Philips Aurea 42PFL9900D (1080p , 100Hz , Ambilight).

Re: Μπορώ να βρω την Philips 42PFL9900D σε καλύτερη τιμή?

ΠΟΥΘΕΝΑ ....................
Δεν υπαρχει περιπτωση να παρεις της philips τη Νο 1 μου- σ -ιτσα (για την οποια διαθεσαν 50 εκατομυριακια ευρω για διαφημηση ) με εκπτωση .
Μονο αν εχει κανενας φιλος καταστημα και σου κανει ψυχικο στη ζουλα .
Για να καταλαβεις ακομα και εξω ενω εχει βγει εδω και τοσο καιρο , η κατωτερη τιμη ειναι 3899 .

Κοιτα να κανεις κολλητο κανενα καταστηματαρχη γιατι θα περιμενεις a lot ειδικα στην Ελλαδα .

Τι ειπες τωρα ρε GEO ?
Σιγουρα δεν ειναι μονταζ στο photoshop ?
a010.gif
c055.gif

Καλα εχουμε τη χαμηλωτερη τιμη σε ολη την Ευρωπη λεμε .
Το σκρουντζαρισα και επαθα πλακα .

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Μπορώ να βρω την Philips 42PFL9900D σε καλύτερη τιμή?

http://www.perfectshop.gr/pub/el/catalog/ProductDetail.aspx?13368 :p

αντε παρτην να μας πεις εντυπωσεις

Μηπως να περιμενετε λιγο να δειτε τη νεα φουρνια?
Απιθανη τηλεοραση αλλα εχει καποια μικρα κουσουρια ειδικα στο μαυρο της. Αν και λενε οτι φοραει το ιδιο panel με την 9732 η τελευταια δινει ρεστα και στις μετρησεις εχει καλυτερο σκορ απο τη μεγαλυτερη αδελφη της.
Λιγο υπομονη και η philips ετοιμαζει πολυ μεγαλη εκπληξη στα μοντελα του Σεπτεμβριου με αρχη την 9900 στις 47 και 52 ιντσες με 4 HDMI 1.3 και με ethernet.
Νικος

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Μπορώ να βρω την Philips 42PFL9900D σε καλύτερη τιμή?

μοντελα του Σεπτεμβριου με αρχη την 9900 στις 47 και 52 ιντσες με 4 HDMI 1.3 και με ethernet.
Νικος

:blink::blink:

Εγώ δεν νομίζω ότι συμφέρει η αγορά της. Μπορεί το ambilight της να είναι πρωτοποριακό, αλλά η εικόνα της δεν δικαιολογεί την τιμή της. Ούτε το επίπεδο του εξοπλισμού της νομίζω. Νομίζω η X3500 έχει καλύτερο μαύρο (από ότι θυμάμαι από το περίπτερο του ήχου). Χώρια που υπάρχει ένα μαύρο πλαίσιο μεταξύ της εικόνας και του ambilight, το οποίο θα μπορούσε να λείπει...

Πολύ καλές τιμές της έχω δει και εγώ …αλλά δεν κάνουν 24 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ …ξανα ΦΤΟΥ!!

Re: Απάντηση: Re: Μπορώ να βρω την Philips 42PFL9900D σε καλύτερη τιμή?

Μηπως να περιμενετε λιγο να δειτε τη νεα φουρνια?
Απιθανη τηλεοραση αλλα εχει καποια μικρα κουσουρια ειδικα στο μαυρο της. Αν και λενε οτι φοραει το ιδιο panel με την 9732 η τελευταια δινει ρεστα και στις μετρησεις εχει καλυτερο σκορ απο τη μεγαλυτερη αδελφη της.
Λιγο υπομονη και η philips ετοιμαζει πολυ μεγαλη εκπληξη στα μοντελα του Σεπτεμβριου με αρχη την 9900 στις 47 και 52 ιντσες με 4 HDMI 1.3 και με ethernet.
Νικος
Αντί να βάλουν 100 HDMI, δεν βάζουν μερικούς δέκτες παραπάνω και αναπαραγωγή HD υλικού από streaming; :p
Και φυσικά μαύρο της προκοπής (που έχουν μείνει σto 300:1 contrast ration);
Από που τα έμαθες αν επιτρέπεται; Νομίζω ότι με την σειρά 9732 έχει απογοητεύσει αρκετά αυτούς που την εμπιστεύονταν στις τηλεοράσεις (όπως εμένα...)

Εγώ δεν νομίζω ότι συμφέρει η αγορά της. Μπορεί το ambilight της να είναι πρωτοποριακό, αλλά η εικόνα της δεν δικαιολογεί την τιμή της. Ούτε το επίπεδο του εξοπλισμού της νομίζω. Νομίζω η X3500 έχει καλύτερο μαύρο (από ότι θυμάμαι από το περίπτερο του ήχου). Χώρια που υπάρχει ένα μαύρο πλαίσιο μεταξύ της εικόνας και του ambilight, το οποίο θα μπορούσε να λείπει...

Τουλάχιστον δεν παρουσιάζει αυτά.. Perhaps the single most remarkable thing about the 42PFL9900D's pictures, though, is the fact that the huge amount of processing that goes into making them possible seems to do its thing in ‘real time' with nary a hint of any unwanted processing side effects like smearing or dot crawl. Result!
Για τσέκαρε http://www.trustedreviews.com/tvs/review/2008/01/05/Philips-Aurea-42PFL9900D-42in-LCD-TV/p3

Ευχαριστώ για το review, αλλά τι να γράψουν και αυτοί... Θα προτιμήσω αυτό που βλέπουν τα ματάκια μου - ή μάλλον τι δεν βλέπουν: μαύρο :p

Θα σου απαντήσω δημοκρατικά ΕΓΩ ΑΥΤΗ ΓΟΥΣΤΑΡΩ!! ασε που εισαι και:offtopic:
Φιλικά πάντα!!

Θα σου απαντήσω δημοκρατικά ΕΓΩ ΑΥΤΗ ΓΟΥΣΤΑΡΩ!!

:SFGSFGSF: Δεν υπαρχει καλυτερος λογος για να αγορασεις οτιδηποτε ,ασχετα το ποσο και τι κανει.

Απάντηση: Re: Μπορώ να βρω την Philips 42PFL9900D σε καλύτερη τιμή?

Θα σου απαντήσω δημοκρατικά ΕΓΩ ΑΥΤΗ ΓΟΥΣΤΑΡΩ!! ασε που εισαι και:offtopic:
Φιλικά πάντα!!

μην κοιταζεις τι γραφει στο σαιτ,παρε τηλεφωνο.
για το http://www.net-electric.gr/catalog/philips-42pfl9900d10-aurea-p-1704.html μιλαω

δεν χανεις τιποτα!

-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Μπορώ να βρω την Philips 42PFL9900D σε καλύτερη τιμή?

θα παρω απο δευτερα παντως το site λεει εντοκες!

κανει ατοκες σιγουρα,χωρις να το αναφερει στο σαιτ, αλλα δεν ξερω για 24 που θελεις εσυ.
τεσπα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Μπορώ να βρω την Philips 42PFL9900D σε καλύτερη τιμή?

Για ποιο λογο να παρει καποιος μια 9632 με εξτρα λαμπακια στην διπλασια τιμη δεν το εχω καταλαβει ακομα.

Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα βεβαια.