Philips PFL9705 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Τι να πει,μ' αυτά που έχει (έχουμε) διαβάσει,πιθανά να την
έχει βάλει Χρυσή Ευκαιρία για "σπρώξιμο"....... :flipout:
Άσχετo : Γιώργο ποιά η ελάχιστη (χωρίς ζαλάδα) απόσταση που
παρακολουθείς DIGEA στην 46αρα σου ??

Κανονικά για 1 sec, μετά η ομαλή κίνηση διακόπτεται για 0.2-0.3 sec και δείχνει με σπασίματα, και μετά πάλι ομαλή για 1 sec.

Μαλλον ζαλαδα απο οποιαδηποτε αποσταση.:flipout:

Η θέση θέασης είναι < 2 μ.

Γιάννη, για μια διαφήμιση είπαμε, δεν το κάνει συνέχεια. Μην την μπερδεύεις με την άλλη τηλεόραση... :flipout:

Re: Απάντηση: Philips PFL9705 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Τι να πει,μ' αυτά που έχει (έχουμε) διαβάσει,πιθανά να την
έχει βάλει Χρυσή Ευκαιρία για "σπρώξιμο"....... :flipout:

Γιατί να θέλω να την πουλήσω; Σαν τηλεόραση έχει τα θετικά της, και τα αρνητικά της. Αν την πούλαγα, ποια νομίζεις ότι θα μπορούσα να αγοράσω και να μείνω 100% ικανοποιημένος;

Γιατί να θέλω να την πουλήσω; Σαν τηλεόραση έχει τα θετικά της, και τα αρνητικά της. Αν την πούλαγα, ποια νομίζεις ότι θα μπορούσα να αγοράσω και να μείνω 100% ικανοποιημένος;

Καμια. Απλως πιστευω οτι υπαρχουν καλυτερες σε αρκετους τομεις.

Συνολικα ομως καμια τηλεοραση δεν ειναι τελεια.

Καμια. Απλως πιστευω οτι υπαρχουν καλυτερες σε αρκετους τομεις.

Συνολικα ομως καμια τηλεοραση δεν ειναι τελεια.

Μέσα έπεσες... :flipout:
Και εγώ νομίζω ότι καμία δεν θα με καλύψει 100%, όλες θέλουν (διαφορετικούς) συμβιβασμούς.

να ρωτησω κατι?

ταινιες παιζει ? ηχο εχουνε οι ταινιες ? υποτιλους ?

Ματρόσκες που δοκίμασα παίζει, αν έχουν DTS δεν υπάρχει ήχος, υπότιτλους δεν είδα να φορτώνει.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Philips PFL9705 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Άρα καλά έκανες,τελικά,που "follow your heart" :love:
Το ένστικτο σπάνια προδίδει.
Σχετικά με το deal τώρα,πιστεύεις ότι αξίζει αυτό του tsampas ??
Που υπερτερεί-και αν-το alea ??

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Philips PFL9705 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Το ένστικτο σπάνια προδίδει.

Μαλλον θα ελεγα οτι ειναι απο τις περιπτωσεις που προδωσε.

Αυτα τα περιεργα στην κινηση δεν τα κανουν ουτε πολυ φθηνοτερες τηλεορασεις.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Philips PFL9705 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μαλλον θα ελεγα οτι ειναι απο τις περιπτωσεις που προδωσε.

Αυτα τα περιεργα στην κινηση δεν τα κανουν ουτε πολυ φθηνοτερες τηλεορασεις.

Γιατί το λες αυτό; Η 9705 μπορεί να γίνει ισάξια (με τάσεις προς το καλύτερο) με όποια φθηνότερη τηλεόραση θες, κλείνοντας τα βελτιωτικά. Αν όμως έχεις μια φθηνή και θες τα βελτιωτικά, τι γίνεται; :flipout:

Αισθάνεσαι προδομένος από την 9705; :flipout:
Εγώ όχι, απλά θα ήθελα καλύτερη απόδοση σε κάποια σημεία...

Δεν ειναι ετσι οπως τα λες.

Με ολα τα βελτιωτικα στο φουλ βλεπω motion picture resolution κατω απο την U20. H oποια δεν εχει καν IFC μην ξεχνιομαστε.

Aκομη και το μαυρο πρακτικα δεν ξερω αν θα καταφερεις να το φερεις στα επιπεδα της U20.

Μιλαμε δηλαδη για υστερηση σε συγκριση με μια τηλεοραση πλασμα των 800 ευρω.

Αλλα και στις LCD πχ. Sony και Samsung 200 Ηz τα πανε καλυτερα στην κινηση.

Ματρόσκες που δοκίμασα παίζει, αν έχουν DTS δεν υπάρχει ήχος, υπότιτλους δεν είδα να φορτώνει.

καλα για το DTS να το δεχτω οτι δεν εχουνε την αδεια
αλλα για τους υποτιλους δεν εχουνε καμμια δικαιολογια ουτε η
philips ουτε η sony.

Δεν ειναι ετσι οπως τα λες.

Με ολα τα βελτιωτικα στο φουλ βλεπω motion picture resolution κατω απο την U20. H oποια δεν εχει καν IFC μην ξεχνιομαστε.

Ναι άλλα μην ξεχνάμε ότι η μέτρηση γίνεται στα 60 Hz interlaced. Αποδεδειγμένα και τα 50Hz και τα 24Hz έχουν θέμα στην γιου.

Αλλά είπαμε ότι δεν θα συγκρίνουμε το θέμα κίνηση στην σύγκριση, για να μην αδικήσουμε την U... Στις μετρήσεις με το συγκεκριμένο τέστ, η U τα πάει λίγο καλύτερα. Σε κανονική θέση η 9705 τα πάει πολύ καλύτερα. Απλά, και σε εκείνη ξεφεύγουν πράγματα...

Aκομη και το μαυρο πρακτικα δεν ξερω αν θα καταφερεις να το φερεις στα επιπεδα της U20.

Δεν ντρέπεσαι, να με πιέζεις να μετρήσω ANSI contrast στην U20;;;
Όλη την μέρα μετρήσεις θα κάνω, βαρέθηκα... :flipout:
Με το μάτι το μαύρο στις 2 τηλεοράσεις δεν συγκρίνεται. Οπτικά η 9705 έχει καλύτερο μαύρο. Αλλά σε κάποιες σκηνές θυσιάζεις την εικόνα για αυτό... :flipout:

Μιλαμε δηλαδη για υστερηση σε συγκριση με μια τηλεοραση πλασμα των 800 ευρω.

Αλλα και στις LCD πχ. Sony και Samsung 200 Ηz τα πανε καλυτερα στην κινηση.

Εγώ δεν μίλησα ποτέ για υστέρηση της 9705 σε σχέση με την U. Γιατί έχεις βγάλει αυτό το συμπέρασμα;

Μέτρηση ANSI contrast στην U20:

True cinema, default τιμές:

Μαύρο: 0.05 cd/m2
Λευκό: 77.2 cd/m2
Αντίθεση: 1544:1

Μέτρηση με την Αντίθεση τέρμα δεξιά (τιμή 60 από 36 που είναι το προκαθορισμένο):

Μαύρο: 0.07 cd/m2
Λευκό: 77.63 cd/m2
Αντίθεση: 1109:1

Επίσης, επιβεβαιώνω ότι η φίλιπς εξακολουθεί να υποστηρίζει pass-through DD/DTS από την SPDIF έξοδό της (τύπου Cinch), και όπως πάντα με την κατάλληλη καθυστέρηση για τον άψογο συγχρονισμό ήχου εικόνας για παλιούς ενισχυτές (όπως ο δικός μου). :flipout:

WD παλιό -> HDMI -> 9705 -> SPDIF -> παλιός ενισχυτής και καθάρισα...

Επίσης, εξακολουθεί να αναπαράγει DD από μόνη της, και εξακολουθεί να ΜΗΝ αναπαράγει DTS από μόνη της...
Η αναλογική έξοδο ήχου εξαφανίστηκε. Ευτυχώς βγάζει τον ήχο της τηλεόρασης στην SPDIF έξοδο... Αλλά δεν παύει να είναι ένα μείον...

Τελικά με αυτό το passthrough υπάρχει θέμα. Περνάει μόνο DD, όχι DTS... :frown:

Μέτρηση ANSI contrast στην U20:

True cinema, default τιμές:

Μαύρο: 0.05 cd/m2
Λευκό: 77.2 cd/m2
Αντίθεση: 1544:1

Μέτρηση με την Αντίθεση τέρμα δεξιά (τιμή 60 από 36 που είναι το προκαθορισμένο):

Μαύρο: 0.07 cd/m2
Λευκό: 77.63 cd/m2
Αντίθεση: 1109:1

Θυμίζω ξανά τις τιμές από μέτρηση on/off:

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=1305703#post1305703

Μέτρηση μαύρου/λευκού (σε παράθυρο):

Μαύρο: 0.024 cd/m2
Λευκό: 65.514 cd/m2
Άρα βγαίνει μια αντίθεση 2729.75:1...

Εγώ δεν μίλησα ποτέ για υστέρηση της 9705 σε σχέση με την U. Γιατί έχεις βγάλει αυτό το συμπέρασμα;

Μιλησε το motion picture resolution τεστ.:flipout:

ΥΓ. Κατι γινεται με τις ρυθμισεις στο ANSI της U , πολυ υψηλες τιμες για το μαυρο βλεπω.

Τελος παντων ευχαριστουμε Γιωργο σε εχουμε ζαλισει.:a0210:

Μιλησε το motion picture resolution τεστ.:flipout:

ΥΓ. Κατι γινεται με τις ρυθμισεις στο ANSI της U , πολυ υψηλες τιμες για το μαυρο βλεπω.

Τελος παντων ευχαριστουμε Γιωργο σε εχουμε ζαλισει.:a0210:

Γενικά στην U20 το μαύρο παίζει με το υπόλοιπο content που δείχνει. Όσο περισσότερο φως πρέπει να βγάλει, τόσο φωτίζει και το μαύρο.
Είναι το floating black που παρατηρούν οι κάτοχοι της φετινής σειράς...

Εμένα πάντως μου έκανε εντύπωση το να ανεβάζω την αντίθεση με την σκακιέρα στην οθόνη. Κάθε κλικ που ανέβαζα την αντίθεση έβλεπα μια στιγμιαία αύξηση της στάθμης του λευκού, και μετά αμέσως "ξεφούσκωνε" και μειωνόταν. Φαντάζομαι επεμβαίνει το APL...

Πάντως το να βγάζουμε συμπέρασμα από ένα μόνο τεστ δεν είναι δόκιμο. :a0210:

Το πραγματικό τεστ πάντως το έκανα σήμερα που είδα το robin hood. Στο μεγαλύτερο κομμάτι του έργου η εικόνα ήταν πάρα πολύ καλή, αλλά είχε και 2-3 σημεία που η εικόνα εξαφανίστηκε (πολύ σκοτεινή), και αρκετά σημεία που μια ζώνη ξεχώριζε, ενώ δεν το περίμενες (π.χ. ανάμεσα σε φυλλωσιές δέντρων). Όμως σε όλη την ταινία το μαύρο νομίζω ήταν καλύτερο από το αν έβλεπα την ταινία στην U.

Επίσης, δεν είχα πρόβλημα με τα 24p Της 9705. Μια χαρά μου φάνηκαν (αν και δεν ξέρουμε τι κάνει για να τα δείξει...)

Μίλησα σήμερα με το live chat της φίλιπς, για το εβδομαδιαίο EPG και το DTS passthrough. Μου έδωσαν ένα τηλέφωνο στην Ελλάδα, όπου πήρα.
Για το EPG το ξέρουν, το έχουν ζητήσει και από ότι έχω καταλάβει δεν κάνουν τίποτα. Μάλιστα, πολύ ωραία. Λέει ότι "επισήμως" δεν έχει ξεκινήσει το DVB-T...
Και άλλα τέτοια ΦΑΙΔΡΑ...
Για το DTS δεν το έχουν ακούσει σαν πρόβλημα, θα το κοιτάξουν... Σωθήκαμε... :flipout:

Μάλλον οι κάτοχοι πρέπει να αρχίσουμε να στέλνουμε mails στην φίλιπς, γιατί δεν βλέπω να τα φτιάχνουν...

γυρισα απο διακοπες και η τηλεοραση ειναι απο πεμπτη στη μεταφορικη!πρεπει να ληξει η απεργεια για να ερθει!petasis μπορεις να γραψεις τα νουμερα των ρυθμισεων που εχεις βαλει στη δικια σου για να μην καθυστερησουμε και αλλο?