Το 300:1 της αντίθεσης με είχε προβληματίσει και μένα. Αρχικά πίστευα πως το μαύρο που μέτρησε το fullhd.gr στα 0.3 nits ήταν λάθος, αλλά και το HiTech μέτρησε την ίδια τιμή (με αυξημένη την φωτεινότητα εξ ου και το 500:1). Γενικά οι Philips έχουν τον τρόπο τους και υποθέτω πως επιβάλλεται η χρήση της "Δυναμικής Αντίθεσης" και των άλλων αυτοματισμών (πχ δυναμικός οπίσθιος φωτισμός) για να πάρεις το βέλτιστο αποτέλεσμα.
@@ριες δηλαδη.
Το σκεπτικο του 21/9 ποιο ηταν?Γιατι οχι 16/9 ετσι ωστε να μην υπαρχουν καθολου μπαρες?
Θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω μαζι σου.Τι σημαινει καινουργιο αν δεν ειναι χρηστικο?Τουλαχιστον στον μεγιστο βαθμο.
Μου αρεσει που στο (πανεμορφο) διαφημιστικο βιντεακι του εχουν εναν σκηνοθετη που λεει οτι δεν θελουν πλεον μαυρες μπαρες!Και τις εχουν τελικα σε ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟ υλικο (βασικα τις εχουν σε οποιοδηποτε υλικο εκτος του 21/9).
Μου ειπες οτι το σκεπτικο της philips ειναι δεδομενο.Ποιο ειναια αυτο?Αντι για μπαρες πανω κατω να εχουμε αριστερα δεξια?Η οτι για να δουμε full screen 21/9 μια ταινια θα εχουμε cropping?
Να υποθεσω οτι και σε 2.35/1 θα υπαρχει και λιγο cropping?21/9=2.33 ...
Πέραν της αναλογίας πλευρών, δείχνει καλύτερα από μία Χ4500 μια Κούρο ή μια Α956? Γιατί και ίδια να δείχνει είναι αρκετά ακριβότερη για να μην δικαιολογεί κατά την γνώμη μου την αγορά της.
Επισης αυτη η τηλεοραση ειναι κατι το πρωτογνωρο. Κυριολεκτικα βαζεις το cinema στο σπιτι σου. Αν ειχανε ολοι τα μυαλα σας τωρα θα ειχαμε ακομα crt. Σε λιγα χρονακια θα ακολουθησουν ολοι τον δρομο της philips
Πέραν της αναλογίας πλευρών, δείχνει καλύτερα από μία Χ4500 μια Κούρο ή μια Α956? Γιατί και ίδια να δείχνει είναι αρκετά ακριβότερη για να μην δικαιολογεί κατά την γνώμη μου την αγορά της.
....Κυριολεκτικα βαζεις το cinema στο σπιτι σου. .....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.