Philips 32pfl9632 100hz 24p ambilight 1499Euro!!!

Re: Απάντηση: Philips 32pfl9632 100hz 24p ambilight 1499Euro!!!

Εγω παντως εχω σκεφτει λυση. Υπαρχουν καποια ντουι για φωτιστικα τα οποια ειναι με τηλεχειριστηριο. Ο σκοπος τους ειναι να αφηνεις τα φωτιστικα ανοιχτα και συνδεδεμενα πανω τους ετσι ωστε οταν μπαινες σπιτι να ανοιγεις με το χειριστηριο την μπριζα και αμεσως αυτη δινει παροχη στο ανοιχτο φωτιστικο. Κατι σαν βγαζω-βαζω την μπριζα αλλα με remote. Για οσους την εχουν στα δωματα μπορουν να την κλεινουν πρωτα απο το τηλεκοντρολ της τηλεορασης και καπακι κλεινει και την μπριζα. Και ετσι την εβγαλε απο την μπριζα και υπαρχει η γαληνη στο δωματιο. Δε νομιζω οτι ειναι κακο αυτο για την τηλεοραση. ε?

Κακο δεν ειναι , αλλα αναρωτιεμε γιατι πρεπει να βαλουμε και τηλεχειριζομενα ρελε ? για να "σωσουμε " την philips ?
Τωρα που το σκεφτομε καλο θα ηταν να κανουν και οι αυτοκινητοβιομηχανιες τα αμαξια να τραβανε δεξια η αριστερα ...........για να μην αφηνουμε τα χερια απο το τιμονι.:flipout:

Σε ενα MEDIA MACHT ειχε διπλα κλασικα τις PHILLIPS 9632 και SONY D 3000 32αρες και μια αλλη PHILLIPS 9551 λιγο παλιοτερο μοντελο νομιζω η οποια ειχε καλλιτερη εικονα απο την νεοτερη ''αδερφη'' της πιο σταθερη θα ελεγα,χωρις αυτο το ''θορυβο'' το γρεζι που φαινοτανε στην 9632.Τελικα μηπως δεν ειναι κορυφαια στη κατηγορια της βρε παιδια?Παρεπιμτοντως η 9551 ηταν σε πολυ καλη προσφορα και επαιζε καλλιτερα σε καναλια αναλογικα και ψηφιακα.

Σε ενα MEDIA MACHT ειχε διπλα κλασικα τις PHILLIPS 9632 και SONY D 3000 32αρες και μια αλλη PHILLIPS 9551 λιγο παλιοτερο μοντελο νομιζω η οποια ειχε καλλιτερη εικονα απο την νεοτερη ''αδερφη'' της πιο σταθερη θα ελεγα,χωρις αυτο το ''θορυβο'' το γρεζι που φαινοτανε στην 9632.Τελικα μηπως δεν ειναι κορυφαια στη κατηγορια της βρε παιδια?Παρεπιμτοντως η 9551 ηταν σε πολυ καλη προσφορα και επαιζε καλλιτερα σε καναλια αναλογικα και ψηφιακα.

Έκανες τώρα αξιόπιστο τεστ.....:BDGBGDB55:

Μετα απο αναμονη να παρω τα χρηματα πισω ξαφνικα μου φεραν μια καινουργια τηλεοραση παραγωγης 12/12/07 η οποια ΔΕΝ κανει θορυβο. Και ειναι και Βελγιου. Εξαιρετικα!:BDGBGDB55:
Το καλυτερο δωρο για τη γιορτη μου!

Last edited:
Re: Απάντηση: Philips 32pfl9632 100hz 24p ambilight 1499Euro!!!

Μετα απο αναμονη να παρω τα χρηματα πισω ξαφνικα μου φεραν μια καινουργια τηλεοραση παραγωγης 12/12/07 η οποια ΔΕΝ κανει θορυβο. Και ειναι και Βελγιου. Εξαιρετικα!:BDGBGDB55:
Το καλυτερο δωρο για τη γιορτη μου!

Ε ρε που καταντησαμε !!!! να χεζομαστε απο τη χαρα μας γιατι το μηχανημα που χρυσοπληρωσαμε ............δουλευει κιολας.
Αντε ξανακαλοριζικη η νεα σου philips valium mode :flipout:

Έκανες τώρα αξιόπιστο τεστ.....:BDGBGDB55:
Καλε μου κυριε ανεφερα απλως μια εμπειρικη παρατηρηση με καποιο βαθμο υποκειμενικοτητας σαφως ομως χωρις προκαταληψη.Εβαλα ιδιες ρυθμισεις και τις ειδα σε αναλογικο και ψηφιακο σημα. Ισως ενδιαφερει η παρατηρηση μου οσους τις θελουν κυριως για τηλ. σημα. Εσεις μπορειτε να τις υποβαλλετε σε πλεον αξιοπιστο τεστ και να μας ενημερωσετε. Παντως θα με ενδιεφερε πληροφοριες η εμπειρια για την 9551.

Είμαι κατοχος του συγκεκριμένου μοντέλου εδω και κανα μήνα περίπου.

Είμαι πολυ ευχαριστημένος απο την ποιότητα εικόνας αλλα θα ήθελα να επισημάνω καποια πράματα που δεν με πολυάρεσαν:bigcry:

1. ποοολυ αργο ζάπινγκ
  2. ο αριθμός του καναλιού που εμφανίζεται στην οθόνη ειναι ποοοολύ δυσδιάκριτος
  3. η συσκευή κατα το άνοιγμά της ,δεν υπακούει καμμιά εντολή (mute, αλλαγή καναλιού,αυξομείωση έντασης κλπ) απο το τηλεκοντρόλ αν δεν εμφανιστει η εικόνα και ο ήχος πλήρως
  4. σε δυο διαδοχικές εντολές απο τον τηλεκοντρόλ εκτελειται μονο η τελευταία.
Αναφέρω τα παραπάνω γιατί η προηγούμενη μου tv ,μια sony του 1990!!,μου τα πρόσφερε και ειχα καλομάθει.
Επίσης να σημειώσω οτι δεν εχω εμπειρία απο αλλες LCD TV, οπότε περιμένω να ακουσω αν τα παραπάνω συμβαίνουν και αλλες lcd

Ααααα φιλαρακ , η βιζιτα με τις LCD ειναι αρμενικη , δεν εχει τωρα σ ηβρα τωρα στεκα .
Α αυτα που ηξερες ......πες antio -bye-

Αγόρασα ένα καλώδιο DVI to HDMI και κατέβασα και μια ταινία HD (720p).
Έχω μερικές απορίες:
Όταν γύριζα από το Pc σε clone mode,στην οθόνη έδειχνε 1080p mode.Στο site δείχνει ότι υποστηρίζει τέτοιο mode αν και η τηλεόραση δεν έχει το logo full hd.Έχει κάποια προδιαγραφή το 1080p που δε πληρεί η οθόνη?
Δε μου άρεσε πάντως η κίνηση και πολύ στη hd ταινία.
Φαινόταν σπαστή η κίνηση-στα properties του αρχείου έλεγε 23,980hz (όχι frames,το πρόσεξα)
Αυτό είναι θέμα codec ή μπορεί να παίξει και καλύτερα?

Last edited:
Απάντηση: Re: Philips 32pfl9632 100hz 24p ambilight 1499Euro!!!

Αγόρασα ένα καλώδιο DVI to HDMI και κατέβασα και μια ταινία HD (720p).
Έχω μερικές απορίες:
Όταν γύριζα από το Pc σε clone mode,στην οθόνη έδειχνε 1080p mode.Στο site δείχνει ότι υποστηρίζει τέτοιο mode αν και η τηλεόραση δεν έχει το logo full hd.Έχει κάποια προδιαγραφή το 1080p που δε πληρεί η οθόνη?
Δε μου άρεσε πάντως η κίνηση και πολύ στη hd ταινία.
Φαινόταν σπαστή η κίνηση-στα properties του αρχείου έλεγε 23,980hz (όχι frames,το πρόσεξα)
Αυτό είναι θέμα codec ή μπορεί να παίξει και καλύτερα?
ενδεχομενως να φταιει το πισι σου για την κινηση .......

Μετά απο κοντά 3 μήνες με την συγκεκριμένη τηλεόραση διέκρινα κάτι που δεν έιχα προσέξει.Η κάτω αριστερή γωνία είναι λίγο πιο φωτεινή απο το υπόλοιπο πλάισιο.Για να το δεις πρέπει να το προσέξεις πολύ να δείχνει μαύρη εικόνα η tv και να έχεις όλα τα φώτα σβηστά.Για να καταλάβετε προσπάθησα να βγάλω photo να την ανεβάσω να το δείτε και δεν φαίνεται στην photo.Αν το λέω σωστά αυτό πρέπει να είναι το φαινόμενο του light bleeding?Τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση?Αξίζει να τηλεφωνήσω στην philips ή είναι κάτι που θεωρούν normal όταν είναι σε τόσο χαμήλό βαθμό?Για να το διακρίνεις πρέπει να κάτσεις ευθεία στην οθόνη και σε συγκεκριμένο ύψος.Δεν είναι τυχαίο οτι δεν το είχα πάρει χαμπάρι τόσο καιρό και είμαι ο μόνος στο σπίτι που το διακρίνω.

Δεν ξέρω τι ακριβώς ήταν αυτό.Δεν μετακίνησα κάτι κοντά απο την tv ούτε εκανα τίποτα άλλο και το μικρό backlight χάθηκε.Έλειπα απο το σπίτι για ένα διάστημα 10 ημερών στο οποίο δεν είχε ανοιχτεί η tv και ξαφνικά διακρίνω οτι δεν υπάρχει αυτή η λίγο φωτεινή γωνίτσα.Ελπίζω μόνο όταν θα ξαναλέιψω απο το σπίτι μην γυρίσω και έχει ξαναδημιουργηθεί.Τι να πώ?Κανείς που να μπορεί να καταλάβει τι έιχε συμβεί?

Γεια σας παιδια ειναι το πρωτο μου ποστ. Θα ηθελα να μου δωσετε τις πολυτιμες συμβουλες σας σχετικα με το συγκεκριμενο μοντελο της Philips. Προκειται να αγορασουμε μια 32αρα στην οικογενεια και εχω προτεινει στους δικους μου την 9632. Δεν θελω να παρουμε καποια σε "υπερπροσφορα" με 500 ευρω, αλλα κατι καλο που θα ευχαριστηθουμε. Με εντυπωσιαζουν πολυ τα χαρακτηριστικα της και δεν εχω βρει καποια καλυτερη 32αρα σε αυτα τα χρηματα... Γυρω στα 1150 ευρω την εχω βρει σε καναδυο καταστηματα που εψαξα, ειναι καλη τιμη; Γενικα αξιζει η τηλεοραση;

Ευχαριστω εκ των προτερων,
Βασιλης

Φιλε μας , πεταμενα λεφτα ειναι 1150 ευρω για τιβι 32αρα και μαλιστα για να βλεπετε οικογενιακα .

Με λιγα παραπανω παιρνετε τζαματη 40ρα .
Αφου θα παρετε που θα παρετε .........μην γινεστε αυτοχειρες απο μονοι σας .
Το 32 ειναι πλεον για κρεβατοκαρες και φοιτητικα δωματια 2.20 Χ 3.00 .
Οχι τιποτα αλλο , αλλα αντε μετα να τους πεισης οτι πεταξατε 1150 ευρω για το καθαροαιμο τσιουαουα .............
γιατι θα προσπαθησεις να τους πεισης σιγουρα στο μελλον .