philips new lcd 2008

Re: Απάντηση: Re: philips new lcd 2008

helloooo...για την PHILIPS μιλάτε, μέχρι τα χριστούγεννα θα βγάζει μοντέλα στην αγορά που θα κάνουν όλους να αναρρωτιούνται, γιατί τα βγάζει !!!

Μας κανεις λιγο κιμα το τελευταιο να το καταλαβουμε πιο καλα .
Ακουγετε σαν να λες οτι θα γεμισει τον τοπο η με σαβουρα..............η με πανακριβες υλοποιησεις που για τον κοινο θνητο θα εχουν απλως φιλολογικη σημασια .
Σοου γουιτς ουαν ? α or β ?

Εμενα πρωσοπικα παντος δεν μ ενδιαφερει καμμια απ τις 2 κουρτινες ,προτιμω το Zonk.

Last edited:
...στο μυαλό μου είσαι βρε! Αυτό ήθελα να περάσω, την αγωνία του έλληνα καταναλωτή για μια καλή PHILIPS όπως του έχουν μάθει απο τα γενοφάσκια του, και το μετέπειτα μπέρδεμα μεταξύ νουμέρων - μοντέλων που αντί να πηγαίνουν μερικες φορές μπροστά, πάνε προς τα πίσω!

Π.Χ.

Είχαμε 9732 -> 9632 -> 7762 -> 7642 -> 5522 -> 5322 -> και τέλος το δράμα που βλέπουμε τώρα 3312 !!!!

File mou to drama tis 3312 einai allo... ALLA o katanalwtis 8elei na pernei LCD kai tzampa. As min tin parei... H mipws nomizeis oti oloi to psaxnoun? Lepti nanai kai oti nanai.

O καταναλωτης ΠΑΝΤΑ ετσι ηταν και ετσι θα ναι μια ζωη.
Αλλωστε το λεει κι η λεξη καταναλωνει (σαβουριαζει δηλαδη ) δεν αγοραζει ( επιλεγει , κανει ερευνα αγορας , ρωταει και κανεναν διαβαζει ειδικο τυπο κ.λ.π. )
Ειναι μερικα πραγματα που δεν αλλαζουν νεβερ .
Που Χου .....Χριστουγεννα , αποκριες ,πασχα θα βλεπεις στην τιβι ρεπορταζ απ τη βαρβακειο και ολα θα ειναι βεβαια ακριβοτερα απο περυσι .
Και μεσα σ ολα θα βλεπεις για τα αμνοεριφια τις γαλοπουλες και τα μαλάκια με τα οστρακοειδη ............πως παιρνουν Ελληνικο το διαβατηριο:flipout::flipout:

Την αγορα αδεια ομως δεν θα την δεις ποτε -bye-

Re: Απάντηση: philips new lcd 2008

...στο μυαλό μου είσαι βρε! Αυτό ήθελα να περάσω, την αγωνία του έλληνα καταναλωτή για μια καλή PHILIPS όπως του έχουν μάθει απο τα γενοφάσκια του, και το μετέπειτα μπέρδεμα μεταξύ νουμέρων - μοντέλων που αντί να πηγαίνουν μερικες φορές μπροστά, πάνε προς τα πίσω!

Π.Χ.

Είχαμε 9732 -> 9632 -> 7762 -> 7642 -> 5522 -> 5322 -> και τέλος το δράμα που βλέπουμε τώρα 3312 !!!!

Εντάξει και η Sony όπου να ναι θα εξαντλήσει όλα τα σύμφωνα του λατινικού αλφαβήτου Χ, W, Z, V , D, S, T, P, B, U και ο μόνος άνθρωπος παγκοσμίως που ξέρει τις μεταξύ τους διαφορές είναι ο GEOGEOGEO :D

Όσο υπάρχουν απαίδευτοι καταναλωτές τόσο πιο πολύ θα μας παιδεύουν.

sta logia mou...ara ekei apef8inetai kati san tin 3312..
To 8ema einai veltio8ike i 9732 me tin nea seira?

Εχεις μονο αγγλικο πληκτρολογιο η γραφεις απο αλλου ?
Θελω 1.5 λεπτο να βγαλω στις 2 γραμμες το νοημα :flipout::flipout: αν και δεν κρυβω οτι ειμαι και λιγο του Αλτς ( χαιμερ ) αμα ομως δεν εισαι μαθημενος ειναι φακεν δυσκολο να βγαλεις νοημα .

Στο θεμα λοιπον......
Εχουμε χασει τη μπαλα με τα μοντελα με τα bugs και με τις βλαβες , πριν διαβαζα σε αναλογο θρεντ 1στα 4-5 PS3 παει για επιστροφη , οι νεες PX 80 το παιζουν συνδικαλιστριες της Δεη , αλλες ανοιγεις την κουτα και με το που την βαζεις στην πριζα αρχισει να σταζει απο το clouding , oi F ειναι μεν 100ΗΖ αλλα καλυτερα να τα εχεις στο Of , στη sony διαθετουν software για .......ανεμιστηρακια ,στη Sharp γυρισαν ολο το καραβι πισω με τις νεες Χ2Εκαι παει λεγοντας .

Στο θεμα λοιπον......
Εχουμε χασει τη μπαλα με τα μοντελα με τα bugs και με τις βλαβες , πριν διαβαζα σε αναλογο θρεντ 1στα 4-5 PS3 παει για επιστροφη , οι νεες PX 80 το παιζουν συνδικαλιστριες της Δεη , αλλες ανοιγεις την κουτα και με το που την βαζεις στην πριζα αρχισει να σταζει απο το clouding , oi F ειναι μεν 100ΗΖ αλλα καλυτερα να τα εχεις στο Of , στη sony διαθετουν software για .......ανεμιστηρακια ,στη Sharp γυρισαν ολο το καραβι πισω με τις νεες Χ2Εκαι παει λεγοντας .

Πες τα ρε smooth επιτελους...:a0210:

Μας έχουν κανει να πηγαινουμε μια εξω... μια μεσα...μια εξω... μια μεσα... και στο τελος να ΜΗΝ μπορουμε να ολοκληρώσουμε....

Και όταν τα καταφερνουμε να ερθουμε σε οργασμο και να αποφασισουμε για μια αγορά, μας λενε ότι βιαστηκαμε, ενω επρεπε να περιμενουμε κι αλλο, και μας κατηγορουν για προωρη εκσπερμάτωση ..... :flipout::flipout::flipout::flipout:

Last edited:
Οι τηλεοράσεις έχουν γίνει σαν τα hardware. Η εξέλλιξη είναι ραγδαία και δεν την προλαβαίνεις. Μέσα στα τελευταία 10 χρόνια περάσαμε απο τις CRT στις LCD και στο HD. Τα εργαστήρια έχουν πάρει φωτιά. Μιλούσα με τον κο.Βεντούρη της Philips. Οι διαδικασίες και το συνεχές "ψάξιμο" μέσα στα εργαστήρια είναι γεγονός. Από Βασίλισσα της CRT, η Philips βρέθηκε σε άγνωστα νερά. Αν κάποιος πιστεύει ότι οι νέες κυκλοφορίες είναι απλά θέμα Marketing και όχι πραγματικής έρευνας κάνει πολύ μεγάλο λάθος.Τα άλματα της Philips τα τελευταία 2 χρόνια την κρατάνε ακόμα ανάμεσα στους κύριους πρωταγωνιστές. Οι συμπαίκτες έχουν χρόνια εμπειρίας στις LCD (ΚΑΙ κατασκευαστές). Η σειρά 9, πέρισυ, τους έκανε να τρέχουν και, απ'ότι φαίνεται, το "τρέξιμό" τους θα συνεχιστεί και φέτος. Τώρα τα παραπονάκια για αυξομειούμενους κωδικούς και μικροθορύβους είναι ένα τίποτα μπροστά στην ποιότητα εικόνας που βλέπουμε στο σαλόνι μας....

Δυστηχως η ευτηχως εγω, φιλε ενατεσσεραδυο δεν μπορω να το καταπιω με τιποτα οτι :
θα δωσω 3 +μηνες δουλειας - ζωντας μονο με νερο και σε κατασταση νιρβανα για να μην ξοδευω ενεργεια - για να τα δωσω στη καθε philips και τελικα εκτος των αλλων να με υποχρεωνει να παντρευτω ενα διαρκες ΒΒζζζζζζ μεσα στο σπιτι μου.
Αυτο ειναι για μενα απο μια εταιρεια που θελει σεβετε τον εαυτο της πρωτα, ειναι σκηνοθετικο ατοπημα .
Δεν μπορω να δικαιολογησω σε μια ταινια υποψηφια για οσκαρ που πραγματευετε την ζωη στην αρχαια ρωμη να φορανε οι συγκλητικοι ρολοι και επειδη ειναι .......................Panerai να πρεπει να το δεχτω κιολας:flipout::flipout:

Πες τα ρε smooth επιτελους...:a0210:

Μας έχουν κανει να πηγαινουμε μια εξω... μια μεσα...μια εξω... μια μεσα... και στο τελος να ΜΗΝ μπορουμε να ολοκληρώσουμε....

Και όταν τα καταφερνουμε να ερθουμε σε οργασμο και να αποφασισουμε για μια αγορά, μας λενε ότι βιαστηκαμε, ενω επρεπε να περιμενουμε κι αλλο, και μας κατηγορουν για προωρη εκσπερμάτωση ..... :flipout::flipout::flipout::flipout:

Εσυ ειπαμε 8:1 σε εχουν οι Μπουκ και τωρα τελειωνει το δεκαημερο και θα βγαλουν καινουργια αποδοση:flipout::flipout:-bye-

Επιμένεις μετά τόσους μήνες για το διαρκές ζζζζζζζζζ.. Θα μου επιτρέψεις να αμφιβάλλω. Για 2 λόγους. Γιατί ξέρω πολύ καλά πόσο εύκολα θα στην άλλαζαν και επίσσης γιατί ξέρω πολλούς που είναι απόλυτα ευχαριστημένοι. Πιστεύω πως και στη συζήτηση για τα νέα μοντέλα του 2028 θα ξαναδιαβάσω για τα 3 χιλιάρικα και το ζζζζζζζζζζζζ.

Επιμένεις μετά τόσους μήνες για το διαρκές ζζζζζζζζζ.. Θα μου επιτρέψεις να αμφιβάλλω. Για 2 λόγους. Γιατί ξέρω πολύ καλά πόσο εύκολα θα στην άλλαζαν και επίσσης γιατί ξέρω πολλούς που είναι απόλυτα ευχαριστημένοι. Πιστεύω πως και στη συζήτηση για τα νέα μοντέλα του 2028 θα ξαναδιαβάσω για τα 3 χιλιάρικα και το ζζζζζζζζζζζζ.

Mπαααα τα ολογραματα δεν θα εχουν τροφοδοτικο .
Ωφειλω ομως να πω οτι εχει τα συν της σαν αντιπροσωπεια η μικρη ολανδεζα , πως λεμε sony ? καμμια σχεση απολυτως .:flipout::flipout: