Για θυμήσου πότε βγήκαν οι 9632/9732.
Μέσα 2007.
helloooo...για την PHILIPS μιλάτε, μέχρι τα χριστούγεννα θα βγάζει μοντέλα στην αγορά που θα κάνουν όλους να αναρρωτιούνται, γιατί τα βγάζει !!!
...στο μυαλό μου είσαι βρε! Αυτό ήθελα να περάσω, την αγωνία του έλληνα καταναλωτή για μια καλή PHILIPS όπως του έχουν μάθει απο τα γενοφάσκια του, και το μετέπειτα μπέρδεμα μεταξύ νουμέρων - μοντέλων που αντί να πηγαίνουν μερικες φορές μπροστά, πάνε προς τα πίσω!
Π.Χ.
Είχαμε 9732 -> 9632 -> 7762 -> 7642 -> 5522 -> 5322 -> και τέλος το δράμα που βλέπουμε τώρα 3312 !!!!
sta logia mou...ara ekei apef8inetai kati san tin 3312..
To 8ema einai veltio8ike i 9732 me tin nea seira?
Στο θεμα λοιπον......
Εχουμε χασει τη μπαλα με τα μοντελα με τα bugs και με τις βλαβες , πριν διαβαζα σε αναλογο θρεντ 1στα 4-5 PS3 παει για επιστροφη , οι νεες PX 80 το παιζουν συνδικαλιστριες της Δεη , αλλες ανοιγεις την κουτα και με το που την βαζεις στην πριζα αρχισει να σταζει απο το clouding , oi F ειναι μεν 100ΗΖ αλλα καλυτερα να τα εχεις στο Of , στη sony διαθετουν software για .......ανεμιστηρακια ,στη Sharp γυρισαν ολο το καραβι πισω με τις νεες Χ2Εκαι παει λεγοντας .
Πες τα ρε smooth επιτελους...:a0210:
Μας έχουν κανει να πηγαινουμε μια εξω... μια μεσα...μια εξω... μια μεσα... και στο τελος να ΜΗΝ μπορουμε να ολοκληρώσουμε....
Και όταν τα καταφερνουμε να ερθουμε σε οργασμο και να αποφασισουμε για μια αγορά, μας λενε ότι βιαστηκαμε, ενω επρεπε να περιμενουμε κι αλλο, και μας κατηγορουν για προωρη εκσπερμάτωση .....![]()
Επιμένεις μετά τόσους μήνες για το διαρκές ζζζζζζζζζ.. Θα μου επιτρέψεις να αμφιβάλλω. Για 2 λόγους. Γιατί ξέρω πολύ καλά πόσο εύκολα θα στην άλλαζαν και επίσσης γιατί ξέρω πολλούς που είναι απόλυτα ευχαριστημένοι. Πιστεύω πως και στη συζήτηση για τα νέα μοντέλα του 2028 θα ξαναδιαβάσω για τα 3 χιλιάρικα και το ζζζζζζζζζζζζ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.