Philips Cineos 32PFL9603D/10 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Philips Cineos 32PFL9603D/10:Η θεϊκή 32άρα!!!

Οι ρυθμισεις ειναι σωστες αλλα ετσι κι'αλλιως την ''εστειλα''...
Τωρα περιμενω μια καινουρια αλλης μαρκας.
Οταν αγοραζεις την πιο ακριβη 32αρα, δεν υπαρχει δικαιολογια για τετοια προβληματα.
Επρεπε να ζητησεις αντικατασταση απο την αρχη στο μαγαζι που την αγορασες.
Εγω το εκανα δυο φορες και οι ανθρωποι ητανε πολυ´ξηγημενοι.
Μακαρι να βρεις λυση...
Παντως αμα σου πουν τιποτα μ*****ες, πες τους να σου δωσουν τα λεφτα σου πισω.
Μην αναφερεις θεματα συμβατοτητας καρτας η τιποτα αλλο, γιατι στο τελος θα στο ριξουν εκει.
Η τηλεοραση πρεπει να κανει αυτα που λεει στο manual οτι κανει.
Αν τα βρεις σκουρα κανε τους καταγγελια.

Υπαρχει περιπτωση να μου την αλλαξει το Media markt την εχω ηδη 2 μηνες παντως οταν την αγορασα ειχα διευκρινηση οτι την ηθελα για χρηση στον υπολογιστη?

Δεν χάνεις τίποτα να ρωτήσεις... Πέρνα από κει και πες τους τι πρόβλημα αντιμετωπίζεις... Αλήθεια, η Philips τι κάνει;
Γιατί δεν φέρνεις έναν τεχνικό, να του δείξεις το πρόβλημα;

Δεν χάνεις τίποτα να ρωτήσεις... Πέρνα από κει και πες τους τι πρόβλημα αντιμετωπίζεις... Αλήθεια, η Philips τι κάνει;
Γιατί δεν φέρνεις έναν τεχνικό, να του δείξεις το πρόβλημα;

Την εχω στειλει ηδη στη philips μεσω του media markt και περιμενω απαντηση.

Τελικα εδω στο forum της Philips 9603d μονο 2 ειχαμε τα μεγαλα (μαλλον κατασκευαστικα) προβληματα που παρουσιαζει η συγκεκριμενη οθονη ή καποιοι εθελοτυφλουνε και καμαρωνουνε για το ambilight και το blu-ray. Eνω δε βλεπουνε και δε δοκιμαζουνε να δουνε γιατι δε παιζει σε pc και εχει τοσα προβληματα με το hdmi.

Εγώ πάλι δεν κατάλαβα τα προβλήματα. Έχω μια ασαφή εικόνα ότι η τηλεόραση κάνει restart όταν δείχνει κάποια patterns; Μπορεί κάποιος που τα κατάλαβε καλύτερα να τα ανακεφαλαιώσει; Επίσης θυμάμαι ότι κάποιος άλλαζε κάρτες από ΑΤΙ σε Nvidia, αλλά δεν κατάλαβα τον λόγο. Δεν είχε καθόλου εικόνα;

Λοιπον την τηλεοραση τη χρησιμοποιω για καναλια,new gen consoles και ταινιες bluray ή dvd και αρκετες φορες ως οθονη για τον η/υ μεσω dvi to hdmi για ταινιες και σερφαρισμα.Σε ολα λειτουργει αψογα με μοναδικη παρασπονδια το γεγονος οτι παρουσιαζει σπασιματα στην κινηση οταν τροφοδοτειται 24hz hd υλικο.Σε ολα τα υπολοιπα η τηλεοραση τα σπαει μεχρι στιγμης.Δεν την εχω σαν αποκλειστικη οθονη παντως και ισως γιαυτο να μην αντιλαμβανομαι το προβλημα που περιγραφεται στο thread.

Εγώ πάλι δεν κατάλαβα τα προβλήματα. Έχω μια ασαφή εικόνα ότι η τηλεόραση κάνει restart όταν δείχνει κάποια patterns; Μπορεί κάποιος που τα κατάλαβε καλύτερα να τα ανακεφαλαιώσει; Επίσης θυμάμαι ότι κάποιος άλλαζε κάρτες από ΑΤΙ σε Nvidia, αλλά δεν κατάλαβα τον λόγο. Δεν είχε καθόλου εικόνα;

Όπως είχα αναφέρει στο σχετικό review, εντελώς τυχαία ανακάλυψα οτι μπορώ να αναπαράγω τα crashαρίσματα όταν έκανα το 1:1 pixel mapping τεστ του tftpanels.dk, με scaler off και gpu scaling του CCC τέρμα δεξιά, που είναι και η σωστή του θέση.

Απο εκεί και πέρα παρατήρησα crashes όσο έγραφα το review της Philips και της ΑΤΙ, ενω δούλευα word και excel. Κυρίως στο excel. Λίγα crash όμως, μετρημένα στα δάχτυλα των δύο χεριών στη μία βδομάδα που έγραφα. Όπως έχω ξαναπεί δεν παρουσίασε πρόβλημα σε games και ταινίες.

Με το νέο firmware τα crash έχουν σχεδόν εξαφανιστεί και χρησιμοποιώ την τηλεόραση κατα κόρον! Δεν παρατήρησα καμία αλλoίωση στην ποιότητα της εικόνας με το νέο firmware.Δεν έχω παρατηρήσει σειριακούς και χώρα κατασκευής αλλά θα το δω και θα σας πω. Το μόνο που μπορώ να πω είναι οτι την πήρα απο το Πλαίσιο!

Όπως και αν έχει, είναι απαράδεκτο το όλο θέμα απο την μεριά της Philips, ειδικά για την κλάση της τηλεόρασης και για τα λεφτά που ζητάει. Ακούω πολλούς φίλους να έχουν πρόβλημα και φυσικά δεν προσπαθώ να τους βγάλω τρελούς. Απλά εγώ δεν έχω.

Άρα φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα σε σύνδεση με υπολογιστή, όταν εμφανίζονται πλέγματα στην οθόνη. Είτε αυτά ειναι στο 1:1 mapping, είτε στο excel. Την χρησιμοποιείς σαν μόνιτορ; Μέσω HDMI;
Και αυτό που αναφέρεις σαν crash, είναι ότι η τηλεόραση σβήνει; Και ξανα-ξεκινά από μόνη της; Ή παγώνει η εικόνα;

Άρα φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα σε σύνδεση με υπολογιστή, όταν εμφανίζονται πλέγματα στην οθόνη. Είτε αυτά ειναι στο 1:1 mapping, είτε στο excel. Την χρησιμοποιείς σαν μόνιτορ; Μέσω HDMI;
Και αυτό που αναφέρεις σαν crash, είναι ότι η τηλεόραση σβήνει; Και ξανα-ξεκινά από μόνη της; Ή παγώνει η εικόνα;

Την χρησιμοποιώ σαν οθόνη κανονικότατα. Συνδέσεις DVI->HDMI με καλώδια του κιλού! Ο ένας υπολογιστής στο HDMI1 και ο άλλος στο HDMI2!

Η τηλεόραση βασικά κάνει reset. Σβήνει η οθόνη και ξαναξεκινάει μετά απο λίγο. Σαν να την έσβησα και να την ξαναάναψα. Αυτό πλεόν το κάνει μία φορά τη βδομάδα και αν!

Επίσης είδα τα στοιχεία της. Έχει σειριακό αριθμό
OG 1B0828 ΧΧΧΧΧΧ και είναι assembled in France!!

Τελικα ρε φιλε Petasis μηπως δουλευεις για την Philips?
Σαν πολυ τους δικαιολογεις....και σε αυτο το thread και στο αλλο ,με θεμα την αξιοπιστια της εταιρειας.
Την τηλεοραση την εχεις και'συ?

Απάντηση: Philips Cineos 32PFL9603D/10:Η θεϊκή 32άρα!!!

Αγαπητέ Τέλη...
Θα ήθελα-σε παρακαλώ-να προσέξεις τον τρόπο γραφής σου όταν απευθύνεσαι σε άλλα μέλη...
Καταλαβαίνω τον θυμό σου, όμως θα ήθελα την προσοχή σου...

Re: Απάντηση: Philips Cineos 32PFL9603D/10:Η θεϊκή 32άρα!!!

Αγαπητέ Τέλη...
Θα ήθελα-σε παρακαλώ-να προσέξεις τον τρόπο γραφής σου όταν απευθύνεσαι σε άλλα μέλη...
Καταλαβαίνω τον θυμό σου, όμως θα ήθελα την προσοχή σου...

Αγαπητε Νασο...
Αν σε επαιρνε τηλ καποιο αγνωστο ατομο σε φρικαλεα κατασταση και σου ελεγε οτι μολις αγορασε την τηλεοραση που ειχες στειλει για αντικατασταση (για καινουρια) αλλα η Philips εκανε το λαθος και ξεχασε μεσα την γνωματευση του τεχνικου με ολα σου τα στοιχεια μεσα.....εσυ θα δεχοσουν κουβεντες τυπου:''εγω δεν καταλαβα ακριβως το προβλημα''?
Δεν εχω σκοπο να θιξω κανεναν, αλλα καποια πραγματα πρεπει να λεγονται οπως ειναι, οχι μονο για να βοηθησουμε καποιους να μην κανουν το ιδιο λαθος με εμας αλλα και να καταλαβουν καποιοι οτι δεν τρωμε κουτοχορτο.
Με το να ευλογουμε τα γενια μας και να προσπαθουμε να υποβαθμισουμε υπαρκτα προβληματα λες και οι εταιρειες ειναι δικες μας,
ειλικρινα δεν το καταλαβαινω καθολου.
Αν παρ'ολα αυτα εθιξα τον φιλο Petasis ή ο τροπος της γραφης μου υπερεβει τους κανονισμους οφειλω να ζητησω συγνωμη.

Τελικα ρε φιλε Petasis μηπως δουλευεις για την Philips?
Σαν πολυ τους δικαιολογεις....και σε αυτο το thread και στο αλλο ,με θεμα την αξιοπιστια της εταιρειας.
Την τηλεοραση την εχεις και'συ?

Όχι, δεν δουλεύω στην φίλιπς :flipout: Μακάρι να δούλευα, θα άλλαζα τηλεόραση κάθε εξάμηνο με τις εκπτώσεις που παίζουν από μέσα...
Και η τηλεόραση μου είναι μια 9731, δηλαδή αρκετά μοντέλα πίσω.
Απλά, μερικές φορές έχω την εντύπωση ότι ψάχνουμε να βρούμε πρόβλημα εκεί που δεν υπάρχει, οπότε λέω την γνώμη μου, και κυρίως προσπαθώ να συγκεντρώσω πληροφορίες για να βοηθήσουμε πιθανούς αγοραστές (αν μας το ζητήσουν).

Νομίζω ότι είχα γράψει πολύ αρνητικά πράγματα όταν αγόρασα την 9731 πριν 1 χρόνο, και σχολίασα έντονα το ότι οι philips υστερούν σε μαύρο άπειρες φορές. Επίσης, διαρκώς τονίζω ότι οι τρέχουσες φίλιπς (από την 9732 και μετά) υστερούν και σε ευκολίες, και οι τρέχουσες κορυφαίες δεν σχετίζονται με τις παλαιότερες κορυφαίες. Ούτε αμφισβήτησα ποτέ τα αρνητικά που μπορεί να έχει κάθε μοντέλο.

Υποθέτω, ότι αυτή την εντύπωση την έλαβες επειδή προσπάθησα:
  • Είτε να καταλάβω ποια προβλήματα αντιμετωπίζει κάποιος με σύνδεση από υπολογιστή, μόνο και μόνο επειδή άλλαζε τις κάρτες γραφικών συχνά, και κοστίζουν αρκετά χρήματα. Προσπάθησα να καταλάβω τι είναι το πρόβλημα, αν έπεσε σε ελαττωματικό κομμάτι ή οτιδήποτε άλλο. Απλά, από αυτά που έγραψε κατάλαβα ότι ίσως κάτι συμβαίνει με τους αλγορίθμους όταν δείχνει πλέγμα στην οθόνη. Εγώ περισσότερο σε αυτή την υπόθεση υποπτεύομαι θέματα τροφοδοσίας και όχι θέμα λογισμικού ή κάρτας - αλλά είναι μια υπόθεση. Εγώ για 1 κρασάρισμα την βδομάδα και μόνο από υπολογιστή, δεν θα την έστελνα για σέρβις (γιατί δεν ξέρω πως θα έρθει πίσω).
  • Είτε να προσπαθήσω να καθησυχάσω μέλος του φόρουμ που διάβασε μια παλιά είδηση και εκνευρίστηκε. Και κατά την γνώμη μου πραγματικά δεν πρέπει να εκνευριζόμαστε για κάτι (κακό) που βρήκαμε για την τηλεόρασή μας, αν αυτό δεν μπορούμε να το δούμε και δεν μας ενοχλεί. Ναι, η 9732 κάνει το 1080p -> 1080i για να το δείξει. Ναι μερικοί το παρατηρούν από την κίνηση του ποντικιού σε χρήση υπολογιστή (υποθέτω, δεν έχω το μοντέλο). Από την άλλη, site που αρκετοί διαβάζουμε μέτρησε σε αυτά τα μοντέλα της philips κορυφαία αναλυτικότητα σε κίνηση, την μεγαλύτερη που έχει μετρηθεί σε LCD. Αυτό δείχνει ότι ακόμα και αν γίνεται η μετατροπή, η τηλεόραση πάλι καταφέρνει και διατηρεί την λεπτομέρεια, οπότε πραγματικά δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο να ασχολούμαστε. Μέχρι αποδείξεως του εναντίον...

Πάντως σε διαβεβαιώνω ότι καμία σχέση δεν έχω με πωλήσεις. Είμαι ερευνητής πληροφορικής (εδώ η προσωπική μου σελίδα). Αλλά είμαι περίεργος, τι από όλα αυτά που έγραψα σου έδωσε αυτή την εντύπωση; (Είμαι και ξεχασιάρης συν τις άλλοις...)

Αγαπητε Νασο...
Αν σε επαιρνε τηλ καποιο αγνωστο ατομο σε φρικαλεα κατασταση και σου ελεγε οτι μολις αγορασε την τηλεοραση που ειχες στειλει για αντικατασταση (για καινουρια) αλλα η Philips εκανε το λαθος και ξεχασε μεσα την γνωματευση του τεχνικου με ολα σου τα στοιχεια μεσα.....εσυ θα δεχοσουν κουβεντες τυπου:''εγω δεν καταλαβα ακριβως το προβλημα''?
Δεν εχω σκοπο να θιξω κανεναν, αλλα καποια πραγματα πρεπει να λεγονται οπως ειναι, οχι μονο για να βοηθησουμε καποιους να μην κανουν το ιδιο λαθος με εμας αλλα και να καταλαβουν καποιοι οτι δεν τρωμε κουτοχορτο.
Με το να ευλογουμε τα γενια μας και να προσπαθουμε να υποβαθμισουμε υπαρκτα προβληματα λες και οι εταιρειες ειναι δικες μας,
Αν παρ'ολα αυτα εθιξα τον φιλο Petasis ή ο τροπος της γραφης μου υπερεβει τους κανονισμους οφειλω να ζητησω συγνωμη.

Οκ, μόλις διάβασα όλα τα posts σου. Εγώ απλά σαν αναγνώστης που διαβάζω το φόρουμ και προσπαθώ να απαντήσω ότι μπορώ, διαβάζω και αυτό το νήμα για ενημέρωση. Από εκεί που λέγαμε τι καλή που είναι η 9632, ξαφνικά εμφανίστηκαν μέλη που ανέφεραν προβλήματα. Και επειδή η μνήμη μου είναι ασθενής, μπέρδεψα τα περιστατικά (δυστυχώς δεν μπορώ να θυμάμαι τι έχει αναφέρει ο κάθε χρήστης) και για αυτό ζήτησα μια ανακεφαλαίωση, νομίζοντας ότι ο χρήστης με τα crashes έκανε και update, και την άλλαξε και τελικά το πρόβλημα παραμένει. Βέβαια τώρα που ξαναδιάβασα τα δικά σου posts, θυμήθηκα ότι κάποιος παρέλαβε τηλεόραση στραβά συναρμολογημένη από το σέρβις - αλλά πραγματικά είχα ξεχάσει το δικό σου θέμα με το ambilight. Ζητώ συγνώμη. Τελικά, καλό θα ήταν να "καταλάβουμε πιο είναι το πρόβλημα": να μαζέψουμε κάπου όλα τα προβλήματα που έχουν αντιμετωπίσει χρήστες. Έχουμε 1 κομμάτι με κακή συναρμολόγηση, 1 που κάνει crash σε χρήση υπολογιστή. Τελικά το μέλος με τα crashes είναι ο ίδιος που άλλαξε κάρτες γραφικών, ή είναι άλλο μέλος με ξεχωριστό πρόβλημα;

Αγαπητε Νασο...

Αν θες, πες μας περισσότερα για την περίπτωση και τι έγραφε η γνωμάτευση (αν θες...). Πάντως εγώ στην δική σου περίπτωση δεν θα δεχόμουν επισκευή σε καινούργια τηλεόραση. Θα επέμενα για αντικατάσταση η επιστροφή χρημάτων.

Αν θες, πες μας περισσότερα για την περίπτωση και τι έγραφε η γνωμάτευση (αν θες...). Πάντως εγώ στην δική σου περίπτωση δεν θα δεχόμουν επισκευή σε καινούργια τηλεόραση. Θα επέμενα για αντικατάσταση η επιστροφή χρημάτων.

Φιλε Petasis...
Στα πρωηγουμενα posts, εχω αναφερει ακριβως το προβλημα που παρουσιαζε η πρωτη τηλεοραση οπως επισης και τι εγραψε ο τεχνικος που την ειδε.
Επισης εγραψα οτι με ''καποια'' τηλεφωνα που εκανα, μου εγινε αντικατασταση στην πρωτη αλλα και η δευτερη ηταν παλι ελλατωματικη και την γυρισα πισω.
Να τονισω οτι η Philips μου τα μασαγε...
Τωρα περιμενω τηλεοραση αλλης εταιρειας.
Εκανα καλα ή να περιμενα και τριτη?
Και καλα ολα αυτα....
Το ατομο που με πηρε τηλ και αγορασε την ελλατωματικη δικη μου για καινουρια?
Φαντασου να μην ειχε βρει το χαρτι και μετα απο ´κανα χρονο του εβγαζε το ιδιο προβλημα...
Πριν αρκετα χρονια δουλευα σαν τεχνικος σε συστηματα ηχου σε εργαστηριο της Euroservice (Saba, Telefunken,Nordmende,ITT και Philips) και τοτε η Philips σαν εταιρεια ειχε τις λιγοτερες βλαβες και την καλυτερη υποστηριξη.
Τωρα πουλανε τηλεορασεις απο service για καινουριες.
Το εγραψα και σε προηγουμενο post....,
η Philips που ξεραμε δεν εχει καμια σχεση με την σημερινη και λυπαμαι που το λεω γιατι καποτε την υποστηριζα και εγω αλλα με αποδειξεις.
Ομως οι αληθειες πρεπει να λεγονται για να μην μενουμε πισω απο μια ''μαρκα''.
Κανενας δεν μπορει να αμφισβητησει την Philips σαν την εταιρεια που με τις καινοτομιες συνεχιζει να φερνει τα πανω-κατω στον χωρο της τεχνολογιας.
Αλλα που ειναι η ποιοτητα κατασκευης?
Που ειναι η αξιοπιστια?
Που ειναι η υποστηριξη?
Μια τηλεοραση δεν ειναι μονο ενα IC που βγαζει 2,5 τρις χρωματα...
(αλλωστε ολες οι μεγαλες εταιρειες εχουν τα δικα τους)
Ειναι και ολα τα παραπανω....
Μακαρι ολοι η φιλοι που την αγορασαν να τους βγει καλη και να μην πουν αργοτερα ας επαιρνα μια φτηνοτερη και ας την πεταγα...
Παντως την επομενη φορα που θα παω να αγορασω καποιο μηχανημα,
δεν θελω να σκεφτομαι οτι καποιος αλλος πριν, το ειχε στειλει για αντικατασταση.
Καλυτερα να παιξω λοττο!

Απάντηση: Philips Cineos 32PFL9603D/10:Η θεϊκή 32άρα!!!

+1 στο tellib εχω την 9606 32'' και εκτος απο τις επανεκινησεις που κανει με τις καρτες τις ατι δε παιζει καθολου με την nvidia 280gtx μα ειναι δυνατον?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Philips Cineos 32PFL9603D/10:Η θεϊκή 32άρα!!!

.....Τωρα πουλανε τηλεορασεις απο service για καινουριες....... Παντως την επομενη φορα που θα παω να αγορασω καποιο μηχανημα,δεν θελω να σκεφτομαι οτι καποιος αλλος πριν, το ειχε στειλει για αντικατασταση....

Πολύ σοβαρό θέμα αυτό...:chinscratch:

"
Θέτωντας την σάρωση στα 24hz τo παραπάνω βιντεάκι παίζει αρκετά καλά και συγχρονισμένα αλλά όχι τέλεια. Βασικά το πρόβλημα νομίζω είναι ότι τα 24hz είναι πολύ χαμηλή σάρωση με αποτέλεσμα όλα να γίνονται πολύ αργά στην οθόνη. Δεν τίθεται θέμα flicker φυσικά , για το φίλο που ανησυχούσε, μιας και μιλάμε για TFT που δεν έχει κανόνι απο πίσω της και όπως όλοι ξέρουμε τα hz σε ένα panel που ανάβει ταυτόχρονα ολόκληρο, έχουν χρησιμοποιηθεί για χάρη συμβατότητας.

Επόμενη επιλογή τα 50hz φυσικά ώπου και πάλι υπήρχαν κάποια εμφανή σπασίματα στην κίνηση. Παρατηρούσα ιδιαίτερα την κίνηση στα σύννεφα καθώς και την κίνηση των γραμμάτων απο πάνω τους, στην αρχή του βίντεο.

Το ίδιο γίνεται και στα 60hz.

Εκεί σπαστικα και αποφάσισα να δοκιμάσω το HD Natural Motion. Δεν ξέρω τι έχει κάνει η Philips, αλλά είναι τρελλό τεχνολογικό επίτευγμα. Πραγματικά εξομάλυνε την κίνηση αισθητά και κατα πολυ. Δεν το έκανε τέλειο όμως, αλλά απο το ολότελα...!

Γενικά αποδείχτηκε οτι ο καλύτερος τρόπος να βλέπω τέτοιου είδους βίντεο, είναι να βάζω την σάρωση στα 24hz και το HD Natural Motion στο minimum. Επίσης να παρατηρήσω εδώ οτι όταν το βίντεο είναι σε full screen, με τις παραπάνω ρυθμίσεις είναι όλα καλά. Όταν όμως το βάλω σε παράθυρο, εμφανίζονται πάλι τα σπασίματα! Ψιλοκαράφλιασα που το είδα αυτό αλλα συμβαίνει.

Επαναλαμβάνω, το HD Natural Motion, δεν τα κάνει όλα τέλεια. Τα βελτιώνει. Απλά στις δύσκολές στιγμές αντι για σπασίματα, εμφανίζονται απαλά γκαζοφρεναρίσματα, τα οποία προφανως εμφανίζονται όταν αυτά που προσπαθεί να μας απεικονίσει η τηλεόραση, γίνονται πιο περίπλοκα
."

Φιλε Psolord, εχοντας την 47PFL9603 σε HDMI με ΑΤΙ 3650, εγω εχω διαπιστωσει καποια πραγματα λιγο διαφορετικα αλλα και καποια οπως τα λες.

1) Ολο το κακο στον ηχο γινεται απο το HD Natural Motion. Aν ειναι off, δεν εχω προβλημα audio sync απο SPDIF. Σπασιματα εγω δεν ειχα ακομα και με HD Natural Motion = max, ουτε σε 50p ουτε σε 60p.

2) Σε 1080p@24Ηz και με HD Natural Motion off παντα, σπανια και μονο σε σκηνες εντασης (πχ ΙρονΜαν στη εκρηξη της φωτιας οταν βγαινει απο τη σπηλια) παρατηρησα ενα "φρεναρισμα" ~1 sec σαν να γινεται pause. Δεν ξερω σε τι οφειλεται. Σε 50 η 60 Hz ολα αψογα.

Conclusion:
2)To HD NatMotion ειναι υπευθηνο για το Αυdio lag αν εχουμε SPDIF.
b) To φρεναρισματακι στα 24p μαλλον δεν εχει να κανει με το HD NM.

HTPC specs :
Vista 32 ultimate
KM player - Internal players
Gigabyte EP35 DS3
2 GB RAM DDR2 800
Core2 Duo 7300 @ 3.2 GHz
Sapphire ATI HD3650 512

Ολα τα τεστ που εκανα με Ματροσκες 1080P 24fps.

To HD Natural Motion εγω το εχω μονιμα off για mkv 1080p.

Last edited:

Ρε παιδια,

εχει καταλαβει κανεις πως κανει handle η ΤV to 1080p24 σημα ?

Στα specs λεει οτι υποστηριζει 3:2 και 2:2 pulldown. Εγω εχω την 47PFL9603.

Αρα να υποθεσω οτι το μετατρεπει στα 48Ηz (2:2) ?

Επισης, αν απο την ATI 3650 καρτα γραφικων μου δωσω αναλυση π.χ 1080p50 η 1080p60, και παιζω mkv 24fps με ΚΜ Player, κανει εσωτερικο pυll down η καρτα γραφικων ή ο ΚΜ Player ?

ATI HD3650 specs ---> 2:2 and 3:2 pull-down correction

προσπαθω να καταλαβω αν ειναι καλυτερα να κανω το pulldown στην ΑTI η στην Philips. (αν το κανουν και oi 2 στα 48Ηz). Aλλα απο CCC εχω επιλογη για 24,25,30,50,60. Οχι 48. Τα ιδια υποστιριζει και η TV.

:grandpa:

Last edited: