Philips 58PFL9955H Cinema 21:9 3D : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μου φαίνεται απίθανο να είναι θέμα πάνελ. Από που προκύπτει αυτή η πιθανότητα;
Είναι πλατύτερη η γραμμή από την 9705; Γιατί στην 9705 υπάρχει, αλλά είναι μερικά πίξελ στην άκρη, δεν το προσέχεις αν δεν ψάξεις για αυτό. Στην 21:9 είναι χειρότερα τα πράγματα;
Μπορεί κανείς να βγάλει μια φωτογραφία;

Χωρις να λεω οτι δεν το αξιζει (δεν την εχω δει καν) 5/5 αστερια δεν σημαινουν τιποτα , αν δεις στην λιστα του συγκεκριμενου site υπαρχουν τηλεορασεις των 500-600 ευρω με 5 αστερια.

YΓ. Τελικα το local dimming σε 3D ειναι κλειστο οπως και στην 9705?

Νομίζω ναι. Τελικά όλες οι local dimming το κλείνουν σε 3Δ, το οποίο το θεωρώ παραπλάνηση του καταναλωτή...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Philips 58PFL9955H Cinema 21:9 3D : Reviews

Μπορει να εχεις δικιο. Δεν το ευχομαι ομως. Να σου πω ακομα οτι το προβλημα παρουσιαζεται και στη σειρα 9705 τουλαχιστο σε ορισμενα κομματια.
Αυτο με κανει να σκεπτομαι οτι αν ακολουθηθει η πιθανη λυση της αντικαταστασης με νεα μοντελα τοσο 9705 οσο και 9955 μιλαμε για πολλους δυσαρεστημενους πελατες κατι που δεν νομιζω να μπορει να αντεξει ο Ολλανδος κολοσσος αυτη τη χρονικη συγκυρια. Πιστευω οτι θα το διορθωσουν το προβλημα. Αν ωστοσο το προβλημα ειναι δυσεπιλυτο και δεν μπορει να γινει τιποτα μεσω firmware τοτε η λυση θα ερθει με τη νεα σειρα που κα κυκλοφορησει του χρονου τετοια εποχη.
Ελπιζω ωστοσο να βρεθει συντομα λυση η να ανακοινωθει αν δεν μπορει τουλαχιστο γιατι δεν μπορει.
Με ανακουφιζει το γεγονος οτι ειναι γνωστο το προβλημα και εργαζοναι για τη λυση του.
Εχω τα αυτια μου ανοικτα για οτι νεοτερο
Νικος

....Νικο εχεις θετική σκεψει και γνωρίζεις το αντικείμενο και αυτο ειναι τουλαχιστον Ευχάριστο όπως και εγω...ειμαι μεσα στα πραγματα...(δεν θα σου πω πολλα) πιστεύω στην Philips οτι ειναι ΜΕΓΑΛΗ :idea: και λογικά θα βρει την πιο καλη λύση... για προβλημα και οχι να το κουκουλώσει απλα το θεμα..!Αρα αν παμε στην λύση του "firmware" ούτε γατα ουτε ζημιά η στην ανακλάσει και αντικατάσταση άμεσα με την νεα ΣΕΙΡΑ χωρίς το πρόβλημα εδω απλα περιμένω να δω ποσο μεγάλη ειναι Philips! :HTEHETH63: 2 Χρονια Εγγύηση και ειναι εργοστασιακό το προβλημα !! θα τα ξαναπουμε "ΦΙΛΕ" Νικο

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Philips 58PFL9955H Cinema 21:9 3D : Rev

....Νικο εχεις θετική σκεψει και γνωρίζεις το αντικείμενο και αυτο ειναι τουλαχιστον Ευχάριστο όπως και εγω...ειμαι μεσα στα πραγματα...(δεν θα σου πω πολλα) πιστεύω στην Philips οτι ειναι ΜΕΓΑΛΗ :idea: και λογικά θα βρει την πιο καλη λύση... για προβλημα και οχι να το κουκουλώσει απλα το θεμα..!Αρα αν παμε στην λύση του "firmware" ούτε γατα ουτε ζημιά η στην ανακλάσει και αντικατάσταση άμεσα με την νεα ΣΕΙΡΑ χωρίς το πρόβλημα εδω απλα περιμένω να δω ποσο μεγάλη ειναι Philips! :HTEHETH63: 2 Χρονια Εγγύηση και ειναι εργοστασιακό το προβλημα !! θα τα ξαναπουμε "ΦΙΛΕ" Νικο

Θα ειμαστε σε επαφη, εδω ειμαστε για να μαθαινουμε αλλα και να βοηθαμε ο ενας τον αλλο.
Εχω κοινοποιησει το προβλημα οσο ψηλα γινεται.
Περιμενουμε να δουμε,
Προσωπικα η philips δεν με εχει απογοητευσει ποτε. Πιστευω στην τεχνογνωσια και στο after sales support της.
Αλλωστε η καλυτερη διαφημιση ειναι ενας ευχαριστημενος πελατης κι αυτο η philips το ξερει καλα πιστεψε με,
Νικος
Νικος

Μου φαίνεται απίθανο να είναι θέμα πάνελ. Από που προκύπτει αυτή η πιθανότητα;
Είναι πλατύτερη η γραμμή από την 9705; Γιατί στην 9705 υπάρχει, αλλά είναι μερικά πίξελ στην άκρη, δεν το προσέχεις αν δεν ψάξεις για αυτό. Στην 21:9 είναι χειρότερα τα πράγματα;
Μπορεί κανείς να βγάλει μια φωτογραφία;

Ποτε δεν ειπα οτι ειναι θεμα panel. Προσωπικα πιστευω οτι ειναι θεμα backlight αλλα με ξενιζει το γεγονος οτι εμφανιζεται μονο δεξια.
Δεν ειμαι ειδικος εκτιμηση κανω μονο με βαση τη λογικη κι αυτο που βλεπω,
Ειναι μερικα πιξελ οπως το λες δεν μπορω να ξερω αν ειναι πλατυτερη η γραμμη αλλα μπορω να αναπαραγω το φαινομενο αν ανοιξω τομ panasonic blu ray και χωρις δισκακι παιξω με τις ρυθμισεις της τηλεορασης (οχι του player) και ανοιξω τα υπομενου εξυπνης εικονας. Αν θυμασαι Γιωργο εχουμε τρια συνολικα μενου το ενα διπλα στο αλλο. Μολις επιλεξω να ανοιξει και το τριτο μενου εμφανιζεται η γραμμη και μαλιστα αρκετα παχια αλλα μονο μ αυτον τον τροπο.
Αυτο με κανει να πιστευω οτι ειναι θεμα φωτισμου. Μολις πατησω return και φυγει το τριτο υπομενου και μεινουν μονο τα δυο μειωνεται σε ενταση η γραμμη ενω οταν φυγω τελειως απο τα μενου μειωνεται στο ελαχιστο μεχρι που δεν φαινεται καθολου,
Νικος

Βρε παιδιά, θα τρελαθούμε τελείως ?
Σε λίγο θα πιστεψουμε δλδ οτι η τηλεόραση είναι πατατα ? Αν είναι πρόβλημα firmware έχει καλώς, μπορει να λυθεί, αν όχι δεν νομίζω οτι η Philips θα σπεύσει σε αλλαγή μοντέλου άμεσα για ένα τέτοιο μικροπρόβλημα (άν κάποιος νομίζει οτι είναι μεγάλο και ενοχλητικό, μάλλον είναι αθεράπευτα τελειομανής, πρόβλημα του) διακινδυνεύοντας μία σοβαρή προσβολή και αμφισβήτηση των επιλογών και του κύρους της για το κορυφαίο προϊόν της. Αν πάντως συμβεί κάτι τέτοιο και πάμε σε νέο μοντέλο σύντομα, ούτε που διανοούμαι να την αλλάξω, μόνο και μόνο για να μην βλέπω (περιοδικά μόνο) μια πιο φωτεινη γραμη λιγων pixel στο τερμα ακρο της οθόνης. Γιατί, μην φανταστει κανένας οτι μπορεί να γίνει αλλαγή-αντικατάσταση δωρεάν για τέτοιο ποσό. Φυσικά, αν το κάνουν, έχει καλώς, δεν θα πώ όχι. (πάντως κάτι τέτοιο έχει ακουστεί ανεπίσημα, βλ σημερινο post)
Η συγκεκριμενη τηλεόραση είναι ενα εξαιρετικο κομμάτι, η παρακολούθηση ταινιών σ' αυτήν είναι μια οπτική εμπειρία, απολαυστε την οσοι την έχετε και σταματήστε να ψειρίζεστε με μικροπροβλήματα.

Last edited:
Απάντηση: Re: Philips 58PFL9955H Cinema 21:9 3D : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Βρε παιδιά, θα τρελαθούμε τελείως ?
Σε λίγο θα πιστεψουμε δλδ οτι η τηλεόραση είναι πατατα ? Αν είναι πρόβλημα firmware έχει καλώς, μπορει να λυθεί, αν όχι δεν νομίζω οτι η Philips θα σπεύσει σε αλλαγή μοντέλου άμεσα για ένα τέτοιο μικροπρόβλημα (άν κάποιος νομίζει οτι είναι μεγάλο και ενοχλητικό, μάλλον είναι αθεράπευτα τελειομανής, πρόβλημα του) διακινδυνεύοντας μία σοβαρή προσβολή και αμφισβήτηση των επιλογών και του κύρους της για το κορυφαίο προϊόν της. Αν πάντως συμβεί κάτι τέτοιο και πάμε σε νέο μοντέλο σύντομα, ούτε που διανοούμαι να την αλλάξω, μόνο και μόνο για να μην βλέπω (περιοδικά μόνο) μια πιο φωτεινη γραμη λιγων pixel στο τερμα ακρο της οθόνης. Γιατί, μην φανταστει κανένας οτι μπορεί να γίνει αλλαγή-αντικατάσταση δωρεάν για τέτοιο ποσό. Φυσικά, αν το κάνουν, έχει καλώς, δεν θα πώ όχι. (πάντως κάτι τέτοιο έχει ακουστεί ανεπίσημα, βλ σημερινο post)
Η συγκεκριμενη τηλεόραση είναι ενα εξαιρετικο κομμάτι, η παρακολούθηση ταινιών σ' αυτήν είναι μια οπτική εμπειρία, απολαυστε την οσοι την έχετε και σταματήστε να ψειρίζεστε με μικροπροβλήματα.

:HTEHETH63: θα σου απαντήσω ΟΧΙ για να μπω σε μια σε ενα διάλογο που δεν θα εχει τέλος!
Απλα γιατι πρεπει καπια πράγματα να τα λέμε με ουσία και οχι απλα να ειναι λογια στο αερα "ψειρίζεστε με μικροπροβλήματα"

1>Ολοι την αγοράσανε με χρήματα σωστα...αρα δεν μας την χάρισε Philips! και δεν λαϊκίζω :singer:
2>Το πρόβλημα που υπάρχει ειναι απο την αρχη την παρτίδας σωστά και την αγόρασες με τα ιδια χρήματα που καπιος άλλος θα την αγοράσει χωρίς αυτο το προβλημα "ισως".
3>Πιστεύω οτι κανενας απο εδω μεσα αγορασε 9705-21:9 γιατι ειχε απλα στο μυαλο του να δωσει αρκετα χρήματα για την πλάκα του απλα την αγόρασε γιατι πραγματικά ηθελε κατι ποιοτικό και οχι σουπα:bigcry:
4>Το προβληματάκι. ..ειναι στην οθονη και οχι αν ειναι αν ειναι ΣΥΜΒΑΤΗ με καπια αλλη συσκευής που εκει λεες δεν γαμ..ΒΙΤ
5> Η apple εκανε μια πατατα με το iphone 4 και είδες την εγινε..την πυροβολημένε ολοι ακόμα και τωρα!
6>Αν δεν το λυθεί το προβλημα με το το νεο Λογισμικο πρεπει να απαίτησης την αντικατάσταση ΑΜΕΣΑ....εχεις καπια δικαιώματα σαν αγοραστής!

Εγώ πάντως οφείλω να καταθέσω ότι έχω ζητήσει 3 φορές να την πάρουν πίσω, με σοβαρούς λόγους (ανυπαρξία EPG guide, απουσία local dimming σε 3D το οποίο δεν μου είπαν ότι θα λείπει, ανυπαρξία DTS bitstream pass-through που η προηγούμενες είχαν, κακό 3Δ λόγω ανυπαρξίας χειριστηρίων να βελτιώσουν το μαύρο λόγω μη ύπαρξης local dimming), και οι 2 είναι αρνητικές, στο 3ο αίτημα περιμένω από την 1/11 απάντηση.

Οπότε την αλλαγή μην την θεωρείται δεδομένη... :tdown:

Re: Απάντηση: Re: Philips 58PFL9955H Cinema 21:9 3D : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

:HTEHETH63: θα σου απαντήσω ΟΧΙ για να μπω σε μια σε ενα διάλογο που δεν θα εχει τέλος!
Απλα γιατι πρεπει καπια πράγματα να τα λέμε με ουσία και οχι απλα να ειναι λογια στο αερα "ψειρίζεστε με μικροπροβλήματα"

1>Ολοι την αγοράσανε με χρήματα σωστα...αρα δεν μας την χάρισε Philips! και δεν λαϊκίζω :singer:
2>Το πρόβλημα που υπάρχει ειναι απο την αρχη την παρτίδας σωστά και την αγόρασες με τα ιδια χρήματα που καπιος άλλος θα την αγοράσει χωρίς αυτο το προβλημα "ισως".
3>Πιστεύω οτι κανενας απο εδω μεσα αγορασε 9705-21:9 γιατι ειχε απλα στο μυαλο του να δωσει αρκετα χρήματα για την πλάκα του απλα την αγόρασε γιατι πραγματικά ηθελε κατι ποιοτικό και οχι σουπα:bigcry:
4>Το προβληματάκι. ..ειναι στην οθονη και οχι αν ειναι αν ειναι ΣΥΜΒΑΤΗ με καπια αλλη συσκευής που εκει λεες δεν γαμ..ΒΙΤ
5> Η apple εκανε μια πατατα με το iphone 4 και είδες την εγινε..την πυροβολημένε ολοι ακόμα και τωρα!
6>Αν δεν το λυθεί το προβλημα με το το νεο Λογισμικο πρεπει να απαίτησης την αντικατάσταση ΑΜΕΣΑ....εχεις καπια δικαιώματα σαν αγοραστής!

Φίλε Θοδωρή

Θα συμφωνήσω οτι το προβλημα είναι εγγενές στην οθόνη. Αν η PHILIPS προβει σε αλλαγη, ΔΕΝ ειπα οτι δεν θα την αλλάξω (διάβασε καλύτερα την τοποθέτηση μου). Όμως αν δεν την αλλάξουν (που είναι και το πιθανότερο, βλ. και τα αναφερόμενα του Γιώργου στο επομενο απο το δικο σου post) δεν θα χολοσκάσω κιόλας. Κι αυτό γιατί όταν βλέπω ταινία εισπράττω αυτήν την οπτική πανδαισία που μου δίνει η τηλεόραση μου και έχω την προσοχή μου στραμμένη στην ταινία και όχι στην δεξιά άκρη της οθόνης για να δώ το μικροπρόβλημα, δλδ ποτε εμφανίζεται και πότε εξαφανίζεται αυτή η μικρή λεπτή φωτεινή γραμμή, την οποία να σημειωθεί άρχισα να παρατηρώ από τότε που επισημάνθηκε το πρόβλημα στο Δίκτυο, μέχρι τότε δεν με ενοχλούσε καθόλου και ούτε με ενοχλεί και τώρα. Τώρα, αν κάποιοι επιμένουν να βλέπουν το δέντρο και όχι το δάσος (αυτό, εν προκειμένω, είναι μιά άλλη έκφραση για το "ψειρίζονται με μικροπροβλήματα"), αυτό είναι, επαναλαμβάνω, προβλημα τους.

Για το αν η συγκεκριμένη τηλεόραση μπορεί να χαρακτηριστεί "σούπα" λόγω του συγκεκριμένου προβλήματος, αυτό το αφήνω στην κοινή λογική...

Ο παραλληλισμός σου με την Apple και το iPhone είναι εντελώς αστοχος και ατυχής. Αν θέλαμε να μεταφέρουμε το προβλημα του iPhone στην τηλέοραση τότε θα έπρεπε να μην βλέπουμε καθόλου εικόνα (σήμα) αν καθόμασταν σε μια συγκεκριμένη θέση του καναπέ μας, γιατί το πρόβλημα στο iPhone είναι αυτό ακριβώς, δεν έχει σήμα όταν το κρατάς απο συγκεκριμένη θέση, άρα αχρηστεύευται σαν λειτουργία σε εκεινη τη θέση. Συμβαίνει κάτι τέτοιο με την συγκεκριμένη τηλεόραση και δεν το αντιλήφθηκε κανεις ?

Και για να σε προλάβω, ξέρω πολυ καλά τα δικαιώματα μου σαν καταναλωτής, και έχω προβεί πολλές φορές στο παρελθόν σε ανάλογα διαβήματα ακόμα και για ήσσονος σημασίας ζητήματα πολυ πιο ευτελών (από άποψης τιμής) προϊόντων.

Φιλικά πάντα
Νίκος

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Philips 58PFL9955H Cinema 21:9 3D : Reviews - Εντυπώσεις

Φίλε Θοδωρή

Θα συμφωνήσω οτι το προβλημα είναι εγγενές στην οθόνη. Αν η PHILIPS προβει σε αλλαγη, ΔΕΝ ειπα οτι δεν θα την αλλάξω (διάβασε καλύτερα την τοποθέτηση μου). Όμως αν δεν την αλλάξουν (που είναι και το πιθανότερο, βλ. και τα αναφερόμενα του Γιώργου στο επομενο απο το δικο σου post) δεν θα χολοσκάσω κιόλας. Κι αυτό γιατί όταν βλέπω ταινία εισπράττω αυτήν την οπτική πανδαισία που μου δίνει η τηλεόραση μου και έχω την προσοχή μου στραμμένη στην ταινία και όχι στην δεξιά άκρη της οθόνης για να δώ το μικροπρόβλημα, δλδ ποτε εμφανίζεται και πότε εξαφανίζεται αυτή η μικρή λεπτή φωτεινή γραμμή, την οποία να σημειωθεί άρχισα να παρατηρώ από τότε που επισημάνθηκε το πρόβλημα στο Δίκτυο, μέχρι τότε δεν με ενοχλούσε καθόλου και ούτε με ενοχλεί και τώρα. Τώρα, αν κάποιοι επιμένουν να βλέπουν το δέντρο και όχι το δάσος (αυτό, εν προκειμένω, είναι μιά άλλη έκφραση για το "ψειρίζονται με μικροπροβλήματα"), αυτό είναι, επαναλαμβάνω, προβλημα τους.

Για το αν η συγκεκριμένη τηλεόραση μπορεί να χαρακτηριστεί "σούπα" λόγω του συγκεκριμένου προβλήματος, αυτό το αφήνω στην κοινή λογική...

Ο παραλληλισμός σου με την Apple και το iPhone είναι εντελώς αστοχος και ατυχής. Αν θέλαμε να μεταφέρουμε το προβλημα του iPhone στην τηλέοραση τότε θα έπρεπε να μην βλέπουμε καθόλου εικόνα (σήμα) αν καθόμασταν σε μια συγκεκριμένη θέση του καναπέ μας, γιατί το πρόβλημα στο iPhone είναι αυτό ακριβώς, δεν έχει σήμα όταν το κρατάς απο συγκεκριμένη θέση, άρα αχρηστεύευται σαν λειτουργία σε εκεινη τη θέση. Συμβαίνει κάτι τέτοιο με την συγκεκριμένη τηλεόραση και δεν το αντιλήφθηκε κανεις ?

Και για να σε προλάβω, ξέρω πολυ καλά τα δικαιώματα μου σαν καταναλωτής, και έχω προβεί πολλές φορές στο παρελθόν σε ανάλογα διαβήματα ακόμα και για ήσσονος σημασίας ζητήματα πολυ πιο ευτελών (από άποψης τιμής) προϊόντων.

Φιλικά πάντα
Νίκος

Tοποθέτηση σου Νικο ειναι πραγματικά σου σωστή και αν και διαφωνώ σε ενα κομμάτι απολυτά :rifle:
"σουπα" ατυχης η οχι έκφραση την λεω απλα για ενα μονο λόγω δεν περίμενα να δω απο την philips μια πραγματικά LCD-LED που ειναι ίσως η καλυτερη στην ευρωπη 9705-EISA να εχει έστω αυτο το πρόβλημα το σκεφτικό μου που πιστεύω οτι θα σε βρεις συμφωνώ γιατι να εχω καπιο "ελαττωματικό" προϊών ισος και μετα απο 2-3 μηνες αυτο το προϊών καπιος αλλος θα το εχει σωστο και χωρίς το πρόβλημα ολο το ζουμη της κουβέντας μας ΝΙΚΟ ειναι εδώ Ευχαριστώ θεοδωρος

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Philips 58PFL9955H Cinema 21:9 3D : Reviews - Εντυπώσ

Καλησπερα σε ολη την παρεα,
Να ενημερωσω ολα τα παιδια που εχουν την nea cinema για το προβλημα με τη γραμμη.
Με πηραν πριν λιγο απο την Αθηνα και μου ειπαν οτι εγινε επισημα αιτημα στο εργοστασιο στην Ολλανδια σημερα (νομιζα οτι ειχε γινει νωριτερα) και οτι θα με ενημερωνουν καθε 3 μερες για την πορεια του αιτηματος. Μαλιστα μου ειπαν οτι αν δεν καλεσουν δεν θα ειναι γιατι το ξεχασαν αλλα γιατι δεν θα εχουν νεα.
Εγινε ενα σκηνικο το οποιο δεν ειναι της παρουσης οποτε και εγω αναγκαστηκα να παρω...δραστικα μετρα τα οποια ...απο οτι φαινεται απεδωσαν αμεσως!
Θα σας ενημερωσω για οτι νεοτερο.
Ασχετο χτες ειδα το 2012 στην τηλεοραση. Περιτο να σας πω οτι δεν εχω κλεισει ακομα το σαγωνι μου λες και εβλεπα την ταινια για πρωτη φορα. Μαλιστα την ειδα σε 1080ι απο skyHD και οχι απο B ray disk που την ειχα κιολας.
Απλα φανταστικη εμπειρια (δεν κρινω την ταινια)
Νικος

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Philips 58PFL9955H Cinema 21:9 3D : Reviews

Καλησπερα σε ολη την παρεα,
Να ενημερωσω ολα τα παιδια που εχουν την nea cinema για το προβλημα με τη γραμμη.
Με πηραν πριν λιγο απο την Αθηνα και μου ειπαν οτι εγινε επισημα αιτημα στο εργοστασιο στην Ολλανδια σημερα (νομιζα οτι ειχε γινει νωριτερα) και οτι θα με ενημερωνουν καθε 3 μερες για την πορεια του αιτηματος. Μαλιστα μου ειπαν οτι αν δεν καλεσουν δεν θα ειναι γιατι το ξεχασαν αλλα γιατι δεν θα εχουν νεα.
Εγινε ενα σκηνικο το οποιο δεν ειναι της παρουσης οποτε και εγω αναγκαστηκα να παρω...δραστικα μετρα τα οποια ...απο οτι φαινεται απεδωσαν αμεσως!
Θα σας ενημερωσω για οτι νεοτερο.
Ασχετο χτες ειδα το 2012 στην τηλεοραση. Περιτο να σας πω οτι δεν εχω κλεισει ακομα το σαγωνι μου λες και εβλεπα την ταινια για πρωτη φορα. Μαλιστα την ειδα σε 1080ι απο skyHD και οχι απο B ray disk που την ειχα κιολας.
Απλα φανταστικη εμπειρια (δεν κρινω την ταινια)
Νικος
:idea: Νικο σημερα έτυχε να βρω ενα απο τους υπευθυνους απο την Φίλιπς Ελλά για να μην μακρολογώ
του ειπα για το προβλημα που παρουσιαστηκε στο πανελ στην δικη μου 21:9 άλλα και σε αλλα ατομα απο ελλαδα και εξωτερικό και επεσε πραγματικά απο τα σύννεφα και το πιστευω απολυτά τα ατομα που ειναι στην Φίλιπς Ελλάς ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΕΡΟΧΑ και χωρίς κολακεία πιστευω οτι το 99% θα πει τα ίδια!
Με ειπε λιγο υπομονή και θα βρεθεί η σωστή λύση οποτε περιμένουμε για λιγο άλλα ουτε για πλάκα δεν σκέφτομαι να κανω αντικατάσταση με αλλη μαρκα Τv (sony-samg-lg-λοιπα) ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΤΙΝ PHILPS **9705-9955-8605-7605** εχει ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ ΜΕ ΚΕΦΑΛΕΑ :idea:

Last edited:
Να είχαν και EPG όπως οι πλάσμα/lcd των 500 ευρώ, θα ήταν μια χαρά...
[Ελπίζω να ξέρουν ότι δεν έχουν EPG...]

Αναβάθμιση Λογισμικό που εγινε σήμερα...τι λεει το πηρε κανενας? τωρα το βραδυ το πηρε η δικη μου τηλεόραση

Δραστικά μέτρα; Καταγγελία; -bye-

Οχι Γιωργο,
Ενα τηλεφωνο στον καταλληλο ανθρωπο πολυ ψηλα, πιο ψηλα δεν γινεται, γι αυτο τρελλαθηκαν και πηραν τηλεφωνο στο σπιτι,
Δεν θελω να χρησιμοποιω τις γνωριμιες μου στη philips
Ξεκινω παντα σαν ενας απλος πελατης που εχει ενα high end προιον και εχει πεοβλημα,
Οταν ομως βλεπω οτι με γραφουν και μαλιστα το χοντραινουν κιολας ε τοτε τα θελει ο ....ς τους και αλλαζω τακτικη....
Νικος,
PS Γιωργο και το θεμα του Epg εχει παρει το δρομο του.

...Ενα τηλεφωνο στον καταλληλο ανθρωπο πολυ ψηλα, πιο ψηλα δεν γινεται, γι αυτο τρελλαθηκαν και πηραν τηλεφωνο στο σπιτι...

Να 'σαι καλά Νικόλα με τις κατάλληλες γνωριμίες σου και τα τηλέφωνα σου.
Ξέρω πολυ καλά πως οτι λες το εννοείς, και είμαι σίγουρος οτι, αν μη τι άλλο, θα το ψάξουν το ζήτημα. Εγώ είχα πάρει τηλέφωνο το service της Philips στην Αθήνα για ένα πρόβλημα που είχα με το player και δεν μου φάνηκαν "άμεσης αντίληψης και αντίδρασης" άτομα (ευτυχως το προβλημα το έλυσα μονος μου). Οπότε τηλέφωνα, σαν και το δικό σου, σε "ανώτερα" πρόσωπα πάντα βοηθάνε...

Προσωπικά σε ευχαριστώ
Νικος

Να 'σαι καλά Νικόλα με τις κατάλληλες γνωριμίες σου και τα τηλέφωνα σου.
Ξέρω πολυ καλά πως οτι λες το εννοείς, και είμαι σίγουρος οτι, αν μη τι άλλο, θα το ψάξουν το ζήτημα. Εγώ είχα πάρει τηλέφωνο το service της Philips στην Αθήνα για ένα πρόβλημα που είχα με το player και δεν μου φάνηκαν "άμεσης αντίληψης και αντίδρασης" άτομα (ευτυχως το προβλημα το έλυσα μονος μου). Οπότε τηλέφωνα, σαν και το δικό σου, σε "ανώτερα" πρόσωπα πάντα βοηθάνε...

Προσωπικά σε ευχαριστώ
Νικος

Παρακαλω Νικολα,
Οτι θα το ψαξουνε θα το ψαξουνε δεν γενναται ζητημα. Ελπιζω να εχουμε και αποτελεσμα συντομα,
Οτι νεοτερο εχω θα σας το γραψω αμεσα.
Νικος

Η παρακατω ενημέρωση εξαφανίζει το θέμα της γραμμής στα φωτεινά αντικείμενα στην δεξιά πλευρά της οθόνης. Το λογισμικό βρίσκεται εδώ και ευχαριστω το Γιωργο που το ξεθαψε,
Η απορια μου ειναι υπηρψε αραγε ποσο καιρο στα FAQ και δεν το ειχαμε παρει χαμπαρι?
Και καλα εμεις δεν επρεπε το service να ειναι ενημερο και να ενημερωνει αντιστοιχα τους πελατες?
Κανενα feedback? Μα κανενα?
Το δοκιμασα και δουλευει τελεια, Γραμμη παπαλα :award:
Το λογισμικο ειναι εδω,
http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/...58PFL9955H/12&dct=FAQ&refnr=0083938&faqview=1
και μπαινει οπως βαζουμε το firmware της συσκευης μας,
Ta fix αυτα ειναι τα λεγομενα service fix γι αυτο μην παραξενευτειτε απο τον ογκο τους και απο την ονομασια τους.
Αντε να φτιαξουμε και το EPG τωρα,
Νικος