Philips BDP-9600 (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)

Εδώ, το θέμα μας είναι αν το 9600 έχει ένα συγκεκριμένο πρόβλημα στην λειτουργικότητα των 7.1 αναλογικών εξόδων του.
Και έχει!
Από εκεί και πέρα, το τι πατέντες μπορεί να κάνει ο καθένας, αν του το επιτρέπει ο υπόλοιπος εξοπλισμός του, για να το παρακάμψει, είναι
αλλουνού παπά ευαγγέλιο.
Και πιό συγκεκριμένα, ο ενισχυτής μου όταν λειτουργεί σε 7.1 input, δεν επιτρέπει καμία επέμβαση στο σήμα. Άρα αυτό που λες δεν γίνεται.
Με αυτή την λογική, θα μπορούσα να αγοράσω καινούργιο ενισχυτή, να συνδέσω με HDMI και να τελειώνω. Εγώ όμως αγόρασα το 9600
ακριβώς λόγω των 7.1 αναλογικών εξόδων του, για να αναβαθμίσω τον παλιό μου Marantz. Και το 9600, παρά το ότι διαφημίζει το, όντως πολύ
καλό ηχητικά αναλογικό του τμήμα, την δουλειά δεν μου την κάνει σωστά.
Άρα, αισθάνομαι απλά εξαπατημένος από τη PHILIPS!

Απάντηση: Re: Philips BDP-9600 (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)

Καλησπέρα παιδιά, έχω μια Panasonic 50st30 και σκέφτομαι να πάρω τον συγκεκριμένο player μιας και έχει πέσει η τιμή του. Θα ήθελα εκτός από καλό bluray player (φαντάζομαι πως θα με καλύψει σε αυτό) να είναι και ένας καλός (τουλάχιστον αξιοπρεπής) media player γιατί ο media της panasonic είναι για κλάματα , δηλαδή να μπορεί να παίζει χωρίς σπασίματα τα mkv και να διαβάζει χωρίς πολλές περιπέτειες τα ελληνικά. Από αυτά που διάβασα έχω μπερδευτεί, τελικά είναι ή όχι καλός media, αυτά που ζητάω μου τα καλύπτει? Ακόμη θα ήθελα να κάνει και καλό upscaling στα DVD.

Re: Απάντηση: Re: Philips BDP-9600 (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)

Καλησπέρα παιδιά, έχω μια Panasonic 50st30 και σκέφτομαι να πάρω τον συγκεκριμένο player μιας και έχει πέσει η τιμή του. Θα ήθελα εκτός από καλό bluray player (φαντάζομαι πως θα με καλύψει σε αυτό) να είναι και ένας καλός (τουλάχιστον αξιοπρεπής) media player γιατί ο media της panasonic είναι για κλάματα , δηλαδή να μπορεί να παίζει χωρίς σπασίματα τα mkv και να διαβάζει χωρίς πολλές περιπέτειες τα ελληνικά. Από αυτά που διάβασα έχω μπερδευτεί, τελικά είναι ή όχι καλός media, αυτά που ζητάω μου τα καλύπτει? Ακόμη θα ήθελα να κάνει και καλό upscaling στα DVD.

To μηχανημα παιζει καταπληκτικά, οχι απλως καλα, τις ματροσκες (mkv), με ΜΗΔΕΝ σπασιματα. Οσο για Ελληνικους υποτιτλους srt, διαβασε το post μου στη σελ. 17 και εισαι ΟΚ. Το upscaling που κανει ειναι πολυ καλο, τα (καλα) DVD δειχνουν εξαιρετικα οταν παιζονται με το PHILIPS.

Θα δούμε ποτέ κάποιο update που να υποστηρίζει flac και ιδίως υπότιτλους σε network. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τους είναι τόσο δύσκολο να ενσωματώσουν αυτές τις δυνατότητες. Ιδίως για το flac που είναι και open source και δεν χρειάζετε κάποια άδεια για να το ενσωματώσεις θα έπρεπε να το είχαν κάνει ήδη.

NEO FIRMWARE 1.62

Ανθρακες ο θησαυρος κι εδω.

Τι διορθώνει ?

System Software Version: 1.62
Fixes the stuttering playback issues found on the Blu-ray disc Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2.

Ρε παιδια εχω αγορασει το bdp-9600 στις 14-5-11, τοχω χρησιμοποιησει για καμια 20αρια ταινειες. Μετα απο 2μηνη παραμονη εκτος πριζας οταν πηγα εχτες να το συνδεσω να δω μια ταινεια αρχισε να ανοιγοκλεινει σαν τρελο 7-8 φορες λες και τρελαθηκε το ρελε του, το ταρακουνησα λιγο και ξεμπλοκαρε αλλα το ξανακανε παλι σημερα αφου προηγουμενως το εθεσα εκτος πριζας για να δω αν θα επαναλαμβανε τα τρελλα του. Ειχε κανεις ιδια συμπεριφορα ? Να το παω πισω στο καταστημα για ελεγχο τι να κανω?

NEO FIRMWARE 1.62

Ανθρακες ο θησαυρος κι εδω.

Τι διορθώνει ?

System Software Version: 1.62
Fixes the stuttering playback issues found on the Blu-ray disc Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2.

Υπάρχει περίπτωση να ενσωματώνει το cinavia, αν δεν το έχει ήδη.

Πήγαινε το αντιπροσωπία για αντικατάσταση πλακέτας. Είχα το ίδιο πρόβλημα ακριβώς με δύο player κιόλας. Αν δεις προηγούμενα post θα το διαβάσεις το ιστορικό. Το πρόβλημα είναι από ελαττωματική παρτίδα που έχει έρθει ελλάδα. Σε μένα δύο player από κοτσώβολο και είχαν και τα δύο το ίδιο ακριβώς.

Μας δουλεύει η Philips.
Ούτε κουβέντα στην 1.62 για το πρόβλημα με τη μίξη του LFE.
Μήπως τελικά δεν λύνεται με software update; Τι περιμένουν;
Ίσως να βγει η καινούργια σειρά 9000 για να μας κάνουν αντικατάσταση!!!

Υ.Γ. Έφαγα ένα κόλλημα σήμερα: Όταν έχουμε το 9600 σε αναμονή και πατήσουμε το power on για να ανάψει,
το κόκκινο λαμπάκι στο κουμπί αναβοσβήνει για λίγο μέχρι να άνοίξει η συσκευή ή όχι; Δεν θυμάμαι τι κάνει και
ξαφνικά το είδα να αναβοσβήνει 4-5 φορές μέχρι να δείξει το λογοτυπο της Philips και φρίκαρα μήπως έχει πάθει κάτι!
Ας μου πει κάποιος τι κάνει το δικό του όταν το ανοίγει!

Σε μένα την μόνη φορά που αναβόσβηνε το λαμπάκι όπως λέτε ήταν όταν είχε πρόβλημα

Μας δουλεύει η Philips.
Ούτε κουβέντα στην 1.62 για το πρόβλημα με τη μίξη του LFE.
Μήπως τελικά δεν λύνεται με software update; Τι περιμένουν;
Ίσως να βγει η καινούργια σειρά 9000 για να μας κάνουν αντικατάσταση!!!

Υ.Γ. Έφαγα ένα κόλλημα σήμερα: Όταν έχουμε το 9600 σε αναμονή και πατήσουμε το power on για να ανάψει,
το κόκκινο λαμπάκι στο κουμπί αναβοσβήνει για λίγο μέχρι να άνοίξει η συσκευή ή όχι; Δεν θυμάμαι τι κάνει και
ξαφνικά το είδα να αναβοσβήνει 4-5 φορές μέχρι να δείξει το λογοτυπο της Philips και φρίκαρα μήπως έχει πάθει κάτι!

Όχι κανονικά έτσι κάνει αναβοσβήνει, μέχρι να εμφανίσει το logo PHILIPS και μετά σβήνει τελείως.
Έχω μια άλλη απορία στο 9500 τη μίξη του LFE άραγε την κάνει κανονικά...;

Last edited:
Μας δουλεύει η Philips.

Ολα ΟΚ, στο δικο μου παντα κανει ετσι οταν το ανοιγω απο το standby (6-7 φορες κ μετα σταματαει)

Παιδιά, ευχαριστώ πολύ!
Δεν μου έφτανε η τσαντίλα μου με το νέο update που δε λύνει το θέμα μας,
είδα και αυτό και φρίκαρα ότι κάτι είχε πάθει η πλακέτα. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα καν δώσει σημασία
στο τι κάνει το λαμπάκι.... Όντως, 6-7 φορές.
Ου γαρ έρχεται μόνον....

Παιδιά, ευχαριστώ πολύ!
Δεν μου έφτανε η τσαντίλα μου με το νέο update που δε λύνει το θέμα μας,
είδα και αυτό και φρίκαρα ότι κάτι είχε πάθει η πλακέτα. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα καν δώσει σημασία
στο τι κάνει το λαμπάκι.... Όντως, 6-7 φορές.
Ου γαρ έρχεται μόνον....

sorry και από μένα δεν κατάλαβα ότι έλεγες αυτό το λαμπάκι και νόμιζα ότι μίλαγες για το κεντρικό

Εμενα παλι μου κανει αλλα κουλα,
Μετα το update( το εχει κανει και σε προηγουμενο) ενω γραΦΕΙ RESTART ΚΟΛΑΕΙ εκει και δεν κανει επανεκκινηση ακομα κι αν το αφησω ενα αιωνα. Δεν ανταποκρινεται ουτε απο το standby. Θελει μονο να το βγαλω απο την πριζα για να επανελθει. Μου φαινεται οτι καποιος εχει αναφερει σε καποια στιγμη αυτη την συμπεριφορα. Το ποροσπερναω η ειναι προεορτια της ελαττωματικης περι ης ο λογος?
Νικος

Εμενα παλι μου κανει αλλα κουλα,
Μετα το update( το εχει κανει και σε προηγουμενο) ενω γραΦΕΙ RESTART ΚΟΛΑΕΙ εκει και δεν κανει επανεκκινηση ακομα κι αν το αφησω ενα αιωνα. Δεν ανταποκρινεται ουτε απο το standby. Θελει μονο να το βγαλω απο την πριζα για να επανελθει. Μου φαινεται οτι καποιος εχει αναφερει σε καποια στιγμη αυτη την συμπεριφορα. Το ποροσπερναω η ειναι προεορτια της ελαττωματικης περι ης ο λογος?
Νικος

Έτσι είναι η συμπεριφορά του. Δηλαδή όταν τελειώνει και πατάς restart μετά πατάς το κουμπί του stanby περιμένεις λίγο και μετά ξανά για να το ανοίξεις και όλα είναι ΟΚ!

Μολις τηλεφωνησα στο servise και μου ειπαν να το παω για ελεγχο και αυτο θα κανω.

To καλό είναι ότι είναι πλέον γνωστό πρόβλημα γιατί όταν το πήγα εγώ δεν είχα αναφερθεί ξανά