knick
AVClub Enthusiast
Εισαι σιγουρος οτι ειναι η 58PFL9955Η και όχι η 56PFL9954H ?
Αλλοιώς η τιμή είναι εντελώς αφύσικη έως και "ύποπτη"
Αλλοιώς η τιμή είναι εντελώς αφύσικη έως και "ύποπτη"
Περασα χτες τη νεα αναβαθμιση 0.27 δεν καθησα μετα να παιξω με την τηλεοραση το εκανα ομως σημερα.
Εβλεπα sky 3D και μαλιστα αρκετα πανω απο ωρα. Λοιπον τα ματια μου δεν με απατουν το crosstalk σχεδον εξαφανιστηκε. Πουθενα μα πουθενα? Ειδα και κανονικο προγραμμα απευθειας και recorded. Εψαχνα με το κερι να δω ειδωλα.
Εψαξα να βρω τι κανει το νεο λογισμικο ( οπως σωστα επεσημανε ο Γιωργος το EPG δεν το φτιαξανε) αλλα δεν βρισκω πουθενα τις νεες βελτιωσεις που κομιζει. Μηπως διορθωσανε το crosstalk? Τι στο καλο εγινε στα καλα καθουμενα?
Να το επιβεβαιωσει καποιος φιλος πριν κουφαθω τελειως,
Νικολα ακους?
Νικος
Νικο σ' ακούω, αλλά δεν με "κούφανες" και μένα γιατί απλά ΔΕΝ άλλαξε τίποτα στην 3D απόδοση της τηλεόρασης μου μετά την εγκατάσταση του νέου firmware. Το crosstalk ειναι ίδιο και απαράλλαχτο στα σημεία που εμφανιζόταν και πριν, στο ένα και μοναδικό 3D BluRay τίτλο που έχω (Grand Canyon 3D).Να το επιβεβαιωσει καποιος φιλος πριν κουφαθω τελειως,
Νικολα ακους?
Νικος
Εγω παλι πιστευω οτι με ενα firmware update ειναι αδυνατον να φτιαχτει ειτε να χειροτερευσει το crosstalk.
Νικο σ' ακούω, αλλά δεν με "κούφανες" και μένα γιατί απλά ΔΕΝ άλλαξε τίποτα στην 3D απόδοση της τηλεόρασης μου μετά την εγκατάσταση του νέου firmware. Το crosstalk ειναι ίδιο και απαράλλαχτο στα σημεία που εμφανιζόταν και πριν, στο ένα και μοναδικό 3D BluRay τίτλο που έχω (Grand Canyon 3D).
Σιγουροτατος φιλε,η κολλητη μου την παρηγγειλε χτες,οσο για την τιμη κ μενα με παραξενεψε οταν αρχικα το διαπυστωσα αλλα η επωνυμια της αλυσιδας ειναι πολυ γνωστη κ φερεγγυα.αν ειχα χωρο θα την ειχα ηδη παρει με αυτη την τιμη...
...
Αυτο ειναι το λογικο.
Δεν συμπεριλαμβανεται νεο EPG στο λογισμικο που θα ακολουθησει το 0.27.
Δεν θα ειναι στην επομενη πενταδα η Ελλαδα σαν χωρα ενεργοποιησης του videoland online (NETTV)
Νικος
Γιαννη δεν εχεις δικιο,
Αυτη τη στιγμη στην Ολλανδια εξελλισουν λογισμικο που θα επεμβαινει δραστικα στη μειωση του crosstaslk στις φετινες 3D ενω δοκιμαζουν το local dimming se 3D & conversion 2D se 3D στο hardware των 3D τηλεορασεων του 2011.
Αυτο που δεν μπορω να σας πω προς το παρων ακομα ειναι οι δοκιμες και η εξελιξη στην τεχνολογια των γυαλιων - απεικονισης.
Φαίνεται ότι είναι πιο σύνθετο το EPG από το 3Δ...![]()
Βέβαια, αυτά κάποιες άλλες εταιρίες τα κοίταζαν πέρυσι... :chinscratch:
Καταρχάς,οι Samsung υποτίθεται ότι έχουν την καλύτερη μετατροπή 2d to 3d στην αγορά,καλύτερες από τις Sony σε αυτόν τον τομέα.Βέβαια για να βλέπεις διαφορά θα πρέπει να ρυθμίσεις το βάθος πεδίου στο 10 και εννοείται να μην την βάλεις να δείχνει ειδήσεις.
Το θεμα δεν ειναι στην πρωτια (αν και εχει κι αυτο τη σημασια του) αλλα να μπορει η νεα τεχνολογια πραγματικα να κανει δουλεια να κανει δηλαδη αυτο που υποσχεται.
Να σου πω κατι. Το οτι η φετινη σειρα κυκλοφορησε χωρις μετατροπη 2D se 3D δεν ηταν μονο θεμα marketing ( σε διαβεβαιω γι αυτο - ασχετα αν εχουμε να πουλησουμε κατι καινουργιο του χρονου) αλλα βασικα η απουσια επεξεργαστη ταχυτατου αλλα και ικανου να σηκωσει το βαρος της μετατροπης.
Ο επεξεργαστης αυτος δοκιμαζεται τη στιγμη που μιλαμε και τα πρωτα αποτελεσματα ειναι εξαιρετικα.
Προσωπικα (οσον αφορα τη samsung C8000) δεν με ικανοποιει καθολου η μετατροπη της απο 2D se 3D οταν την δοκιμαζω (και δεν μιλαμε σε τηλεοπτικο προγραμμα) και πρακτικα δεν την χρησιμοποιω καθολου. Αν τωρα η samsung βιαστηκε η οχι να βγαλει κατι τοσο επαναστατικο στην αγορα δεν μπορω να το σχολιασω γιατι δεν εχω καν τις στοιχειωδεις γνωσεις της στρατιγικης της εταιριας, πιθανολογω ομως οτι ειχε να κανει με την απουσια πρωτογενους υλικου.
Νικος
Ειλικρινα Γιωργο δεν μπορω να καταλαβω την επιμονη τους η την εμμονη τους να μην διορθωνουν κατι θεωρητικα πολυ απλο. Μην ξεχνας οτι ακομα χρωστουν το λογισμικο για τη σειρα 9703Η αλλα και 9803Η που βλεπει σημερα digea με χωρα εγκαταστασης Ισπανια αλλα δεν βλεπει τα mpeg2.
Λογικα σκεπτομενος δεν ευελπιστω οτι θα ασχοληθουν με το EPG το δικο μας αλλα και αλλων χωρων.
Οσο αφορα το 3D σε διαβεβαιω οτι τους καιει μη σου πω τους τσουρουφλιζει κιολας γι αυτο και εχουν πεσει με τα μουτρα στην εξελιξη αλλα και διορθωση της παρουσας καταστασης
Νικος
Δεν μας λες και την επωνυμια της αλυσιδας? Αυτο κι αν ειναι διαφημιση,
Παντως ειναι τελειως αφυσικο αφου η τιμη που αναφερεις ειναι χαμηλοτερη ακομα και απο την τιμη χοντρικης της philips.
Κατι αλλο παιζει εδω κρατα πισινη,
Νικος
Πως να κρατησω πισινη συνονοματε;τι νομιζεις οτι μπορει να συμβαινει;τωρα την παρηγγειλε η φιλη μου,ελπιζω να μην την χαντακωσα.το μαγαζι λοιπον ειναι ο κωτσοβολος αλλα η τιμη αυτη ισχυει μονο απο ιντερνετ κ οχι αν την αγορασεις απο καποιο φυσικο του καταστημα,μπαινεις στο site,βρισκεις την τηλεοραση(58PFL9955H) με αρχικη τιμη 4190,κατω δεξια ομως εχει μια επιλογη παζαρεψε το,οπου σου ανοιγει νεο παραθυρο κ πλειοδοτεις χαμηλοτερη τιμη,αν παιξεις με τις τιμες θα δεις οτι μπορεις να κατεβεις μεχρι 2065,8 για την ακριβεια.ετσι εγινε κ η παραγγελια της φιλης μου κ με επιλογη ατοκων δοσεων.Θα ηθελα πολυ να ακουσω την γνωμη σας
Μια μεγάλη εταιρία που αφουγκράζεται σωστά τα τεκταινόμενα, έπρεπε να είχε να καταλάβει ότι το οικιακό 3Δ πέθανε. Και θα έπρεπε να δαπανά σε αυτό το περίσσευμα της "έρευνας", και όχι όλο το βάρος ανάπτυξης των νέων μοντέλων.
Αν εκεί στην φίλιπς οι υπεύθυνοι ΔΕΝ καταλαβαίνουν ότι με τις επιλογές τους μικραίνουν διαρκώς την αγοραστική τους βάση (πόσες χώρες υποστηρίζονται με EPG; 5; 6; ), το ταμείο ανεργίας είναι κοντά, και οι τηλεοράσεις μας θα είναι μουσειακό έκθεμα...
Η έλλειψη τεχνογνωσίας μετατροπής είναι ένα θέμα. Το ότι έκαναν outsource τα γυαλιά στην XPand είναι ένα ακόμα σημαντικότερο θέμα... Το ότι το local dimming δεν λειτουργεί είναι το ύψιστο. Και μην γελιόμαστε, οι υλοποίηση των τεχνολογιών αυτών είναι στοιχειώδεις. Αλλά όταν κάνεις το frame unpacking σε λογισμικό, και ο επεξεργαστής είναι ασθενικός, που να μείνει υπολογιστική ισχύς για το local dimming...
Όσο για τα "εξαιρετικά" αποτελέσματα, εγώ θα ήμουν *ιδιαίτερα* επιφυλακτικός. Αμφιβάλω αν το τελικό προϊόν θα έχει καλύτερα αποτελέσματα από τις σάμσουνγκ του 2010 (όχι του 11...)...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.