Philips 56” Cinema 21:9 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Νίκο είχες πάει στην έκθεση 3D TV στο Γκάζι; Είχαν εκεί μια από τις νέες cinema. Ούτε και εμένα με εντυπωσίασε έτσι όπως έπαιζε εκεί. Ήταν και το beowolf... Την είχα φωτογραφίσει θυμάμαι...
Γενικά στην φίλιπς δεν ξέρω πως τα καταφέρνουν και τις κάνουν να δείχνουν περίεργα στις εκθέσεις... :flipout:

Νίκο είχες πάει στην έκθεση 3D TV στο Γκάζι; Είχαν εκεί μια από τις νέες cinema. Ούτε και εμένα με εντυπωσίασε έτσι όπως έπαιζε εκεί. Ήταν και το beowolf... Την είχα φωτογραφίσει θυμάμαι...
Γενικά στην φίλιπς δεν ξέρω πως τα καταφέρνουν και τις κάνουν να δείχνουν περίεργα στις εκθέσεις... :flipout:

Καλημερα φιλε μου,
Οχι την ειχα δει στην Ολλανδια στο σταδιο των δοκιμων (δεν ειχα δει ουτε εκει 3D). Ειδα μια τηλεοραση ακριβως ομοια στα χαρακτηριστικα με τη δικη μου με λιγο διαφορετικο μενου( εκεινη την περιοδο εφτιαχναν το λογισμικο οδηγησης).
Σε pre-production η τηλεοραση δεχοταν εξωτερικο 3D syncrronizer. Στο εικονα ηχος το τελευταιο εχουν φερει στην Ελλαδα τη νεα cinema αλλα μαλλον παλι preproduction model αφου και εκει φαινεται το εξωτερικο μαραφετι συγχρονισμου 3D. Οπως ομως κατ επαναληψη μου τονισε ο διευθυντης marketing της philips στην Αθηνα ν νεα cinema τελικα εχει ενσωματωμενο τον πομπο συγχρονισμου.
Οσο για την εικονα φανταζομαι οτι επιλεγουν το δυναμικο πεδιο για να τη γλυκοκοιταζουν οι αδαεις αλλα δεν ειναι αυτη σωστη πολιτικη. Εγω ενα εχω να πω. Αν ασχοληθεις μαζι της και την φερεις εκει που θελεις με πολυ πειραματισμο και επιμονη θα βρεις αυτο που σε ικανοποιει σε μεγαλο βαθμο.
Παντως εχετε ολοι δικιο στο κομματι των εκθεσεων. Καμμια σχεση με το τι πραγματικα μπορει να δωσει η τηλεοραση.
Για ενα κομματι μονο δεν την προτεινω για αγορα, για τηλεοπτικο σημα. Αν και αξιοπρεπεστατο ειναι ιεροσυλια να βλεπεις 576i σε τετοια τηλεοραση.
:BDGBDGB53:
Νικος

Εγώ μετά την πλάκα που μας έκανε η τοσίμπα, έγινα πιο προσεκτικός...
Και αυτή χάλια έπαιζε στην έκθεση, αλλά στο συγκριτικό ήταν αξιοπρεπέπαστη, σαν την G10...

Καθόλου χάλια δεν έπαιζε η Toshiba στην έκθεση. Μια χαρά ήταν, και μάλιστα αν θυμάσαι σου είχα πει ότι το μαύρο της μου φαινόταν καλύτερο απ' αυτό της 9704 στο διπλανό δωμάτιο. Βέβαια με τους φωστήρες που είχε η Philips στο περίπτερο και δεν σε άφηναν να πειράξεις τίποτα, δεν μπορούμε να είμαστε και απόλυτοι.

Απάντηση: Re: Philips 56” Cinema 21:9 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

οι 3 ταινιες που εχω 3D (monsters vs aliens, cloudy with a chance of meatballs & ice age 3) ειναι σε καδρο 21:9 και οπως καταλαβαινετε γινομαι τουρκος και μονο που τις βλεπω :furious3:οποτε θα τις ευχαριστηθω οταν ερθει η ωρα....
Νικος

Το ice age ειναι για 16:9 ( 1:85)

Re: Απάντηση: Re: Philips 56” Cinema 21:9 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Το ice age ειναι για 16:9 ( 1:85)

To ice age 3 δεν το εβαλα καθολου Αντρεα απο την τσατιλα. Για να το λες ομως ετσι θα ειναι. Εβαλα ωστοοσο και ειδα στην samsung τα αλλα δυο τα οποια ειχαν με μπαρες (21:9) . Δεν εφτασα στο τριτο οποτε υπεθεσα μια απο τσα ιδια!
Νικος

Last edited:
Καθόλου χάλια δεν έπαιζε η Toshiba στην έκθεση. Μια χαρά ήταν, και μάλιστα αν θυμάσαι σου είχα πει ότι το μαύρο της μου φαινόταν καλύτερο απ' αυτό της 9704 στο διπλανό δωμάτιο. Βέβαια με τους φωστήρες που είχε η Philips στο περίπτερο και δεν σε άφηναν να πειράξεις τίποτα, δεν μπορούμε να είμαστε και απόλυτοι.

Μιλάμε για την τοσίμπα, που ζήταγα από την υπάλληλο να μπει στο μενού να δω ότι λειτουργεί το local dimming, ε; :flipout:

Βρε παιδιά κάτι άσχετο ίσως. Που μπορούμε να βρούμε για αγορά τις 3d ταινίες που υπάρχουν έως τώρα;

Βρε παιδιά κάτι άσχετο ίσως. Που μπορούμε να βρούμε για αγορά τις 3d ταινίες που υπάρχουν έως τώρα;

να βρεις να τις αγορασεις λιγο δυσκολο..
αλλα αν ψαξεις καλα μπορεις να τις κατεβασεις

Νομίζω ότι κυκλοφορεί κανονικά το Cloudy with a chance for meatballs της σόνυ, με ελληνικούς υπότιτλους. Είναι το μοναδικό νομίζω...

Νομίζω ότι κυκλοφορεί κανονικά το Cloudy with a chance for meatballs της σόνυ, με ελληνικούς υπότιτλους. Είναι το μοναδικό νομίζω...

Σωστα ειναι το μοναδικο μεχρι στιγμης.
Εξακολουθω να πιστευω οτι οι εταιριες κανουν μεγαλες παπαριες.
Δηλαδη εχουμε και λεμε,
1. Monters vs aliens 3D δινεται μονο μεσω αγορας του starter kit samsung
2. Ice age 3 3D & Coraline 3D. Και οι δυο αυτες ταινιες δινονται μονο με την αγορα panasonic 3D τηλεορασης
3. Η LG δινει επισης μια ταινια 3D δωρο με αγορα εξοπλισμου της αλλα μου διαφευγει αυτη τη στιγμη ο τιτλος
4. Cloudy with a chance for meatballs 3D το μονο ελευθερο μεχρι στιγμης για αγορα
Το avatar 3D blu ray που θα κυκλοφορησει το Νοεμβριο ανακοινωθηκε οτι δεν θα διατιθεται ελευθερο για αγορα παρα μονο με την αγορα εξοπλισμου panasonic.
Δηλαδη εγω που εχω αγορασει το 300ρι της Panasonic δεν ξερω αν θα μπορω να παρω την ταινια ασχετα αν εχω ηδη τον εξοπλισμο αφου αυτο που ανακοινωθηκε αφορα καινουργιες αγορες.
Πηρα ηδη το τμημα marketing και ετοιμαζομαι να κανω φασαρια αλλα θα το κανω αυριο γιατι ο υπευθυνος γυρνα απο αδεια αυριο.
Αν εχει καποιος αναλογο προβλημα να παρει την Panasonic στην Αθηνα (210 9692300) και να ζητησει τον κ Τσουμπρη.
Θεωρω επιεικως απαραδεκτο να γινεται ετσι η προωθηση των ταινιων 3D διοτι δεν γινεται να αγοραζεις εξοπλισμο για να παρεις μια ταινια και να χωριζονται οι ταινιες αναλογα με την μαρκα που θα επιλεξεις.
Που το ειδανε αυτο γραμενο?
Και το πιο κουφο που το ειδανε γραμενο επειδη ο cameron γυρισε το avatar με εξοπλισμο τρισδιαστατης καμερας της panasonic η τελευταια να εχει το μονο λογο στη διανομη της ταινιας 3D και μαλιστα εκβιαστικα μεσω αγορας του εξοπλισμου της?
:furious3:
ΔΕν παμε καλα......
Νικος

Εξακολουθω να πιστευω οτι οι εταιριες κανουν μεγαλες παπαριες...........
ΔΕν παμε καλα......
Νικος

Ασφαλώς και δεν πάμε καλά. Και το μόνο σίγουρο, είναι ότι η αγορά 3D είναι προς το παρόν, πολύ - πολύ ανώριμη.

Καλά, αν περιμένουν να "πιάσει" το 3D με τέτοιες τακτικές, τους λυπάμαι.. Τζάμπα κόπος και ντόρος.

Ειλικρινα δεν θα αγοραζα εξοπλισμο 3D αν δεν ειχα sky Uk. Το τρισδιαστατο καναλι που εχει demo αλλα σε επαναληψη και αγωνες ειναι ολα τα λεφτα. Μαλιστα ερχονται τρια νεα θεματικα τρισδιαστατα καναλια οποτε εχουμε να βλεπουμε. Ο sky ανακοινωσε οτι μεχρι τον Δεκεμβριο θα εχουν ενσωματωθει στο προγραμμα του οι ταινιες που σημερα δινονται με αγορα εξοπλισμου.
Αν περιμενα να αποδεσμευτουν για να τις αγορασω και να τις δω σε blu ray 3D δεν θα προλαβαινα ...λογω καταρακτη:flipout:
Νικος

Καλό το δορυφορικό 3D, αλλά έχει τη μισή (κατακόρυφη ή οριζόντια) ανάλυση από το μη-3D.. Σπάσιμο..

Ναι ετσι ειναι αλλα πιστεψε με ειδα και Full HD 3D kai side by side. Δεν υπαρχει καμμια διαφορα στα ματια μου τουλαχιστο. Ειναι απλα τελειο.
Στο δορυφορικο 3D εχουμε 1080 γραμμες και στα δυο ματια. Ειναι ομως απιθανα καλο!
Νικος

Εξακολουθω να πιστευω οτι οι εταιριες κανουν μεγαλες παπαριες.
Δηλαδη εχουμε και λεμε,
1. Monters vs aliens 3D δινεται μονο μεσω αγορας του starter kit samsung
2. Ice age 3 3D & Coraline 3D. Και οι δυο αυτες ταινιες δινονται μονο με την αγορα panasonic 3D τηλεορασης
3. Η LG δινει επισης μια ταινια 3D δωρο με αγορα εξοπλισμου της αλλα μου διαφευγει αυτη τη στιγμη ο τιτλος
4. Cloudy with a chance for meatballs 3D το μονο ελευθερο μεχρι στιγμης για αγορα
Το avatar 3D blu ray που θα κυκλοφορησει το Νοεμβριο ανακοινωθηκε οτι δεν θα διατιθεται ελευθερο για αγορα παρα μονο με την αγορα εξοπλισμου panasonic.
Δηλαδη εγω που εχω αγορασει το 300ρι της Panasonic δεν ξερω αν θα μπορω να παρω την ταινια ασχετα αν εχω ηδη τον εξοπλισμο αφου αυτο που ανακοινωθηκε αφορα καινουργιες αγορες.
Πηρα ηδη το τμημα marketing και ετοιμαζομαι να κανω φασαρια αλλα θα το κανω αυριο γιατι ο υπευθυνος γυρνα απο αδεια αυριο.
Αν εχει καποιος αναλογο προβλημα να παρει την Panasonic στην Αθηνα (210 9692300) και να ζητησει τον κ Τσουμπρη.
Θεωρω επιεικως απαραδεκτο να γινεται ετσι η προωθηση των ταινιων 3D διοτι δεν γινεται να αγοραζεις εξοπλισμο για να παρεις μια ταινια και να χωριζονται οι ταινιες αναλογα με την μαρκα που θα επιλεξεις.
Που το ειδανε αυτο γραμενο?
Και το πιο κουφο που το ειδανε γραμενο επειδη ο cameron γυρισε το avatar με εξοπλισμο τρισδιαστατης καμερας της panasonic η τελευταια να εχει το μονο λογο στη διανομη της ταινιας 3D και μαλιστα εκβιαστικα μεσω αγορας του εξοπλισμου της?
ΔΕν παμε καλα......
Νικος

θα το νοικιαζουν στα βιντεοκλαμπ μην ανχωνεσται

θα το νοικιαζουν στα βιντεοκλαμπ μην ανχωνεσται

Μακαρι αλλα δεν το νομιζω αλλιως η panasonic χανει το πλεονεκτημα. Αν διατιθεται στα videoclub τοτε πρεπει να ειναι ελευθερο και σε μενα να το αγορασω,
Νικος

Re: Απάντηση: Philips 56” Cinema 21:9

:flipout:
Χθές πήγα με τη σύζυγο στο SATURN για να διαλέξει μεταξύ της SAMSUNG Β750, 6000 και 7000 αλλά αυτή κόλλησε στην Philips’ 56PFL9954H.

Της εξήγησα δύο πράγματα για 4:3, 16:9 και 21:9 αλλά δεν έδειξε να πολυακούει. Μάλιστα όταν πήγα για λίγο πρός τα BD και γύρισα πίσω, έκανε παζάρια με τον Πωλητή...
Τις είπα ότι δεν υπάρχουν τα φράγκα και άμα θέλει να πηγαίνει στο SATURN να βλέπει τις ταινίες της!!!
Τελικά έφυγε νευριασμένη και από τότε αγνοείται... Κάναμε ανακοινώσεις στο μαγαζί για να εμφανιστεί αλλά δεν... τίποτα...!!!

Γυναίκα, αν ακούς, ξέρω ότι είσαι στο SATURN μπροστά από την Philips! Γύρνα στο σπίτι σε παρακαλώ ... το παιδί σε ζητάει!
:flipout::SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Μακαρι αλλα δεν το νομιζω αλλιως η panasonic χανει το πλεονεκτημα. Αν διατιθεται στα videoclub τοτε πρεπει να ειναι ελευθερο και σε μενα να το αγορασω,
Νικος
ειναι σίγουρο μη πω και σε πιο και θεωριθη διαφήμισή αρχιζη απο SE και τελιονη σε VEN
τους εχω πριξη αυτα περιμενουν και τα βιντεοκλαμπ να παρουν λιγω τα πανω τους με τη πειρατια που υπαρχή
θα φερουν το συγκεκριμένο νοεμβριο