Όλα αυτά βέβαια σαν προσωπική συνολική εκτίμηση και θεωρώντας ότι οι συγκριμένες κριτικές είναι σε πλήρη αντίθεση με τις αντίστοιχες των συστημάτων ήχου όπου, τα πράγματα παρουσιάζονται όπως πρέπει και δίνεται η δυνατότητα στον υποψήφιο αγοραστή να έχει μια αρκετά εμπεριστατωμένη εικόνα και να αποφασίσει σχεδόν άμεσα.
Παιδια έχω διαβάσει τόσα πολλά που έχω μπερδευτεί για αυτό και η ερώτηση μου θα είναι απλή.Αξίζει να σπρώξω χρημα για να πάρω την 46' PFL9705.Τα χαρακτηρηστικά της είναι πολύ καλά αλλά αξίζει τα λεφτά της.Το 3d της (αν και δεν καιγομαι τόσο πολυ) είναι τελικά καλό ή οχι??????
Μη ρωτας εμας,
Και για τα δυο που ρωτας πηγαινε σε ενα καταστημα και δες τη απο κοντα να παιζει απο τηλεοπτικο μεχρι βιντεακι HD αλλα και 3D.
Εσυ θα αποφασισεις με κριτη τα ματια σου και το προσωπικο σου γουστο.
Νικος
Πολλές φορές αυτό δεν είναι αρκετό μέσα σε ένα καταστημα με φωτισμό και φασαρία που δεν βοηθάει στο να συγκρίνεις εικόνα και ήχο.Πόσο μάλλον και όταν δεν παίζουν και τι ίδιο video όλκες οι τηλεοράσεις.Πιο πολλά πιστεύω θα καταλάβαινα άμα με συμβούλευε κάποιος ο οποίος την έχει αγοράσει και την ζει καθημερινά και βλέπει τα θετικά και τα αρνητικά της
Αν όλα πάνε καλά σύντομα θα έχουμε νέο firmware.
Από το forum της Philips:
Status 18-Feb-'11: New SW version 140.32 is now in beta testing phase.
This version addresses the following issues:
• Audio drop solution.![]()
• Zap time improvement.
• Macroblocks improvement.
• PIP available with DVB-S signals.
If no real problems arises from this beta test, we will release it soon.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.