναι, ούτε στοιχείο ισολογισμού ή cash flow ..... ο εργαζόμενος δεν είναι εμπόρευμα ...

πρέπει το κράτος να εγγυάται ίσα δικαιώματα για όλους εργαζόμενους ...

όποιος θέλει σκλάβους να φύγει ... να πάει αλλού ....

Mία τέτοια δημόσια επιχείρηση θα έπρεπε να επιλέγει τους εργαζόμενους με βάση τα προσόντα τους και όχι με βάση τις κομματικές τους πεποιθήσεις και τα γλυψίματα σε κάθε λογής "Πάγκαλους". Αρα τι να λέμε τώρα......
Συμφωνω.

διαφωνώ ..

η προστασία της μητρότητας (και όχι μόνο) ούτε κέρδος είναι, ούτε στοιχείο ισολογισμού ή cash flow ..... ο εργαζόμενος δεν είναι εμπόρευμα ...

πρέπει το κράτος να εγγυάται ίσα δικαιώματα για όλους εργαζόμενους ...

όποιος θέλει σκλάβους να φύγει ... να πάει αλλού ....
Αλλου παει...

άρα, όσοι είπαν εδώ οτι στον ιδιωτικό τομέα μόλις ανακοινώσει κάποια οτι είναι έγκυος την πετάνε στο δρόμο λένε ψέματα ...

ή μήπως δεν έχουν φύγει όλοι, μήπως κάποιοι που θέλουνε σκλάβους είναι ακόμα εδώ ???