Philips 58PFL9955H Cinema 21:9 3D : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Νίκο (ilise),
Και άλλο κρούσμα με το 3Δ:

http://www.supportforum.philips.com...ries-(2010-models)&p=2561&viewfull=1#post2561

Λέτε να ψάξω που έχω πετάξει τα γυαλιά, η τσάμπα θα ψάχνω; :flipout:

Γιωργο η διαφορα ειναι περαν πασης αμφιβολιας εμφανης. Σε υλικο side by side το Xtalk εχει σχεδον μηδενιστει κι αυτο που παραμενει οπου φαινεται ειναι αναξιο λογου.
Ας παμε τωρα στο blu ray grand canyon 3D. Το ειδα σημερα το βραδυ. Εδω ειναι θεμα υλικου καθως το δισκακι ειχε αρκετες σκηνες με μπολικο Xtalk. Και εδω ωστοσο βλεπω σαφεστατη διαφορα προς το καλυτερο. Στις δυσκολες σκηνες ειναι εκει αλλα πολυ μα πολυ λιγοτερο σε σχεση με την πρωτη φορα που το ειδα. Αυτο μου λεει οτι μερος του crosstalk εξαρταται σαφως και απο το υλικο.
Τωρα θα κανω ενα ακομα πειραμα.
To panasonic νομιζω οτι μπορει και μετατρεπει μια full HD 3D ταινια σε side by side. Αυτο το οριζω στις επιλογες 3D. Θα βαλω τον ιδιο τιτλο και θα προσπαθησω να τον δω σε side by side να δω τις διαφορες αν υπαρχουν σε crosstalk στο ιδιο υλικο απο την ιδια τηλεοραση αλλα την μια φορα σε fullHD 3D και την αλλη σε side by side.
Αν υπαρχουν ορατες διαφορες θα σημαινει οτι υπαρχει διαφορετικη διαχειριση απο τη τηλεοραση του 3D περιεχομενου αλλα ας μην προτρεχω θα κανω το πειραμα και θα επενελθω.
Εν κατακλειδι επιμενω (περαν του οτι αναφερεται στα χαρακτηριστικα του νεου λογισμικου) οτι εκαναν δουλεια εκει στα ψηλα και περιμενω να συνεχισουν το ιδιο και στο επομενο firmware release.
Νικος

Σε side by side όμως θα χάσεις την μισή ανάλυση στον οριζόντιο άξονα.

Σωστο αλλα το πειραμα θα γινει μονο για να συγκρινω Xtalk του ιδιου υλικου σε side by sede & FullHD 3D. Η αναλυση δεν θα πρεπει να περιοριζει η να επιτεινει το xtalk.
Νικος

Αν δεν κάνω λάθος για να δεις 3d μόνο τα γυαλιά χρειάζεσαι σωστά; Δεν θες δηλαδή όλο το upgrade kit

Αν δεν κάνω λάθος για να δεις 3d μόνο τα γυαλιά χρειάζεσαι σωστά; Δεν θες δηλαδή όλο το upgrade kit

Στη συγκεκριμενη τηλεοραση ναι μονο τα γυαλια. Οι πομποι αυγχρονισμου ειναι ενσωματωμενοι κατα μηκος της μασκας
Νικος

Philips%2058PFL9955%203b.JPG

Mαλλον δεν το καταλαβες. Ανεφερα την Ουγγαρια γιατι εκει συναρμολογουνται οι 9955.

Προς το παρόν όχι. Το συμβόλαιο έχει υπογραφεί κανονικά (μόνο με δανειοδότηση την έδιναν).
Βέβαια μέχρι να την παραλάβω κρατάω μια πισινή καλού κακού, αν και δε νομίζω ότι παίζει κάτι να στραβώσει τώρα.

Υπαρχουν και 9705 απο Γαλλια?

Κατι διαβαζα νομιζω.

Η πλακα ειναι οτι παλιοτερα διαβαζα σε ξενο φορουμ οτι ολες οι Philips Γαλλιας ειχαν πανελ IPS ενω της Oυγγαριας ειχαν MVA.

Aπο τοτε που ηρθε σε συμφωνια με την Sharp ομως λογικα ολες εχουν το ιδιο.

Με εξαίρεση την 9803, δεν υπήρξε ποτέ σειρά 9000 χωρίς πάνελ Sharp νομίζω...

πεδια εχο αλαξι 5 cinema 58" με αντικατασταση σε ολες εχουν καμενα πηξελ ειμαι ομονος? η ηπαρχουν κε αλη με το ηδιο προβλημα

Attachments

• P1010222.jpg
    P1010222.jpg
    42.2 KB · Views: 36