Ακριβώς εμένα η γυναίκα μου πήρε 12 μήνες συνολικά,που δουλεύει σε ιδιωτική εταιρία και αναλύω:1)Η άδεια μετά την γέννηση 2 μήνες και κάτι
2)Η κανονική της άδεια όλου του χρόνου 1 μήνα
3)Το μειωμένο ωράριο της 2 ώρες την ημέρα για τους πρώτους 6 μήνες,και 1 ώρα για τους επόμενους 6 μήνες,σύνολο 2 μήνες και κάτι και 4)Προστασία μητρότητας του ΟΑΕΔ 6 μήνες χωρίς την οικονομική συμμετοχή του
ΕΡΓΟΔΟΤΗ(πολύ σημαντικό,αλλιώς σιγά μην συμφωνούσε) με το 70-80% του μισθού της και αναλογία στο επίδομα αδείας,δώρο Πάσχα και Χριστουγέννων.
Αυτό του ΟΑΕΔ το γνωρίζει ο κόσμος?Σας πληροφορώ ότι εγώ σε όποιον το είπα δεν το ήξερε κανείς γνωστός μου και κάποιοι το χάσανε!!!
Αυτά πρέπει να λέμε που είναι ένα θετικό βήμα που κάνανε και για τις μητέρες στον ιδιωτικό τομέα,και όχι να βγάζουμε το κόμπλεξ μας με την γνωστή καραμέλα για τις δημοσίους υπαλλήλους μητέρες.
Και ποιός σας είπε ότι όλοι έχουν γιαγιάδες η παππούδες να κρατήσουν τα παιδιά τους?Η στην τελική ποιός μπορεί να τους υποχρεώσει με το ζόρι να μεγαλώσουν τα δικά μας παιδιά,όταν έχουν μεγαλώσει εμάς?Εγώ έχω 2 παιδιά και τα μεγαλώνουμε μόνοι μας,και δεν έχω ούτε μάνα ούτε πεθερά,αφού έχουν φύγει από την ζωή,να μου τα κρατήσουνε για να πάω για καφέδες.
Άντε γειά

Πάω στα δορυφορικά στον φίλο μου τον σουζάκια.