ΜΑΝΟΣ εγω ειχα παρει την 9830.3500 ευρω.μετα απο 4-5 μηνεσ αρχισε να αναβοσβοινοι μονη τησ.πηρα το philips service μου ειπαν για αλλαγη.η νεα αρχισε να μου κανει τα ιδια μεσα σε 2 μηνεσ.για καλη μου τυχη βρηκα ενα πολυ καλο παιδι στο service που με βοηθησε.κρατησα την 9830 μεχρι που βγηκε η 9731 και μου την αλλαξαν.αλλα ναναι καλα η ΔΕΗ και ενω ειχα ups βλεπω μια μικρη γραμμη απο πανω μεχρι κατω και παλι ο φιλοσ μου εστειλε καινουργιο panel.
αυριο θα σασ πω κ'αλλα...........δικα μου.δεν τ'απα ολλα
τα επισημα χαρακτηριστικά σας έβαλα..απλά δεν μπορώ να περασω εδω το leaflet που είναι σε μορφή pdf...όποιος ξέρει ας με καθοδηγήσει...
Δεν περναει φιλαρακι...εχει password και δεν μπορω να το σπάσω.. Ειναι 686kbManage attachments> Upload File from your computer>Browse>Upload
Δεν περναει φιλαρακι...εχει password και δεν μπορω να το σπάσω.. Ειναι 686kb
αλλα ναναι καλα η ΔΕΗ και ενω ειχα ups βλεπω μια μικρη γραμμη απο πανω μεχρι κατω και παλι ο φιλοσ μου εστειλε καινουργιο panel.
Αυτό είναι ότι μπόρεσα να κάνω:Εαν δεν μπορείς, δεν πειράζει. Δεν μπορείς να δώσεις κάποιο link τουλάχιστον για το αρχείο? Το ίδιο είναι πιστεύω.![]()
και κατι ακόμη αν γνωρίζει κάποιος.
Η 9732 δεν δεχόταν 1080ρ στα 24.
μήπως στις τελευταίες 9732 ή με τα τελευταία firm-updates αυτό λύθηκε?
Αν το υποστηρίζει το blu ray player σου δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα (δεν το έχω ψάξει το συγκεκριμένο θέμα). Το μόνο πρόβλημα που βλέπω είναι σε ένα HTPC αν κάποιος με κάποιο πρόγραμμα ρυθμίσει το refresh rate στα 24Hz. Τουλάχιστον έτσι νομίζω.![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.