Philips PFL9704 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εννοείται ότι η τιμή δεν είναι απόδειξη για οτιδήποτε (ίσως ένδειξη είναι όμως), και δεν αμφισβητεί κανείς ότι η Ζ δεν παίζει καλά. Στα χαμηλά όμως όπου το clouding θα κάνει την εμφάνισή του και οι λάμπες δεν θα σβήνουν, η ποιότητα δεν θα είναι η αναμενόμενη.

Ενω στην 9704 η ποιοτητα ειναι η αναμενομενη?

Re: Απάντηση: Re: Philips PFL9704 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Με τι ρύθμιση aspect ειναι τραβηγμένες οι φωτό;

επειδη δεν ειμαι εξπερ (πλεον) στις μηχανες... δεν μπορω να σου απαντησω μιας και δεν ξερω τι εννοεις με το aspect
και πως να το δω στην OLYMPUS E-20p (αρκετων χρονων πισω) με τη βοηθεια σου ... ισως..

Με τι ρύθμιση aspect ειναι τραβηγμένες οι φωτό;

Αν διακρίνω καλά είναι στο αυτόματο, το οποίο αλλάζει ανάλογα με το προβαλλόμενο υλικό. Η πιο συχνή θέση που λαμβάνει είναι αυτό που ονομάζεται στην 9731 "υπερδιεύρυνση".
Γιατί; Κόβει πολύ στον κατακόρυφο άξονα;

Ενω στην 9704 η ποιοτητα ειναι η αναμενομενη?

Δεν ξέρω να σου πω, εξαρτάται τι αναμένει κανείς. Φαντάζομαι όμως clouding & φωτεινό μαύρο δεν υπάρχει. Τώρα αν εννοείς μειωμένο shadow detail, πες μια τηλεόραση που κυκλοφορεί κανονικά και το δείχνει ακέραιο, στο 100%. Εγώ δεν ξέρω κάποια...

Αν διακρίνω καλά είναι στο αυτόματο, το οποίο αλλάζει ανάλογα με το προβαλλόμενο υλικό. Η πιο συχνή θέση που λαμβάνει είναι αυτό που ονομάζεται στην 9731 "υπερδιεύρυνση".

ααα ναι το εχω στο "αυτοματο" σορρυ νομισα οτι μιλουσατε για τη φωτογραφικη μηχανη....:BDBDG54:

επειδη δεν ειμαι εξπερ (πλεον) στις μηχανες... δεν μπορω να σου απαντησω μιας και δεν ξερω τι εννοεις με το aspect
και πως να το δω στην OLYMPUS E-20p (αρκετων χρονων πισω) με τη βοηθεια σου ... ισως..

Μάλλον δεν σου έδωσα εγώ να καταλάβεις με τον τρόπο που το έγραψα τι εννοώ.Η ρύθμιση Aspect έχει να κάνει με την τηλεόραση και όχι με την φωτογραφική μηχανή.

Απαντάει ο Petasis παρακατω ισχύει αυτό που γράφει;

Το ερωτηματικό τι χρειαζόταν;

Απάντηση: Re: Philips PFL9704 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μπορεις να μου πεις μια ταινια που εχεις στο μυαλο σου και ποια σκηνη..? γιατι δεν μουρχεται καποια σκοτεινη σκηνη αυτη τη στιγμη
Θα ειναι καλυτερο να προσπαθησω να βρω την σκηνη που θελεις ωστε η συγκριση σου να ειναι καλυτερη.
Απο ταινια BLU-RAY η κανονικο DVD...? Μηπως ειναι προτιμοτερη μια σκοτεινη σκηνη απο ασπρομαυρη ταινια..?

Υπάρχει μήπως σε Bluray το Rise of the silver serfer η παρακάτω σκηνή είναι αρκετά δύσκολη

attachment.php

Υπάρχει μήπως σε Bluray το Rise of the silver serfer η παρακάτω σκηνή είναι αρκετά δύσκολη

attachment.php

Δεν νομιζω να το εχω δει στο seven που εχω στη γειτονια μου...
Αλλα και σε DVD δεν μου θυμιζει κατι.. αλλα θα το ψαξω... Ελληνικος τιτλος..αν υπαρχει στο seven ..?

Re: Απάντηση: Philips PFL9704 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Το ερωτηματικό τι χρειαζόταν;

Προσπάθησα να το δω από την δική σου οπτική... :flipout:
Εμένα προσωπικά μου αρέσει αυτό το aspect ratio. Είναι το ίδιο και με τις φωτογραφίες της 9731, που είχα βάλει στο παρελθόν...
(Νομίζω ότι δείχνει τους ανθρώπους λιγότερο κοντό-χοντρους...)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Philips PFL9704 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Προσπάθησα να το δω από την δική σου οπτική... :flipout:
Εμένα προσωπικά μου αρέσει αυτό το aspect ratio. Είναι το ίδιο και με τις φωτογραφίες της 9731, που είχα βάλει στο παρελθόν...
(Νομίζω ότι δείχνει τους ανθρώπους λιγότερο κοντό-χοντρους...)

Υπάρχει λύση για τους κοντόχοντρους Γιώργο επιλογή.....Aspect 4:3

Φαντάζομαι αφού δεν έχεις πρόβλημα και σου αρέσει να χάνεις πληροφορία,καθ´ύψος,
άλλο τόσο δεν θα σε πειράξει να χάνεις σε ίντσες,κατα μήκος......:flipout::flipout::flipout:

Δεν νομιζω να το εχω δει στο seven που εχω στη γειτονια μου...
Αλλα και σε DVD δεν μου θυμιζει κατι.. αλλα θα το ψαξω... Ελληνικος τιτλος..αν υπαρχει στο seven ..?

Είναι παλαιότερη ταινία, του 2007:
http://el.wikipedia.org/wiki/Fantastic_Four:_Rise_of_the_Silver_Surfer
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=16100

Ελληνικό τίτλο δεν θυμάμαι, 4 φανταστικοί;

Εναλλακτικά, προτείνω τις αρχικές σκηνές του τελευταίου χάρυ πόττερ, τις σκηνές με τα σύννεφα...
Αλλά γενικά οποιαδήποτε ταινία με κάποιο σκοτεινό πλάνο κάνει, π.χ. κάτι από batman...
Αλλά πρέπει να είναι από HD υλικό. DVD μάλλον δεν κάνει...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Philips PFL9704 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Υπάρχει λύση για τους κοντόχοντρους Γιώργο επιλογή.....Aspect 4:3

Φαντάζομαι αφού δεν έχεις πρόβλημα και σου αρέσει να χάνεις πληροφορία,καθ´ύψος,
άλλο τόσο δεν θα σε πειράξει να χάνεις σε ίντσες,κατα μήκος......:flipout::flipout::flipout:

Δεν είναι τόσο δραματικά τα πράγματα. Κόβει λίγο, αλλά χωράει και το σήμα του καναλιού, και τους υπότιτλους. Είναι πολύ καλύτερο από το 4:3... :a0210:
Χάνεις λίγο πάνω-κάτω, αλλά γεμίζει όλη την οθόνη και δεν τους βλέπεις τόσο κοντό-χοντρους...
Και φυσικά υπάρχει πάντα και η επιλογή 16:9, που θα δώσει ένα αποτέλεσμα σαν αυτό:

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=979545&postcount=124

Φιλε Yperion εισαι ελαφρα "μαλωμενος" με τη PHILIPS γενικά .. εε..?? :smile:
η κανω λαθος..?

Το καθε προιον πρεπει να κρινεται με βαση την τιμη του και αν προσφερει οσα υποσχεται... επειδη η Philips βγαζει τηλεορασεις πολυ ακριβοτερες απο αντιστοιχες του ανταγωνισμου θα επρεπε να εχει και αντιστοιχη εικονα...μην ξεχναμε οτι πχ. λιγο πανω απο οσο εχει μια 40PFL9704 ειχε πριν κανα χρονο η Pioneer LX5090...ανικειμενικα δεν υπαρχει συγκριση μεταξυ των δυο...

Δεν είναι τόσο δραματικά τα πράγματα. Κόβει λίγο, αλλά χωράει και το σήμα του καναλιού, και τους υπότιτλους. Είναι πολύ καλύτερο από το 4:3... :a0210:
Χάνεις λίγο πάνω-κάτω, αλλά γεμίζει όλη την οθόνη και δεν τους βλέπεις τόσο κοντό-χοντρους...
Και φυσικά υπάρχει πάντα και η επιλογή 16:9, που θα δώσει ένα αποτέλεσμα σαν αυτό:

Δηλαδή είναι καλύτερα μια μετάδοση ενός τηλεοπτικού σταθμού που εκπέμπει σε 4:3,
να την βλέπουμε με τον τρόπο που αναφέρεις,
αυτό μάλιστα μεταφράζεται και σε καλύτερο αποτέλεσμα.
Κάτι σαν Upscalling δηλαδη......:flipout::flipout::flipout:

....εννοείς από τα δύο κακά να διαλέξουμε το λιγότερο κακό.....:

Το καθε προιον πρεπει να κρινεται με βαση την τιμη του και αν προσφερει οσα υποσχεται... επειδη η Philips βγαζει τηλεορασεις πολυ ακριβοτερες απο αντιστοιχες του ανταγωνισμου θα επρεπε να εχει και αντιστοιχη εικονα...μην ξεχναμε οτι πχ. λιγο πανω απο οσο εχει μια 40PFL9704 ειχε πριν κανα χρονο η Pioneer LX5090...ανικειμενικα δεν υπαρχει συγκριση μεταξυ των δυο...

Μιλάς για τιμή μετά την ανακοίνωση τερματισμού της παραγωγής. Όσο δεν είχε τερματίσει, ήταν 1000 ευρώ ακριβότερη η κούρο...

Για να μην πω ότι είναι και λίγο μύθος η υψηλή τιμή. Η 9704 έχει περίπου την ίδια τιμή με την Β8000. Αν και τεχνολογικά είναι πιο σύνθετη...

Re: Απάντηση: Philips PFL9704 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δηλαδή είναι καλύτερα μια μετάδοση ενός τηλεοπτικού σταθμού που εκπέμπει σε 4:3,
να την βλέπουμε με τον τρόπο που αναφέρεις,
αυτό μάλιστα μεταφράζεται και σε καλύτερο αποτέλεσμα.
Κάτι σαν Upscalling δηλαδη......:flipout::flipout::flipout:

....εννοείς από τα δύο κακά να διαλέξουμε το λιγότερο κακό.....:

Γιώργο, βλέπεις τηλεοπτικό σε 4:3; :chinscratch:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Philips PFL9704 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχ

Δεν είναι 16:9 βρε, 'Πλήρης κάλυψη οθόνης' είναι ... :D

Α, οκ, σόρρυ. Για 16:9 μου φάνηκε. Το 16:9 πως είναι στις πανασόνικ;