Πάντως αν εξαιρέσεις το UK που για κάποιους λόγους το ρίχνουν, στην υπόλοιπη Ευρώπη δεν βλέπω ιδιαίτερες διαφορές στα μοντέλα. Και από ότι μαθαίνω από φίλο που ζει στην Ολλανδία, δεν βλέπει στα καταστήματα εκεί κάτι που δεν έχουμε και εμείς εδώ...
Πολιτικη της ακομα ειναι μεχρι περισι η σειρα 9 της εταιριας που ειχε mpeg4 να κυκλοφορει μονο σε Δανια, Ολανδια, Γερμανια (δεν τις θυμαμαι ολες) με τον κωδικο Η στην Ελλαδα να ερχεται μονο με κωδικο D (Mpeg2).
Για φετος αποφασιστηκε ολες οι τηλεορασεις που ερχονται στην Ελλδα ( σειρα 7 8 και 9) να ερχονται με κωδικο Η κι αυτο δεν εχει να κανει τιποτα με τη δικη μας Digea που δεν ξερει ακομα τι της γινεται και σε τι θα εκπεμψει αν ποτε εκπεμψει δηλαδη.
Νικος
Δεν ξέρω αν είναι πολιτική ή απλά ανταγωνισμός, αλλά έχουμε τηλεοράσεις φιλιπς με κωδικούς Η τουλάχιστον από πέρυσι:
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=36887
Ήρθαν στην Ελλάδα το 2008 οι 9603H, 9803H, 9903H, PES0001H. Φέτος βέβαια έχουν όλα τα μοντέλα, όπως και του ανταγωνισμού φυσικά. Φαντάζομαι σήμερα χωρίς δέκτη mpeg4 δεν πουλάς στην Ελλάδα, εκτός και αν έχει 400 ευρώ...
Ακομα πολιτικη ειναι να σταματησει καθε επισημη κυκλοφορια συσκευων της στην Αμερικη.
Επίσης αν εργάζεσαι στη Φίλιπς ή έστω μέλος της οικογένειάς σου εργάζεται εκεί, καλό θα ήταν να το ξέρουμε ώστε να εκτιμούμε ανάλογα τον υποκειμενισμό στις απόψεις σου (όπως όλων άλλωστε).
Τέλος, αν λόγω των γνωριμιών αυτών πήρες την 21.9 πολύ φθηνότερα η αγορά σου φαντάζει πολύ πιο λογική αλλά δεν ξεκινάς από την ίδια βάση με τους άλλους υποψήφιους αγοραστές.
Γεγονος ειναι οτι ειμαι υπερ ευχαριστημενος απο την εικονα αλλα ευχαριστημενος και σαν πελατης. Αν συνδυασουμε μαλιστα το γεγονος του οτι την πηρα σε τιμη προσωπικου (δεν μου επιτρεπεται να πω τιμη) και το οτι μπορω να εχω την καλυτερη δυνατη υποστηριξη απο πλευρας service αν ποτε χρειαστει ναι ειναι σαφως στα πολυ θετικα της ολης ιστοριας.
Νικος
Παρε στα κεντρικα της εταιριας και ζητησε τον κ Βεντουρη η τον κ Χατζηγιωργη και συζητησε τις ανησυχιες σου.
Νικος
Καλά εννοείται ότι δεν θα μαλώσουμε για τηλεοράσεις!:a0210:
Και έτσι όπως το λες σχετικά με το λετερμποξινγκ και την ειδική χρήση για ταινίες, δεν έχεις και άδικο. Αλλά 1ον) Εκεί μπαίνουν στο παιχνίδι οι προβολείς και παίρνουν τα πάντα αμπάριζα, γιατί αν είσαι ΤΟΣΟ ταινιάκιας δεν γίνεται να μην το σκεφτείς για προβολέα και 2ον) Από αυτό το σημείο μέχρι το να γίνει το 21.9 mainstream όπως φάνηκε να (υπο)εννοείς πρωτύτερα η απόσταση είναι χαώδης!
1.Δεν ειπα ποτε οτι το scaling ειναι προτιμοτερο απο την αυτουσια εικονα.
2.Το μονο που λεω, και εχω γανιασει, ειναι οτι αυτο που κανει το κανει (στα ματια μου τουλαχιστο) πολυ καλα.
2. το γεγονος οτι πλεον δεν αφηνουν τα studio να πετσοκοβουν τις ταινιες τους
Αυτά τα δυο που λες δεν συνδυάζονται…
Είναι σαν να λες σε καποιον που μολις εκανε λίφτινγκ πως εγινε άσχημος αλλα όμορφος-άσχημος:smile:
Β
Μια ματια στη βιομηχανια θεαματος τα λει ολα. Κακο το παραδειγμα αλλα κααταλαβαινω τι θελεις να πεις. Στη θεωρια εχεις δικιο στην πραξη ομως αποδυκνυεται οτι τα πραγματα εναι αλλιως.
Θα πρέπει να συμφωνήσω με τον Ανδρέα.
Εάν δεχτούμε πως σκοπός της Χ συσκευής απεικόνισης είναι η όσο το δυνατόν πιστότερη μεταφορά του πρωτότυπου υλικού (πραγματική ζωή + τις όποιες επεμβάσεις του δημιουργού), τα κριτήριά μας είναι αναπόφευκτα αντικειμενικά.
Μόνο εάν θεωρήσουμε μια τηλεόραση ως συσκευή ωραιοποίησης ή κατασκευής εναλλακτικών "πραγματικοτήτων", δηλαδή κατασκευή "επεμβατική" - "διορθωτική" μπορούμε να πορευθούμε με τη λογική του φίλου Νίκου, ότι δηλαδή εμένα έτσι μου "αρέσει" η εικόνα.
Το αποτελεσμα στα ματια μου φτωχο.
Η εικονα χανει σε μεγαλοπρεπεια και νιωθεις οτι κατι δεν παει καλα.
Αν αυτο λεγεται pure picture ευχαριστω δεν θα παρω και να ειστε καλα και να τη χαιρεστε ετσι..
Εγω αντιθετα ειμαι ευτυχισμενος με τα διωρθωτικα εικονας και στοιχηματιζω οτι ακομα και σε ενα τυφλο πειραμα οι περισσοτεροι θα συμφωνουσαν μαζι μου.
Μενει να το δουμε στην πραξη!![]()
Αυτο που ονομαζεις ενναλακτικη πραγματικοτητα ειναι προιον τονων ιδρωτα των μηχανικων που πασχιζουν να σου δωσουν αν οχι το τελειο τουλαχτιστο το καλυτερο δυνατον.
Εγω αυτη την επεμβαση την ανεχομαι διοτι στα ματια μου δουλευει. Οταν ενεργοποιησω το pcmode τοτε τα κυκλωματα HD natural motion και clear lcd απενεργοποιουνται οπως και το overscan.
Το αποτελεσμα στα ματια μου φτωχο.
Η εικονα χανει σε μεγαλοπρεπεια και νιωθεις οτι κατι δεν παει καλα.
Αν αυτο λεγεται pure picture ευχαριστω δεν θα παρω και να ειστε καλα και να τη χαιρεστε ετσι..
Νίκο δεν κλιματίζεται ο 7ος όροφος;;;;
[Είπα να κάνω λίγο πλάκα, μην με παρεξηγήσεις...]
![]()
http://www.fullhd.gr/2008-03-14-21-37-34/lcd-tvs/1815-philips-42pfl9664-naked.html
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.