10 ημέρες αφού έστειλα email στο Ολλανδικό τμήμα, μου ήρθε η Ελληνικότατη απάντηση...
PHILIPS
Αγαπητέ κύριε ...,
Σας ευχαριστούµε για την επιστολή σας σχετικά µε το 42PFL9831D
Θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε οτι η τηλεόραση σας έχει ψηφιακό δέκτη ο οποίος αναγνωρίζει mpeg2, αλλά όχι mpeg4. Κατά συνέπεια είναι φυσιολογικό να μην έχετε τα ψηφιακά κανάλια της digea.
Για την ώρα δεν έχουμε στην διάθεση μας κάποια άλλη πληροφορία σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα.
Για περισσότερες πληροφορίες µην διστάσετε να επικοινωνήσετε εκ νέου µαζί µας...
Υποστήριξη ΜΗΔΕΝ λοιπόν, για το κορυφαίο της μοντέλο του 2006 για το οποίο είχα σκάσει ζεστά ζεστά 4000 ευρώ (αγοράστηκε από Γερμανία) τη στιγμή που εδώ την είχαν 5000 ευρώ...
Σε ευχαριστώ Philips, θα το έχω υπόψιν μου σε επόμενες αγορές αλλά χαίρομαι που ενημερώνω και τους υπόλοιπους υποψήφιους αγοραστές για την ποιότητα της υποστήριξής σας στα κορυφαία και πανάκριβα μοντέλα σας.
έχω την τηλεόραση 32PFL9632D. Έχει δοκιμάσει κανείς κάποια από τις διαθέσιμες ΝΕΟΤΙΟΝ κάρτες σε αυτή την τηλεόραση?
Ευχαριστα νεα και εγω.
Δοκιμασα τη νεα NP4+ στη Philips 42PFL9732D/10 και παιζει μια χαρα.
Γυρω στα 3-4" το πολυ για να αλλαξει απο καναλι σε καναλι (δηλαδη ελαχιστα πιο αργα απο τις κανονικες αλλαγες καναλιων).
Την αναγνωρισε με τη μια και ολα καλα !!! (την εβαλα με σβηστη την TV και στη συνεχεια την ανοιξα).
Το μονο που παρατηρησα ειναι καθε φορα που ανοιγω την TV, στην αρχη αργει λιγο παραπανω να πιασει το καναλι, επειτα μαυριζει η οθονη για 1-2" και βγαζει το μηνυμα "μη υποστηριζομενη μορφη video" και στη συνεχεια δειχνει κανονικα εικονα και δεν ξαναπαρουσιαζει αυτο το φαινομαινο οσο zapping και να κανω.
btw εχω περασμενο το τελευταιο firmware ( http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/d...=Link_Software )
Να τονισω οτι την παλιοτερη καρτα δεν την διαβαζε καν η Philips μου.
Ολα καλα τελικα. Με ενα απλο scan βρηκε 12 ψηφιακα καναλια. Με EPG στα ελληνικα τα παντα ολα. Η καθυστερηση στην αλλαγη των καναλιων ειναι πολυ μικρη.
Αρα εχουμε 2 στα 2 για PFL9732 με την NP4+.
Μήπως κάτι δεν κάνω σωστά;
Βάζεις την κάρτα στην 9732 στο slot.
Στο menu/features/common interface βλέπει την κάρτα ως pocket fta και βγάζει information που λέει τις παραμέτρους. Άρα, ξέρει πως υπάρχει η κάρτα τουλάχιστον.
Στο analog έχει manual tuning. Στο digital δεν έχει.
Έχει όμως installation update. Το κάνω και δεν βρίσκει κανένα κανάλι παραπάνω. Περιέργως πως, τα ψηφιακά ANT1, MEGA, ΣΚΑΙ κλπ δεν θα έπρεπε να τα βρει, με ήχο και χωρίς εικόνα;
Πάω στο signal test (το επόμενο μενού στο digital tuning) και αν βάλω κάπου περί το 690 σε συχνότητα, ακούω κανάλια, χωρίς Epg info και χωρίς εικόνα.
Έπρεπε να κάνω κάτι άλλο; Δεν γίνεται να φταίει μόνο η συγκεκριμένη τηλεόραση. Και η np4+ παίζει θάυμα στην 20άρα sony. :nounder:
Απλα δεν τα επαιζε.
Εφοσον την ειδε μεσα στο menu σαν FTA+ λογικα δεν εχεις προβλημα.
Εμενα η παλιοτερη καρτα δεν αναγνωριζοταν καθολου απο την TV."
Αν αυτό είναι η λύση, να κάνεις analog scan, να μην σας παιδεύω να γράφετε!!
Στην 42PFL9732D/10 δουλευει μια χαρα η NP4+ σε μενα και σε ενα φιλο απο δω.
Το ίδιο και σε μένα στην 47PFL9732D/10 στο τελευταίο firmware. Μια ερώτηση. Δεν βλέπω στο epg εβδομαδιαίο πρόγραμμα παρά μόνο "τώρα και επόμενο". Έχετε και εσείς το ίδιο πρόβλημα;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.