Philips 32pfl9632 100hz 24p ambilight 1499Euro!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Philips 32pfl9632d/10

Απλά θέλησα να τονίσω με τον πιο καταιγιστικό τρόπο τα δυνατά συναισθήματα υπέρ της συγκεκριμένης τηλεόρασης....

Δεν θα ξαναγίνει.....

(την επόμενη φορά θα λέω ... μαμώ)

:grinning-smiley-043 -bye-

Καλησπέρα και από εμένα και καλώς σας βρήκα. Είδα το περίπτερο στην έκθεση, πήρα το φυλλαδιάκι και να'μαι κι εγώ στη παρέα σας.
Στο θέμα μας τώρα! Είμαι κι εγώ κάτοχος εδώ και 10 ημέρες μιας Philips 32PFL9632. Η δικιά μου γράφει στο πίσω μέρος Assembled in France, για να συνδέσω τα γραφόμενά μου με τους προηγούμενους συνφορουμίστες που επίσης αγόρασαν την ίδια τηλεόραση. Αγοράστηκε από κατάστημα από το οποίο αγόρασε και μία κοπέλα, αν κατάλαβα καλά. Η αλήθεια είναι πως ακούγεται ένα σφύριγμα όταν είναι στη λειτουργία stand-by. Το σφύριγμα αυτό σταματά για μερικά δευτερόλεπτα αν κλείσεις την τηλεόραση από το κουμπί που έχει δεξιά στο πλάι και μετά ακούγεται ένα "κρακ" σα να μπαίνει σε άλλη φάση λειτουργίας η τηλεόραση και ξαναρχίζει. Η αλήθεια είναι πως δεν ακούγεται έντονα παρά μόνο σε απόσταση 1m μακριά από την τηλεόραση και, πράγματι, όπως περιέγραψαν κι άλλα μέλη του φόρουμ, προέρχεται κυρίως από την αριστερή πλευρά των εισόδων (USB κλπ). Αν τη βγάλω από την πρίζα, τότε σταματά το σφύριγμα. Σε μεγαλύτερη απόσταση, δεν ακούγεται κάτι ή δεν καταλαβαίνω γιατί απόλυτη ησυχία δεν υπάρχει ούτε αργά το βράδυ και μένω και σε σχετικά ήσυχο προάστιο. Υπάρχει όμως και κάτι άλλο που δεν είδα να αναφέρει κανείς. Είτε με κλειστή την τηλεόραση, είτε ενώ λειτουργεί, παρατήρησα πως αν βάλω το χέρι μου στην πίσω πλευρά της τηλεόρασης, δίπλα από τα πλαστικά των ambilight, υπάρχει έντονο ηλεκτικό ρεύμα, σε σημείο που δεν μπορείς να αφήσεις για πολλύ ώρα το χέρι σου επάνω. Ακόμα και το φωτάκι από το δοκιμαστικό κατσαβίδι άναβε όταν το έβαλα επάνω. Από αύριο θα απευθυνθώ κι εγώ στη Philips για τη... γνωστή διαδικασία και θα σας ενημερώσω. Θα ήθελα μόνο να παρακαλέσω όσους έχουν αγοράσει το ίδιο μοντέλο να ελέγξουν το θέμα του ηλεκτρισμού και να καταθέσουν τη γνώμη τους και αν έχουν καλό αυτί, να δουν και το θέμα του σφυρίγματος.
Ευχαριστώ πολύ και καλώς σας βρήκα.

Yπάρχει όμως και κάτι άλλο που δεν είδα να αναφέρει κανείς. Είτε με κλειστή την τηλεόραση, είτε ενώ λειτουργεί, παρατήρησα πως αν βάλω το χέρι μου στην πίσω πλευρά της τηλεόρασης, δίπλα από τα πλαστικά των ambilight, υπάρχει έντονο ηλεκτικό ρεύμα, σε σημείο που δεν μπορείς να αφήσεις για πολλύ ώρα το χέρι σου επάνω. Ακόμα και το φωτάκι από το δοκιμαστικό κατσαβίδι άναβε όταν το έβαλα επάνω. Από αύριο θα απευθυνθώ κι εγώ στη Philips για τη... γνωστή διαδικασία και θα σας ενημερώσω. Θα ήθελα μόνο να παρακαλέσω όσους έχουν αγοράσει το ίδιο μοντέλο να ελέγξουν το θέμα του ηλεκτρισμού και να καταθέσουν τη γνώμη τους και αν έχουν καλό αυτί, να δουν και το θέμα του σφυρίγματος.
Ευχαριστώ πολύ και καλώς σας βρήκα.

Καλωσηλθες.

Πολυ ενδιαφερον αυτο που παρατηρησες. Κρατα μας ενημερους.

Σήμερα το πρωί πέρασα από 2 καταστήματα ηλεκτρικών ειδών προκειμένου να επιβεβαιώσω ή μη την ύπαρξη παρόμοιων προβλημάτων σε ίδιες τηλεοράσεις που είχαν το ράφι σε λειτουργία. Όσον αφορά στο πρώτο πρόβλημα, το θόρυβο, δυστυχώς για προφανείς λόγους δεν κατάφερα να βγάλω άκρη. Στο θέμα του ρεύματος όμως, καμμία από τις δύο δεν είχε ρεύμα στα σημεία που είχε η δική μου τηλεόραση. Κι επειδή ο νόμος του Μέρφυ είναι πάντα εφαρμόσιμος, μόλις επέστρεψα στο σπίτι, με λύπη(;) διαπίστωσα πως τα δύο ambilight δεν είχαν πλέον την έντονη τάση ρεύματος των προηγούμενων ημερών, αλλά ελάχιστο, σχεδόν ανεπαίσθητο. Αντιθέτως, το σφύριγμα σε κατάσταση stand-by & off εξακολουθούσε να υπάρχει. Επικοινώνησα άμεσα με το τμήμα τεχνικής υποστήριξης της Philips και την επόμενη Δευτέρα, 19/11 θα περάσει ένας τεχνικός τους για να εξετάσει το πρόβλημα. Θα σας ενημερώσω για την έκβαση της υπόθεσης.

Και μια πρόταση προς τους mods & admins. Επειδή έχει περάσει πολύς καιρός από το άνοιγμα του συγκεκριμένου Θέματος, οι τιμές που αναφέρονται στον τίτλο έχουν μειωθεί και στο παρόν θέμα έχουν αναφερθεί κυρίως προβλήματα και εντυπώσεις των μελών, καλό θα ήταν να αλλάξει ο τίτλος ώστε να είναι πιο χρηστικός για τα μέλη που μπαίνουν στο φόρουμ με σκοπό την ενημέρωση. Η δική μου πρόταση για τον τίτλο είναι: Philips 32PFL9632D/10-εντυπώσεις, προβλήματα, τιμές.
Έτσι, θα υπάρχει ένα ολοκληρωμένο Θέμα για τη συγκεκριμένη τηλεόραση και καλό θα ήταν να υπάρχει κάτι παρόμοιο για όλα τα μοντέλα που αναφέρονται μέσω των μελών. Έτσι το φόρουμ θα έχει πραγματική αξία και ο ενδιαφερόμενος δε θα χάνεται μέσα σε τίτλους που μπορεί να κρύβουν ενδιαφέρον, μπορεί και όχι.
Ευχαριστώ πολύ
Νίκος

Καλησπερα σε ολα τα παιδια του φορουμ

Μετα απο καποιους μηνες που ημουν ενας απλος θεατης-μαθητης παιρνοντας τις απαντησεις μου μεσα απο ερωτησεις αλλων ηρθε η ωρα να κανω και εγω μια ερωτησουλα.
Ειχα καταληξει εδω και καιρο στην συγκεκριμενη τηλεοραση αλλα περιμενα να πεσει λιγο η τιμη της καθως και να την βγαλει προς πωληση το e-shop απ οπου ηξερα οτι θα εχω αριστη τιμη(λιγο πανω απο τον λαρισαιο την εχει) και γενικως ειναι ενα καταστημα το οποιο μου ειναι πολυ βολικο και απο το οποιο κανω πολλες αγορες.
Την εβγαλε λοιπον χτες(σημερα δεν την εχει αλλα φανταζομαι θα ξαναβγει) και εκει που κοιτουσα τις λεπτομερειες ειδα οτι δινει εγγυηση μολις ενος χρονου.
Ψαχνοντας λιγο σε αλλα ονλινε καταστηματα ειδα οτι σχεδον ολοι την δινουν με την επισημη εγγυηση αντιπροσωπειας η οποια ειναι δυο ετη
Ξερει κανεις γιατι μπορει να συμβαινει αυτο?
ευχαριστω

Το σφύριγμα ακούγετε συνέχεια ή σταματά πότε πότε??? Εγώ έχω την 5522 και ακούω έναν ήχο όταν λειτουργεί η TV. Πρέπει να ανησυχώ ή είναι φυσιολογικό???
Τελικά οι Βελγικές δεν κάνουν τον θόρυβο και οι Γαλλικές το κάνουν ή δεν έχει σημασία???

Ευχαριστώ.

παιδιά καλησπέρα να καταθέσω και γω την μαρτυρία μου!!

αγόρασα προσφάτως (καμιά 10 μερες πριν) από το EXPANSYS, την 52PFL9632D/10, καθώς η "εδώ" Philips θα την φέρει από Ιαν. 2008.

Η Τηλεόραση είναι μαγική...!!, όμως δυστυχώς και η δική μου, (αν και την πρώτη μέρα, δεν έκανε θόρυβο, -υψίσιχνο ύχο που ακούγεται από πίσω και από τα πλάγια "high pitch buzz".) φαίνεται να αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα.... το οποίο μετά από αρκετή "παρατήρηση" παρουσιάζει τα εξής:

1. Κατά την διάρκεια προβολής (ακόμα και με ήχο στο μηδέν) δεν ακούγεται κάτι το ενοχλητικό...
2. Μόλις σβήσει η τηλεόραση και μπει σε stand by, και για τα πρώτα 3 λεπτά, ακούγεται ΠΟΛΥ..... ειδικά οταν το αυτί συνηθίσει να εντοπίζει τον ήχο...
3. Μετά τα τρία λεπτά, ο ήχος μειώνεται....σαν να αποφορτίζονται τα κυκλώματα.... όμως ΔΕΝ σταματα.... συνεχίζει μειωμένος....
4. Όταν την βγάλω από την μπρίζα τότε ακούγεται ένας ήχος σαν "άδειασμα" σαν πληρη αποφόρτιση... όπως κάνει ένα PC όταν σβήνει....
5. Μόλις την ξαναβάλω στην μπρίζα....ΚΑΝΕΝΑΣ ΗΧΟΣ.....
6. Μόλις "ξαναπαίξει" για λίγο, και ξανασβήσει τότε πάλι τα ίδια.....

Μίλησα ήδη με Philips και την Δευτέρα την παίρνει το service να την κοιτάξουν και ομολογουμένως, είναι ευγενέστατοι.

Α, η δική μου είναι Βελγίδα οπότε μάλλον δεν φταίει το Γαλλία/Βέλγιο.... μάλλον η σειρά 9632...ή ή παρτίδα...σε οποιαδήποτε διάσταση...!!!....

Από το service μου είπαν ότι ο θόρυβος διορθώνεται τοποθετώντας μια αντίσταση σε καποιο κύκλωμα νομίζω SSB ή καπως έτσι...... Βέβαια, επίσης μου είπαν ότι δεν έχουν "επέμβει" σε 52αρα καθώς ακόμα δεν έχει "ερθει"....

φυσικά, δεν είμαι διατεθημένος, να περιμένω να "ερθει" για να αιτηθώ αντικατάσταση..... άμα διορθώνεται...ας διορθωθει!!

εύχομαι να βοήθησα και γώ λίγο...

θα σας κρατήσω ενήμερους...

:fahne90:

Καλησπέρα κι από μένα παιδιά! Καινούριος στην παρέα και αύριο περιμένω την τηλεορασούλα.
Ήθελα να ρωτήσω, αν δοκίμασε κανείς να κάνει αναβάθμιση το firmware μήπως διορθωθεί ο ενοχλητικός θόρυβος για τον οποίο μιλάτε.

Εδω και μια βδομάδα ειμαι και εγω κατοχος του συγκεκριμένου μοντελου.

Αν και ημουν πολυ επιφυλακτικός στις lcd ,αναφέρoμαι στο αναλογικό σήμα, ωστόσο εχω μείνει πολυ ευχαριστημενος ακόμη και απο το κακό σημα των ελληνικών καναλιών!!(δεν υπάρχει η θολούρα ).

Οσον αναφορά τον θόρυβο που εχουν ορισμένες συσκευες στον stand by,στη δικιά μου tv δεν εχω ακούσει κανενα ενοχλητικο ήχο. Να σημειώσω οτι η TV μου ειναι made in france.

Αν καποιος μπορεί να μας δώσει τις ιδανικές ρυθμίσεις θα ήταν ευπρόσδεχτες , όπως και αν κάποιος εχει κανει update .

Last edited:
Kalispera paidia , eimai etoimos na kanw agora lcd tileorasis gia prwti fora sti zwi mou kai meta apo psaksimo kateliksa stin 32PFL9632D/10 tin opoia kai brika me 1170 stin fan electric nomizw kai sigoura einai i epilogi mou. ayto pou den kserw einai tin basi stiriksis toixou pou thelw na balw pou na tin psaksw. thelw bebaia apo tin mana tis (philips) tin basi pou exei bgalei gia to montelo ayto. kserei kaneis an exei bgalei kai pou briskete?:FSGSFGS4:

Σήμερα το πρωί με πήρε τήλέφωνο ο τεχνικός της Philips. Μου έδωσε ραντεβού μεταξύ 11:30 και 13:30 και πράγματι στη 1 παρά κάτι ήταν στο χώρο που υπάρχει η τηλεόραση.
Όσον αφορά την έντονη αίσθηση ρεύματος που υπάρχει σε δύο σημεία στο πίσω μέρος της συσκευής, δίπλα από τα 2 ambilights, το προσπέρασε λέγοντας πως είναι ηλεκτροστατικός ηλεκτρισμός και δεν πρέπει να ανησυχώ. Αυτή ήταν η απάντησή του ακόμα κι όταν του είπα πως αυτός ο ηλεκτρισμός δεν υπήρχε σε άλλα ίδια μοντέλα σε βιτρίνες καταστημάτων ηλεκτικών ειδών και πως δεν είναι δυνατόν να υπάρχει ηλεκτρισμός εξωτερικά σε οικιακές ηλεκτρικές συσκευές. Μου είπε επίσης πως ακόμα και κλειστή από το κουμπί, λειτιυργούν κάποια κυκλώματα, γιατί έτσι είναι φτιαγμένες να λειτουργούν αυτές οι τηλεοράσεις.
Όσον αφορά στο σφύριγμα, κατάρχήν έκανε πως δεν άκουγε τίποτα και μόλις αγρίεψα λιγάκι, τότε καθάρισε η ακοή του. Στη συνέχεια μου πέρασε μέσω της θύρας USB ένα αναβαθμισμένο πρόγραμμα και μου συνέστησε να ενημερώνομαι μέσω της ιστοσελίδας της Philips για νέες ενημερώσεις και να τις περνάω μόνος μου μέσω ενός stick ή αν δεν μπορώ να τους φωνάζω να το κάνουν αυτοί. Περιμέναμε λίγο να πάρει το πρόγραμμα, αλλά και πάλι δεν άλλαξε τίποτα στο σφύριγμα. Ήταν εκεί και έπαιζε το ρυθμό του. Αφού πάλι προσποιήθηκε πως δεν ακούει τίποτα και πως έτσι είναι όλες οι τηλεοράσεις, μου πρότεινε αν θέλω να καλέσω το σέρβις και να έρθουν με φορτηγό να πάρουν την τηλεόραση στα κεντρικά και να την εξετάσουν με τα computer για να δουν αν φταίει κάτι. Μου πρότεινε επίσης να περιμένω καμιά εβδομάδα έως ότου προσαρμοστεί η τηλεόραση στο νέο πρόγραμμα και μετά αν νομίζω πως κάτι φταίει, να τους ζητήσω να την πάρουν. Το πρόβλημα όμως εξακολουθεί να υπάρχει και μάλλον θα τους τη στείλω πίσω.
Να σας ενημερώσω επίσης πως υπάρχει μενού που γράφει όρες λειτουργίας της τηλεόρασης και τα λάθη που ενδεχομένως υπάρχουν. Η δικιά μου δεν έλεγε κάτι, αλλά αυτό δε σημαίνει κάτι.
Θα σας κρατώ ενήμερους και παρακαλώ όποιον μπορεί να επιβεβαιώσει αυτό για το ρεύμα και το σφύριγμα να το κάνει για να δούμε αν υπάρχει γενικότερο πρόβλημα. Το ρεύμα το νοιώθεις αν ακουμπήσεις απαλά τα δάχτυλά σου και το σφύριγμα ακούγεται αν υπάρχει αρκετή ησυχία στο χώρο και σε απόσταση 10-20cm από το αριστερό πλαϊνό και από πάνω.

Re: Απάντηση: Philips 32pfl9632 100hz 24p ambilight 1499Euro!!!

Kalispera paidia , eimai etoimos na kanw agora lcd tileorasis gia prwti fora sti zwi mou kai meta apo psaksimo kateliksa stin 32PFL9632D/10 tin opoia kai brika me 1170 stin fan electric nomizw kai sigoura einai i epilogi mou. ayto pou den kserw einai tin basi stiriksis toixou pou thelw na balw pou na tin psaksw. thelw bebaia apo tin mana tis (philips) tin basi pou exei bgalei gia to montelo ayto. kserei kaneis an exei bgalei kai pou briskete?:FSGSFGS4:

Κοιταξε καλυτερα καποια βαση αλλου κατασκευαστη πχ. vogels.

Επισης αν ειναι δυνατον γραφε στα Ελληνικα για να μην τυφλωθουμε.:fahne90:

...Περιμέναμε λίγο να πάρει το πρόγραμμα,...

...Μου πρότεινε επίσης να περιμένω καμιά εβδομάδα έως ότου προσαρμοστεί η τηλεόραση στο νέο πρόγραμμα...

Καλα αυτοι οι τεχνικοι πετουν οτι κοτσανα τους ερθει για να σε ξεφορτωθουν τελικα...
Ακους εκει να "προσαρμοστει" κατι ηλεκτρονικο με το νεο firmware...!!!
ΕΛΕΟΣ!!!
Τι είναι τα ηλεκτρονικα... πορτα που μολις λαδωσαμε και περιμενουμε να παει το λαδι παντου για να μη τριζει...?
Φιλε μου αν δεν εφτιαξε αμεσως... δε θα φτιαξει ποτε... κατι αλλο αλλαζουν και σταματαει το σφυριγμα...
καλη τυχη στους (και καλα) "κουφους" τεχνικους που θα βρεις και στο service point... και να μη το βαλεις κατω... να ζητησεις αντικατασταση...

Η πλάκα είναι ότι αυτή την άποψη την έχουν και στο εξωτερικό. Δείτε το post που είχα βάλει στο thread της 42-47PFL9732 και ακολουθήστε το link:

"Το θέμα με το buzzing λύθηκε με firmware upgrade??? Χμμμμ..... Δείτε εδώ http://www.avforums.com/forums/showthread.php?t=651366"

Re: Philips 32pfl9632d/10

εντελλει πηρα το xbox360 me hdmi.To εβαλα πανω αλλα το natural motion παλι δεν λειτουργει.Λειτουργει σε τηλεοπτικο σημα κανονικοτατα και στο pc με Η.264 mkv παιζει αλλα με μερικα κοψιματακια...

Προχθές αγόρασα μια 32PFL9632 για την κρεββατοκάμαρα.
Οταν βρώ χρόνο θα ποστάρω εντυπώσεις. Αρχική "εικόνα" άριστη.

Eυχαριστώ! Πάρτε και μερικές φωτο..

Attachments

• DSC_7471.jpg
    DSC_7471.jpg
    60.4 KB · Views: 58
  • DSC_7477.jpg
    DSC_7477.jpg
    63 KB · Views: 50
  • DSC_7456.jpg
    DSC_7456.jpg
    39 KB · Views: 48
  • DSC_7481.jpg