philips 7603

Λοιπόν πήγα χτες στο μαγαζί που αγόρασα την samsung και καθόμουν και χάζεβα 3 ώρες τις τβ. Το συμπέρασμα ηταν ότι όντος η w4000 είχε εκπληκτηκή εικόνα... μου φάνηκε στο μάτι μου καλύτερη και από την x3500. Δυστηχός για το γούστο μου ηταν η ποιο άσχημη τβ.

Είδα και την 7603 πολύ ποιο κάτω ποιοτηκά δεν το συζητάμε. Αυτο που σκέφτομαι τώρα είναι η 9603 σε 37". Σκέφτομαι και σε 47" άλλα έχω μόνο 2.2μ απόσταση και οικονομικό πρόβλημα χεχε.

Η 9603 σε σχεση με την W4000 πως σας φαίνετε ποιοτικά, αν εξερέσουμε της 3 λιγότερες ίντσες ή τα παραπάνω λεφτά σε 47" έκδοση?

Η 9603 σε σχεση με την W4000 πως σας φαίνετε ποιοτικά, αν εξερέσουμε της 3 λιγότερες ίντσες ή τα παραπάνω λεφτά σε 47" έκδοση?

Οι 9603/9703 ειναι απο τις καλυτερες σε επεξεργασια εικονας σε τηλεοπτικο σημα αλλα υστερουν σε χρωματα (ειναι λιγο "ψυχρα") γιατι δεν εχουν το ιδιο καλο contrast με την W4000 και τις αντιστοιχες Samsung.

Στα 2.2 μετρα 37" ειναι καλη. Ειπαμε το μεγεθος μετραει αλλα ας μην ειμαστε και υπερβολικοι.

Last edited:
Ποτε ΘΑ ερθει η 47PFL9603 επιτελους ????

εεεεε οοοοοο εεεεεε οοοοο !!!!:guitarist:

λετε να κανει καμια βλακεια παλι και να φερει μονο την 9703?

Χαιρετώ!

Μιας και είμαι και εγώ στο ψάξιμο για 42'' Full HD, η philips 7603 είναι στις πρώτες μου επιλογές. Μπορεί κάποιος που την έχει να σχολιάσει την εικόνα και την ποιότητα κατασκευής?

Οι ενστάσεις των υπόλοιπων που εστιάζονται? Στα ιδια χρήματα (1300-1450) υπάρχει καλύτερη πρόταση? Αν γίνεται να την έχει ο Κοτσώβολος λόγω 48 (άτοκων) δόσεων ακόμα καλύτερα :a0210:

καλησπερα και ενα μπραβο σε ολους τους χρηστες!καινουργιο μελος,καινουργιος και στην αναζητηση για τηλεοραση και η βοηθεια που εχω παρει μεχρι τωρα πολυτιμη!Μια ερωτηση philips 7603 με 1280e και 36 ατοκες αξιζει τον κοπο η ο ανταγωνισμος ειναι τοσο καλυτερος που ειναι ισως καλυτερα τελικα να προτιμησω κατι αλλο αντιστοιχο οπως πχ την W4000 η ισως και την Panasonic TH-42PX80E(μιας και εχει αποκομισει τοσα καλες κρτικες απο πολλους χρηστες του site)??

Φίλε ptzonis μπορείς να μου πεις που την βρήκες σε αυτή την τιμή? Στον Κοτσωβολο έχει αρκετά παραπάνω (κλασική περίπτωση):music-smiley-005:

που το βρηκα παλι:BDGBGDB55:

το μαγαζι ειναι στην Συρο παιδια,ευκαιρια για κανενα λουκουμακι .

multirama...με πολυ παζαρι και για δυο κομματια!τι λες αξιζει η να προτιμισω τελικα καποια απο τις αλλες 2?

καλημέρα

εγώ τελικά αποφάσησα να πάρω την Ε4050 που θα έρθει σε λίγες μέρες, από ότι μου είπαν στο μαγαζί. Η w4000 στα μάτια μου τουλάχιστον φάνηκε η καλύτερη με διαφορά τβ, πόσο μαλλον από την 7603. Η ε4050 που αναμένετε εντός της βδομάδας είναι η ίδια τβ με την w, σε πολύ ποιο όμορφο για τα γούστα μου πλαίσιο, που ήταν και ο λόγος που δίσταζα να πάρω την w. Αναμένουμε..

Εγώ θα πάω σήμερα στο Media Markt, για να δω και με τα μάτια μου την εικόνα της και αν με ικανοποιεί θα την παραγγείλω. Σε πολλα reviews πέρνει εξαιρετικές κριτικές και μ'αρέσει και εξωτερικά.

Βέβαια από Κωτσόβολο είναι πολύ πιο ακριβή http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=43811
αλλά έχει προσφορά με 48 ΑΤΟΚΕΣ δόσεις, και πρώτη δόση το 2009!:BDGBGDB55:

καλημέρα

θέλω να αγοράσω μια tv και παρόλο που ακούω συνέχεια για την samsung 656 και την σονυ w4000 δεν μου αρέσουν εμφανισιακά. καπου ειδα την philips 7603, πως σας φαίνετε συγκριτικά με τις άλλες δύο? η τβ θα αντικαταστίσει την samsung f86 που εχω και η οποία εμφάνισε πρόβλημα.

εχω φτιαξει thread για τιν 7603 με τιτλο γιατι οι philips δεν υποστηριζουν υψηλη αναληση μεσω υπολογιστη , πηγαινε ριξε μια ματια...

Απλά για ενημέρωση, η "ετοιμοπαράδοτη" 42PFL7603D που περιμένω απο Κωτσόβολο, θα παραδωθεί απο τη Philips στις 25/06 (αν όλα πάνε καλά) και από εκεί βλέπουμε. Αν δεν ήταν ετοιμοπαράδοτη, καλά Χριστούγεννα δηλαδή?:furious3:

Εγώ θα πάω σήμερα στο Media Markt, για να δω και με τα μάτια μου την εικόνα της και αν με ικανοποιεί θα την παραγγείλω. Σε πολλα reviews πέρνει εξαιρετικές κριτικές και μ'αρέσει και εξωτερικά.

Βέβαια από Κωτσόβολο είναι πολύ πιο ακριβή http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=43811
αλλά έχει προσφορά με 48 ΑΤΟΚΕΣ δόσεις, και πρώτη δόση το 2009!:BDGBGDB55:

Ρε μεγαλε ενταξει να βαλεις δοσεις , αλλα 48?!!!!! και απο το 2009 ?
Μιλαμε θα την ξοφλας και μπορει να την εχεις πεταξη κιολας:flipout::flipout::flipout:
Βγειτε απο το δρομο του κοροιδου καταναλωτη επιτελους :smash:

Δεν λέω, δίκιο έχεις. Αλλά η επιλογή είναι με άπειρες δόσεις, ή καθόλου. Άρα... ζήτω ο μικροαστικός καταναλωτισμός του έλληνα gadgetάκια:Banane0:

εχεις σκοπο να την συνδεσεις με PC ??? εχεις δει τι παιζει με το φορμα pc και το φορμα εικονας ε??