Philips 58PFL9955H Cinema 21:9 3D : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εμένα πάντως η λίστα της κατάταξης μου φαίνεται ετερόκλητη, και χωρίς λογική. Η πιο απλή παρατήρηση είναι ότι η 21:9 και η 9705 είναι ίδιες τηλεοράσεις, και απέχουν 5 θέσεις.

:flipout:
Και μάλιστα η δικιά μου (650) είναι καλύτερη από την δικιά σου και από την G20.:eviltongue:

Εμένα πάντως η λίστα της κατάταξης μου φαίνεται ετερόκλητη, και χωρίς λογική. Η πιο απλή παρατήρηση είναι ότι η 21:9 και η 9705 είναι ίδιες τηλεοράσεις, και απέχουν 5 θέσεις.

Νομιζω οτι στην παρουσα καταταξη παιζουν ρόλο και άλλοι παραγοντες πλην της ποιοτητας εικονας (2D, 3D, δέκτες, internet, value for money, συνολική αίσθηση κλπ).

Πάντως για την τηλεόραση σου (Philips 46PFL9705H) λέει επι λέξει τα εξής:

"At their best, in fact, the 46PFL9705H’s 2D pictures are arguably the best we’ve seen on any TV this year"

Τι άλλο καλυτερο θα μπορουσε να πει ?
και φυσικά και στο αναλυτικό τεστ που της ειχε κανει, τα ίδια έλεγε.

Last edited:
Εγώ δεν κατάφερα να βρω κάποια κριτήρια που να δικαιολογούν την κατάταξη.
Δεν είναι και πολλά: ποιότητα εικόνας, μέγεθος, ευκολίες, κατανάλωση.
Ότι βάρη και να βάλεις, δεν βγαίνει η λίστα.

50αρα και 65άρα VT20 δεν πάνε μαζί, εκτός και αν πετάξεις το μέγεθος. Που αν το πετάξεις, 9705 & 9955 πάνε μαζί. Και πολύ κοντά, πρέπει να είναι και η ΗΧ900 της σόνυ, ίδιο πάνελ φοράνε και έχουν επίσης local dimming.
Επίσης, δύσκολα μα ειδική αγορά μπορεί να βρεθεί στην κορυφή μιας λίστας.
Γενικά εγώ δεν βγάζω νόημα. Όποιος βγάζει, ας μας βοηθήσει...

Εδω εχουν την προβληματικη LE8500 (δικη τους 8900) στην τριτη θεση και εσεις ασχολειστε ακομη?

Δεν ασχολούμαι με LG, και δεν έχω γνώμη για αυτές. Μένω μόνο σε επίπεδο πυροτεχνημάτων, όπως νανο-τρυπήματα κυματοδηγών, 3Δ με παθητικά γυαλιά, και άλλα τέτοια διασκεδαστικά... :flipout:

Απάντηση: Re: Philips 58PFL9955H Cinema 21:9 3D : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δεν ασχολούμαι με LG, και δεν έχω γνώμη για αυτές. Μένω μόνο σε επίπεδο πυροτεχνημάτων, όπως νανο-τρυπήματα κυματοδηγών, 3Δ με παθητικά γυαλιά, και άλλα τέτοια διασκεδαστικά... :flipout:

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ασχολείσαι με τον Τοξότη..... :hmmmm2:

.
Και 3ος κατασκευαστής στο 21:9

Μετα την πρωτοπόρο Philips και την Sharp, και 3ος μεγάλος κατασκευαστής (όχι γνωστός στην Ευρώπη), η Αμερικανική Vizio,
θα ανακοινώσει στη CES 2011 δύο μοντέλα 21:9 τηλεοράσεων στις 50 και 58 ιντσες.
Το φορμά μάλλον αρχίζει και αναπτύσσεται όλο και περισσότερο και, ειδικά στην Αμερικανική αγορά όπου η 58άρα Philips δεν εισάγεται, η κίνηση αυτή της Vizio φαίνεται πολύ λογική.

Περασα χτες τη νεα αναβαθμιση 0.27 δεν καθησα μετα να παιξω με την τηλεοραση το εκανα ομως σημερα.
Εβλεπα sky 3D και μαλιστα αρκετα πανω απο ωρα. Λοιπον τα ματια μου δεν με απατουν το crosstalk σχεδον εξαφανιστηκε. Πουθενα μα πουθενα? Ειδα και κανονικο προγραμμα απευθειας και recorded. Εψαχνα με το κερι να δω ειδωλα.
Εψαξα να βρω τι κανει το νεο λογισμικο ( οπως σωστα επεσημανε ο Γιωργος το EPG δεν το φτιαξανε) αλλα δεν βρισκω πουθενα τις νεες βελτιωσεις που κομιζει. Μηπως διορθωσανε το crosstalk? Τι στο καλο εγινε στα καλα καθουμενα?
Να το επιβεβαιωσει καποιος φιλος πριν κουφαθω τελειως,
Νικολα ακους?
Νικος

has anybody tried 3D with latest (.27) software?
I think that there is a bit more crosstalk..I'm certainly seeing more both with Sky 3D and BluRay.

Εγω παλι πιστευω οτι με ενα firmware update ειναι αδυνατον να φτιαχτει ειτε να χειροτερευσει το crosstalk.

Οι πωλησεις αλλα λενε ομως. Η Philips πλεον δεν εχει ουτε το 1/4 των πωλησεων της LG.

Last edited:
Οι πωλησεις αλλα λενε ομως. Η Philips πλεον δεν εχει ουτε το 1/4 των πωλησεων της LG.

Αυτό σημαίνει ότι η LG έχει χρήματα να παρουσιάσει κάτι με καλή ποιότητα απεικόνισης στο μέλλον. ΑΝ το κάνει, θα ασχοληθώ... :flipout:

Οπως και εγω θα ξανασχοληθω με τις Philips οταν ξαναβγαλουν πλασμα.:flipout:

Σε νήμα της πανασόνικ ή της LG είμαστε;
Αφού συνέχεια ασχολείσαι με τις φίλιπς... :flipout:
Σχεδόν όσο και εγώ μην σου πω... :BDGBGDB55:

Συνδυασμος αποκρισης πανελ με λειτουργια scanning backlight και υλικου θεασης.

Αρα κατι που εξαρταται κατα πολυ μεγαλο βαθμο απο το hardware.

Με δεδομένο ότι σόνυ/φίλιπς χρησιμοποιούν τα ίδια πάνελ, οι διαφορές στο 3Δ σε ίδιο υλικό είναι μόνο θέμα scanning backlight; Μήπως δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα;

Ευχομαι σε ολους ολοψυχα καλη χρονια.Ειμαι καινουργιο μελος κ οπως μερικοι στο φορουμ θεωρω τις philips τηλεορασεις εξαιρετικες.Ο λογος που γραφω το post ειναι οτι θελω να σας ενημερωσω οτι υπαρχει μεγαλη αλυσιδα καταστηματος που πουλαει την pfl9955h μονο 2065 ευρω και σε μεχρι 24 ατοκες δοσεις αν επιθυμει καποιος, οταν η χαμηλοτερη τιμη στο skroutz ειναι 3120.Επειδη δεν ξερω αν επιτρεπεται να κανω διαφημιση ας με ενημερωσει καποιος για το αν μπορω να σας πω λεπτομερειες