Philips Cineos 32PFL9603D/10 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Philips Cineos 32PFL9603D/10:Η θεϊκή 32άρα!!!

Τα 3:2 και 2:2 που αναγράφονται στα specs όλων των τηλεοράσεων έχουν να κάνουν με σήματα NTSC και PAL αντίστοιχα.

Όταν στέλνεις 24p νομίζω πως πρώτα χρησιμοποιείται το Natural Motion για να το κάνει 48fps (με interpolation) και μετά το ClearLCD το διπλασιάζει στα 96Hz. Δεν έχω ιδέα τι γίνεται αν κάποιο από αυτά είναι απενεργοποιήμενα.

Στην περίπτωση που ανέφερες το 3:2 θα γίνει από το software δηλαδή το αντίστοιχο player που χρησιμοποιείς.

H Philips στον χειρισμο HD σηματων τα εχει κανει σκ@τα. Πολυπλοκη και μπερδεμενη επεξεργασια για το τιποτα.

Οι μηχανικοι της εταιρειας ειμαι σιγουρος οτι αν θελουν να ξυσουν το αυτι τους χρησιμοποιουν το ποδι τους... :flipout:

χμμ μπερδεμενα τα πραγματα george.

Αλλα με βοηθησες πολυ να καταλαβω τι γινεται...

Το ΗD natural motion κανει ποιο smooth την εικονα σαν "τηλεταινια"...

Υποθετω οτι με το ΗD Natural motion off (απενεργοποιoυνται και τα 100Ηz ετσι), παλι θα δινει 48fps.

Aλλα οταν δεν δινω κατευθειαν 24p απο το ΗΤPC , αλλα δινω 50p και αφηνω τη μετατροπη να γινει εσωτερικα απο τοn Player, ειμαι super!

Με σημα 24p απευθειας παρατηρω σπανια "κομπιασμα" ~1 sec σε καποιες σκηνες..

H Philips στον χειρισμο HD σηματων τα εχει κανει σκ@τα
Γιατι τι διαφορα εχουν ολοι οι αλλοι ? Ολοι μετατροπη κανουν συνηθως σε 48/72/96

Last edited:
Απάντηση: Re: Philips Cineos 32PFL9603D/10:Η θεϊκή 32άρα!!!

Οι μηχανικοι της εταιρειας ειμαι σιγουρος οτι αν θελουν να ξυσουν το αυτι τους χρησιμοποιουν το ποδι τους... :flipout:

:offtopic:...για περίμενε....αχ...ωχ..έλα...δώσε λίγο ακόμα...άιντε κοντεύει...ΚΛΑΑΑΑΤΣ..:speechless-smiley-0:speechless-smiley-0:speechless-smiley-0,...με κατέστρεψες ρε Γιάννη..:flipout::flipout::flipout:...:offtopic:

Γιατι τι διαφορα εχουν ολοι οι αλλοι ? Ολοι μετατροπη κανουν συνηθως σε 48/72/96

Η διαφορα ειναι οτι πατας το "play" και βλεπεις....ουτε σπασιματα ουτε reset oυτε τιποτα...-bye-

Eγω δεν εχω ουτε σπασιματα(εκτος απο το σπανιο κομπιασμα που ειπα σε 24p direct - δεν εχω εξακριβωσει αν ειναι θεμα TV, με BD player δεν το κανει) ουτε reset... Αλλα θελει λιγο ψαξιμο απο HTPC νομιζω.

Το ΗD natural motion κανει ποιο smooth την εικονα σαν "τηλεταινια"...

Εδώ ρωτάω αν αρέσει σαν αποτέλεσμα αυτό που αναφέρεις, αλλά απάντηση δεν παίρνω :bigcry:

Λοιπον, για HD 1080p24 bluray, mkv klp :

Eγω to εχω ΟFF. Σε 24p κυριως αν το ενεργοποιησω εχω Audio lag μεσω external SPDIF 150ms. Aν καποιος ριχνει και τον ηχο στην TV δεν εχει προβλημα.

Aν βλεπω διαφορα ? Χαλαροτατα.

Αν μου αρεσει ? Xmm μαλλον ναι αλλα δεν ειμαι και σιγουρος - καποιες φορες το προτιμω ΟFF, σε mkv to εχω παντα ΟFF

Last edited:

Παντως οπως λες με ΗD NM on, η ταινία δείχνει πιο "τρισδιάστατη" και η κίνηση πολύ πιο ομαλή.

Εχεις ενα feeling οτι εχει πολυ 3D βαθος η ταινια..

Και γω ειμαι λιγο διχασμενος

Final update : Τελικα για ολα εφταιγε ο default Video renderer του ΚΜ player !!!

Για καποιο λογο ζοριζεται ο VMR9 σε Vista και 1080p24 (+ 24Hz απο CCC) και ειναι αρκετα αργος, με συνεπεια οταν εχουμε και HD Natural Motion on, να lagarei ο ηχος απο SPDIF.

Αλλαξα το "VMR 9 Windowed" με Εnchanced Video Renderer (Vista) - (και Haali's που δοκιμασα παιζει παλι μια χαρα !).

Aψογα ολα με 1080p24 απο ΑΤΙ CCC- smooth χωρις κανενα κομπιασμα !!

Aψογα δουλευει πλεον και το HD Natural Motion και χωρις Audio SPDIF lag !!

Οπως το ειχα ψιλιαστει, η TV ειναι super και δεν ειχε καμια σχεση με το προβλημα.

:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Attachments

• 2.jpg
    2.jpg
    88.2 KB · Views: 19
Last edited:

Εγώ πάλι θυμίζω ότι όλες οι τηλεοράσεις έχουν input lag. Δεν έχει σημασία αν είναι λίγο ή πολύ, αλλά το ότι τηλεόραση με 0 lag δεν υπάρχει.
Για εμένα ο σωστός τρόπος να συνδέουμε ενισχυτή είναι πάντα μέσω της τηλεόρασης.

Έχωντας μια 9731, έχω συνδέσει ένα dvd player μέσω component/coaxial SPDIF, 1 HTPC μέσω HDMI, και 1 PS3 μέσω HDMI. Και οι 3 πηγές μπορούν να δώσουν DD/DTS είτε μέσω SPDIF ή HDMI. Οπότε, έβαλα το digital out (coaxial) που έχει η τηλεόραση στον ενισχυτή, και καθάρισα!

Ότι και να παίζει η τηλεόραση το έχω στον ενισχυτή (ακόμα και τηλεοπτικό ήχο) και φυσικά είναι και πολυκάναλος (όταν τον παρέχει η πηγή). Και καθόλου lag αφού το φροντίζει η τηλεόραση...
Και αν δεν χρειάζομαι ενισχυτή, πάλι η τηλεόραση παίζει τα πάντα (εκτός από DTS - αυτό μόνο το περνά στην SPDIF ευτυχώς αλλά δεν το αποκωδικοποιεί δυστυχώς. Μόνο DD...)

και γω αυτο θα κανα αν δεν λυνοταν το προβλημα..

Βεβαια ο ΚΜ Player κανει παπαδες , ειχα κανει map στο MCE remote control πληκτρα για subtitle και audio resyncs σε steps των +/- 500ms και +/- 50ms αντιστοιχα, αλλα ηθελα permanent solution.:grandpa:

Καλημέρα,

έχω και εγώ κρασαρίσματα (παγώνει ξαφνικά η οθόνη και σβήνει). Το κάνει μερικές φορές όταν ανάβει το πρωί (σαν να το κάνει όταν είναι κρύα). Δε μιλάω για σύνδεση με PC. Μιλάω για τηλεοπτικό σήμα...

και η ερώτηση είναι η εξης. Να την πάω για αλλαγή (2 εβδομάδες την έχω) ή θα την πάρουν θα την ανάψουν δε θα τους βγάλει πρόβλημα και θα μου τη φέρουν πάλι πίσω; Μήπως να την αφήσω αφού κατά τη διάρκεια της θέασης δε μου κάνει πρόβλημα; Ούτε με σύνδεση με PC (laptop με ΑΤΙ και HDMI) μου έχει βγάλει πρόβλημα...

Απάντηση: Κριτικες τηλεορασεων LCD και Plasma.

Για σας και απο εμενα
Βλεπω με καλο ματι την philips 37pfl 9603 τι λετε?
αξιζει αυτο το "ambilight spectra 2"
Μηπως ζαλιζει οταν βλεπεις αρκετη ωρα ?
ΚΑΙ αυτο το συστημα ''perfect pixel hd engine "τι διαφορα εχει απο το "pixels plus 3 hd "

ευχαριστω εκ των προτερων

Φίλε μετέφερα εδώ το μήνυμα σου, για να πάρεις απάντηση από τους κατόχους της μικρής.

Σε γενικές γραμμές το ambilight αρέσει στους περισσότερους και όχι δεν ζαλίζει. Εμένα με αποσπάει και προτιμώ ένα απαλό λευκό φως πίσω από την TV, αλλά είμαι η μειοψηφία.

Απάντηση: Re: Philips Cineos 32PFL9603D/10:Η θεϊκή 32άρα!!!

Φίλε μετέφερα εδώ το μήνυμα σου, για να πάρεις απάντηση από τους κατόχους της μικρής.

Σε γενικές γραμμές το ambilight αρέσει στους περισσότερους και όχι δεν ζαλίζει. Εμένα με αποσπάει και προτιμώ ένα απαλό λευκό φως πίσω από την TV, αλλά είμαι η μειοψηφία.

Σε ευχαριστω για το ενδιαφερο σου

Να σε ζαλίζει, λίγο δύσκολο το κόβω. Ακόμα και στο "Δυναμικό" να το έχεις ρυθμισμένο το Ambilight, πάλι το φως ειναι τόσο απαλό που δεν υπάρχει περίπτωση να σε κουράσει. Τώρα όσο για αυτό που λέει ο Γιώργος, ότι του αποσπά την προσοχή, εμένα προσωπικά δεν μου συμβαίνει. Αντίθετα όταν βλέπω καμια μάπα ταινία, γυρνάω το βλέμμα μου από μόνος μου στο Ambilight να ξεχαστώ -bye-

Re: Απάντηση: Κριτικες τηλεορασεων LCD και Plasma.

Για σας και απο εμενα
ΚΑΙ αυτο το συστημα ''perfect pixel hd engine "τι διαφορα εχει απο το "pixels plus 3 hd "

Καλησπερα φιλε μου.Εγω εχω την 37pfl 9732 και ειμαι πολυ ευχαρηστιμενος με το ambilight αλλα υπαρχει μεγαλη διαφορα μεταξυ του ambilight 2 και ambilight 3.Kai αυτο φενεται ακομα και μεταξυ τησ δικιας μου που εχει δεξια αρηστερα και πανω και της 32pfl9603 εχει ο αδερφος μου που ειναι μονο δεξια αρηστερα.Αν θεσ να καταλαβεισ ambilight μονο ambilight 3 και πανω προτεινω γιατι το 2 ειναι απλως ενα φως πισω απο την τηλεοραση και τιποτε αλλο.
Οχι μονο δεν ζαλιζει αλλα εγω δεν μπορω πλεον χωρις αυτο αφου μου φαινεται απλωσ μια τρυπα.

Last edited:
Re: Απάντηση: Κριτικες τηλεορασεων LCD και Plasma.

Για σας και απο εμενα

O pixels plus 3 hd ειναι ο επεξεργασρης εικονας της προηγουμενης γενιας ο οποιος ακομα κανει πολυ καλα τη δουλεια του. Ο perfect pixel hd engine ειναι ο επεξεργαστης της εταιριας νεας γενιας που η philips φοραει στα κορυφαια μοντελα της σειρας 9χχχ με λιγες παραπανω εντολες ελεγχου. Την ιδια στιγμη τον παλιοτερο επεξεργαστη εικονας φοραει η σειρα 7χχχ. Παντα εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ο παλιοτερος επεξεργαστης δεν ειναι επισης κορυφαιος.
Oσο αφορα το ambilight εγω προσωπικα δεν μπορω πια χωρις αυτο. Πριν αποφασισεις δες ambilight spectra 3 και full ambilight surround της σειρας aurea. Εκει το ambilight δειχνει τα πραγματικα του δοντια οποτε θα αποφασισεις τι σου αρεσει πιο πολυ.
Σε καμμια περιπτωση δεν σε κουραζει αντιθετα κανει την θεαση πιο ξεκουραστη. Αυτη εξαλλου ηταν και η αρχικη ιδεα της εταιριας η οποια ουτως η αλλως ειχε παραδοση στο χωρο του φωτισμου!
Νικος

Last edited:

το καινουργιο μοντελο 32PFL9613D που κυκλοφορει 1 μηνα περιπου, εχει τα προβληματα του 9603?μηπως ξερει καποιος να μας ενημερωσει?