soch
Supreme Member
- 29 March 2010
- 3,102
Πηγαινε παρε ενα Crystal Audio Pico HD με 60 ευρω που μετακινει τους υποτιτλους (και τους μεγαλωνει-μικραινει και τους αλλαζει χρωμα κτλ κτλ) και φαε τα 300 ευρω που θα γλιτωσεις σε pop corn.
Eτσι και αλλιως τα BR players σκονες πιανουν πλεον με την πληθωρα mkv που κυκλοφορει.
Εγώ θα συμφωνήσω, ότι αυτή η LG έχει εξαιρετικές μετρήσεις. Το τρίγωνο ούτε έρχεται, ούτε 100% σωστό είναι, αλλά όπως ισχύει σε κάθε τηλεόραση, αυτό δεν αλλάζει... Ότι αγοράζεις, με αυτό μένεις...
(Από το τρίγωνο δεν φαίνεται το σφάλμα. Αυτό που φαίνεται "κοντά" μπορεί να είναι ένα ΔΕ 5 ή και παραπάνω... Κάποιος να δωρίσει στον Μάνο ένα Calman...)
Άλλωστε εκεί στηρίζεται και η ένστασή μου για τα νανο-πασαλείμματα της LG...
Αν έκανε κάτι να αυξήσει την native αντίθεση των πάνελ, θα ήταν μια χαρά...
(Και θα φαίνονταν λιγότερο το halo...) Αλλά προτιμούν να παίζουν σε επίπεδο εντυπώσεων...
Πάντως το βασικό πρόβλημα των local dimming (η τοπική αυξομείωση της φωτεινότητας) δεν φαίνεται στα διαγράμματα. Μπροστά σε αυτό τα ΔΕ (που είναι ούτως η άλλως μικρά) και το γάμμα είναι λεπτομέρειες...
Γιατί τα γράφουμε εδώ, και όχι στο νήμα της 9705? Εγώ 9705 έχω...![]()
Eπειδη ειχα το western digital media player σε εικονα δεν υπαρχει σχεδον καμια διαφορα με το Pico ισως να ειναι και ελαχιστα καλυτερο.
Και γενικοτερα συμφωνα με τον διαχειριστη της κατηγοριας που εχει κανει διαφορα τεστ μονο σε προβολικα (100"+) φαινεται διαφορα μεταξυ media players.
Γι'αυτο προτεινω να μην διαβαζεις σκουπιδια τυπου Hitech.
ΥΓ. Η Ferrari των τηλεορασεων ειναι η Β&Ο. H Philips ειναι μαρκα mass market.
-- Συγνώμη που επεμβαίνω όμως θα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω. Το γάμμα ειδικά δεν είναι καθόλου λεπτομέρεια. Είναι καθοριστικό. Στην παραπάνω φωτογραφία, μπορεί ο μέσος όρος του γάμμα να είναι 2.2 περίπου, αλλά, στα χαμηλά IRE το μαύρο σίγουρα κρύβει πληροφορία και στα υψηλά IRE το λευκό έχει έντονο clipping (καμμένα λευκά) ----. ----
Το θεμα ειναι να εχει καποιος δικη του κριση και να ξερει να ενημερωνεται χωρις να περιμενει απο το καθε hitech να διαλεξει γι'αυτον τηλεοραση , το AutoBild για να διαλεξει αμαξι , το PC magazine για να διαλεξει computer , το Νιτρο για να βρει γκομενα κτλ.
Αλλιως πες να σου στελνουν κατευθειαν το "κορυφαιο" των δοκιμων στο σπιτι σου να μην κουραζεσαι απο το πολυ ψαξιμο για τις βαθμολογιες στους πινακες.
ΥΓ. Η "προσβαση" στα τεστ των media players ειναι εδω...
http://www.avclub.gr/forum/forumdisplay.php?f=135
Το θεμα ειναι να εχει καποιος δικη του κριση και να ξερει να ενημερωνεται χωρις να περιμενει απο το καθε hitech να διαλεξει γι'αυτον τηλεοραση , το AutoBild για να διαλεξει αμαξι , το PC magazine για να διαλεξει computer , το Νιτρο για να βρει γκομενα κτλ.
Philips 3100...μετακινηση υποτιτλων με 110 ευρω...
Subtitle Shift for widescreen without any missing subtitles.
http://www.skroutz.gr/s/267793/Philips-BDP3100.html
(Δεν ξερω τι βαθμολογια παιρνει στο Hitech , πιθανολογω οτι θα βγαινει τελευταιο για να "σπρωχθουν" τα BR που εχουν μεγαλυτερα περιθωρια κερδους. Αφου πιανει το κολπο γιατι οχι αλλωστε.)
9600 ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΙΟΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΔΕΙ ελληνικους Υποτιτλους..?
Θοδωρή με γειά και καλές θεάσεις.
Το ζητημα που αναφερεις έχει συζητηθει πολυ στο thread του 9600.
Δες εδώ, και λιγο παραπανω ή παρακατω και θα καταλαβεις.
Νικος
:itsme: Ευχαριστώ Νικολα για το μηνυμα σου και το ειδα αρα πιστευω οτι πρεπει να παω σε μια Λυση Multimedia-Player Emtec Movie Cube S850H σωστα..?:SFGSFGS5: για να μην εχω κανενα πρόβλημα με το BD9600 και να δω πιο χαλαρά ολα τα αρχεία..
Εχω μια ερωτηση :
Αν ενα αρχείο (3D) ταινια μπορει να παιζει απο usb κανονικά απο της τηλεόρασης η 3D Blu-ray η και απο Multimedia-Player???Αν γνωρίζει καπιος θελω την βοήθεια του...
ευχαριστω :BDBDG54::BDBDG54:
.
NEO Firmware 000.140.029.000
To εγκατεστησα ήδη, δυστυχώς δεν δημοσιευτηκε ακομη το History για την εν λογω αναβαθμιση (έτσι είχε γινει και παλιοτερα, το ανεβασαν αργότερα) για να δούμε τι αλλαγές φέρνει.
Θα το βρείτε εδώ
Νικος
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.