Philips 58PFL9955H Cinema 21:9 3D : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Thodoris73

New member
26 November 2010
27
Thessaloniki
Απάντηση: Re: Philips 58PFL9955H Cinema 21:9 3D : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Προς το παρόν όχι. Το συμβόλαιο έχει υπογραφεί κανονικά (μόνο με δανειοδότηση την έδιναν).
Βέβαια μέχρι να την παραλάβω κρατάω μια πισινή καλού κακού, αν και δε νομίζω ότι παίζει κάτι να στραβώσει τώρα.
:fahne90:
αρα δεν την πήρες ατοκα? δεν εκανες την αγορά Πιστωτική και ατοκα και απο το Κωτσόβολος.gr ετσι δεν ειχε πει πριν απο ημερες..ελα πες μας...οκ πρωταπριλιά τελος :music-smiley-005: ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΜΕ ΚΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΗΣ ΣΤΡΑΒΑ

Αν και αρχιζω πραγματικα ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΑΙΖΕΙ γιατι 9955 υπαρχει και στο Πλαισιο και στα Μedia.M και στα Sartun
με αμεση παραδωση..!! οκ

Last edited:

Thodoris73

New member
26 November 2010
27
Thessaloniki
πεδια εχο αλαξι 5 cinema 58" με αντικατασταση σε ολες εχουν καμενα πηξελ ειμαι ομονος? η ηπαρχουν κε αλη με το ηδιο προβλημα

:ADFADF1: παλικαρι μου εισαι ο Καντέμης της χρονιάς
δεν υπάρχει πρόβλημα με την 9955 100%

jimanasa

New member
5 November 2010
27
πεδια εχο αλαξι 5 cinema 58" με αντικατασταση σε ολες εχουν καμενα πηξελ ειμαι ομονος? η ηπαρχουν κε αλη με το ηδιο προβλημα, μονο με κληστο το τοπηκο ελεχο φενετε αν εχη καμενα πηξελ δηλαδη με κληστο το δυναμηκος οπηστιο φωτησμο κε κητατε απο κοτα την οθονη

tmjuju

Administration Team
Staff member
21 January 2007
21,629
images

grammar.jpg

Magellan

Banned
28 July 2006
19,083
Εν πλώ
Re: Απάντηση: Philips 58PFL9955H Cinema 21:9 3D : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

πεδια εχο αλαξι 5 cinema 58" με αντικατασταση σε ολες εχουν καμενα πηξελ ειμαι ομονος? η ηπαρχουν κε αλη με το ηδιο προβλημα, μονο με κληστο το τοπηκο ελεχο φενετε αν εχη καμενα πηξελ δηλαδη με κληστο το δυναμηκος οπηστιο φωτησμο κε κητατε απο κοτα την οθονη

ΑΧΧΧΧ!!!...Τα ματάκια μας....

Yperion

AVClub Fanatic
21 June 2006
43,475
BVR (Beyond Visual Range)
Η πλακα ειναι οτι παλιοτερα διαβαζα σε ξενο φορουμ οτι ολες οι Philips Γαλλιας ειχαν πανελ IPS ενω της Oυγγαριας ειχαν MVA

Bασικα εκει που το διαβαζα ελεγε για σειρα 5/7 οχι 9 Γιωργο. Απλως δεν το ξεκαθαρισα.

aimar

Established Member
31 October 2007
216

ΑΧΧΧΧ!!!...Τα ματάκια μας....
Σνφμύωα με μαι έυρενα σοτ Πμανιπσητετο τυο Κμτρπιαιζ, δνε πεαιζι ρλόο με τι σριεά ενίαι τοθοπεμετενα τα γταμαμρά μσέα σε μαί λξηέ, αεκρί το πώτρο κια το ταελείτυο γάμρμα να ενιαί σητ στωσή θσέη.
Τα υλοπιόπα μροπούν να ενίαι σε τχίυεας θιέεσς κια να μροπετίε να τςι δαβαιάεστε χρωίς πλβημόρα. Ατυό γνίταει γαιτί ο απρώνθονις εκέγλφοας δνε δαεβζιάι γάμρμα γάμρμα κθάε λξηέ αλλά τνη λξηέ σνα σνύλοο.

:Banane0::Banane0::Banane0::Banane0:

ilise

Supreme Member
3 August 2006
3,271

Σνφμύωα με μαι έυρενα σοτ Πμανιπσητετο τυο Κμτρπιαιζ, δνε πεαιζι ρλόο με τι σριεά ενίαι τοθοπεμετενα τα γταμαμρά μσέα σε μαί λξηέ, αεκρί το πώτρο κια το ταελείτυο γάμρμα να ενιαί σητ στωσή θσέη.
Τα υλοπιόπα μροπούν να ενίαι σε τχίυεας θιέεσς κια να μροπετίε να τςι δαβαιάεστε χρωίς πλβημόρα. Ατυό γνίταει γαιτί ο απρώνθονις εκέγλφοας δνε δαεβζιάι γάμρμα γάμρμα κθάε λξηέ αλλά τνη λξηέ σνα σνύλοο.

Σωστο αλλα φανταζομαι οτι και η ορθογραφια παιζει τον ρολο της.
Νικος

knick

AVClub Enthusiast
28 September 2010
1,019
Citizen of the world

Νομίζω οτι η τοποθέτηση σου, πέρα απο το οτι ειναι σωστη στην ουσία της (έχει αποδειχθεί νευρολογικά), είναι και καίρια τοποθετημένη στο χώρο, χρόνο και τόπο που εγινε, αν έγινα αντιληπτός...

jimanasa

New member
5 November 2010
27
γραφο η δεν γραφο σοστα ειναι δηκομου προβλημα, ανεφερα ενα προβλημα με καμενα πηξελ για την Philips 58PFL9955H κε μονο αυτο δεν ηδατε

knick

AVClub Enthusiast
28 September 2010
1,019
Citizen of the world

γραφο η δεν γραφο σοστα ειναι δηκομου προβλημα, ανεφερα ενα προβλημα με καμενα πηξελ για την Philips 58PFL9955H κε μονο αυτο δεν ηδατε

Φανταζομαι, καταλαβες οτι η προηγούμενη τοποθετηση μου
"
Νομίζω οτι η τοποθέτηση σου, πέρα απο το οτι ειναι σωστη στην ουσία της (έχει αποδειχθεί νευρολογικά), είναι και καίρια τοποθετημένη στο χώρο, χρόνο και τόπο που εγινε, αν έγινα αντιληπτός...
"
δεν αφορούσε εσένα.

Επι της ουσίας τώρα, δεν εχω βρει το παραμικρό προβλημα στην οθονη της τηλεόρασης. Η φωτο που παραθετεις δειχνει ένα μονιμα αναμενο pixel (είναι μονιμο προβλημα αυτό ή μετα απο λίγη ωρα σβηνει ?) και οχι καμενο, δλδ σβηστό, πραγμα που φαινεται σε λευκή οθόνη μόνο. Παντως 5 (!!!!) αλλαγες απο την επισημη Philips, μου φαίνεται, να πω την αμαρτια μου, υπερβολικό.

Νικος

Karaman

New member
14 September 2010
92
Αυτό που δεν κατάλαβα έιναι γιατί τα πρώτα δέκα posts σου είναι κομπλέ από ορθογραφία. Τελοσπάντων.

Στάνταρ έχεις ελέγξει φαντάζομαο ότι δε σου φέρνουν την ίδια. Γιατί πέντε φορές είναι όντως πολλές

jimanasa

New member
5 November 2010
27
Απάντηση: Re: Απάντηση: Philips 58PFL9955H Cinema 21:9 3D : Reviews - Εντυπώσεις - Σχ

Φανταζομαι, καταλαβες οτι η προηγούμενη τοποθετηση μου
""
δεν αφορούσε εσένα.

Επι της ουσίας τώρα, δεν εχω βρει το παραμικρό προβλημα στην οθονη της τηλεόρασης. Η φωτο που παραθετεις δειχνει ένα μονιμα αναμενο pixel (είναι μονιμο προβλημα αυτό ή μετα απο λίγη ωρα σβηνει ?) και οχι καμενο, δλδ σβηστό, πραγμα που φαινεται σε λευκή οθόνη μόνο. Παντως 5 (!!!!) αλλαγες απο την επισημη Philips, μου φαίνεται, να πω την αμαρτια μου, υπερβολικό.

Νικος
δεν ζβηνη καθολου παντα αναμενο μενη, κε η 5 Philips 58PFL9955H το ιδιο ειχαν αλα σε διαφορετηκο σημιο κε αυτο φενετε αποσταση 1μ σε μαβρο φοτο με κληστο το δυναμηκο οπιστιο φοτησμο, τοθεμα ειναι οτη εχο κουραστη κε δεν ξερο τη να κανο

jimanasa

New member
5 November 2010
27
Απάντηση: Re: Philips 58PFL9955H Cinema 21:9 3D : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Αυτό που δεν κατάλαβα έιναι γιατί τα πρώτα δέκα posts σου είναι κομπλέ από ορθογραφία. Τελοσπάντων.

Στάνταρ έχεις ελέγξει φαντάζομαο ότι δε σου φέρνουν την ίδια. Γιατί πέντε φορές είναι όντως πολλές
γιατη μου τα γραφη η γυνεκα μου εγω δεν τα παο καθολου καλα στην γραφη απλα δεν ειναι κε σοστο να γραφο καπιο προβλημα με την tv κε αντη να δουμε αν εχη κε αλος προβλημα μερηκη κολανε στα ορθογραφηκα

anderm

Γενικός Διαχειριστής
Staff member
1 August 2009
10,783
Αθήνα...
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Philips 58PFL9955H Cinema 21:9 3D : Reviews - Εντυπώσεις

Δεν σβήνει καθόλου πάντα αναμμένο μένει, και οι 5 Philips 58PFL9955H το ίδιο είχαν αλλά σε διαφορετικό σημείο και αυτό φαίνεται από απόσταση 1μ σε μαύρο φόντο με κλειστό το δυναμικό οπίσθιο φωτισμό, το θέμα είναι ότι έχω κουραστεί και δεν ξέρω τι να κάνω

Απαίτησε να σου στείλουν ολοκαίνουρια τηλεόραση την επόμενη φορά εάν δεν το έχουν κάνει ήδη.Με λίγα λόγια θα συνεχίσουν να στην αντικαθιστούν όσες φορές και να χρειαστεί αυτό.

anderm

Γενικός Διαχειριστής
Staff member
1 August 2009
10,783
Αθήνα...
Re: Απάντηση: Re: Philips 58PFL9955H Cinema 21:9 3D : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

γιατη μου τα γραφη η γυνεκα μου εγω δεν τα παο καθολου καλα στην γραφη απλα δεν ειναι κε σοστο να γραφο καπιο προβλημα με την tv κε αντη να δουμε αν εχη κε αλος προβλημα μερηκη κολανε στα ορθογραφηκα

Με κωμική διάθεση στα έγραψαν τα παιδιά,ξέχνα το :ernaehrung004:

nikolero

New member
8 January 2011
10
Λοιπον μολις παρεληφθη η τηλεοραση της φιλης μου με την σουπερ τιμη κ χωρις κανενα προβλημα.Παω απο το σπιτι της να την τσεκαρω και να κανω τις ρυθμισεις.Καλωριζικη κ στον φιλο που την παρηγγειλε.Θα γραψω συντομα κ εντυπωσεις!!!

sakis zarkas

New member
11 June 2010
68
η τηλεοραση ειναι απλα μεσον ψυχαγωγιας, η εκπαιδευση ομως ειναι πρωταρχικη αναγκη και κυριο μελημα καθε ανθρωπου που θελει να βελτωσει τον εαυτο του και την ποιοτητα ζωης του σε καθε επιπεδο και οπωσδηποτε μονο με την αγορα μιας καλης τηλεορασης αυτο δεν αρκει, χρειαζεται και κατι παρα πανω, οπως στοιχειωδη μορφωση

nikolero

New member
8 January 2011
10
Παιδια η τηλεοραση τα σπαει!!!Απ'οσο διακριναμε κανενα προβληματικο pixel ακολουθησαμε τις ρυθμισεις του fullhd - καθωτι δεν κατεχω τεχνικες γνωσεις- κ η πρωτη ματροσκα που ειδαμε ηταν το τελευταιο star trek - την ταινια -.Εικονα αριστουργηματικη,τοσο αναγλυφη σαν να ηταν τρισδιαστατη!Ενα εχω να πω.Κριμα που εχω τοσο μικρο δωματιο κ δεν μπορουσα να την αγορασω κ γω γιατι αποδειχθηκε η ευκαιρια τουλαχιστον της χρονιας για οσες μερες διηρκησε.Περιμενω κ απο τον φιλο που την παρηγγειλε νεα του