philips new lcd 2008

ΜΑΝΟΣ εγω ειχα παρει την 9830.3500 ευρω.μετα απο 4-5 μηνεσ αρχισε να αναβοσβοινοι μονη τησ.πηρα το philips service μου ειπαν για αλλαγη.η νεα αρχισε να μου κανει τα ιδια μεσα σε 2 μηνεσ.για καλη μου τυχη βρηκα ενα πολυ καλο παιδι στο service που με βοηθησε.κρατησα την 9830 μεχρι που βγηκε η 9731 και μου την αλλαξαν.αλλα ναναι καλα η ΔΕΗ και ενω ειχα ups βλεπω μια μικρη γραμμη απο πανω μεχρι κατω και παλι ο φιλοσ μου εστειλε καινουργιο panel.

Όπως προείπα τα top μοντέλα της Philips είναι overated και δεν κάνουν αυτό που λένε.
Ο μόνος λόγος για να δώσω τα 2000(???) ευρώ για την 9603, είναι η LCD να κάνει αυτά που λέει. Αλλιώς μάλλον θα αρκεστώ με κατώτερο μοντέλο της νέας γενιάς ή ακόμη και με την 7982! Δεν έχω όρεξη να πετάω τα λεφτά μου. Έτσι όπως πάει το έπιπλο της LCD θα είναι πιο ακριβό απ' την ίδια την LCD!!! ΕΛΕΟΣ.

ΜΑΝΟΣ εγω ειχα παρει την 9830.3500 ευρω.μετα απο 4-5 μηνεσ αρχισε να αναβοσβοινοι μονη τησ.πηρα το philips service μου ειπαν για αλλαγη.η νεα αρχισε να μου κανει τα ιδια μεσα σε 2 μηνεσ.για καλη μου τυχη βρηκα ενα πολυ καλο παιδι στο service που με βοηθησε.κρατησα την 9830 μεχρι που βγηκε η 9731 και μου την αλλαξαν.αλλα ναναι καλα η ΔΕΗ και ενω ειχα ups βλεπω μια μικρη γραμμη απο πανω μεχρι κατω και παλι ο φιλοσ μου εστειλε καινουργιο panel.

Οτι πιανεις .........μαλαμα να γινετε:flipout::flipout::flipout:
Ψαξε να βρεις αυτον που σου εδωσε αυτην την ευχη να φυγει η καταρα.......

τα επισημα χαρακτηριστικά σας έβαλα..απλά δεν μπορώ να περασω εδω το leaflet που είναι σε μορφή pdf...όποιος ξέρει ας με καθοδηγήσει...

τα επισημα χαρακτηριστικά σας έβαλα..απλά δεν μπορώ να περασω εδω το leaflet που είναι σε μορφή pdf...όποιος ξέρει ας με καθοδηγήσει...

Manage attachments> Upload File from your computer>Browse>Upload

Attachments

• step1.JPG
    step1.JPG
    18.8 KB · Views: 168
  • step2.JPG
    step2.JPG
    26.1 KB · Views: 176
Απάντηση: Re: philips new lcd 2008

Δεν περναει φιλαρακι...εχει password και δεν μπορω να το σπάσω.. Ειναι 686kb

Εαν δεν μπορείς, δεν πειράζει. Δεν μπορείς να δώσεις κάποιο link τουλάχιστον για το αρχείο? Το ίδιο είναι πιστεύω. -bye-

αλλα ναναι καλα η ΔΕΗ και ενω ειχα ups βλεπω μια μικρη γραμμη απο πανω μεχρι κατω και παλι ο φιλοσ μου εστειλε καινουργιο panel.

Η γραμμη οφειλεται σε ελλατωματικο πανελ και δεν εχει καμια σχεση με την ΔΕΗ.

Απλως εχουν βρει ολοι την καραμελα που ονομαζεται "ΔΕΗ" για να καλυπτουν τα προβληματα αξιοπιστιας και ποιοτητας κατασκευης.

και κατι ακόμη αν γνωρίζει κάποιος.
Η 9732 δεν δεχόταν 1080ρ στα 24.
μήπως στις τελευταίες 9732 ή με τα τελευταία firm-updates αυτό λύθηκε?

Ωπ-ωπ... είσαι σίγουρος για αυτό που γράφεις? Γιατί την έχω αλλά δεν την έχω δοκιμάσει σε 1080p/24 αλλά είμαι σίγουρος ότι θυμάμαι πως στα χαρακτηριστικά γράφει ότι το υποστηρίζει...
Μη με βάζεις σε διαδικασίες κρύου ιδρώτα άδικα...

Αν το υποστηρίζει το blu ray player σου δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα (δεν το έχω ψάξει το συγκεκριμένο θέμα). Το μόνο πρόβλημα που βλέπω είναι σε ένα HTPC αν κάποιος με κάποιο πρόγραμμα ρυθμίσει το refresh rate στα 24Hz. Τουλάχιστον έτσι νομίζω. ;)

Αν το υποστηρίζει το blu ray player σου δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα (δεν το έχω ψάξει το συγκεκριμένο θέμα). Το μόνο πρόβλημα που βλέπω είναι σε ένα HTPC αν κάποιος με κάποιο πρόγραμμα ρυθμίσει το refresh rate στα 24Hz. Τουλάχιστον έτσι νομίζω. ;)

Thanks, ησύχασα κάπως... (θα) το υποστηρίζει σίγουρα το blu ray που (θα) έχω (βλέπω αγορά προς το τέλος του χρόνου!!)