kostasd
New member
Είμαι πολύ περίεργος να ακούσω τι θα πουνε στο φίλο miafora από την εταιρεία,δεδομένου οτι ίσως να είναι και ο πρώτος πανελλαδικά που τους αναφέρει το πρόβλημα.
Οτι και να πουνε .....ειναι λιγο ψιλοαπαραδεκτο για την εταιρεια που πουλαει αρκετα ακριβα την τεχνολογια της και εφερε την disco στην TV .Είμαι πολύ περίεργος να ακούσω τι θα πουνε στο φίλο miafora από την εταιρεία,δεδομένου οτι ίσως να είναι και ο πρώτος πανελλαδικά που τους αναφέρει το πρόβλημα.
Οτι και να πουνε .....ειναι λιγο ψιλοαπαραδεκτο για την εταιρεια που πουλαει αρκετα ακριβα την τεχνολογια της και εφερε την disco στην TV .
Και ενταξει τα φωτορυθμικα , επρεπε να ενσωματωσει και ηχο ?:AFADF0:
Δεν ξέρω γιατι αλλα το εκ Λαρίσης κατάστημα δεν την έχει πια προς πώληση
Θα την ξαναβάλουν όταν προμηθεύσουν τους υπαλλήλους με ωτοασπίδες![]()
Miafora, την TV την είδα στο Mediamarkt (Μαρούσι) και στο Πλαίσιο (Αλίμου). Την τσέκαρα για buzzing σε stand-by (κόλλησα το αυτί μου από πίσω) και δεν άκουσα κάτι (εκτός αν ήταν πολύ χαμηλό το buzzing γιατί στα μαγαζιά υπήρχε θόρυβος).
H TV σου τι made-in είναι? Στο Πλαίσιο μου είπαν οτι είναι made in France (δεν είδα κάποιο sticker αλλά το κουτί της συσκευασίας έγραφε γαλλικά).
Το ambi-buzzing τελικά πρέπει να είναι γεγονός στο συγκεκριμένο μοντέλο... Έλεγξα κι' αυτή στο Πλαίσιο του Αλίμου και ακούγεται... Λόγω του θορύβου στο χώρο όμως δεν είμαι 100% σίγουρος για την ένταση.. ίσως είναι λίγο χαμηλότερος... Η άποψη του υπαλλήλου πάντως ήταν ότι ακούγεται σε όλες τις Philips και ότι δεν είναι τόσο έντονος (προφανώς δεν τον έχει ακούσει σε συνθήκες ησυχίας...). Η μόνη λύση που βλέπω είναι να το αναγνωρίσει η Philips και να το αναλάβει...
Το ambi-buzzing τελικά πρέπει να είναι γεγονός στο συγκεκριμένο μοντέλο... Έλεγξα κι' αυτή στο Πλαίσιο του Αλίμου και ακούγεται... Λόγω του θορύβου στο χώρο όμως δεν είμαι 100% σίγουρος για την ένταση.. ίσως είναι λίγο χαμηλότερος... Η άποψη του υπαλλήλου πάντως ήταν ότι ακούγεται σε όλες τις Philips και ότι δεν είναι τόσο έντονος (προφανώς δεν τον έχει ακούσει σε συνθήκες ησυχίας...). Η μόνη λύση που βλέπω είναι να το αναγνωρίσει η Philips και να το αναλάβει...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.