Philips 37pf9731

Γειά σας παιδιά. Κάτοχος κι εγώ μιας προβληματικής (μαύρες γραμμές κτλ) τηλεόρασης, την έστειλα προχθές για σέρβις.

Ξέρετε αν έχει γίνει καμια πρόοδος στο θέμα; Να τους ενημερώσω για κάτι; Θα πρέπει να προσέξω κάτι;

Ελπίζω μετά από τόσον καιρό, να αντιμετωπίζεται σωστά και υπεύθυνα το ζήτημα...

Απάντηση: Re: Philips 37pf9731

Γειά σας παιδιά. Κάτοχος κι εγώ μιας προβληματικής (μαύρες γραμμές κτλ) τηλεόρασης, την έστειλα προχθές για σέρβις.

Ξέρετε αν έχει γίνει καμια πρόοδος στο θέμα; Να τους ενημερώσω για κάτι; Θα πρέπει να προσέξω κάτι;

Ελπίζω μετά από τόσον καιρό, να αντιμετωπίζεται σωστά και υπεύθυνα το ζήτημα...

Γεια σου Φιλε μου...

Πόσο καιρό την είχες,πόσες ώρες έπαιξε .???:furious3:

ΝΕΟ ΘΥΜΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ,ΟΙ ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΦΩΤΟΑΙΣΘΗΤΗΡΑ ΚΛΕΙΣΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ?ΘΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ Η ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ?ΜΕ ΣΕΡΒΙΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ Η ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ 1080p ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΜΕ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ?ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΕ ΠΟΙΟ ΠΡΟΦΙΛ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ "ΖΩΝΤΑΝΗ,ΦΥΣΙΚΗ" ΣΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ(ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟΝ ΦΩΤΟΑΙΣΘΗΤΗΡΑ) Η ΟΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ?ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.

Απάντηση: 37PF9731D/10

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

ΑΓΟΡΑΣΑ ΜΕ 3500€ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΕΛΑ ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ 37PF9731D/10 ΣΤΙΣ 10/10/2006 (ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΙΑΣΑΝΕ ΤΟΝ Κ*** ΕΙΣ ΓΝΩΣΗ ΜΟΥ ΛΟΓΩ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ)

ΑΡΧΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΥΡΕΣ ΜΠΑΡΕΣ ΜΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΑΥΡΗ "ΒΑΣΗ" ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΩ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΩ ΜΕ ΤΟΠΙΚΟ SERVICE (ΚΟΜΟΤΗΝΗ) ΚΑΙ ΣΥΓΧΙΖΟΜΑΙ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΦΟΥ ΟΤΑΝ ΕΙΠΑ Ο ΙΘΑΓΕΝΗΣ
".... ΞΕΡΕΤΕ, ΕΧΩ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ UPDATE ME USB...." ΕΙΣΠΡΑΤΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
"......ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!!!!! ΠΟΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΕΙΠΑΤΕ??? UPDATE ME USB????? ΤΙ ΛΕΤΕ ΚΥΡΙΕ, ΚΑΝΑΤΕ ΜΟΝΟΣ ΣΑΣ UPDATE??? ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ!!! ΘΑ ΜΑΣ ΜΑΘΕΤΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ???..." (Ε, ΑΥΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ UPDATE!)

ΕΤΣΙ ΤΗ ΠΑΡΑΔΙΔΩ ΜΕ ΜΙΣΗ ΚΑΡΔΙΑ ΣΤΟ ΑΣΧΕΤΟ ΤΟΠΙΚΟ SERVICE ΠΟΥ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΒΛΕΠΕ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΣΤΙΣ 7/2/2007

ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΩ ΜΕ PHILIPS ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΜΕ ΣΑΦΗΝΕΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΩ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ 42PF9731D/10 ΓΙΑ ΤΗ ΟΠΟΙΑ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΙΣ 8/3/2007. ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΠΑΝΕΛ LG!!! (ΔΕ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΛΕΩ, ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ)

ΕΥΘΥΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΑΝΟΙΓΩ ΠΑΡΑΤΗΡΩ:

Η ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ. ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΦΟΝΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΕΝΤΟΝΟ DITHERING
Η ΟΞΥΤΗΤΑ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΠΑ
TO CLEAR LCD ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΝ EITE ΟFF ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ

ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΡΑΔΥ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΖΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΩ:
ΟΙ ΜΑΥΡΕΣ ΜΠΑΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΟΡΑΤΕΣ!!! (ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΕΚΕΙ!!!!) ΟΣΟ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΧΩ ΑΝΟΙΚΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΩΣΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΟΤΑΝ ΖΕΣΤΑΙΝΕΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ.
ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΑ ΑΚΟΜΗ ΝΑΤΕΣ ΠΑΛΙ!!! ΚΟΚ

ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ (10/3/2007) ΕΓΚΑΘΙΣΤΩ ΤΟ UPDATE 0.87.0.0 KAI MAΝΤΕΨΤΕ!! ΤΩΡΑ ΔΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ P IN P. ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΑΠΛΑ ΣΕ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΑΝΑΛΙ.

ΑΝΑΦΕΡΩ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΑΙ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΑΠΕΦΑΝΘΕΙ: "....ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!!!!!!!! ΑΝΤΕ ΑΝ ΘΕΣ ΘΑ ΤΗ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ..."

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΩ ΞΑΝΑ ΜΕ PHILIPS, ΕΚΘΕΤΩ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΞΑΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΙΜΗΜΑ: ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!

ΕΙΜΑΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΤΟ ΚΕΛΕΠΟΥΡΙ ΠΟΥ ΦΟΡΤΩΘΗΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΔΙΜΗΝΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ)

ΤΩΡΑ....

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗ PHILIPS ΕΛΛΑΔΑΣ:
ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΙΞΙΑ ΠΛΕΟΝ? ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΥΨΗΛΗΣ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΟΓΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ?

ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΠΡΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ!!!! Μ Α Κ Ρ Ι Α ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ.

ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΣΥΜΠΑΣΧΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ: ΑΣ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΔΩ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ !!!!!

ΜΑΣ ΠΩΣ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΑΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ?
ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ 4/2007 ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΡΕΙΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΑΠΟ USB ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΑ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ 2.750 EURO ΚΑΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΠΑΙΖΕΙ 1080P.
ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ
ΜΑΡΚΕΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ (ΑΝ ΚΑΙ FUN) ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ
PHILIPS.
ΟΥΔΕΝ ΜΕΤΡΟΝ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ!!

gia toys ypotitloys h philips egrapse sta "faq" tou philips club oti "telika den ypostirizontai oi ypotitloi apo to media manager. prospathhsa me to -Tversity- alla den to eblepe h thleorash katholoy san server.
GENIKA META APO PARA POLY PSAGSIMO GIA THN SYGKEKRIMENH tv ,me tis teleytaies anabahmiseis kai meta apo mia kalh rythmish oikonas me ton lightsensor on h oikona se sd channels einai apla korifaia kai to mono poy tha mporoyse na beltiothei estw elaxista einai to mayro .mia anabathmish gia alaxista xamhlwtero backlight tha thn ekane teleia.DEN EIMAI FANATIKOS THS PHILIPS alla to service ths einai to kalytero apo olla kai me diafora, toylaxiston sthn ellada,milaw ek peiras.:2thumb22sup:

Μα το μαύρο της 9731 το βελτίωσε στην 9732, ρίχνοντας το contrast ratio στο μισό :2thumb22sup:
Τον Σεπτέμβρη ελπίζω να συνεχίσει αυτήν την λαμπρή πορεία, και να μειώσει κι άλλο το contrast ratio, φτάνοντας επιτέλους το κορυφαίο 120:1 :firstprize:
Πάντως, φήμες που ήθελαν την 9733 να συνοδεύεται από ειδικά γυαλιά με αυτόματη ίριδα (ανάλογη με αυτή των προβολέων) τα οποία θα συνδέονται ασύρματα, (μέσω bluetooth) με την δυναμική αντίθεση της τηλεόρασης διαψεύστηκαν! Εντέλει τα γυαλιά θα πωλούνται χωριστά... :tdown:
Από την άλλη, αν εντέλει αντικαταστήσει κάθε led της γαλακτερής πρόσοψης της Aurea με λαμπτήρα αλογόνου 100W, έτσι ώστε η αντίληψη του μαύρου να είναι καλύτερη από ποτέ, θα σκεφτώ σοβαρά να αντικαταστήσω την 9731 που έχω με μια τέτοια. Λέτε να βγει σύντομα; :chinscratch:

Μα το μαύρο της 9731 το βελτίωσε στην 9732, ρίχνοντας το contrast ratio στο μισό :2thumb22sup:
Τον Σεπτέμβρη ελπίζω να συνεχίσει αυτήν την λαμπρή πορεία, και να μειώσει κι άλλο το contrast ratio, φτάνοντας επιτέλους το κορυφαίο 120:1 :firstprize:
Πάντως, φήμες που ήθελαν την 9733 να συνοδεύεται από ειδικά γυαλιά με αυτόματη ίριδα (ανάλογη με αυτή των προβολέων) τα οποία θα συνδέονται ασύρματα, (μέσω bluetooth) με την δυναμική αντίθεση της τηλεόρασης διαψεύστηκαν! Εντέλει τα γυαλιά θα πωλούνται χωριστά... :tdown:
Από την άλλη, αν εντέλει αντικαταστήσει κάθε led της γαλακτερής πρόσοψης της Aurea με λαμπτήρα αλογόνου 100W, έτσι ώστε η αντίληψη του μαύρου να είναι καλύτερη από ποτέ, θα σκεφτώ σοβαρά να αντικαταστήσω την 9731 που έχω με μια τέτοια. Λέτε να βγει σύντομα; :chinscratch:

φιλε μου δεν καταλαβα αν μιλας ειρωνικα για το κοντραστ των lcd αλλα η φυση τους ειναι τετοια λογω τεχνολογιας. εγω μιλαω για τον ελεγχο φωτος τησ συκγεκρημενης και για τηνν αναλυση που εχει σε σχεση με το μαυρο.
αλλιως απλα παιρνεις την pioneer plasma kuro και μιλαμε διαφορετικα για αλλα κουσουρια.:cool4:

1. Ναι
2. Ναι (με τα νέα μοντέλα όμως να ακούγεται ότι θα βγαίνουν και σε 46", 52")
-bye-

φιλε μου δεν καταλαβα αν μιλας ειρωνικα για το κοντραστ των lcd αλλα η φυση τους ειναι τετοια λογω τεχνολογιας. εγω μιλαω για τον ελεγχο φωτος τησ συκγεκρημενης και για τηνν αναλυση που εχει σε σχεση με το μαυρο.
αλλιως απλα παιρνεις την pioneer plasma kuro και μιλαμε διαφορετικα για αλλα κουσουρια.:cool4:

Όχι, δεν μιλάω γενικά για τις LCD. Άλλωστε υπάρχουν LCD με αρκετά καλό μαύρο. Απλά είπα να εκφράσω με κωμικό τρόπο (που μάλλον ήταν αποτυχημένος :bigcry:) το γεγονός ότι η σειρά 9732 έχει χειρότερο μαύρο από την σειρά 9731, θέλοντας να σου πω εμμέσως ότι μια χαρά είναι η 9731 σε μαύρο, και ότι στην νέα σειρά είναι χειρότερα τα πράγματα ως προς το μαύρο (η 9732 έχει περίπου το μισό contrast ratio σε σχέση με την 9731, και έχω δει και τις 2 να παίζουν δίπλα-δίπλα -η διαφορά είναι εμφανής).
Έχω μια 9731, την αγόρασα τον Νοέμβριο που μας πέρασε, έπαθα (αρνητικό πάντα έτσι; ) σοκ από την μετάβαση από καλή CRT σε LCD... Απλά έχω απογοητευτεί από την εταιρία, γιατί δεν είχε τίποτα καλύτερο να αγοράσω... Ας όψεται που βλέπω χρόνια το pixel plus και το έχω συνηθίσει, και όλες οι άλλες μου φαίνονται χάλια και επίπεδες σε τηλεοπτικό σήμα...
(Και για να μην ρωτήσετε, ναι και η X3500. Πότε βγαίνει η νέα Χ4000 με pixel plus 268HDx.v.color είπαμε;;; )

Έχω μια 9731, την αγόρασα τον Νοέμβριο που μας πέρασε, έπαθα (αρνητικό πάντα έτσι; ) σοκ από την μετάβαση από καλή CRT σε LCD... )

Δεν έπαιρνες μία πλάσμα να έχεις καλύτερο τηλεοπτικό σήμα;Πάντως σίγουρα μπορείς να αγοράσεις κάτι άλλο αν έχεις μετανιώσει στην επιλογή σου. Πούλα την και πήγαινε για άλα να είσαι ικανοποιημένος!

Απέρριψα τις πλάσμα λόγω κατανάλωσης και burn-in... Χώρια που 37αρα (περιορισμός χώρου) και FullHD δεν είναι και πολύ συνηθισμένα σε πλάσμα...

Γιώργο, συνήθως οι νέες version των firmwares αναγράφονται στο επίσημο site της κάθε εταιρίας. Δεν γράφει στο site της philips τι περιλαμβάνει το νέο firmware??