Philips 56” Cinema 21:9 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Philips 56” Cinema 21:9

Ειναι θεμα αν θελει καποιος να βλεπει μια ταινια , οπως την γυρισε ο σκηνοθετης η οπως την οραματιζονται οι τεχνικοι της Philips...

Δικαιωμα σου να προτιμας τον ...μεσιε Πομπιντου απο τον Σπηλμπεργκ...

ΥΓ. Ακομη και αν βαλουμε ολα στο off και παλι η εικονα σε οσες Philips εχω δει παλι παραποιημενη ειναι...προφανως δεν ξερουν η δεν μπορουν να δωσουν pass through την πληροφορια....-bye-

Αγαπητε YPERION εισαι κλασικο παραδειγμα αντικειμενικης κρισης. Επισης θα χαρουν πολυ οι μηχανικοι της Philips αν τους μαθεις πως μπορουν να δωσουν pass through την πληροφορια με τα ρυθμιστικα στο off -bye-

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Philips 56” Cinema 21:9

Μα, δεν νομίζω ότι διαφωνείς, στην τελική, με κανέναν. Εσύ περιγράφεις υποκειμενικά πως σου αρέσει να φαίνεται στα δικά σου μάτια η εικόνα και οι ''αντιφρονούντες'' πως πρέπει ν' απεικονίζεται αντικειμενικά.

Τώρα, όσον αφορά ''τους τόννους ιδρώτα'', κάθε εταιρεία προσπαθεί για το καλύτερο αποτέλεσμα στις συσκευές της σε σχέση με το κόστος παραγωγής και διάθεσης. Δεν είναι μόνο προνόμιο των υπαλλήλων της Philips.

Όσον αφορά τα ρυθμιστικά, και βέβαια υπάρχουν σε όλες τις τηλεοράσεις γιατί ο καθένας μας θέλει διαφορετική εικόνα. Αυτό δεν σημαίνει, όμως, ότι και έτσι πρέπει να είναι η σωστή απεικόνιση.

ΔΕν ειπα οτι ειναι προνομιο των υπαλληλων καμμιας εταιριας. ΔΕν νομιζω να ηταν δυσνοητο αυτο που ειπα. Επαναλαμβανω λοιπον οτι εγω προσωπικα θεωρω χαζο να απενεργοποιω κυκλωματα τα οποια εχω χρυσοπληρωσει τα οποια στην τελικη κανουν και δουλεια.
Ο ορος σωστη απεικονιση ειναι πολυ γενικος. Ποιος οριζει ποια ειναι η σωστη απεικονιση?
Ολοι μας χρησιμοποιουμε διαφορετικες σταθμες σε ολα. Εξαρταται απο το προσωπικο γουστο του καθενα
Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι γιατι ντε και καλα πρεπει η σωστη απεικονιση να τα εχει ολα στο off και η αντιθετα η μη σωστη απεικονιση να απενεργοποιει ολα τα σταδια επεξεργασιας της εικονας.
Απο κει και μετα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.:grinning-smiley-043

Last edited:

Ποιος οριζει ποια ειναι η σωστη απεικονιση?

τα φωτομετρα και τα μηχανηματα που τα συνοδευουν,χωρις αυτο να σημαινει οτι εισαι υποχρεωμενος να βλεπει βαση αυτων.

Αγαπητε YPERION εισαι κλασικο παραδειγμα αντικειμενικης κρισης. Επισης θα χαρουν πολυ οι μηχανικοι της Philips αν τους μαθεις πως μπορουν να δωσουν pass through την πληροφορια με τα ρυθμιστικα στο off

Ας μαθουν απο τους κορυφαιους...

http://www.homecinemachoice.com/features/pioneer+previews+Fuga+Kuro+tech

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Philips 56” Cinema 21:9

Ο ορος σωστη απεικονιση ειναι πολυ γενικος. Ποιος οριζει ποια ειναι η σωστη απεικονιση? Ειδικότατος και πολύ καθορισμένος είναι ο όρος της σωστής απεικόνισης. Οι μετρήσεις την ορίζουν και τα όργανα....τι άλλο??

Ολοι μας χρησιμοποιουμε διαφορετικες σταθμες σε ολα. Με γεια μας με χαρά μας. Αυτό, όμως, δεν είναι η αντικειμενικά σωστή απεικόνιση, αλλά, η ΔΙΚΗ μας ΣΩΣΤΗ απεικόνιση. Έχει διαφορά το ένα από το άλλο.

Εξαρταται απο το προσωπικο γουστο του καθενα. Ομοίως...

Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι γιατι ντε και καλα πρεπει η σωστη απεικονιση να τα εχει ολα στο off και η αντιθετα η μη σωστη απεικονιση να απενεργοποιει ολα τα σταδια επεξεργασιας της εικονας. Ποιος είπε ότι όλα τα ρυθμιστικά πρέπει να είναι στο off. Πρέπει να είναι εκεί που πετυχαίνεται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Απο κει και μετα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.:grinning-smiley-043

Αναφέρομαι στο από ´δω και πριν και όχι στο από 'κει και μετά....-bye--bye-

τα φωτομετρα και τα μηχανηματα που τα συνοδευουν,χωρις αυτο να σημαινει οτι εισαι υποχρεωμενος να βλεπει βαση αυτων.

To καλυτερο μηχανημα το εχετε ολοι στο κεφαλι σας και μαλιστα εις διπλουν. Σαν χειριστης αεροπλανων εμαθα να υπακουω στα οργανα μονο σε απουσια visual reference κι αυτο για να αποφευγουμε το vertigo. Αυτο ομως ισχυει για τα αυτια (εσω ους) οχι για τα ματια!
Οτι και να λεει το μηχανημα το ματι ειναι ο τελικος κριτης :grinning-smiley-043

Θα είχε πολύ ενδιαφέρον η απογείωση, πτήση και προσγείωση ενός Α380 ή ενός F-16, χωρίς όργανα, μόνο με το μάτι... :flipout: :flipout: -bye-

Σαφώς και το μάτι είναι ο τελικός κριτής, το μάτι όμως δεν ήξερε ποιες ήταν οι επιλογές του εκάστοτε διευθυντή φωτογραφίας, για να υπολογίσει τη σωστή ισορροπία μεταξύ χρωμάτων-αντίθεσης και λοιπών παραμέτρων. Γι' αυτό κατασκευάστηκαν τα διάφορα στάνταρντς, Rec.709, s-RGB, κτλ. ώστε να μπορούμε να φέρνουμε τις οθόνες μας σε μια κοινή αναφορά και να βλέπουμε περίπου το ίδιο πράγμα, οι θεατές με αυτό που έβλεπαν οι δημιουργοί της ταινίας...

Τα περισσότερα από τα "τεχνολογικά θαύματα"-συστήματα των κατασκευαστών τηλεοράσεων, έχουν συγκεκριμένη χρήση, που συνίσταται αφενός στον εντυπωσιασμό σε συνθήκες καταστήματος και αφετέρου στον εντυπωσιασμό (ξανά; ) σε χαλαρή τηλεοπτική προβολή σε ένα φωτεινό σαλόνι, όπου οι απαιτήσεις πιστότητας είναι περιορισμένες. Αν όμως μιλάμε για προβολή κινηματογραφικής ταινίας σε σκοτεινό δωμάτιο, μόνο μία σωστά ρυθμισμένη και καλιμπραρισμένη οθόνη θα μας δείξει αυτό που σκηνοθέτης και διευθυντής φωτογραφίας είχαν κατά νου...

To καλυτερο μηχανημα το εχετε ολοι στο κεφαλι σας και μαλιστα εις διπλουν. Σαν χειριστης αεροπλανων εμαθα να υπακουω στα οργανα μονο σε απουσια visual reference κι αυτο για να αποφευγουμε το vertigo. Αυτο ομως ισχυει για τα αυτια (εσω ους) οχι για τα ματια!
Οτι και να λεει το μηχανημα το ματι ειναι ο τελικος κριτης :grinning-smiley-043

ρε συ ilise-τα ισοπεδωσες ολα......!!:BXVZCBXZ6:
ολα τα μηχανηματα-απο εικονας/ηχου μεχρι μηχανες καυσεως/κινησης κοκ- εχουν καποια βαση και καποια πρωτυπα που θα πρεπει να λειτουργουν.
το φωτομετρο π.χ σε συνεργασια με καποιο προγραμμα,εχοντας περασμενα τις απολυτες τιμες που θα πρεπει να εχει μια συσκευη εικονας(gamma,χρωματα,θερμοκρασια λευκου...)βοηθα να φερεις την εικονα οσο γινεται πιο κοντα στην πραγματικοτητα.
ειδικα ορισμενες ρυθμισεις οπως gamma και θερμοκρασια λευκου,ειναι πολυ δυσκολες ρυθμισεις που εαν δεν εχεις την βοηθεια του οργανου,δεν βγαζεις ακρη.
εσενα/εμενα μπορει να μην μας ικανοποιει το αποτελεσμα γιατι θελουμε την εικονα πιο ζωντανη και ας "ξεχειλιζουν" η αντιθεση και τα χρωματα.

ετσι θελουμε...

ολα ειναι σχετικα.

εγω παραδεχομαι την φιλιπς σε ενα πραγμα !
οταν φωναξαν -παραπονεθηκαν για τους υποτιτλους που χανονται στην παραπανω τιβι λογω φορμα κατασκευασαν σε χρονο dt blue ray που μεταφερει τους υποτιτλους :speechless-smiley-0.
:party:

Θα είχε πολύ ενδιαφέρον η απογείωση, πτήση και προσγείωση ενός Α380 ή ενός F-16, χωρίς όργανα, μόνο με το μάτι... :flipout: :flipout: -bye-

Σαφώς και το μάτι είναι ο τελικός κριτής, το μάτι όμως δεν ήξερε ποιες ήταν οι επιλογές του εκάστοτε διευθυντή φωτογραφίας, για να υπολογίσει τη σωστή ισορροπία μεταξύ χρωμάτων-αντίθεσης και λοιπών παραμέτρων. Γι' αυτό κατασκευάστηκαν τα διάφορα στάνταρντς, Rec.709, s-RGB, κτλ. ώστε να μπορούμε να φέρνουμε τις οθόνες μας σε μια κοινή αναφορά και να βλέπουμε περίπου το ίδιο πράγμα, οι θεατές με αυτό που έβλεπαν οι δημιουργοί της ταινίας...

Τα περισσότερα από τα "τεχνολογικά θαύματα"-συστήματα των κατασκευαστών τηλεοράσεων, έχουν συγκεκριμένη χρήση, που συνίσταται αφενός στον εντυπωσιασμό σε συνθήκες καταστήματος και αφετέρου στον εντυπωσιασμό (ξανά; ) σε χαλαρή τηλεοπτική προβολή σε ένα φωτεινό σαλόνι, όπου οι απαιτήσεις πιστότητας είναι περιορισμένες. Αν όμως μιλάμε για προβολή κινηματογραφικής ταινίας σε σκοτεινό δωμάτιο, μόνο μία σωστά ρυθμισμένη και καλιμπραρισμένη οθόνη θα μας δείξει αυτό που σκηνοθέτης και διευθυντής φωτογραφίας είχαν κατά νου...

Η απογειωση και η προσγειωση γινονται παντα visual μιλω παντα για τα πολιτικα αεροπλανα. Για τα μαχητικα δεν ξερω αλλα υποθετω οτι γινεται το ιδιο. Ποτε δεν κανουμε αποπροσγειωσεις με auto pilot in command. Παντα visual ειτε προκειται για Airbus 380 ειτε για μικροτερα αεροσκαφη.

ρε συ ilise-τα ισοπεδωσες ολα......!!:BXVZCBXZ6:
ολα τα μηχανηματα-απο εικονας/ηχου μεχρι μηχανες καυσεως/κινησης κοκ- εχουν καποια βαση και καποια πρωτυπα που θα πρεπει να λειτουργουν.
το φωτομετρο π.χ σε συνεργασια με καποιο προγραμμα,εχοντας περασμενα τις απολυτες τιμες που θα πρεπει να εχει μια συσκευη εικονας(gamma,χρωματα,θερμοκρασια λευκου...)βοηθα να φερεις την εικονα οσο γινεται πιο κοντα στην πραγματικοτητα.
ειδικα ορισμενες ρυθμισεις οπως gamma και θερμοκρασια λευκου,ειναι πολυ δυσκολες ρυθμισεις που εαν δεν εχεις την βοηθεια του οργανου,δεν βγαζεις ακρη.
εσενα/εμενα μπορει να μην μας ικανοποιει το αποτελεσμα γιατι θελουμε την εικονα πιο ζωντανη και ας "ξεχειλιζουν" η αντιθεση και τα χρωματα.

ετσι θελουμε...

ολα ειναι σχετικα.

Δεν ειπα βρε το αντιθετο. ΔΕ λεω οτι δεν εχουμε αναγκη τα μηχανηματα. Λεω απλα οτι τελικα το ματι μας δινει το οκ για το τελικο προιον.
Να το πω πιο απλα. Ακομα και μετα απο επαγγελματικο καλιμπραρισμα παλι εβαλα το χερακι μου με το ματι. Για παραδειγμα τα μηχανηματα εδειχναν την optimum εικονα σε red off point black σε σταθμη οπου το μαυρο μου εβγαζε στο ματι ελαχιστο αλλα ορατο red tint. Διωρθωσα με το ματι κατεβαζοντας τη ρυθμιση απο το 10 στο 8. Τιποτα παραπανω.
Σωστα τα λες οντως εμενα δεν με ικανοποιησε το αποτελεσμα την ηθελα λιγο πιο ζωντανη.
Νικος-bye-

Η απογειωση και η προσγειωση γινονται παντα visual μιλω παντα για τα πολιτικα αεροπλανα. Για τα μαχητικα δεν ξερω αλλα υποθετω οτι γινεται το ιδιο. Ποτε δεν κανουμε αποπροσγειωσεις με auto pilot in command. Παντα visual ειτε προκειται για Airbus 380 ειτε για μικροτερα αεροσκαφη.

Δηλαδή με το μάτι καταλαβαίνει ο πιλότος πως έχει σωστή ταχύτητα για να το σηκώσει ή για να προσεγγίσει;

(Το auto pilot στην περίπτωσή μας αντιστοιχεί στο dynamic contrast... :flipout::flipout: )

Δηλαδή με το μάτι καταλαβαίνει ο πιλότος πως έχει σωστή ταχύτητα για να το σηκώσει ή για να προσεγγίσει;

(Το auto pilot στην περίπτωσή μας αντιστοιχεί στο dynamic contrast... :flipout::flipout: )

Οταν λεμε αποπροσγειωση με το ματι εννουμρε οτι τις κινησεις ολες τις κανει ο χειριστης τα οργανα εχουν συμβουλευτικο χαρακτηρα.
Ποιος μιλησε για την ταχυτητα? Μην τρελλαθουμε και μην παραποιουμε τα λεγομενα
Εννοω οτι ολα γινονται - εκτελουνται απο τον χειριστη τουλαχιστο μεχρι τα 1500ft στην απογειωση πχ μετα αναλαμβανει autoP. Να συννενοουμαστε επιτελους.
Στις σπανιες περιπτωσεις οπου ολα γινονται αυτοματοποιημενα εκει ο χειριστης απλα παρακολουθει
Αν θελεις να μετατρεψουμε το θεμα σε αεροπορικο ειμαι μεσα παιζω εντος εδρας αλλα μην ακουω εξυπναδες.

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Philips 56” Cinema 21:9

Δικαιωμα σου Αντρεα,
Εγω ουτε γι αστειο δεν δεχομαι οτι αυτο που βλεπω πρεπει αναγκαστικα να μπαινει σε καλουπια.
Ειμαι ευτυχης κι αυτο μετραει για μενα.
Δεν ειναι θεμα να παραδεχτω οτι εχω αδικο τη στιγμη που επιμενω οτι αυτο που βλεπω ειναι τελειο - στα ματια μου - μην παραξηγηθω παλι.
Και αρκετοι συμφωνουν αλλοι διαφωνουν ετσι ειναι η ζωη.

Για να μην παρεξηγηθώ να διευκρινίσω πως ποσώς με ενδιαφέρει ο τροπος που αρέσκεσαι να παρακολουθείς την εικόνα της tv σου…
Αλλωστε στην τελικη ο καθένας ότι θελει βλεπει.
Η αγωνιά μου και ο λογος που επίμονα ποστάρω απεναντι στα κειμενα σου είναι γιατι δεν θελω να δοθεί η εντυπωση από αυτους που μας διαβάζουν πως τα τερτίπια και η αλχημείες πχ της συγκεκριμένης tv προσφερουν εικονα αναφορας…
Είναι πολύ ευκολο με τον ενθουσιασμό που εισπράττω από τα γραφόμενα σου και τον τροπο που παρουσιαζεις την εικονας της, καποιος που δεν την εχει δει να καταλαβει πως προκειται για tv αναφορας πραγμα που φυσικα καμια σχεση δεν εχει με την πραγματικοτητα .

Τωρα για τα περι ρυθμισεων δεν καταλαβα πως πηγε εκει η κουβεντα αλλα συμφωνώ με τα παιδια πως ειδικα στην εικονα υπαρχουν standard που ωφειλουμε να τηρήσουμε με ευλάβεια αν θελουμε να φτασουμε πιο κοντα στην εικονα του κινηματογραφιστή
Σε αντιθετη περιπτωση βλέπουμε απλως ότι θέλουμε αλλα καλο είναι αυτό που βλέπουμε να μην το παρουσιάζουμε ως το ιδεατό.

Αληθεια σκεφτηκε κανεις μεχρι τωρα να της βαλει pattern αναλυτικότητας για να δουμε τι αυγα πιάνει με τοσο στρετσάρισμα;;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Philips 56” Cinema 21:9

Για να μην παρεξηγηθώ να διευκρινίσω πως ποσώς με ενδιαφέρει ο τροπος που αρέσκεσαι να παρακολουθείς την εικόνα της tv σου…
Αλλωστε στην τελικη ο καθένας ότι θελει βλεπει.
Η αγωνιά μου και ο λογος που επίμονα ποστάρω απεναντι στα κειμενα σου είναι γιατι δεν θελω να δοθεί η εντυπωση από αυτους που μας διαβάζουν πως τα τερτίπια και η αλχημείες πχ της συγκεκριμένης tv προσφερουν εικονα αναφορας…
Είναι πολύ ευκολο με τον ενθουσιασμό που εισπράττω από τα γραφόμενα σου και τον τροπο που παρουσιαζεις την εικονας της, καποιος που δεν την εχει δει να καταλαβει πως προκειται για tv αναφορας πραγμα που φυσικα καμια σχεση δεν εχει με την πραγματικοτητα .

Τωρα για τα περι ρυθμισεων δεν καταλαβα πως πηγε εκει η κουβεντα αλλα συμφωνώ με τα παιδια πως ειδικα στην εικονα υπαρχουν standard που ωφειλουμε να τηρήσουμε με ευλάβεια αν θελουμε να φτασουμε πιο κοντα στην εικονα του κινηματογραφιστή
Σε αντιθετη περιπτωση βλέπουμε απλως ότι θέλουμε αλλα καλο είναι αυτό που βλέπουμε να μην το παρουσιάζουμε ως το ιδεατό.

Αληθεια σκεφτηκε κανεις μεχρι τωρα να της βαλει pattern αναλυτικότητας για να δουμε τι αυγα πιάνει με τοσο στρετσάρισμα;;

Ρε Αντρεα εχεις μια ταση να βαζεις στο στομα μου πραγματα που δεν ειπα ποτε για να γινω πιο συγκεκριμενος να βαζεις στο χερι μου πραγματα που δεν εγραψα:flipout:
Μιλησα εγ ποτε για εικονα αναφορας?
Ενα πραγμα ειπα μονο και επιμενω. Αν ολα αυτα που ης καταλογιζετε σαν αδυναμιες ειναι οντως ετσι (εσεις το λετε) τοτε ο ΗΧΟΣ (αυτο ηταν τελικα το περιοδικο) εχει δικιο βουνο. Καταφερνει να κρυβει τα ελατωματα της και να αναδυκνευει τα προτερηματα της.
Εγω μονο λεω οτι αυτο που κανει το κανει πολυ καλα.
Δειτε τη να παιζει απλη ευκρινεια η υψηλη ευκρινεια παιξτε με τα ρυθμιστικα της και μετα τα ξαναλεμε. Απο το να διαβαζω reviews θετικα η αρνητικα καλυτερο ειναι να εχει ιδια αποψη ο καθενας που εκφερει αποψη για το τι μπορει η δεν μπορει η αν εχει ιδεατη (ποια τηλεοραση εχει ιδεατη εικονα να μαθω και γω και ποιος το οριζει?)η οχι εικονα
Τα υπολοιπα ειναι θεωριες και υποκειμενικη κριση:grinning-smiley-043

Last edited:

Δεν ειπα βρε το αντιθετο. ΔΕ λεω οτι δεν εχουμε αναγκη τα μηχανηματα. Λεω απλα οτι τελικα το ματι μας δινει το οκ για το τελικο προιον.
Να το πω πιο απλα. Ακομα και μετα απο επαγγελματικο καλιμπραρισμα παλι εβαλα το χερακι μου με το ματι. Για παραδειγμα τα μηχανηματα εδειχναν την optimum εικονα σε red off point black σε σταθμη οπου το μαυρο μου εβγαζε στο ματι ελαχιστο αλλα ορατο red tint. Διωρθωσα με το ματι κατεβαζοντας τη ρυθμιση απο το 10 στο 8. Τιποτα παραπανω.
Σωστα τα λες οντως εμενα δεν με ικανοποιησε το αποτελεσμα την ηθελα λιγο πιο ζωντανη.
Νικος-bye-

ααα..
ετσι σαφως και συμφωνω....-bye-

Οταν λεμε αποπροσγειωση με το ματι εννουμρε οτι τις κινησεις ολες τις κανει ο χειριστης τα οργανα εχουν συμβουλευτικο χαρακτηρα.
Ποιος μιλησε για την ταχυτητα? Μην τρελλαθουμε και μην παραποιουμε τα λεγομενα
Εννοω οτι ολα γινονται - εκτελουνται απο τον χειριστη τουλαχιστο μεχρι τα 1500ft στην απογειωση πχ μετα αναλαμβανει autoP. Να συννενοουμαστε επιτελους.
Στις σπανιες περιπτωσεις οπου ολα γινονται αυτοματοποιημενα εκει ο χειριστης απλα παρακολουθει
Αν θελεις να μετατρεψουμε το θεμα σε αεροπορικο ειμαι μεσα παιζω εντος εδρας αλλα μην ακουω εξυπναδες.

Συγχώρα με, αλλά αν οι πιλότοι στην αργκό σας εννοείτε ως όργανο τον αυτόματο πιλότο, αυτό οι υπόλοιποι δεν είμαστε σε θέση να το γνωρίζουμε και θεωρούμε πως όργανα αποτελούν ο μετρητής ταχύτητας, ο μετρητής ύψους, το ραντάρ, οι ενδείξεις των στοιχείων των κινητήρων κτλ. Πιλότος δεν είμαι και ίσως να κάνω λάθος, αλλά εξ όσων γνωρίζω δεν συστείνεται η πτήση ενός αεριωθούμενου χωρίς αυτά τα όργανα...

Και το καλιμπράρισμα μιας τηλεόρασης, χειροκίνητα γίνεται, τα όργανα έχουν συμβουλευτικό χαρακτήρα, δεν αποφασίζει ο κομπιούτορας για τις τιμές. Αν οι χρωματικές συντεταγμένες κάθονται επακριβώς στο τρίγωνο, χωρίς τα όργανα και μόνο με το μάτι, όμως είναι αδύνατο να το διαπιστώσουμε...

Η επιθετικότητα και οι "εξυπνάδες" πραγματικά περισσεύουν από την όλη συζήτηση και δεν έχουν και καμμία χρησιμότητα άλλωστε... -bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Philips 56” Cinema 21:9

Ρε Αντρεα εχεις μια ταση να βαζεις στο στομα μου πραγματα που δεν ειπα ποτε για να γινω πιο συγκεκριμενος να βαζεις στο χερι μου πραγματα που δεν εγραψα:flipout:

Προσπάθησε να καταλάβεις την αισθηση που αποκομει καποιος τρίτος που διαβάζει και θα δεις πως δεν εχω άδικο…