Σύμφωνα με των andrdive η μοντούλα NP4+ παίζει εμένα δεν μου τη φορτώνει πάντα δεν θέλω όμως να σε παραπληροφορήσω μήπως και η δική μου μοντούλα έχει κάποιο πρόβλημα . Θα παρακαλούσα των andrdive να μου απαντήσει εάν στην 9603D που την δοκίμασε την φόρτωσε μόνο μια φορά ή την έχει επάνω και παίζει.Καλησπερα και απο μένα παιδιά
Εχω μια 42pfl9703D.
Απο οτι διαβασα παραπανω ι μοντουλα ΝΡ4+ παιζει σε 47??
Να δοκιμάσω και την δικιά μου?
2200 Ευρω πριν 1,5 χρονο και χωρις MPEG 4 ???
ευχαριστώ
Σύμφωνα με των andrdive η μοντούλα NP4+ παίζει εμένα δεν μου τη φορτώνει πάντα δεν θέλω όμως να σε παραπληροφορήσω μήπως και η δική μου μοντούλα έχει κάποιο πρόβλημα . Θα παρακαλούσα των andrdive να μου απαντήσει εάν στην 9603D που την δοκίμασε την φόρτωσε μόνο μια φορά ή την έχει επάνω και παίζει.
Οκ το κουτί που είδα χτες έγραφε NP4+ αλλά τώρα με βάζεις σε σκέψεις θα δω τη γράφει επάνω και η μοντούλα.Καλημέρα, και στις δυο τηλεοράσεις που αναφέρω η μοντούλα είναι μόνιμα τοποθετημένη και λειτουργεί μια χαρά, και στις δυο βέβαια έχω περάσει το τελευταίο software update της Philips. Πάντως η απλή ΝΡ4 δεν δούλευε.
Τσεκάρετε να είναι η ΝΡ4+.
Καλημέρα, και στις δυο τηλεοράσεις που αναφέρω η μοντούλα είναι μόνιμα τοποθετημένη και λειτουργεί μια χαρά, και στις δυο βέβαια έχω περάσει το τελευταίο software update της Philips. Πάντως η απλή ΝΡ4 δεν δούλευε.
Τσεκάρετε να είναι η ΝΡ4+.
Εγώ θα έλεγα να κάνεις 2η ερώτηση όπου να αναφέρεις ξεκάθαρα ότι βάζεις την κάρτα της ΝΕΟΤΙΟΝ στην τηλεόραση και δεν την αναγνωρίζει καθόλου.
Και να ρωτάς γιατί τόσες τηλεοράσεις είναι συμβατές, αλλά η 9831 όχι.
Εμένα πάντως όταν ρώτησα για την 9731 δεν ήταν τόσο αρνητικοί, και μου απάντησαν ότι το εξετάζουν. Οπότε άφησαν ένα μικρό παράθυρο ανοιχτό...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.