Philips Cineos 32PFL9603D/10 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Re: Philips Cineos 32PFL9603D/10:Η θεϊκή 32άρα!!!

Nαι αλλα με downscale (υποβιβασμο) της αναλυσης 1280x720 -> 1024x768

Ειρήνη υμίν, παίδες! Οι plasma τηλεοράσεις με ανάλυση 1024 x 768 είναι HD ready τηλεοράσεις και τα HD σήματα τα δείχνουν μια χαρά είτε στα 720p είτε στα 1080i. Εγώ με τη δική μου Samsung 42 Q96 είδα το Euro 2008 σε υψηλή ευκρίνεια και με άριστη εικόνα στα 1080i. Πιστεύω μάλιστα ότι στις 42 ίντσες οι διαφορές με μια τηλεόραση full HD είναι αμελητέες, για να μην πω ανύπαρκτες από το σημείο θέασης.

Re: Απάντηση: Re: Philips Cineos 32PFL9603D/10:Η θεϊκή 32άρα!!!

Καλα και οι πλασμα με αναλυση 852x480 ηταν "HD Compatible" και εδειχναν και HD αφου ειχαν εισοδο HDMI.

H oυσια ειναι αν δειχνει μια τηλεοραση την ελαχιστη HD αναλυση που ειναι η 720p=1280x720.

Re: Philips Cineos 32PFL9603D/10:Η θεϊκή 32άρα!!!

Παιδια συγγνώμη κατ' αρχήν για την άκομψη διακοπή, εγω πολυ πρόσφατα αγόρασα την 37 PFL 9603. Μήπως κανείς από εσας έχει υπόψη τίποτα ρυθμίσεις? Θα το εκτιμούσα πολύ αν κάποιος μπορούσε να βοηθήσει
Ευχαριστώ
Βασίλης

Απάντηση: Philips Cineos 32PFL9603D/10:Η θεϊκή 32άρα!!!

άστα να πάνε Βασίλη...

καταρχήν καλορίζικη και καλοθέατη!!!

ρυθμίσεις ακόμα γιοκ!!!!

κάποια στιγμή στο μέλλον κάτι θα γίνει...

Παιδιά μόλις την παρέλαβα. ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.
Κατευθείαν PS3 και blu-ray. Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από την αγορά αυτή.
Υπάρχουν τίποτα ρυθμίσεις για βέλτιστη απόδοση ?

Απάντηση: Philips Cineos 32PFL9603D/10:Η θεϊκή 32άρα!!!

ρυθμίσεις δεν έχω ψάξει κάτι ιδιαίτερο....δες για αρχή τι σου ταιριάζει στο μάτι από τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις...και βλέπουμε μετά...

κάποια στιγμή θα την καλιμπράρω επαγγελματικά και θα έχουμε-τότε-υλικό...

Καλορίζικη!!!....και φυσικά δεν διάλεξα τυχαία τον τίτλο του θέματος...θεϊκή!!!

αγαπητέ Νάσο όταν προχωρήσεις σε ρυθμίσεις ελπίζω να μην μας ξεχάσεις

Βασίλης-bye-

Καλημέρα,
μόλις την παρήγγειλα και εγώ, μου είπαν για παράδοση την επόμενη εβδομάδα, αντε τώρα να κάνεις υπομονή με τα τόσα που έχω διαβάσει.:a0210:

Πέρσυ τέτοιο καιρό με αφορμή τα οσα ειχα διαβάσει σε διάφορα reviews και κυρίως εδω στο avclub, αποφάσισα να πάρω για το σπίτι των γονιών μου την PFL9632D. Πιστεύω οτι ηταν μια από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει τα τελευταία χρόνια στον τομέα των ηλεκτρονικών ειδών. Άψογη σε όλα της.

Τώρα απο ότι φαίνεται θα ξανα-εμπιστευτώ τους ειδικούς του avclub και θα τσιμπήσω κι εγώ την PFL9603D, αυτη τη φορά για το δικό μου σπίτι.

Καλορίζικη φίλε Νάσο!

Σύντομα θα μπω κι εγω στο club :p

Re: Απάντηση: Philips Cineos 32PFL9603D/10:Η θεϊκή 32άρα!!!

δεν προσεξα οτι ειναι ο ιδιος,αν και στο αλλο ειναι συγκεντρωμενα

Αυτά που αφορούν την τηλεόραση τα είχε γράψει ο φίλος εδώ:

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=30554

Πολύ καλή δουλειά !!!

LOL. Sorry για το bump.

Έψαχνα να βρώ κάτι άλλο στο google και έπεσε το μάτι μου σε αυτή τη συνομιλία.

Ναι χρησιμοποίησα κάποια κομμάτια για το review. Μπήκα να το ανεβάσω και εδώ αλλά δεν βρήκα ανάλογο τμήμα, σε συνδυασμό με την κάρτα δηλαδή και το άφησα!:blush:

Αν μπορεί κάποιος να μου υποδείξει που θα μπορούσα να το ανεβάσω, πολύ ευχαρίστως. Δεν είναι τίποτα. Το έχω σωσμένο, με τα links και τα Img tags.Ένα copy paste θα κάνω. Μόνο που είναι 10000 λέξεις, 70000 χαρακτήρες και δεν ξέρω αν αυτό το vBulletin επιτρέπει τέτοια μεγέθη!:confused:

Δεν γνωρίζω τι ακριβώς σηκώνει η πλατφόρμα, αλλά αφού αφορά κάρτα γραφικών και σύνδεση με μέσο προβολής η σωστή κατηγορία είναι αυτή των Home Theater PC και ειδικότερα το sub-forum Hardware.

Αφού ανοίξεις ένα νέο νήμα με τον κατάλληλο τίτλο, νομίζω πως η πιο ασφαλής επιλογή θα είναι αν για κάθε ένα "κεφάλαιο" που έχεις στην πλατφόρμα του TheLab, χρησιμοποιήσεις και ένα διαφορετικό μήνυμα στο νήμα που θα ανοίξεις. -bye-

Υ.Γ Γίναμε διάσημοι Κώστα .. μας βγάζει το Google :flipout:

Συγνωμη βρε παιδια αλλα η 9603 εχει το σοβαροτατο προβλημα των επαννεκινησεων σε συνδεση με pc-hdmi αρα δε προτεινεται για αγορα οταν χρησιμοποιητε για υπολογιστη (20 φορες την εβδομαδα restart ουτε windows να ηταν) αφου σκεφτομαι να τη διωξω. Αν εβαζα βαθμολογια για την 9603 32'' θα ηταν -5 και θεωρειτε απο μερικους εδω μεσα η καλυτερη (χειροτερη για μενα) 32''TV που εχουν δοκιμασει.Ηθελα να μαθω τη λεει η philips για αυτο το μεγαλο προβλημα που εχει. Οσοι θελετε να την αγορασετε και προκειτε να συνδεσετε pc-hdmi μη το επιχειρησεται θα το μετανιωσετε πικρα οπως και εγω.

Φίλε george, επειδή σκέφτομαι κι εγω να την αγοράσω και η σύνδεση με το PC με ενδιαφέρει πολύ, θα ηταν σημαντικο να μας πεις:

1. Δοκίμασες να αναβαθμίσεις το software της τηλεόρασης; Μέσα από το site της, η Philips δινει updates για την αναβάθμιση του λογισμικού και ισως έτσι λυνόταν το πρόβλημα σου.
2. Επικοινώνησες με την Philips να ζητήσεις αντικατάσταση; Πιθανώς να εχεις πέσει "θύμα" ελλατωματικού μοντέλου και δικαιούσαι αντικατάσταση.

Συγνωμη βρε παιδια αλλα η 9603 εχει το σοβαροτατο προβλημα των επαννεκινησεων σε συνδεση με pc-hdmi αρα δε προτεινεται για αγορα οταν χρησιμοποιητε για υπολογιστη (20 φορες την εβδομαδα restart ουτε windows να ηταν) αφου σκεφτομαι να τη διωξω. Αν εβαζα βαθμολογια για την 9603 32'' θα ηταν -5 και θεωρειτε απο μερικους εδω μεσα η καλυτερη (χειροτερη για μενα) 32''TV που εχουν δοκιμασει.Ηθελα να μαθω τη λεει η philips για αυτο το μεγαλο προβλημα που εχει. Οσοι θελετε να την αγορασετε και προκειτε να συνδεσετε pc-hdmi μη το επιχειρησεται θα το μετανιωσετε πικρα οπως και εγω.

To γεγονός ότι μπορεί κάτι να φταίει στους Drivers της κάρτας γραφικών σου το έχεις σκεφτεί?

Δε νομιζω να φταιει η τηλεοραση γιατι και εγω με HDMI την εχω συνδεδεμενη και λειτουργει ρολοι.

Λοιπον παιδια εχω αναβαθμησει το firmware της οθονης,οι καρτες γραφικων ειναι 2 2900χτ ατι σε crossfire με δριωερ 8.9 μονο αντιπροσωπεια δεν εχω παρει τηλ. παντως με μια 20''LG δε ειχα κανενα προβλημα επισης φιλος που εχει παρει κ αυτος 9603 32'' με 2 3870χ2 σε crossfire ειχε τουλαχιστον στην αρχη το ιδιο προβλημα δεν ξερω τι να υποθεσω(λεσ να μη παιζει με ati και να παιζει μονο με nvidia ) ή φταιει το καλωδιο dvi-hdmi που ειναι αγορασμενο απο plaisio? παντως το προβλημα αυτο το εχουν και αλλοι εδω μεσα στο forum αν μπορειτε βοηθηστε να το λυσουμε.

gohan μπορεις να μου πεις τη καρτα γραφικων εχεις?

την nvidia 7600GT εχω και δεν εχω αντιληφθει κατι.να φταιει η ati?δε ξερω θα εχω παντως το νου μου και αν δω κατι και στη δικια μου θα σε ενημερωσω.