Philips 32pfl9632 100hz 24p ambilight 1499Euro!!!

Ωραία παροιμία μόνο που δεν εφαρμόζεται...Όλοι είναι τόσο επηρασμένοι που μόλις κάτι βγαίνει τρέχει και το παίρνει!!Και αυτό συμβαίνει περισσότερο με τους έλληνες!Κάνω λάθος?

Όχι μόλις βγαίνει.

Αλλά....μόλις το πάρει ο γείτονας, ο φίλος, ο συγγενής!!!

Και πρώτα πρώτα παίρνουμε κινητό κάθε χρόνο!!!! γιατί το παλιό ....χάλασε!

Αντίδραση γείτονα στην αγορά καινούργιας τηλεόρασης:
πήρες καινούργια τηλεόραση?έλα ρε τέλεια είναι!!Σου μπαστακώνεται δύο ώρες να την δεί και να την απολαύσει και μετά σου φεύγει....Μετά ακούς από δίπλα φωνές....όχι θα την πάρουμε σου λέω είναι τέλεια!!!!Και την άλλη μέρα βλέπεις το κουτί μιας ολόιδιας τηλεόρασης στον κάδο....Του χτυπάς και σου λέει:Ε να την είχε προσφορά και την πήρα.....

Εγω παντος συμφωνω με αυτο που ειπε ο rivers, Δεν αξιζει να επενδυεις σε μια τεχνολογια η οποια ξεπερνα τον εαυτο της ακομα και μεσα σε ενα χρονο.
Αυτο καθοτι οι νεες τηλεορασεις ειναι μια νεα ανερχομενη τεχνολογια η οποια κανει μεγαλα αλματα προοδου μεχρι να σταθεροποιηθει σε καποιο σημειο και σαν προιον και σαν τιμη προσιτη στον καταναλωτη.
Απαραιτητη προυποθεση ειναι βεβαια να μην σου τρεχουν τα λεφτα απ τα μπατζακια ,οποτε ετσι κι αλλοιως χεστηκες που λεμε .
Για θυμηθειτε 2 χρονιες πριν - χριστουγεννα κοντα - τις πρωτες sony που απο 2500 μας εκαναν την χαρη και την πηγαν 2150 και 1999?
Και μιλαμε για 32 ιντσες ,ετσι ?
Την να την κανει τωρα ο καψερος που την πηρε ,τοτε ευκαιρια?
Μηπως τωρα δεν θελει να την αλλαξει? η θα αντεχει να πηγαινει σε αλλους που με ποιο λιγα λεφτα πηραν 7-10 ιντσες παραπανω και 2-3 HDMI και card reader ,και 100 HZ ,και ....
Δεν λεμε να παρεις τον πατο και τα προς αποσυρση ,αλλα ουτε και τα τοπ μοντελα τα οποια αργα η γρηγορα θα τα ξεπεραση ο φθηνοτερος και καλυτερος αντικαταστατης του.
Παραδειγμα η 32pfl9632 η οποια και φθηνοτερη και καλυτερη ειναι απο την 9731. Οταν βγηκε ομως και σχεδιαστηκε η 9731 το κοστος ηταν αρκετα μεγαλυτερο ,τωρα ομως οχι .
Προεινω δε να ανοιχθει και ενα ποστ οπου εκει να γραφοντε ( δεν ξερω με ποιο τροπο ακριβως ) καποιες τηλεορασεις οι οποιες με δεδομενα σε συνδιασμο την ποιοτητα , ευκολιες συνδεσης , ιντσες και τιμη να αναγραφοντε σαν καλες αγορες . Κατι σαν τα φυλαδια της κυριακης αλλα με ποιο αναβαθμισμενη ποιοτητα ,πραγμα που δεν ισχυει τοσο στις προσφορες και τα προς αποσυρση ,συνηθως.
Κατι σαν οδηγο μεσου ορου οπου καποιος θα μπορει να δει καποιες επιλογες σε προσιτη τιμη για τα ελληνικα δεδομενα.
Πιστευω να καταλαβατε τη εννοω ,τωρα πως και ποια μοντελα θα μπουν αυτο δεν το ξερω , αλλα πιστευω θα βοηθουσε αρκετα ιδιαιτερα τους νεους που δεν ξερουν που να στραφουν απο τα τοσα που διαβαζουν .

Εγώ συμφωνώ απόλυτα με την άποψή σου!!!:grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043
Προτείνω αυτό να γίνει άμεσα!Θα βοηθήσει πολύ!!Θα περιλαμβάνει όλες τις κατηγορίες τηλεοράσεων!!

Η χασούρα είναι πολύ μεγαλύτερη από ότι φαντάζεσται , διότι δεν υπολογίζεται ο πληθωρισμός.

Εαν κάποιος έδωσε 2000 ευρώ πρίν 2 χρόνια , σήμερα αυτά τα λεφτά είναι : 2,000 euro +πληθωρισμός 1ης χρονιάς+πληθωρισμός 2ης χρονιάς.

Ήτοι : 2000+3,2%+3,2%=2.130 euro!!! σημερινά λεφτά!!!

Εγώ συμφωνώ απόλυτα με την άποψή σου!!!:grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043
Προτείνω αυτό να γίνει άμεσα!Θα βοηθήσει πολύ!!Θα περιλαμβάνει όλες τις κατηγορίες τηλεοράσεων!!

Σε φορουμ δύσκολο αυτό. Μόνο άν γινόταν ένα site. Mπορούν όμως οι amin του φόρουμ να δημιουργήσουν Sticky Threads ανά εταιρεία.¨

Να υπάρχει δηλαδή sticky thread

Philips
Panasonic
Pioneer
Samsung
Sony
Sharp
Toshiba
Hitatchi
Others

Ίσως έχεις δίκιο θα γινόταν χαμός αν ήταν όλες σε ένα θέμα!!Αυτό είναι καλύτερο!!Και σίγουρα sticky!!

Επισης εκει για μεγαλυτερη βοηθεια στον υποψηφιο μπορει να γινοντε και link καποια τεστ για τα εν λογο μοντελα απο οσο ποιο δυνατον εγκυρα site και απο χρηστες που εχουν ηδη παρει κ.λ.π.
Ειναι λιγο δυσκολο αλλα ισως και να ειναι προτωποριακο ,δεν ξερω αν υπαρχει αλλου κατι αναλογο σε φορουμ.
Οι τρελαμενοι ετσι κι αλλοιως ξερουν τι θελουν , το θεμα ειναι να προστατεψουμε και λιγο τον υποψιασμενο καταναλωτη ο οποιος δεν ειναι υποχρεωμενος να πληρωσει φυκια για κορδελα λογο αγνοιας η να βασιστει στα λογια του καθε ασχετου πωλητη ο οποιος το παιζει εχπερ και ειναι το ιδιο ασχετος.

Μη το λές. Συνήθως αφρίζεις όταν θέλεις να αγοράσεις κάτι ακριβό. Παράδειγμα αυτοκίνητο. Σου φεύγει σε 6 μήνες η γκάβλα και μετά σου έρχεται μετά από πολλά χρόνια για καινούργιο άν και πολλές φορές καθόλου.

Mακαρι να ηταν ετσι και με εμενα.

Εχω ενα Audi A4 τρια και μισο χρονια και μεχρι τελος της χρονιας που βγαινει το κανουργιο θα το αλλαξω. Εχω μια καταναλωτικη μανια μου φαινεται.:violent-smiley-030:

Ζηλεύεις επειδή βγαίνει καινούγιο Α4.!!! Άν δεν έβγαινε θα ήθελες να το άλλαζες?

Για αυτό πάρε Jaguar!!! Δεν χρειάζεται και πολύ να λές ποιό μοντέλο έχεις και τα αλλάζει κάθε 8-10 χρόνια!!!

Mακαρι να ηταν ετσι και με εμενα.

Εχω ενα Audi A4 τρια και μισο χρονια και μεχρι τελος της χρονιας που βγαινει το κανουργιο θα το αλλαξω. Εχω μια καταναλωτικη μανια μου φαινεται.:violent-smiley-030:

Σιγα την καταναλωτικη μανια που εχεις ..... Αλλωστε ακομα ψαχνεις για TV .
καταδιωκτικη μανια του καλυτερου ,αυτο ναι το εχεις και ετσι επωφελουμαστε και μεις απο τα ξεψαχνισματα που κανεις και τις μαμουνοδουλειες:grinning-smiley-043
Ενω αμα αγοραζες στο τωρα σ ειβρα τωρα στεκα θα τα χαναμε ολα αυτα.

Πολύ καλή κίνηση.:SFGSFGSF:

2-3 μοντέλα ανά κατηγορία 27,32,37,40 κτλ. και συχνή ανανέωση.Επίσης πολύ καλό θα είναι για το κάθε μοντέλο που θεωρείται best buy στην κατηγορία του να υπάρχει και σχετικό link με κάποιο review όπου ο κάθε ενδιαφερόμενος να μπορεί να ψάξει το θέμα σε βάθος.

Μια και βγαίνει πάρε μια M3 να την ευχαριστηθείς!!!Αν είσαι φαν....