Επιτέλους ήρθε. Εντυπώσεις από αύριο, ενθουσιασμός από τώρα φυσικά
Εγω προβλεπω σε 1-2 χρονια να καταργηθει εντελως το active.
Επιτέλους ήρθε. Εντυπώσεις από αύριο, ενθουσιασμός από τώρα φυσικά
Εγω προβλεπω σε 1-2 χρονια να καταργηθει εντελως το active.
Λοιπόν, αρχικές εντυπώσεις.
1. Τώρα καταλαβαίνω το φίλο που έλεγε ότι αν δεις ταινία σε 21:9 δε θα θες να το γυρίσεις σε άλλη φόρμα μετά. Πόσο δίκιο έχει. Είναι διαφορετικό να βλέπεις μια τηλεόραση σε ένα μαγαζί και πολύ διαφορετικό να περνάς χρόνο μαζί της στο σαλόνι σου. Ακόμα και η γυναίκα μου, που αυτά της είναι λίγο αδιάφορα, εντυπωσιάστηκε από τη διαφορά.
2. Ambilight. Να πω ψέμματα; Μ αρέσει πολύ. Δίνει άλλο ῾χρώμα῾ στις ταινίες και ελάχιστες φορές το έκλεισα.
Λοιπόν, αρχικές εντυπώσεις.
3. Τους υπότιλούς μου μέσα. Όχι δεν θέλω να πάρω Philips player. Ουστ
Υπάρχει άλλο player που να μετακινει τους υπότιτλους προς τα πανω, πλην των player της Philips ?
Σχεδον ολα τα media players της αγορας.
Οχι, δεν εννοω τα media players (που ΔΕΝ το κανουν όλα) αλλά ενα κανονικο consumer BluRay player, να μπορει δλδ να μετακινει τους υπότιτλους απο ενα BluRay δισκακι που παιζει.
Σχεδον ολα τα media players της αγορας.
Τα έλεγα και εγω και ο Νικος (ilise) και άλλοι, χαιρομαι που συμφωνούμε...
Δεν καταλαβα τι θελεις να πεις για τους υποτιτλους. Προτιμας να τους βλέπεις σε μαυρη μπαρα κατω απο την εικονα ή καταλαβα λάθος ? Γιατι αν ειναι ετσι απλά χάνεις μεγεθος εικόνας (δεν εκμεταλευεσαι δλδ όλη την επιφανεια τιυ γυαλιού) και τη βλέπεις και με ελαφρα παραμορφωση (σε 21:9 παντα μιλάω), δλδ συμπιεσμενη πανω-κατω για να χωραει και η μαυρη μπαρα των υποτιτλων απο κατω. Υπάρχει άλλο player που να μετακινει τους υπότιτλους προς τα πανω, πλην των player της Philips ?
Νικος
Όχι αυτό που λέω είναι απλά ότι με εκνευρίζει το γεγονός σε bluray δισκάκι με φόρμα 2,33 1 να βλέπω με την ελαφρά παραμόρφωση που λες. Άλλο player δεν υπάρχει από ότι ξέρω
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.