Philips 58PFL9955H Cinema 21:9 3D : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Philips 58PFL9955H Cinema 21:9 3D : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δεν ξερω αν εχει ερωτηθει ηδη αλλα εχω την εξης απορια, σε νοβα πως ειναι η εικονα? η μηπως πρεπει να ξεχασουμε το τηλεοπτικο σημα ?

Είπαμε ρε παιδιά κάποια πράγματα είναι υπερβολικά σε αυτά που γράφονται.

Μπορεί σαν τηλεόραση να μην κάνει την καλύτερη προσαρμογή στο υπάρχον τηλεοπτικό σήμα αλλά όχι ότι είναι και απαγορευτική η θέαση τους.

ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ???

Η Philips αναδιαρθρώνει (χμμμ επικαιρη λεξη) το μη κερδοφόρο τμημα των τηλεοράσεων της.
Κάτι σαν τελος εποχής μου φαινεται (τουλάχιστον αυτης που ξεραμε σαν "γνησιες TV Philips")

Κριμα, κατι μου λεει οτι οι πρωτοποριες και η ποιοτητα θα περασουν σε 2η μοιρα μπροστα στην ποσότητα και τα κερδη.

Διαβάστε εδώ και εδώ

Υπάρχει και νήμα εδώ.

Ήταν λίγο αναμενόμενο. Το λειτουργικό τους υστερεί σε αρκετά σημεία. Που πας χωρίς EPG το 2011; Κατάφεραν να εξαγριώσουν ακόμα και αυτούς που δέχονταν να δώσουν το τσουχτερό τίμημα που ζητάνε για να τις αποκτήσουν... :smash:

Αλλά στην AOC; :flipout:

MPEG4 HD

MPEG4 HD ...Προδιαγραφές 9955 το εχει το δεχτη οποτε ....καπια γατάκια του ανταγωνισ:ernaehrung004:μου θα κάνουνε την Παπια..!!

Mpeg4 (για ληψη SD+HD) δεν εχουν ολες οι τηλεορασεις της αγορας?

Με τις ταπεινες γνωσεις που εχω θα ελεγα ναι. Ολες οι τηλεορασεις που εχουν ενσωματωμενο mpeg4 μπορουν ταυτοχρονα να δειξουν και HD αφου πρακτικα εξυπηρετουν το σκοπο για τον οποιο σχεδιαστηκε αρχικα το mpeg4.
Nikow

Με τις ταπεινες γνωσεις που εχω θα ελεγα ναι. Ολες οι τηλεορασεις που εχουν ενσωματωμενο mpeg4 μπορουν ταυτοχρονα να δειξουν και HD αφου πρακτικα εξυπηρετουν το σκοπο για τον οποιο σχεδιαστηκε αρχικα το mpeg4.
Nikow

High Definition: ΕΡΤ HD...? Nικο δεν ειναι 100% σίγουρο αλλιώς θα δεν θα τονίζανε στις Προδιαγραφές.. :idea: ..?

Re: Απάντηση: Re: Philips 58PFL9955H Cinema 21:9 3D : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

High Definition: ΕΡΤ HD...? Nικο δεν ειναι 100% σίγουρο αλλιώς θα δεν θα τονίζανε στις Προδιαγραφές.. :idea: ..?

Με βαζεις σε σκεψεις,
Αν ειναι ετσι θα γελασει και το παρδαλο κατσικι!
Νικος

Η μετάδοση της ΕΡΤ HD θα γίνει με βάση το πρότυπο mpeg4. Συνεπώς, όποιες τηλεοράσεις έχουν ενσωματωμένο τέτοιο δέκτη δεν θα έχουν πρόβλημα στην λήψη του καναλιού.

Και όλες οι τηλεοράσεις που κυκλοφορούν στην αγορά τα τελευταία 2 χρόνια έχουν δέκτη mpeg4.

Δεν καταλαβαίνω τι σας προβληματίζει.

Η μετάδοση της ΕΡΤ HD θα γίνει με βάση το πρότυπο mpeg4. Συνεπώς, όποιες τηλεοράσεις έχουν ενσωματωμένο τέτοιο δέκτη δεν θα έχουν πρόβλημα στην λήψη του καναλιού.

Και όλες οι τηλεοράσεις που κυκλοφορούν στην αγορά τα τελευταία 2 χρόνια έχουν δέκτη mpeg4.

Δεν καταλαβαίνω τι σας προβληματίζει.
MPEG4 HD ...τοτε πια θα ειναι η διαφορα με το MPEG-4?
αυτο που ξερω οτι στην AΓΓΛΙΑ που εχουνε προχώρηση ολα τα καναλια σε HD υποστηρίζουνε μονο με δεχτή MPEG4 HD ... κατι μου λεει οτι δεν θα υπάρχει πρόβλημα αλλα αυτο θα το δουμε πραγματικά στης 27/4 καλο πασχα:ernaehrung004:

Last edited:
Oταν λεμε οτι μια τηλεοραση εχει δεκτη "MPEG4" τοτε μιλαμε ουσιαστικα για "MPEG4 AVCHD tuner".

Για παραδειγμα στις προδιαγραφες της Sony BRAVIA KDL-22BX20D (παμφθηνη LCD 22")...

http://support.sony-europe.com/techspecs/masterspecs/tech_specs.aspx?site=odw_en_IE&m=KDL-22BX200

Αλλωστε σε αλλες χωρες εχουν τετοια καναλια και βλεπουν ηδη σε HD εδω και χρονια.

Στην Γαλλία σίγουρα. Τα TF1 HD, France2 HD, Arte HD και M6 HD μεταδίδονται επίγεια και ελεύθερα, ενώ υπάρχει και το Canal+ HD με συνδρομή.

Re: Απάντηση: Re: Philips 58PFL9955H Cinema 21:9 3D : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

MPEG4 HD ...τοτε πια θα ειναι η διαφορα με το MPEG-4?
αυτο που ξερω οτι στην AΓΓΛΙΑ που εχουνε προχώρηση ολα τα καναλια σε HD υποστηρίζουνε μονο με δεχτή MPEG4 HD ... κατι μου λεει οτι δεν θα υπάρχει πρόβλημα αλλα αυτο θα το δουμε πραγματικά στης 27/4 καλο πασχα:ernaehrung004:

Στην Αγγλία, επέλεξαν να προχωρήσουν στην επίγεια μετάδοση HD κατά MPEG4 μεν, μέσω DVB-T2 δε, κάτι που δεν υποστηρίζεται από καμμία συσκευή που προορίζεται για την Ελληνική αγορά.

Tο DVB-T, που χρησιμοποιείται στη χώρα μας, επιτρέπει και αυτό HD, τόσο κατά MPEG4 όσο και κατά MPEG2 (αν και μόνο η Αυστραλία έχει επιλέξει τη χρήση MPEG2 στην επίγεια μετάδοση HD). Και οι ενσωματωμένοι ψηφιακοί δέκτες των τηλεοράσεων των επώνυμων κατασκευαστών, είτε MPEG2 είτε MPEG2/MPEG4, υποστηρίζουν και HD σήματα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Philips 58PFL9955H Cinema 21:9 3D : Reviews - Εντυπώσεις

Στην Αγγλία, επέλεξαν να προχωρήσουν στην επίγεια μετάδοση HD κατά MPEG4 μεν, μέσω DVB-T2 δε, κάτι που δεν υποστηρίζεται από καμμία συσκευή που προορίζεται για την Ελληνική αγορά.

Tο DVB-T, που χρησιμοποιείται στη χώρα μας, επιτρέπει και αυτό HD, τόσο κατά MPEG4 όσο και κατά MPEG2 (αν και μόνο η Αυστραλία έχει επιλέξει τη χρήση MPEG2 στην επίγεια μετάδοση HD). Και οι ενσωματωμένοι ψηφιακοί δέκτες των τηλεοράσεων των επώνυμων κατασκευαστών, είτε MPEG2 είτε MPEG2/MPEG4, υποστηρίζουν και HD σήματα.

Όποτε δεν παίζει να υπάρχει πρόβλημα για κανονική μετάδοση σε HD απο την ΕΡΤ σωστα...:ADFADF1:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Philips 58PFL9955H Cinema 21:9 3D : Reviews - Εντυπώσ

Όποτε δεν παίζει να υπάρχει πρόβλημα για κανονική μετάδοση σε HD απο την ΕΡΤ σωστα...:ADFADF1:

Aπό θέμα codec (MPEG4) και ανάλυσης (HD), κανένα πρόβλημα... Αλλά υπάρχουν και άλλα θέματα που μπορεί να προκύψουν, τα οποία όμως θα μπορούν να λυθούν από την πλευρά των κατασκευαστών, με ένα απλό firmware update...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Philips 58PFL9955H Cinema 21:9 3D : Reviews - Εντυπώσ

Aπό θέμα codec (MPEG4) και ανάλυσης (HD), κανένα πρόβλημα... Αλλά υπάρχουν και άλλα θέματα που μπορεί να προκύψουν, τα οποία όμως θα μπορούν να λυθούν από την πλευρά των κατασκευαστών, με ένα απλό firmware update...

Δηλαδή σαν τι προβλήματα μπορεί να προκύψουν; Λες να μην παίζει το EPG; :jester: