Philips 32pfl9632 100hz 24p ambilight 1499Euro!!!

Είμαι πολύ περίεργος να ακούσω τι θα πουνε στο φίλο miafora από την εταιρεία,δεδομένου οτι ίσως να είναι και ο πρώτος πανελλαδικά που τους αναφέρει το πρόβλημα.

Είμαι πολύ περίεργος να ακούσω τι θα πουνε στο φίλο miafora από την εταιρεία,δεδομένου οτι ίσως να είναι και ο πρώτος πανελλαδικά που τους αναφέρει το πρόβλημα.
Οτι και να πουνε .....ειναι λιγο ψιλοαπαραδεκτο για την εταιρεια που πουλαει αρκετα ακριβα την τεχνολογια της και εφερε την disco στην TV .
Και ενταξει τα φωτορυθμικα , επρεπε να ενσωματωσει και ηχο ?:AFADF0:

Οτι και να πουνε .....ειναι λιγο ψιλοαπαραδεκτο για την εταιρεια που πουλαει αρκετα ακριβα την τεχνολογια της και εφερε την disco στην TV .
Και ενταξει τα φωτορυθμικα , επρεπε να ενσωματωσει και ηχο ?:AFADF0:
:grinning-smiley-043

Δεν ξέρω γιατι αλλα το εκ Λαρίσης κατάστημα δεν την έχει πια προς πώληση

Ambi-buzzing stories :

1) Ο τεχνικός της Philips ήρθε και διαπίστωσε "έντονο βόμβο στο standby". Απ' ότι είπε οφείλεται σίγουρα στο τροφοδοτικό αλλά δεν μπορούσε να επιβεβαιώσει αν πρόκειται για ελαττωματικό κομμάτι ή αν ισχύει για όλα τα τροφοδοτικά του συγκεκριμένου μοντέλου αφού είναι πολύ καινούργιο... Πρότεινε να αλλάξει το τροφοδοτικό αλλά δεν το δέχτηκα και του είπα για αντικατάσταση, αλλά είπε ότι αυτό πρέπει να γίνει από το μαγαζί. Μου υπέγραψε χαρτί ότι διαπίστωσε τον βόμβο για να πάω στο μαγαζί. Θα μιλήσω μαζί του από βδομάδα για να ελέγξει κι αυτός σε άλλη τηλεόραση αν ακούγεται και εκεί αλλά και να ενημερώσει τον προϊστάμενο του. Επίσης είπε ότι αν δεν γίνει κάτι με την Ηλεκτρονική θα δούμε αν μπορεί να γίνει απευθείας από την Philips.

2) Πήγα στην Ηλεκτρονική και το μοντέλο που είχαν στην βιτρίνα έκανε τον ίδιο βόμβο. Ελέγξαμε και σε άλλα μοντέλα cineos αν ακούγεται αλλά δεν ακουγόταν σε καμία.... Φάνηκαν πρόθυμοι για αντικατάσταση αλλά όταν είδαν ότι ακούγεται και στο δικό τους κομμάτι είπαν ότι πρέπει να μιλήσουν και με την Philips γιατί αν είναι γενικό "χαρακτηριστικό" του συγκεκριμένου μοντέλου δεν μπορούν να κάνουν κάτι... Θα τους πάρω κι' αυτούς τηλέφωνο από βδομάδα...

3) Πήρα σφάρνα όλα τα μαγαζιά για να την βρω στημένη για να δω μήπως φταίει η παρτίδα που είχε η Ηλεκτρονική αλλά δεν την βρήκα κάπου.... Αν κάποιος γνωρίζει που μπορεί να την έχουν στημένη ας μ' ενημερώσει....

ΥΓ : πριν πάρω τηλέφωνο στην Philips είχα στείλει και mail μέσω του επίσημου site της για να αναφέρω το πρόβλημα (Τέταρτη βράδυ) και σήμερα το πρωί (Παρασκευή) με πήραν οι ίδιοι τηλέφωνο για να ρωτήσουν. Βέβαια είχα ήδη κλείσει το ραντεβού μέσω του τηλεφώνου αλλά η ανταπόκριση τους μου έκανε θετική εντύπωση....
Ότι είναι μεγάλη εταιρεία είναι αναμφισβήτητο για μένα (και όπως αντιμετωπίζουν τον πελάτη και κατασκευαστικά) αλλά αν πρόκειται για ελαττωματικό μοντέλο θα είναι τραγικό....

ΥΓ : Ένα επιχείρημα του τεχνικού που ήρθε : "μέχρι και η Mercedes έχει τύχει να βγάλει ελαττωματικό μοντέλο και έκανε ανάκληση...". Μ' αυτά και μ' αυτά όμως χάνεται η εμπιστοσύνη σε μία εταιρεία... άσε που μέχρι την ανάκληση ενός μοντέλου είναι μακρύς ο δρόμος..... και μεγάλη η δυσφήμηση....

ΥΓ : εγώ πάντως είμαι αποφασισμένος αν δεν λυθεί το πρόβλημα να μην την κρατήσω...

Re: Απάντηση: Philips 32pfl9632 100hz 24p ambilight 1499Euro!!!

Eισαι σε καλο δρομο. Πιστευω θα την βρεις την ακρη. Η Philips σε παλιοτερες περιπτωσεις με προβληματα ειχε δωσει τα λεφτα πισω παντως , δηλαδη φερθηκαν οι ανθρωποι σωστα και μπραβο τους.

Miafora, την TV την είδα στο Mediamarkt (Μαρούσι) και στο Πλαίσιο (Αλίμου). Την τσέκαρα για buzzing σε stand-by (κόλλησα το αυτί μου από πίσω) και δεν άκουσα κάτι (εκτός αν ήταν πολύ χαμηλό το buzzing γιατί στα μαγαζιά υπήρχε θόρυβος).

H TV σου τι made-in είναι? Στο Πλαίσιο μου είπαν οτι είναι made in France (δεν είδα κάποιο sticker αλλά το κουτί της συσκευασίας έγραφε γαλλικά).

Απάντηση: Re: Philips 32pfl9632 100hz 24p ambilight 1499Euro!!!

Miafora, την TV την είδα στο Mediamarkt (Μαρούσι) και στο Πλαίσιο (Αλίμου). Την τσέκαρα για buzzing σε stand-by (κόλλησα το αυτί μου από πίσω) και δεν άκουσα κάτι (εκτός αν ήταν πολύ χαμηλό το buzzing γιατί στα μαγαζιά υπήρχε θόρυβος).

H TV σου τι made-in είναι? Στο Πλαίσιο μου είπαν οτι είναι made in France (δεν είδα κάποιο sticker αλλά το κουτί της συσκευασίας έγραφε γαλλικά).

Δυστυχώς την τσέκαρα κι εγώ αυτή στο Mediamarkt στο Μαρούσι και ακούγεται ο ήχος (σε standby από την πλευρά που έχει τις εισόδους). Λόγω του θορύβου γύρω όμως δεν μπορώ να πω συγκριτικά αν ήταν στο ίδιο επίπεδο ή λίγο χαμηλότερος.... Το σίγουρο είναι ότι ακούγεται ο βόμβος και σ' αυτήν...

Γράφει από πίσω Made in Belgium. Η συσκευασία είναι στα γαλλικά.
Θα πάω να την τσεκάρω και στο Πλαίσιο.

Το ambi-buzzing τελικά πρέπει να είναι γεγονός στο συγκεκριμένο μοντέλο... Έλεγξα κι' αυτή στο Πλαίσιο του Αλίμου και ακούγεται... Λόγω του θορύβου στο χώρο όμως δεν είμαι 100% σίγουρος για την ένταση.. ίσως είναι λίγο χαμηλότερος... Η άποψη του υπαλλήλου πάντως ήταν ότι ακούγεται σε όλες τις Philips και ότι δεν είναι τόσο έντονος (προφανώς δεν τον έχει ακούσει σε συνθήκες ησυχίας...). Η μόνη λύση που βλέπω είναι να το αναγνωρίσει η Philips και να το αναλάβει...

Καλησπέρα!

Miafora Ο τεχνικός από την Philips δεν σου έχει απαντήση ακόμα;

Το ambi-buzzing τελικά πρέπει να είναι γεγονός στο συγκεκριμένο μοντέλο... Έλεγξα κι' αυτή στο Πλαίσιο του Αλίμου και ακούγεται... Λόγω του θορύβου στο χώρο όμως δεν είμαι 100% σίγουρος για την ένταση.. ίσως είναι λίγο χαμηλότερος... Η άποψη του υπαλλήλου πάντως ήταν ότι ακούγεται σε όλες τις Philips και ότι δεν είναι τόσο έντονος (προφανώς δεν τον έχει ακούσει σε συνθήκες ησυχίας...). Η μόνη λύση που βλέπω είναι να το αναγνωρίσει η Philips και να το αναλάβει...

Αυτό που με προβληματίζει είναι πως ενώ φαίνεται πως είναι πρόβλημα του μοντέλου γενικότερα, η Philips στο site της [global site > contact & support > faq] δεν αναφέρει κάτι... Ενώ για παράδειγμα αναφέρει για "slight hum" που οφείλεται στο χαμηλό contrast ή στο light sensor ... Σε παρακαλώ κράτα μας ενήμερους για την αντίδραση της αντιπροσωπείας ...

Τελικά τι έγινε; μήπως έχεις κάποια απάντηση; θα είναι απαράδεκτο να μην αναγνωρίσουν το πρόβλημα.

Προσωπικά έχω χάσει την εμπιστοσύνη μου στην Philips και μόνο μια επίσημη αναγνώριση κι επίλυση του προβλήματος θα με έκαναν να πάω πάλι προς τα εκεί.....

Δεν μπορεί να βουίζει το τροφοδοτικό μιας τηλεόρασής τους και μαζί να βουίζουν και τα φόρουμ και να μην τρέχει μια....

Εν αναμονή απαντήσεων λοιπόν κι από εμένα αλλά όχι για πολύ και μάλλον κοιτάζω προς την D3000 που κατά τα φαινόμενα είναι πιο ήσυχη

Φίλε miafora έχουμε κανένα νέο?

Πάντως είναι μεγάλη πίκρα να αγοράζεις το καλύτερο προϊόν στήν κατηγορία του και αυτό να είναι προβληματικό :rifle: Θα μου πείτε βέββαια παιδικές ασθένειες :bigcry: