Philips 32pfl9632 100hz 24p ambilight 1499Euro!!!

Και μερικές ακόμα....

Attachments

• DSC_7429.jpg
    DSC_7429.jpg
    46.8 KB · Views: 51
  • DSC_7494.jpg
    DSC_7494.jpg
    71.5 KB · Views: 46
  • DSC_7504.jpg
    DSC_7504.jpg
    56.4 KB · Views: 46
Πολυ χαιτεκια επεσε στην κρεβατοκαμαρα .
Καλοριζικη και με λιγες ωρες λειτουργειας Πριν .............. και μετα .

Re: Απάντηση: Re: Philips 32pfl9632 100hz 24p ambilight 1499Euro!!!

Πονηρα μυαλα που ειστε!!! :D:D

Δηλαδη τι αλλο εκτος απο sex και υπνο μπορεις να κανεις σε μια κρεβατοκαμαρα ?
Να παιζεις playstation ?
Ασε που απο οτι υποψιαζομε την τιβι στο δωματιο την θελουν τελικα οι παντρεμενοι με παιδια που κατα την διαρκεια του " μυστηριου " παιζει τερμα για να μην ακουγοντε τα αγκομαχητα απο τη " σκαπανη " στα πιτσιρικια.

Re: Απάντηση: Re: Philips 32pfl9632 100hz 24p ambilight 1499Euro!!!

Ασε που απο οτι υποψιαζομε την τιβι στο δωματιο την θελουν τελικα οι παντρεμενοι με παιδια που κατα την διαρκεια του " μυστηριου " παιζει τερμα για να μην ακουγοντε τα αγκομαχητα απο τη " σκαπανη " στα πιτσιρικια.

:flipout:

Καλημερα παιδια, μολις χθες παρελαβα κι εγω με τη σειρα μου τη Philips 32PFL9632D η οποια ειναι πανεμορφη.. ειναι οπως ακριβως ηθελα την τηλεοραση για το δωματιο μου. Μαυρη , διακριτικα μοντερνα και ωραιο φινιρισμα. Μιας και ειναι Hd ready και οχι full hd δεν της εχω συνδεσει dvd με HDMI μιας και δε θα αποδιδει καλυτερα απο το Sony me Precision Scan που εχω. Οποτε το μονο που χρειαζεται ειναι ενα componet καλωδιο. Ακομα δεν την εχω κρεμασει στον τοιχο οπως σκοπευω γιατι ειναι Βελγικη (Οημε) και της αφηνω αυτο το ΣΚ για να δω αν ειναι απο αυτες που εχουν την "μυγα" μεσα που οταν σβηνει κανει σβουρες.. Παρεπιπτοντως την αγορασα 1170 απο τη Net-Electric οπου ηταν ευγενεστατοι και ακρως εξυπηρετικοι. Μεχρι τωρα εκανα τη δοκιμη να ακουσω την τηλεοραση οταν ειναι σε αναμονη και επειδη δεν εχω εμπειρια απο προηγουμενες lcd τηλεορασεις μιας και δεν ειχα δε μπορω να το αντιλιφθω, παντως οταν βγαζω την μπριζα οντως ακουω κατι σαν κλεισιμο κυκλωματων (ειναι φυσιολογικο αυτό?). Λοιπον περιμενω απαντησεις και συζητηση!
Χαιρετω
Υ.Γ. Καλο μηνα σε ολους

Με γεια!
Μία παρατήρηση θα ήθελα να κάνω. Η σύνδεση (hdmi vs component) δεν έχει να κάνει με το αν η τηλεόραση είναι hd ready ή full hd (εξάλλου όπως έχουμε πει αρκετές φορές, η μαρκετίστικη ονομασία "full hd" δεν σημαίνει τίποτα άλλο από μία hd ready τηλεόραση με επιπλέον ανάλυση 1920Χ1080 και ικανότητα να δέχεται σήμα 1080p).
To hdmi είναι ψηφιακός τρόπος μεταφοράς σε αντίθεση με το component ΠΟυ είναι αναλογικός, οπότε με το hdmi ελαχιστοποιείς - κατά τεκμήριο - τις απώλειες. Λάβε και αυτό υπ'όψη όταν κάνεις την επιλογή σου.

To hdmi είναι ψηφιακός τρόπος μεταφοράς σε αντίθεση με το component ΠΟυ είναι αναλογικός, οπότε με το hdmi ελαχιστοποιείς - κατά τεκμήριο - τις απώλειες. Λάβε και αυτό υπ'όψη όταν κάνεις την επιλογή σου.

Πρακτικα ομως η διαφορα HD component με ΗDMI ειναι μηδενικη. Θυμαμαι πολλα μελη που εχουν κανει τεστ και τις δυο συνδεσεις στο AVforums και δεν εβλεπαν καμια απολυτως διαφορα.

Πρακτικα ομως η διαφορα HD component με ΗDMI ειναι μηδενικη. Θυμαμαι πολλα μελη που εχουν κανει τεστ και τις δυο συνδεσεις στο AVforums και δεν εβλεπαν καμια απολυτως διαφορα.

Συμφωνώ.
Για αυτό και έγραψα ότι ελαχιστοποιείς κατά τεκμήριο τις απώλειες.

Μιλησα με την Philips σημερα και κανονησα αυριο ραντεβου με τον τεχνικο για να το ακουσει και να απαιτησω αντικατασταση. Οπως και να χει θα μου την αλλαξουν. Αυτο που δε ξερω ειναι οι ρυθμισεις της συγκεκριμενης τηλεορασης ποιες ειναι. Οι ηδη κατεχοντες τις συγκεκριμενης τηλεορασης μηπως εχουν την καλοσυνη να μου πουν τις ρυθμισεις? Της εικονας παντα.. Αλλα και γενικα ας πουμε :bang::nounder:

Μετα την πατατα που εφαγα με την Samsung 32M86 αποφάσισα να να αγοράσω την "καλυτερη" 32 συμφωνα με κάποιους...
1136 απο τη λάρισα made in Hungary!!!!! ομως

Τα προβλήματα δεν αργησαν να φανούν:
1. το γνωστο buzzzzzzz όταν η τηλεοραση είναι σε stand-by mode
2. Ένας ήχος (βομβος) ενω παίζει η τβ, το καταλαβαινεις αν χαμηλώσεις την ενταση παρα πολύ
3. Στο πρωτο dvd που είδα φανταστική εικόνα αλλα.... σαν να μη μπορούσε να κρατήσει την επιλογη "κινημ. ταινια" που έβαλα και με το που αλλαζε σκηνη αλλαζε τα χρωματα (πιο φωτεινα) και μετα από 2sec ξαναπερνουσε στο μοντ που ειχα επιλεξει...Το dvd ειναι συνδεδεμενο με hdmi καλώδιο

Δεν αντεχω αλλα τηλ. σε αντιπροσωπιες και αναμονες αντικαταστασης... Μια τηλεοραση χωρις προβληματα ΘΕΛΩΩΩΩΩΩ....

Aφου ηξερες για τον θορυβο τι την πηρες την ρημαδα?Η 32d3000 δεν σου αρεσε?

Η αλήθεια ειναι πως οχι!!!

Οσο για το θορυβο σε όλα τα μελη που την πηραν απο το συγκεκριμενο καταστημα δεν τους παρουσιασε τιποτα ...

Στο πρωτο dvd που είδα φανταστική εικόνα αλλα.... σαν να μη μπορούσε να κρατήσει την επιλογη "κινημ. ταινια" που έβαλα και με το που αλλαζε σκηνη αλλαζε τα χρωματα (πιο φωτεινα) και μετα από 2sec ξαναπερνουσε στο μοντ που ειχα επιλεξει...Το dvd ειναι συνδεδεμενο με hdmi καλώδιο

Μήπως έχεις τα active control/light sensor ενεργοποιημένα? Αν ναι, αυτό πρέπει να φταίει. Για απενεργοποίησέ τα και πες μας αν εξακολουθείς να έχεις το ίδιο πρόβλημα

Μήπως έχεις τα active control/light sensor ενεργοποιημένα? Αν ναι, αυτό πρέπει να φταίει. Για απενεργοποίησέ τα και πες μας αν εξακολουθείς να έχεις το ίδιο πρόβλημα

Έχεις δίκιο... Αυτό φταίει...

Πάντως ο θόρυβος σε stand-by mode και το βουητό από τα ηχεία συνεχίζει...
Από τη δευτέρα αρχιζουν τα τηλέφωνα.
Μια ερώτηση...Στο σαιτ της φιλιπς έχει σε κάθε πόλη εξουσιοδοτημενα σερβισ.. αυτα έχουν το δικαίωμα να κρινουν για την αντικατασταση της τηλεορασης ή πρεπει να την πάρουν από τα κεντρικα (που;) ...