Philips BDP-9600 (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)

Mολις γυρισα απο το servise, πριν λιγο με πηρε τηλ να με ρωτησει τι ακριβως εμφανισε και τους το πηγα εκει και του ειπα ακριβως οτι μολις το βαζω στη πριζα ανοιγοκλεινει μονο του 6-7 φορες και οτι το συγκεκριμενο προβλημα το ειχαν και αλλοι και τους αλλαξαν πλακετα.

Το ξέρουν το πρόβλημα αλλά είναι δύσκολο να το αναπαράγουν γιατί το πρόβλημα βγαίνει μόνο μετά από 4-5 ώρες στην αναμονή. Δλδ σε μένα ο τεχνικός το βρήκε αφού πρώτα το άνοιξε και μετά το άφησε σε stanby για 5 ώρες και το ξανάνοιξε.

Απο δευτερα και βλεπουμε αν θα με ειδοποιησουν για το τι εκαναν.

Παιδια πηγα σημερα και πηρα το 9600 οπου δεν του βρηκαν τιποτα, επι 4 μερες το παρακολουθουσαν και ηταν ολα οκ, αλλα επειδη δεν ειμαι κουκου ρουκου ανθρωπος ειπα να τραβηξω με το κινητο βιντεο καθως το τροφοδοτω και εκανε παλι τα ιδια ανοιγοκλεινει 35 φορες.

Παιδια πηγα σημερα και πηρα το 9600 οπου δεν του βρηκαν τιποτα, επι 4 μερες το παρακολουθουσαν και ηταν ολα οκ, αλλα επειδη δεν ειμαι κουκου ρουκου ανθρωπος ειπα να τραβηξω με το κινητο βιντεο καθως το τροφοδοτω και εκανε παλι τα ιδια ανοιγοκλεινει 35 φορες.

Checkare την τάση σου, τις πρίζες σου μην έχεις καμιά διαρροή σε εκείνη την πρίζα!

Κουμπωνει σε πολυμπριζο με προστασια στο οποιο επισης κουμπωνουν tv και play, το καλωδιο τροφοδοσιας του 9600 το τεσταρα και σε ενισχυτη ηχου και ηταν ολα οκ, και ας μη κοροιδευομαστε ρε παιδια αφου το εχουν το προβλημα και αλλοι πριν απο μενα δεν το ανακαλυψα εγω αποκλειστικα.

Κουμπωνει σε πολυμπριζο με προστασια στο οποιο επισης κουμπωνουν tv και play, το καλωδιο τροφοδοσιας του 9600 το τεσταρα και σε ενισχυτη ηχου και ηταν ολα οκ, και ας μη κοροιδευομαστε ρε παιδια αφου το εχουν το προβλημα και αλλοι πριν απο μενα δεν το ανακαλυψα εγω αποκλειστικα.

Υπάρχει πρόβλημα αλλά πρέπει να τους τονίσεις να κάνουν την διαδικασία ώστε να το ανοίξουν το πρωι που θα το έχεις πάει να το κλέισουν μετά και να το ξανανοίξουν το απόγευμα. Σε μένα έτσι το βρήκαν και μετά από την πρώτη μέρα. Για να σε βοηθήσω το μηχνάνημα το είχα πάει στην αντιπρωσοπεία στο Νεο Ηράκλειο.

Το βιντεοσκοπησα με το κιν το 9600 που ανοιγοκλεισε 35 φορες με το που το τροφοδοτησα και το εστειλα με mail στον τεχνικο που εκανε τον ελεγχο στο 9600 , αφου προηγουμενως επικοινωνησα τηλεφωνικως μαζι του. Περιμενω να δω τι θα γινει απο αυριο.

Μιλησα με τον τεχνικο αφου ειδε το mail με το βιντεο και μου ειπε να το παω να κοιταξουν το τροφοδοτικο του, το ρελαι πιο συγκεκριμενα. Το πηγα την παρασκευη και θα παρει καμια βδομαδα ισως αποτι μου ειπαν.

Καλησπέρα, μπήκα κι εγώ στο τριπάκι να αποκτήσω το συγκεκριμένο player (ή ίσως και το 9500). Έχει κανείς δοκιμάσει να το συνδέσει μέσω UTP στο WiFi και να το λειτουργήσει με το my remote app της philips? Είναι δυνατός ο έλεγχος του υλικού (μουσική βασικά) σε συνδεδεμένο με usb σκληρό δίσκο μέσω του κινητού? Το app είναι λειτουργικό μέσω iphone4 ή θα μου τη δώσει στα νεύρα λόγω ελλειπών δυνατοτήτων και στριφνού μενού? Επίσης σε σχέση με το 7300 που έχω τώρα, σε 5.1 αναλογική θα δω διαφορά σε ήχο, αλλά και σε εικόνα στα 720p από βιντεοπροβολέα στις 100 ίντσες περίπου?

Παιδια ολα οκ τελικα με το 9600 αλλαξαν καποια πλακετα μου ειπαν στο τροφοδοτικο και τωρα δεν εμφανιζει το ανοιγοκλειμα του ρελαι.

Γεια χαρά.
Το μηχάνημα αυτό παίζει cd με περιεχόμενο mp3 flack κτλ;
Αν ναι τι ήχο έχει; Μπορεί να αντικαταστήσει ένα cdplayer αντίστοιχης τιμής;
Το έχει κανείς από εσάς και σαν audio player να ακούει και την μουσική του με αυτό;
Θα ήταν θεού χαρά να είχαμε μια καλή συσκευή που να αναπαράγει τα ψηφιακά αρχεία μας και όχι μια δεκαριά. Που να τα χωρέσει όλα ένα ρακ...
Ευχαριστώ

εγώ το έχω σχεδόν αποκλειστικά για audio player για να παίζω τα cd μου και τα mp3 μέσω wifi από nas server και μιλάμε το μηχάνημα έχει καταπληκτικό ήχο και σε αυτό συμφωνούν όλοι και μιλάνε για ήχο που βρίσκεις μόνο σε ακριβότερους player. Δυστηχώς όμως δεν παίζει flac... Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που ακόμα δεν έχουν διαθέσει ένα update ώστε να υποστηρίζει την αναπαραγωγή τους. το flac έτσι και αλλίως είναι open source και δεν χρειάζετε ούτε καν άδεια χρήσης να πληρώσεις για να το ενσωματώσεις.

Συμφωνω με τον chek2fire και επαυξανω: καταπληκτικος ηχος ειτε απο CD ειτε απο ψηφιακα αρχεία. Και ναι, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, flac ΔΕΝ παιζει.

Και επίσης ΔΕΝ παίζει SACD :bigcry: Αλλά το hybrid layer που έχω από αρκετά SACD το παίζει καταπληκτικά!