Philips 58PFL9955H Cinema 21:9 3D : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Προσωπικα ειδα εικονα σε 3D και μου επεσε το σαγωνι. Ακομα και να μην ειναι το local dimming ενεργοποιημενο το μαυρο που ειδα και το crosstalk να το ψαχνω με το φαναρι με αφησαν αφωνο.

Και εγώ άφωνος έμεινα μόλις το είδα... από το εγκεφαλικό... :flipout:
Νίκο, εγώ θα έλεγα να κρατάς μικρό καλάθι. Περιμένω ότι θα είναι ίδια με την 9705...

Εγω που εχω την 21/9 επιβεβαιωνω οτι σε ταινιες 1,78´προς 1 καμμια ορατη αλοιωση δεν εμφανιζεται στην εικονα.Οσο αφορα την μεταθεση υποτιτλων νομιζω οτι η νεα 58αρα την κανει οπως την κανουν τα blu ray της philips ,δεν γνωριζω εαν ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα,εαν ναι τοτε καποιος αγοραζοντας την νεα philips μπορει να κρατηση το παλαιο blu ray του.Χθες εβλεπα το εργο [piranxas] απο στικακι ,συντεμενο στην θηρα usb της τηλεορασης,ηθελα να ρωτησω ,τα εργα υψιλης ευκρινειας τα παιζει η τηλεοραση αυτη απο στικακι που ειναι φορμαρισμενοι κατα NTFS? δηλ ταινιες πανω απο 10gb.To ρωτω αυτο διοτι το blu ray 9500 δεν τα παιζει.

Και εγώ άφωνος έμεινα μόλις το είδα... από το εγκεφαλικό... :flipout:
Νίκο, εγώ θα έλεγα να κρατάς μικρό καλάθι. Περιμένω ότι θα είναι ίδια με την 9705...

Γιωργο την ειδα σε τοιχο σε καταστημα στην Αγγλια και επαιζε blu ray 3D μια απο τις νεες παραγωγες imax 3D και επαθα την πλακα μου. Μην ξεχνας ειχα μετρο συγκρισης την samsung που εχω σστο υπνοδωματιο καθως βλεπω περιεχομενο τοσο απο sky3D οσο και απο bluray3D ταινιες.
Δεν επαιξα βεβαια με τις ρυθμισεις γιατι ειχαν εξαφανισει το remote αλλα ετσι οπως την ειχαν χαζευα σαν να εβλεπα πρωτη φορα τηλεοραση.
Νικος

Εγω που εχω την 21/9 επιβεβαιωνω οτι σε ταινιες 1,78´προς 1 καμμια ορατη αλοιωση δεν εμφανιζεται στην εικονα.Οσο αφορα την μεταθεση υποτιτλων νομιζω οτι η νεα 58αρα την κανει οπως την κανουν τα blu ray της philips ,δεν γνωριζω εαν ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα,εαν ναι τοτε καποιος αγοραζοντας την νεα philips μπορει να κρατηση το παλαιο blu ray του.Χθες εβλεπα το εργο [piranxas] απο στικακι ,συντεμενο στην θηρα usb της τηλεορασης,ηθελα να ρωτησω ,τα εργα υψιλης ευκρινειας τα παιζει η τηλεοραση αυτη απο στικακι που ειναι φορμαρισμενοι κατα NTFS? δηλ ταινιες πανω απο 10gb.To ρωτω αυτο διοτι το blu ray 9500 δεν τα παιζει.

Μαλλον παρεξηγηση ειναι φιλε μου δεν νομιζω να κανει η τηλεοραση μονη της μεταφορα υποτιτλων μαλλον εννοουν το οτι εμφανιζει μια μικρη μαυρη περιοχη στο κατω μερος για να χωρεσει η δευτερη γραμμη των υποτιτλων. Η ιδια παρανοηση ειχε γινει και περισι. Δεν μπορω να σου απαντησω στο αλλο ερωτημα σου καθως δεν χρησιμοποιω την usb της για να δω ταινιες.
Νικος

Γιωργο την ειδα σε τοιχο σε καταστημα στην Αγγλια και επαιζε blu ray 3D μια απο τις νεες παραγωγες imax 3D και επαθα την πλακα μου. Μην ξεχνας ειχα μετρο συγκρισης την samsung που εχω σστο υπνοδωματιο καθως βλεπω περιεχομενο τοσο απο sky3D οσο και απο bluray3D ταινιες.
Δεν επαιξα βεβαια με τις ρυθμισεις γιατι ειχαν εξαφανισει το remote αλλα ετσι οπως την ειχαν χαζευα σαν να εβλεπα πρωτη φορα τηλεοραση.
Νικος

Τα imax και με την samsung να τα δεις παθενεις την πλακα σου.
Τα imax εχουνε το καλυτερο 3D με διαφορα απο τα αλλα λογω της 3D
καμερας που εχει η imax.
Αν τα δεις δε σε γνησιο imax 3D cinema εκει χανεις την ομιλια σου...
Ειναι μοναδικο το θεαμα

Τα imax και με την samsung να τα δεις παθενεις την πλακα σου.
Τα imax εχουνε το καλυτερο 3D με διαφορα απο τα αλλα λογω της 3D
καμερας που εχει η imax.
Αν τα δεις δε σε γνησιο imax 3D cinema εκει χανεις την ομιλια σου...
Ειναι μοναδικο το θεαμα

Ειδα χτες με ti samsung grand canyon BD 3D sto samsung 6900.
Οντος ειναι τελεια η εικονα. Απλα καταπληκτικη σε ορισμενες σκηνες το 3D ηταν ολα τα λεφτα. Ευτυχως εχω παραγγείλει αλλες 8 παραγωγες 3D imax και αναμενω πως και πως.
Συνιστω ανεπιφυλακτα ολες τις παραγωγες imax 3D σε ολα τα παιδια που εχουν 3D εξοπλισμο
Νικος

Philips 58PFL9955H/12 Teardown

Philips%2058PFL9955%20a%20-%20Copy.JPG

Philips%2058PFL9955%20b.JPG

Γιωργο ο πομπος ειναι ενσωματωμενος και μαλιστα 4 κατα μηκος της συσκευης. Για καποιο λογο που δεν καταλαβαινω εχει και την αντιστοιχη υποδοχη για τον αισθητηρα στο σασι της.

The 3D Ready specification means that your TV´s hardware is suitable for watching 3D content.

In order to watch 3D content on the 3D Ready TV´s (the 8000 LED and 9000 LED series), you need to purchase our upgrade kit. (PTA02/00)

The 3D upgrade kit contains the following:

* two pairs of Active 3D Glasses
* the 3D transmitter
* a USB stick with the required Firmware upgrade

The Cinema 21:9 TV from the 2010 range is a 3D TV, which means that you will only need to purchase the Active 3D glasses.(PTA03/00)

Τα γυαλια ειναι τα ιδια.
Νικος

O Νίκος έχει δίκιο, τα γυαλιά (που δυστυχώς ΔΕΝ δίνονται μαζί με την τηλεόραση, ΚΡΙΜΑ Philips, απαραδεκτο) δίνονται ξεχωριστά αλλά χωρίς τον πομπό, γιατί απλά ο πομπός είναι ήδη ενσωματωμένος πάνω στην TV. Εξ άλλου και το www.fullhd.gr που δημοσίευσε την εικόνα των γυαλιών μαζι με τον πομπό, τώρα την έχει αποσύρει, οπως μπορείτε να δείτε εδώ.

Τα παρήγγειλα σήμερα, κόστος περι τα 90 το ζευγάρι.

Last edited:
Re: Απάντηση: Philips 58PFL9955H Cinema 21:9 3D : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

πηρα προχτες την νεα philips 21:9 cinema 3d led και πραγματικα ειναι υπεροχη.

Είσαι ο πρώτος κάτοχος νομίζω!
Καλοθέατη! :a0210:

Είσαι ο πρώτος κάτοχος νομίζω!
Καλοθέατη! :a0210:

Και εγω ο δευτερος χεχε. Η δικη μου ερχεται μεσα στην εβδομαδα και δεν κρατιεμαι....:BDGBGDB55:
Νικος

PS καλοθεατη κι απο εμενα στον φιλο μας που την πηρε ηδη.
Νκος

Απάντηση: Re: Απάντηση: Philips 58PFL9955H Cinema 21:9 3D : Reviews - Εντυπώσεις - Σχ

Και εγω ο δευτερος χεχε. Η δικη μου ερχεται μεσα στην εβδομαδα και δεν κρατιεμαι....:BDGBGDB55:
Νικος

PS καλοθεατη κι απο εμενα στον φιλο μας που την πηρε ηδη.
Νκος

παιδια τιμη?

πηρα προχτες την νεα philips 21:9 cinema 3d led και πραγματικα ειναι υπεροχη.

Με γειά, να τη χαρείς με υγεία. Περιμένουμε εντυπώσεις.

Και εγω ο δευτερος χεχε. Η δικη μου ερχεται μεσα στην εβδομαδα και δεν κρατιεμαι....:
Νικος

Και η δικιά μου είναι ήδη στο κατάστημα. Την περιμένω μεσοβδόμαδα και ανυπομονώ...

πητε στο facebook για να δητε φοτο της Philips 58PFL9955H Cinema 21:9 3D το ονομα μου ειναι dimitris jedigr

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Philips 58PFL9955H Cinema 21:9 3D : Reviews - Εντυπώσεις

παιδια τιμη?

Αναλογα με το καταστημα,
Θεσσαλονικη Κωτσοβολος 4000
Mediamarkt Θεσσαλονικης κεντρου 4000

Μετα σου λεει εναρμονισμενες πρακτικες μη χ...σω
Κανει ο πρωτος προσφορα -20% σε ολες τις τηλεορασεις ακολουθει καπακι ο δευτερος,
Καμμια προτοτυπια μα καμμια?
Νικος

πητε στο facebook για να δητε φοτο της Philips 58PFL9955H Cinema 21:9 3D το ονομα μου ειναι dimitris jedigr

Καλοριζικη και παλι, Καλοθεατη και να τη χαιρεσαι οσο γινεται,
Νικος

PS Βλεπω ταινιοβιος και συ.....