Philips PFL9705 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Κι εγώ τα ίδια!!! η τηλεόραση είναι στην μεταφορική και περιμένει να λήξει η απεργία!!!
Φίλε petasis σε παρακαλώ αν δεν σου είναι κόπος θα μπορούσες να μας
προτείνεις κάποιες ρυθμίσεις για την 9705 σαν ποιό έμπειρος που είσαι?
Αυτή την στιγμή έχω την Philips 37PF9731D και περιμένω πως και πως
την 46PFL9705H.
Να'σαι πάντα καλά και ευχαριστούμε για τις χρήσιμες πληροφορίες που μας δίνεις. Spiros.

Last edited by a moderator:
Δεν θεωρώ τον εαυτό μου "ειδικό", και διστάζω να δώσω ρυθμίσεις που δεν βασίζονται σε κάποια μέτρηση. Το πως βλέπω εγώ είναι καθαρά υποκειμενικό, οπότε ότι γράψω σε αυτή την απάντηση δεν πρέπει με τίποτα να θεωρηθεί "ιδανική ρύθμιση".

Σε τηλεοπτικό:

Εγώ βλέπω με τις παρακάτω ρυθμίσεις:

Έξυπνη εικόνα: Φυσική
Αντίθεση: 70 (δεν μπορώ την πολύ φωτεινή εικόνα)
Φωτεινότητα: 42 (μου αρέσει να τσιμπάω την φωτεινότητα προς τα κάτω :flipout:)
Χρώμα: 59 (άφησα το προκαθορισμένο - θα μπορούσε να πάει και χαμηλότερα, όχι όμως κάτω από 50...)
Ευκρίνεια: 3
Μείωση θορύβου: Κλειστό
Απόχρωση: Συνήθης
Συνήθης Χρωματισμός: Κόκκινο 123, πράσινο 108, Μπλε 80. Αυτά προέκυψαν με μέτρηση στην δική μου τηλεόραση. Είναι πολύ κοντά στις προκαθορισμένες τιμές του "Θερμό".
Μέσα στο Perfect Pixel HD:
Digital Natural Motion: Μέγιστο
400Hz Clear LCD: Ανοιχτό
Super ανάλυση: Ανοιχτό
Τέλεια αντίθεση: Κλειστό
Δυναμικός οπίσθιος φωτισμός: Βέλτιστη εικόνα
Mpeg μείωση τεχνουργημάτων: Ελάχιστο
Βελτίωση χρώματος: Κλειστό
Gamma: 1
Λειτουργία PC: Κλειστό
Φωτοαισθητήρας: Ανοιχτό
Φορμά εικόνας: Αυτόματη κάλυψη της οθόνης
Άκρα οθόνης: 10

Ταινίες βλέπω από PC, το οποίο το έχω σαν bluray player.
Χρησιμοποιώ τις προκαθορισμένες τιμές του "Σινεμά", εκτός από τον φωτοαισθητήρα που τον έχω ανοικτό, και απόχρωση "Συνήθης" για να χρησιμοποιεί τον "Συνήθη χρωματισμό" για θερμοκρασία λευκού που μέτρησα.

Γενικά θα έλεγα ότι τα προκαθορισμένα που έχει στην έξυπνη εικόνα είναι πολύ καλά, και η τηλεόραση θέλει ελάχιστες παρεμβάσεις σε αυτά.
Αν κάτι ενοχλεί στην εικόνα, πρώτη κίνηση (δική μου) είναι να ρίξω την φωτεινότητα κάτω από 50. Έχει εκπομπές (ειδικά του σταρ και μερικά ζωνανά του άλφα) όπου έπιασα τον εαυτό μου να του αρέσει ακόμα και 35 (!) η φωτεινότητα.

Δεν ειναι ετσι οπως τα λες.

Με ολα τα βελτιωτικα στο φουλ βλεπω motion picture resolution κατω απο την U20. H oποια δεν εχει καν IFC μην ξεχνιομαστε.

Aκομη και το μαυρο πρακτικα δεν ξερω αν θα καταφερεις να το φερεις στα επιπεδα της U20.

Μιλαμε δηλαδη για υστερηση σε συγκριση με μια τηλεοραση πλασμα των 800 ευρω.

Αλλα και στις LCD πχ. Sony και Samsung 200 Ηz τα πανε καλυτερα στην κινηση.
Δε γνωρίζω για τις sony, αλλά στη samsung 200 hz ( ue46c8000 ) σε βεβαιώνω οτι δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα. Λειτουργεί τόσο καλά όσο δε φαντάζεσαι!
icon12.gif

Δεν θεωρώ τον εαυτό μου "ειδικό", και διστάζω να δώσω ρυθμίσεις που δεν βασίζονται σε κάποια μέτρηση. Το πως βλέπω εγώ είναι καθαρά υποκειμενικό, οπότε ότι γράψω σε αυτή την απάντηση δεν πρέπει με τίποτα να θεωρηθεί "ιδανική ρύθμιση".

Σε τηλεοπτικό:

Χρώμα: 59 (άφησα το προκαθορισμένο - θα μπορούσε να πάει και χαμηλότερα, όχι όμως κάτω από 50...)
Συνήθης Χρωματισμός: Κόκκινο 123, πράσινο 108, Μπλε 80. Αυτά προέκυψαν με μέτρηση στην δική μου τηλεόραση. Είναι πολύ κοντά στις προκαθορισμένες τιμές του "Θερμό".

Χρησιμοποιώ τις προκαθορισμένες τιμές του "Σινεμά", εκτός από τον φωτοαισθητήρα που τον έχω ανοικτό, και απόχρωση "Συνήθης" για να χρησιμοποιεί τον "Συνήθη χρωματισμό" για θερμοκρασία λευκού που μέτρησα.

Γενικά θα έλεγα ότι τα προκαθορισμένα που έχει στην έξυπνη εικόνα είναι πολύ καλά, και η τηλεόραση θέλει ελάχιστες παρεμβάσεις σε αυτά.
Αν κάτι ενοχλεί στην εικόνα, πρώτη κίνηση (δική μου) είναι να ρίξω την φωτεινότητα κάτω από 50. Έχει εκπομπές (ειδικά του σταρ και μερικά ζωνανά του άλφα) όπου έπιασα τον εαυτό μου να του αρέσει ακόμα και 35 (!) η φωτεινότητα.

ευχαριστώ φίλε petasis. όταν με το καλό μου έρθει η 9705 θα επανέλθω να σου πω εντυπώσεις. όταν λες ταινίες βλέπεις από το pc εννοείς με multimedia hard disc? εγώ έχω το Popcornhour C-200 με απίστευτες δυνατότητες και από αυτό βλέπω ταινίες. φυσικά περιμένω την 9705 για
να βάλω τις ρυθμίσεις του στο max(λέω για 1080p 60hz)
για 1080p ταινίες τι ρυθμίσεις πρέπει να έχω?
αυτές που είπες?
(Χρησιμοποιώ τις προκαθορισμένες τιμές του "Σινεμά", εκτός από τον φωτοαισθητήρα που τον έχω ανοικτό, και απόχρωση "Συνήθης" για να χρησιμοποιεί τον "Συνήθη χρωματισμό" για θερμοκρασία λευκού που μέτρησα.)
ή άλλες?
συγνώμη αν σε ζαλίζω. να'σαι καλά φίλε μου. ευχαριστώ. Spiros.

Σε τηλεοπτικό:

Ευχαριστω πολυ!!ελπιζω να ερθει και η δικη μου για να τις βγαλω τα ματια!!!!

Εγώ λέω να την παραλάβεις πρώτα, να δεις τα μενού, και αν δεν σου λυθεί η απορία, ξαναρωτάς.
Για τις ταινίες HD δίνουμε σήμα 1080p/24Hz.
Για DVD στα 50Hz.

Εγώ λέω να την παραλάβεις πρώτα, να δεις τα μενού, και αν δεν σου λυθεί η απορία, ξαναρωτάς.
Για τις ταινίες HD δίνουμε σήμα 1080p/24Hz.
Για DVD στα 50Hz.

οκ φίλε μου, σ'ευχαριστώ πολύ!!! θα επανέλθω όταν παραλάβω την 9705.
ελπίζω σύντομα!!!

Φίλε djstx2003,την 46αρα παράγγειλες ?
Αν θέλεις,επίσης,μας λές από που την πήρες και πόσο.
Με το καλό να παραλάβεις.

από μαγαζί από επαρχία την παίρνω φίλε μου. ναι, την 46PFL9705 περιμένω.
λογικά αυτοί μέσα από την εταιρία την παράγγειλαν. 2400 μετρητοίς με κάποια
παζάρια που τους έκανα. ελπίζω να την παίρνω σε καλή τιμή.
εσείς που έχετε πάρει σε τι τιμή την πήρατε?

"Ουγγαρεζα" ειναι απο οτι βλεπω.

Αραγε οι Ουγγροι βγαζουν καλους πυκνωτες?:p

Και η δικιά μου. Assembled. Η 9731 πάντως ήταν Γαλλίας, και τόσα χρόνια παίζει ακόμα...
Πάντως αν είναι να χαλάσει, ας το κάνει πριν τελειώσει η εγγύηση... :flipout: :flipout:

Είμαι περίεργος να έβλεπα,αν σε ένα υποθετικό συγκριτικό τεστ μιας "made in Holland" 9705 και μιας αντίστοιχης "made in Hungary", θα υπήρχαν τα προβλήματα με το EPG-DTS passthrough στο Ολλανδικό μοντέλο...:huh2::huh2:

Re: Απάντηση: Philips PFL9705 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Είμαι περίεργος να έβλεπα,αν σε ένα υποθετικό συγκριτικό τεστ μιας "made in Holland" 9705 και μιας αντίστοιχης "made in Hungary", θα υπήρχαν τα προβλήματα με το EPG-DTS passthrough στο Ολλανδικό μοντέλο...:huh2::huh2:

Λες να βάζουν δικό τους Software οι Ουγγαρέζοι; :flipout:

Από τρία DVD-Player της Philips που έχουν περάσει από τα χέρια μου, πάντως, το Ουγγαρέζικο αποδείχθηκε το πιο ανθεκτικό, έπειτα το Κινέζικο, ενώ το Βέλγικο, χάλασε πρώτο... :p

Από τρία DVD-Player της Philips που έχουν περάσει από τα χέρια μου, πάντως, το Ουγγαρέζικο αποδείχθηκε το πιο ανθεκτικό, έπειτα το Κινέζικο, ενώ το Βέλγικο, χάλασε πρώτο... :p

Tελικα χαλασαν και τα τρια ως συνηθως με τα DVD Philips?:p

To EPG σε πολλές χώρες δουλεύει. Στην Ελλάδα δεν δουλεύει, γιατί το έχουν κλειδωμένο επίτηδες. Η αναφορά του Νίκου ότι στην σίνεμα αρχικά έπαιζε, και μετά από αναβάθμιση λογισμικού έπαψε να λειτουργεί, κάτι σημαίνει...

Για το DTS passthrough, είναι απλά απαράδεκτοι! Η 9731 (του 2006) το έχει.