Philips PFL9705 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Τι θέλεις να μάθεις για παράδειγμα για το motion plus της Samsung;
Ή για το IFC που μπορεί να σου πει ο Γιάννης.
Σε κάθε περίπτωση δεν έχω δει καμιά Sony ή Samsung lcd να έχει πρόβλημα στην κίνηση....(από τις καινούριες σχετικά).

Τι θέλω να δω; Μα φυσικά βιντεάκια από διαφημίσεις με κινούμενα γράμματα, διαφημίσεις μέσα σε πλαίσιο από εκπομπές, βιντεάκια με τεχνουργήματα κίνησης...
Γενικά πραγματικό υλικό που ζορίζει τους αλγορίθμους παρεμβολής.
Παρατηρήσεις σαν αυτές που λέω και εγώ για την 9705, την τάδε διαφήμιση δεν την χειρίζεται καλά, του τίτλους της τάδε εκπομπής, κλπ.
Τα αυτονόητα δηλαδή...

Άμα είναι να πλακώνεστε, :rifle: να μην ξαναρωτήσω τίποτε ;-)

:flipout::flipout::flipout:

Ε μα και εσύ, τόσες τηλεοράσεις υπάρχουν και θέλεις πληροφορίες για την συγκεκριμένη που είναι σε εμπόλεμη ζώνη -bye-

Προσωπικά θεωρώ τις Philips "ιδιαίτερες" (chic) ;) και η γνώμη μου είναι να προσπαθήσεις να την δεις κάτω από τις καλύτερες δυνατές συνθήκες και να αποφασίσεις μόνος σου.

H Philips πάντα θα είναι σε εμπόλεμη ζώνη. Είναι η αντιπολίτευση του κοινοβουλίου, που πάντα θα κατηγορείται από το κυβερνών κόμμα, μόλις ένα άπλυτο του βγει στην φόρα... :flipout:
Ο συμψηφισμός βοηθάει φαίνεται...

Οι σημειώσεις της έκδοσης 140.137:

Q55xx_0.140.37.0(Publication date: 2011-06-09)
• Solution for the 40PFL9705K/02 + all TV550 - OSD "videoformat not
supported",with WISI STB OR194.
• Solution for Finland Welho Cable network: no video decoded on mosaic
channels.
• Solution for 2nd language drops back to first language after some time.
• Solution for 32PFL7605H/60, 40PFL8605H/60, problem with letters in Net TV.
• Availability for Latvia about DVB-T full profile.

H Philips πάντα θα είναι σε εμπόλεμη ζώνη. Είναι η αντιπολίτευση του κοινοβουλίου, που πάντα θα κατηγορείται από το κυβερνών κόμμα, μόλις ένα άπλυτο του βγει στην φόρα... :flipout:
Ο συμψηφισμός βοηθάει φαίνεται...

Αν κρινω απο τις πωλησεις οχι αντιπολιτευση δεν ειναι αλλα ουτε στην βουλη δεν εισερχεται καθως δεν πιανει ουτε το 3%.-bye-

Προσωπικά θεωρώ τις Philips "ιδιαίτερες" (chic) ;)

Θα τα διορθωσουν ολα οι Κινεζοι συντομα.:BDGBGDB55:

Οι σημειώσεις της έκδοσης 140.137:

Q55xx_0.140.37.0(Publication date: 2011-06-09)
• Solution for the 40PFL9705K/02 + all TV550 - OSD "videoformat not
supported",with WISI STB OR194.
• Solution for Finland Welho Cable network: no video decoded on mosaic
channels.
• Solution for 2nd language drops back to first language after some time.
• Solution for 32PFL7605H/60, 40PFL8605H/60, problem with letters in Net TV.
• Availability for Latvia about DVB-T full profile.

THANX !!!!! :grinning-smiley-043

Βαση των μετρησεων της HX800 που απο περυσι ηταν καλυτερη της 9705.

H ΝΧ820 υποτειθεται οτι ειναι ακομη πιο βελτιωμενη.

Τι έγινε τελικά; Την έλιωσε η 820 την 9705; :ears:

Το review βγήκε: http://www.fullhd.gr/2008-03-14-21-37-34/in-depth-review/8676-sony-bravia-kdl-46hx820-review.html

Κάτι αντιθέσεις 900:1 βλέπω στην σκακιέρα, φωτεινότητα που τερματίζει στα 75 cd/m2, και ανύπαρκτο μαύρο on axis, με το σποτ dimming να λερώνει όλη την εικόνα, από πάνω μέχρι κάτω, και μάλιστα με μπλε αποχρώσεις (ελέω SPVA).
Μια φωτογραφία που το μαύρο να μην είναι φωτεινό, δεν βρήκα...

Yperion, τι λες; Να πετάξω την 9705 (γιατί τόσο κακή τηλεόραση τι να πιάσει; ), και να αγοράσω μια 820;

παιδια εγω προσωπικα επειδη τυχανει να δουλευω σε καταστημα ηλεκτρικων οχι στο τμημα του tv , αν και δεν γνωριζω λεπτομεριες αυτη που εκανε διαφορα σε σχεση με ολες τις υπολοιπες ηταν και ακομα πιστευω πως ειναι η 9705 και γιαυτο αλλωστε την πηρα... :firstprize: και μαλιστα ολοι οσοι ειναι στο τμημα ολοι εχουν να πουν τα καλυτερα !!! απλα ειναι λιγο καθυστεριμενοι στα μοντελα ...ειναι πολυ πισω στον ανταγωνισμο και χανουν την αγορα . Ωστοσο αν εξερεσεις τις samsung που ειναι μπροστα σχεδιαστικα και την lg που παραγει 100 νεα μοντελα τον μηνα ποιοτητος deep china ... h philips δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο τον ανταγωνισμο... θα λεγα το αντιθετο...

;;;;;;;; Η philips στα low end μοντέλα της έχει by far το χειρότερο value for money.Οι σειρές 5,6 προσφέρουν πολύ χειρότερη εικόνα από τα αντίστοιχα των samsung,sony.

Βγήκε νέο firmware !!!!!!

Έκδοση: 000.140.039.000, Ημερομηνία έκδοσης: 15.07.2011

Καλούνται όσοι θαρραλέοι καλοθελητές να τη δοκιμάσουν και να γράψουν και δω μια κουβέντα για νέα καλούδια ή κουσούρια (πχ. no κανάλια, EPG κλπ.).

ΤΗΑΝΧ
:grandpa:

Last edited:
Το έβαλα εγώ, και οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικές.
Θα κάνω περισσότερους ελέγχους κι θα σας πω...

Οι πρώτες εντυπώσεις:

1) Έφτιαξαν 1 μόνο λάθος στα μενού (το Προτιμήσεις είναι πλέον σωστό και όχι Προτιμήσειςe).

2) Τα sound drops από SPDIF συνεχίζουν να υπάρχουν.

3) Νομίζω έφτιαξαν το πρόβλημα με το μήνυμα ότι δεν υπάρχουν κανάλια όταν ανοίγει η τηλεόραση.

4) EPG για Ελλάδα, εξακολουθεί να μην υπάρχει.

Νέα πράγματα που μου άρεσαν:

1) Παρατηρώ μια βελτίωση στην παρεμβολή. Μπορεί να είναι και η ιδέα μου όμως. Δοκίμασα την εισαγωγή του tron (για το θέμα με τις κάθετες γραμμές) και μου φάνηκε καλό.

2) Η εφαρμογή των ρυθμίσεων εικόνας όταν ξεκινά η τηλεόραση γίνεται από την αρχή (στο λογότυπο της φίλιπς).

Οι πρώτες εντυπώσεις:

3) Νομίζω έφτιαξαν το πρόβλημα με το μήνυμα ότι δεν υπάρχουν κανάλια όταν ανοίγει η τηλεόραση.

Όταν λες "νομίζω", τι εννοείς ? Μπορεί και να μην το έφτιαξαν ??

Το προφανές εννοώ. 2 μέρες τώρα δεν έχω πάρει το μήνυμα....
Αυτό είναι ένδειξη, δεν είναι απόδειξη.
Οπότε νομίζω ότι το έφτιαξαν, μέχρι αποδείξεως του εναντίον...

Το προφανές εννοώ. 2 μέρες τώρα δεν έχω πάρει το μήνυμα....
Αυτό είναι ένδειξη, δεν είναι απόδειξη.
Οπότε νομίζω ότι το έφτιαξαν, μέχρι αποδείξεως του εναντίον...

OK. Κατανοητός. :a0210:

Οι σημείωσης έκδοσης κατά Philips:

http://www.supportforum.philips.com...ries-(2010-models)&p=9252&viewfull=1#post9252

Here are the Release notes of SW release .140.39.0:

- Lost of presets after toggling between ASTRA and HOT Bird (between 2LNBs).

- Picture disturbance on DVB-C channel 'Phoenix' (Germany region Zweibrucken).

- Lipsync on EXT, 'audio uitvoer delay' not working.

- When starting up, sometimes no picture.

- Russian translation errors in UI and Net TV.

- TV goes auto to standby after 2h startup in the morning (RiksTV Norwegian DVB-T network).

- TV does not react anymore on any RC key when starting from semi-Standby.

Πάντως νομίζω ότι είναι ένα από τα καλύτερα που έχουν βγάλει για την τηλεόραση (και χρονικά μπορεί να είναι και ένα από τα τελευταία...)