Philips 32pfl9632 100hz 24p ambilight 1499Euro!!!

Καλημέρα σ' όλους! Έλειπα την προηγούμενη εβδομάδα και δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ... θα μιλήσω σήμερα με την Philips και θα σας ενημερώσω

ambi-buzzing story continues :
- Από την Ηλεκτρονική δεν τους έχει αναφερθεί το πρόβλημα από άλλο πελάτη και δεν μπορούν να κάνουν κάτι. Είναι θέμα της Philips λένε.
- Το service παρομοίως δεν γνωρίζει κάτι ούτε έχει ενημέρωση από την μαμά εταιρεία. Πρότειναν να τους στείλω την τηλεόραση και αν χρειαστεί να αλλάξουν τροφοδοτικό ή όποιο είναι το πρόβλημα. Προς το παρόν δεν το δέχτηκα. Με παρέπεμψαν στην αντιπροσωπεία...
- Μίλησα με τον υπεύθυνο του τεχνικού τμήματος στην αντιπροσωπεία, του περιέγραψα το πρόβλημα και μου είπε ότι θα αναλάβει να ενημερώσει την εταιρεία στην Ολλανδία για να δει τι μπορεί να γίνει... Περιμένω ενημέρωση τώρα.

PS : Αύριο θα επιχειρήσω να ανεβάσω και φωτογραφίες της τηλεόρασης για όποιους ενδιαφέρονται.

Υπάρχει άλλος στο forum που την έχει αγοράσει???????

Re: Απάντηση: Philips 32pfl9632 100hz 24p ambilight 1499Euro!!!

...Υπάρχει άλλος στο forum που την έχει αγοράσει???????

Μάλλον περιμένουν όλοι εσένα και την εξελιξη της περίπτωσής σου για να προχωρήσουν σε αγορά.Πάντως,πέρα από το πρόβλημα αυτό,προσπάθησε να χαρείς την τηλεόραση που μόλις αγόρασες!

Re: Απάντηση: Philips 32pfl9632 100hz 24p ambilight 1499Euro!!!

ρε γμτ και ολοι αυτοί που λενε ότι την έχουν αγοράσει στα μαγαζιά που είναι??!!

Καλημέρα. Αγόρασα χτες βράδυ την PHILIPS Cineos 32PFL9632 από το Πλαίσιο στο Mall. Παρ'όλο που είχα διαβάσει τους προβληματισμούς σας, παρ'όλο που γύρω άκουγα απόψεις "πεταμένα λεφτά, γιατί να μην πάρεις μια φτηνότερη Samsung ή LG, ίδιες είναι, και εδώ παίζει blue-ray dvd και σπίτι σου θα δείχνει χάλια κλπ κλπ κλπ κλπ) έκλεισα τα αυτιά μου και έκανα αυτό που είχα αποφασίσει, αφού απλά μελέτησα τα features, τις εταιρίες, τα forums και αποφάσισα πόσα χρήματα θα διέθετα. Η άποψη μου:
1. Ποτέ δεν θα έχει κανείς το τέλειο μοντέλο, γιατί προφανώς σε λίγους μήνες θα βγαίνει κάτι καλύτερο στην αγορά,αυτή είναι η χαρά της τεχνολογίας!. Με αυτή τη λογική περιμένεις for ever και δεν αγοράζεις ποτέ.
2. Για να μην έχεις θέμα με προβληματικό προϊόν αγoράζεις από γνωστή εταιρία, γνωστή αλυσίδα άν δεν είσαι τυχερός να έχεις κολλητό σε κατάστημα. Δεν παίρνεις ΠΟΤΕ προϊόν από έκθεση και ελέγχεις συσκευασία, χρόνο λειτουργίας κλπ κλπ. Κουβαλάς μόνος σου το προϊόν, στο mall με καροτσάκι μου την πήγαν στο αμάξι.

Για να μην πολυλογώ, την έστησα χτες κατά τις 11, μόνο αυτόματες ρυθμίσεις έκανα αλλά έχω να σας πω σήμερα δεν ήθελα να'ρθω γραφείο! Ανυπομονώ να σχολάσω. ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΑΛΛΗ ΑΓΟΡΑ. ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ DVD KAI OTI ΔEIXNEI EINAI ΜΑΓΕΙΑ ΜΕ ΤΟ AMBILIGHT δεν έχω λόγια να περιγράψω!. ΔΕΝ έχω τσεκάρει καμμένα pixel κλπ, σήμερα θα δω, πάντως θόρυβο δεν κάνει καθόλου....Από όσες άλλες LCD έχω δει σε σπίτια γνωστών κλπ δεν υπάρχει σύγκριση. ΚΑΜΙΑ.

extra info: o Κωτσόβολος δεν έχει ετοιμοπαράδοτες μου είπαν 10 μέρες. Στο Πλαίσιο πλήρωσα 1399 κ μου είπαν ότι ήταν η τελευταία. Αν θέλετε με δόσεις, άτοκες έχει 12.

Φιλε blondie καλως ηρθες στην παρεα και καλωριζικη η νεα σου τηλεοραση! :ernaehrung004:
Περιμενουμε περισσοτερες εντυπωσεις μολις φτασεις σπιτι και παιξεις λιγο μαζι της και καμια φωτογραφια, εαν σου ειναι ευκολο.
-bye-

Φίλε blondie καλωςήρθες, καλορίζικη και η τηλεόραση!!!

Ξέρει κανείς αν βγήκε η 37άρα?

Φίλε μου καλως ήρθες στην παρέα μας!!!!Περιμένουμε αναλυτικές φωτογραφίες!!

Φίλε blondie καλωςήρθες, καλορίζικη και η τηλεόραση!!!

Ξέρει κανείς αν βγήκε η 37άρα?

Α ξέχασα να σου πω.Στο πλαίσιο η Sharp 37RD2 1499E αν σε ενδιαφέρει!!!-bye-

Καλορίζικη και από μένα.

Ότι θα ήταν καλή επιλογή ήταν αναμενόμενο με βάση τα τεχνικά χαρακτηριστικά της, απλά δημιουργήθηκε το συγκεκριμένο πρόβλημα με τον θόρυβο.

ΠΑΙΔΙΑ ευχαριστώ για τα welcome αλλά είμαι ΓΕΝΟΥΣ ΘΗΛΥΚΟΥ!
ελπίζω να μην μετρήσετε διαφορετικά τη γνώμη μου τώρα...! :rolleyes:

Απάντηση: Re: Philips 32pfl9632 100hz 24p ambilight 1499Euro!!!

Δεν κανουμε διακρισεις! :ernaehrung004:

Υ.Γ.: Απλα στις φωτογραφιες να εισαι κι εσυ μεσα :worshippy: :flipout::flipout:

:flipout::flipout::flipout:

Και είπα κι εγώ...blondie και άντρακλας...τι στο καλό!!!

Καλορίζικη κι από μένα!!! Καλές θεάσεις!!!
Απλά για επιβεβαίωση : έχεις τσεκάρει αν ακούγεται το "ambi-buzzing" (σε ήσυχο δωμάτιο..) ?

Απάντηση: Re: Philips 32pfl9632 100hz 24p ambilight 1499Euro!!!

Προχθές είδα μια εκπομπή που έλεγε πως το γυναικείο μάτι κάνει καλύτερο διαχωρισμό των χρωμάτων από το αντρικό γιατί χρησιμοποιούν λέει 4 κωνία αντί για 3 στους άντρες.

Ψάχνοντας το λίγο κατέληξα πως μάλλον είναι παραμύθι, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Οπότε η γνώμη σου προς το παρών μετράει όσο και των άλλων -bye-

Cone cell

Tetrachromacy

ψιλοφαινεται απο το πρωτο σου post,εχετε μια ......πρακτικοτητα εσεις οι γυναικες. :2thumb22sup: