Philips 56” Cinema 21:9 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Philips 56” Cinema 21:9

αξιοπιστια και τηλεορασεις φιλιπς,δεν νομιζω οτι ταιριαζει....
προτοπορος με πολυ προχωρημενα συστηματα επεργασιας εικονας,της παει καλυτερα...:grinning-smiley-043
Το ότι δεν είναι αξιόπιστες, το λες από προσωπική εμπειρία; Έχω 4, και όλες χαίρουν άκρας υγείας...

Διάβαζα τον ήχο χτες, και κοίταζα τους πίνακες με τις βαθμολογίες. Στην 21:9 δίνει τον μεγαλύτερο βαθμό που έχει δώσει ποτέ σε τηλεόραση (4,2). Στην 500Α έχει δώσει 4,0. Είναι άραγε αξιόπιστο σαν περιοδικό; (Δεν ξέρω, 1-2 τεύχη το χρόνο αγοράζω...)

Αυτη τη στιγμη μεσα στο σπιτι εχω.
17αραCRT , 36pw9763CRT, 32pw9618CRT, 42PF9831D, 52PFL9703H, & 56PFL9954Η

Χρησιμοποιείς τον 2πλο δέκτη που μερικές από αυτές έχουν;

Το ότι δεν είναι αξιόπιστες, το λες από προσωπική εμπειρία; Έχω 4, και όλες χαίρουν άκρας υγείας...

Σε αυτό συνηγορώ κι εγώ. Στα σπίτια της οικογένειάς μου από το 1990 και μετά έχουν μπει μόνο τηλεοράσεις PHILIPS. 4 CRT και 2 LCD. Ακόμα δουλεύουν χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Και αν δεν ήταν η kuro, μάλλον πάλι PHILIPS θα έπαιρνα.....
-bye-

Μάλλον το διπλάσιο πρέπει να είναι, κάπου 140cm δηλαδή.

Συγγνωμη παιδια μπερδευτηκα εννουσα το υψος της. Η διασταση που λετε ειναι ειναι 1,40 cm.
Για την ακριβεια απο το manual

Διαστάσεις σετ (Π x Υ x Β): 1418 x 691 x 105 χιλ
Νικος.

PS Το manual της τηλεορασης ειναι ανα πασα στιγμη διαθεσιμο σε ηλεκτρονικη μορφη πατωντας πληκτρο στο χειριστηριο.

Χρησιμοποιείς τον 2πλο δέκτη που μερικές από αυτές έχουν;

Ναι αλλα σπανια. Αφου δεν γκρινιαζω για την επιλογη της μη παρουσιας του στις καινουργιες..:grinning-smiley-043......

8 "ακριβές" (100+ ευρώ) συσκευές Philips έχω πάρει, από τις οποίες οι 5 χάλασαν. Σε καμία άλλη μάρκα που έχω πάρει συσκευές αξίας άνω των 100 ευρώ (η κάθε συσκευή) δεν έχουν χαλάσει πάνω από μία (1) συσκευή (της ίδιας μάρκας) αξίας άνω των 100 ευρώ!!!

Απάντηση: Re: Philips 56” Cinema 21:9

Συγγνωμη παιδια μπερδευτηκα εννουσα το υψος της. Η διασταση που λετε ειναι ειναι 1,40 cm.
Για την ακριβεια απο το manual

Διαστάσεις σετ (Π x Υ x Β): 1418 x 691 x 105 χιλ
Νικος.

PS Το manual της τηλεορασης ειναι ανα πασα στιγμη διαθεσιμο σε ηλεκτρονικη μορφη πατωντας πληκτρο στο χειριστηριο.

Νίκο, για το πλάτος του πάνελ λέω όχι όλης της τηλεόρασης.

8 "ακριβές" (100+ ευρώ) συσκευές Philips έχω πάρει, από τις οποίες οι 5 χάλασαν. Σε καμία άλλη μάρκα που έχω πάρει συσκευές αξίας άνω των 100 ευρώ (η κάθε συσκευή) δεν έχουν χαλάσει πάνω από μία (1) συσκευή (της ίδιας μάρκας) αξίας άνω των 100 ευρώ!!!

Αγαπητε Μανο δεν μιλαμε για ολες τις συσκευες που εχουν το λογοτυπο philips αλλα μονο για τις τηλεορασεις της εταιριας.
Επισης να προσθεσω εδω οτι αυτη τη στιγμη εχω 6 τηλεορασεις της εταιριας αλλα κανενα δικο της dvd recorder or blu ray.
Εχω 4 dvd recorder ολα της SONY & 3 blu ray , 2 Panasonic (BD80, BD50) & SHARP 20s.
Η καθε εταιρια πιστευω οτι εχει ενα πολυ δυνατο σημειο.
Νικος

Αγαπητε Μανο δεν μιλαμε για ολες τις συσκευες που εχουν το λογοτυπο philips αλλα μονο για τις τηλεορασεις της εταιριας.
Επισης να προσθεσω εδω οτι αυτη τη στιγμη εχω 6 τηλεορασεις της εταιριας αλλα κανενα δικο της dvd recorder or blu ray.
Εχω 4 dvd recorder ολα της SONY & 3 blu ray , 2 Panasonic (BD80, BD50) & SHARP 20s.
Η καθε εταιρια πιστευω οτι εχει ενα πολυ δυνατο σημειο.
Νικος
3 χαλασμένες τηλεοράσεις από τις 4. Μόνο άλλη μια φορά μου έχει τύχη χαλασμένη τηλεόραση.

3 χαλασμένες τηλεοράσεις από τις 4. Μόνο άλλη μια φορά μου έχει τύχη χαλασμένη τηλεόραση.

Μπορεις να μας πεις τα μοντελα ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ?

Διάβαζα τον ήχο χτες, και κοίταζα τους πίνακες με τις βαθμολογίες. Στην 21:9 δίνει τον μεγαλύτερο βαθμό που έχει δώσει ποτέ σε τηλεόραση (4,2). Στην 500Α έχει δώσει 4,0. Είναι άραγε αξιόπιστο σαν περιοδικό; (Δεν ξέρω, 1-2 τεύχη το χρόνο αγοράζω...)

Τελικά ήχο δεν διαβάζει κανείς από το φόρουμ, ε; Είμαι περίεργος τι να γράφανε στο τεύχος που την δοκίμασαν...

Τελικά ήχο δεν διαβάζει κανείς από το φόρουμ, ε; Είμαι περίεργος τι να γράφανε στο τεύχος που την δοκίμασαν...

Για πιο τευχος λες να δω μηπως το εχω?
Μιλας για το τευχος που την ειχε εξωφυλλο πριν κανενα μηνα η διμηνο η κυκλοφορησε κι αλλο μετα με συγκριτικη δοκιμη?
Νικος

Μπορεις να μας πεις τα μοντελα ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ?
21" crt δεν θυμάμαι μοντέλο. Έχουν περάσει 10 χρόνια.
2 x 42" PFL7403 Και οι 2 είχαν το ίδιο πρόβλημα.

42" PFL5522 η οποία δουλεύει. Ευτυχώς. :p

Για πιο τευχος λες να δω μηπως το εχω?
Μιλας για το τευχος που την ειχε εξωφυλλο πριν κανενα μηνα η διμηνο η κυκλοφορησε κι αλλο μετα με συγκριτικη δοκιμη?
Νικος

Στον πίνακα με τις βαθμολογίες αναφέρει σαν τεύχος το 433... Αυτό που έχω εγώ είναι το τωρινό (Ιουνίου).