Re: Philips 56” Cinema 21:9
Τι πρόβλημα παρουσίασαν;
2 x 42" PFL7403 Και οι 2 είχαν το ίδιο πρόβλημα.
Τι πρόβλημα παρουσίασαν;
2 x 42" PFL7403 Και οι 2 είχαν το ίδιο πρόβλημα.
Καλοθέατη και μεγειά!
Αυτό με τις μαύρες μπάρες μπορεί κάποιος να μου το εξηγήσει; Είτε υπάρχουν είτε δεν υπάρχουν ίδια αναλογία πλευρών δεν βλέπεις;
Πόση ωφέλιμη περιοχή θέασης σε 2.35:1 έχει μια 60άρα 16:9 σε σχέση με την Φίλιπς; (και βλέπεις και κανονικά τβ + 16:9 )
Καλοθέατη και μεγειά!
Αυτό με τις μαύρες μπάρες μπορεί κάποιος να μου το εξηγήσει; Είτε υπάρχουν είτε δεν υπάρχουν ίδια αναλογία πλευρών δεν βλέπεις;
Πόση ωφέλιμη περιοχή θέασης σε 2.35:1 έχει μια 60άρα 16:9 σε σχέση με την Φίλιπς; (και βλέπεις και κανονικά τβ + 16:9 )
Τελικά ήχο δεν διαβάζει κανείς από το φόρουμ, ε; Είμαι περίεργος τι να γράφανε στο τεύχος που την δοκίμασαν...
Η 60άρα βγάζει διαγώνιο σε 2,35:1, 57''.
Ποιά είναι η αναλογία ύψους - πλάτους της ανθρώπινης όρασης; :grandpa:
Οταν βλεπουμε μια ταινια 2,35:1 σε συμβατικη τηλεοραση 16:9 απλα χανουμε ορατη οθονη διοτι η full ευκρινεια συμπεριλαμβανει και τις μαυρες μπαρες οι οποιες ομως μας ειναι αχρηστες.
Η cinema 21:9 με λογισμικο αφαιρει τις μαυρες μπαρες, παιρνει την καθαρη εικονα 1920 χ 900 (η 800) και στη συνεχεια την κανει upscale στη native αναλυση της 2520 χ 1080.
Και γιατί να προτιμήσει κάποιος την Φίλιπς τότε; :damnyou:
Και γιατί να προτιμήσει κάποιος την Φίλιπς τότε;
Μάλλον θες να πεις ακριβώς στο κάδρο την TV (1080) και όχι της ταινίας (800).
Οσο για το service της ειναι μακραν το καλυτερο με συμπεριφορα και ανθρωπους που πραγματικα και ενδιαφερονται και γνωριζουν. Ο επικεφαλης και αμεσα εμπλεκομενος και των δυο service Αθηνας και Θεσσαλονικης ειναι οικογενειακος φιλος και περαν της αξιοπρεπειας που τον διακρινει ειναι ο καταλληλος ανθρωπος στην καταλληλη θεση.
Πάντως επειδή στην Ελλάδα ζούμε και η γνωριμία μετράει ακόμα και στο περίπτερο, χωρίς πλάκα αυτός είναι ένας ΠΟΛΥ σοβαρός λόγος για να διαλέξεις Philips. Κι εγώ αν είχα τέτοια άκρη θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά.
Υ.Γ. Τα bold είναι δικά μου.
Τώρα κατάλαβα τι θες να πεις. Εγώ νόμιζα ότι μίλαγες για το full screen stretch όπου βλέπεις παντού εικόνα 1080 και όχι μπάρες (800).Μίλαγα για το PC πως δείχνει.
Οσο για τους υπότιτλους , τους κάνεις βόλτα όπου θες , είτε πάνω στην ταινία είτε πάνω στην μπάρα (μιλάω για Mkv πάντα, όχι για δισκάκι bluray).
+1Πάντως επειδή στην Ελλάδα ζούμε και η γνωριμία μετράει ακόμα και στο περίπτερο, χωρίς πλάκα αυτός είναι ένας ΠΟΛΥ σοβαρός λόγος για να διαλέξεις Philips. Κι εγώ αν είχα τέτοια άκρη θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά.
+1Γεγονος ειναι οτι ειμαι υπερ ευχαριστημενος απο την εικονα αλλα ευχαριστημενος και σαν πελατης. Αν συνδυασουμε μαλιστα το γεγονος του οτι την πηρα σε τιμη προσωπικου (δεν μου επιτρεπεται να πω τιμη) και το οτι μπορω να εχω την καλυτερη δυνατη υποστηριξη απο πλευρας service αν ποτε χρειαστει ναι ειναι σαφως στα πολυ θετικα της ολης ιστοριας.
Νικος
Γιώργο αν θυμάμαι καλα οι βαθμολογίες του Ήχου είναι συναρτήσει του μεγέθους της τηλεόρασης. Ίσως αυτός να είναι ο λόγος που η 56άρα παίρνει μεγαλύτερο βαθμό από την 50άρα.
Το είχα το τεύχος αλλά πήγε για ανακύκλωση![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.