Δε γνωρίζω για τις sony, αλλά στη samsung 200 hz ( ue46c8000 ) σε βεβαιώνω οτι δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα. Λειτουργεί τόσο καλά όσο δε φαντάζεσαι!Δεν ειναι ετσι οπως τα λες.
Με ολα τα βελτιωτικα στο φουλ βλεπω motion picture resolution κατω απο την U20. H oποια δεν εχει καν IFC μην ξεχνιομαστε.
Aκομη και το μαυρο πρακτικα δεν ξερω αν θα καταφερεις να το φερεις στα επιπεδα της U20.
Μιλαμε δηλαδη για υστερηση σε συγκριση με μια τηλεοραση πλασμα των 800 ευρω.
Αλλα και στις LCD πχ. Sony και Samsung 200 Ηz τα πανε καλυτερα στην κινηση.
Δεν θεωρώ τον εαυτό μου "ειδικό", και διστάζω να δώσω ρυθμίσεις που δεν βασίζονται σε κάποια μέτρηση. Το πως βλέπω εγώ είναι καθαρά υποκειμενικό, οπότε ότι γράψω σε αυτή την απάντηση δεν πρέπει με τίποτα να θεωρηθεί "ιδανική ρύθμιση".
Σε τηλεοπτικό:
Εγώ βλέπω με τις παρακάτω ρυθμίσεις:
Έξυπνη εικόνα: Φυσική
Αντίθεση: 70 (δεν μπορώ την πολύ φωτεινή εικόνα)
Φωτεινότητα: 42 (μου αρέσει να τσιμπάω την φωτεινότητα προς τα κάτω)
Χρώμα: 59 (άφησα το προκαθορισμένο - θα μπορούσε να πάει και χαμηλότερα, όχι όμως κάτω από 50...)
Ευκρίνεια: 3
Μείωση θορύβου: Κλειστό
Απόχρωση: Συνήθης
Συνήθης Χρωματισμός: Κόκκινο 123, πράσινο 108, Μπλε 80. Αυτά προέκυψαν με μέτρηση στην δική μου τηλεόραση. Είναι πολύ κοντά στις προκαθορισμένες τιμές του "Θερμό".
Μέσα στο Perfect Pixel HD:
Digital Natural Motion: Μέγιστο
400Hz Clear LCD: Ανοιχτό
Super ανάλυση: Ανοιχτό
Τέλεια αντίθεση: Κλειστό
Δυναμικός οπίσθιος φωτισμός: Βέλτιστη εικόνα
Mpeg μείωση τεχνουργημάτων: Ελάχιστο
Βελτίωση χρώματος: Κλειστό
Gamma: 1
Λειτουργία PC: Κλειστό
Φωτοαισθητήρας: Ανοιχτό
Φορμά εικόνας: Αυτόματη κάλυψη της οθόνης
Άκρα οθόνης: 10
Ταινίες βλέπω από PC, το οποίο το έχω σαν bluray player.
Χρησιμοποιώ τις προκαθορισμένες τιμές του "Σινεμά", εκτός από τον φωτοαισθητήρα που τον έχω ανοικτό, και απόχρωση "Συνήθης" για να χρησιμοποιεί τον "Συνήθη χρωματισμό" για θερμοκρασία λευκού που μέτρησα.
Γενικά θα έλεγα ότι τα προκαθορισμένα που έχει στην έξυπνη εικόνα είναι πολύ καλά, και η τηλεόραση θέλει ελάχιστες παρεμβάσεις σε αυτά.
Αν κάτι ενοχλεί στην εικόνα, πρώτη κίνηση (δική μου) είναι να ρίξω την φωτεινότητα κάτω από 50. Έχει εκπομπές (ειδικά του σταρ και μερικά ζωνανά του άλφα) όπου έπιασα τον εαυτό μου να του αρέσει ακόμα και 35 (!) η φωτεινότητα.
Ευχαριστω πολυ!!ελπιζω να ερθει και η δικη μου για να τις βγαλω τα ματια!!!!Δεν θεωρώ τον εαυτό μου "ειδικό", και διστάζω να δώσω ρυθμίσεις που δεν βασίζονται σε κάποια μέτρηση. Το πως βλέπω εγώ είναι καθαρά υποκειμενικό, οπότε ότι γράψω σε αυτή την απάντηση δεν πρέπει με τίποτα να θεωρηθεί "ιδανική ρύθμιση".
Σε τηλεοπτικό:
Εγώ βλέπω με τις παρακάτω ρυθμίσεις:
Έξυπνη εικόνα: Φυσική
Αντίθεση: 70 (δεν μπορώ την πολύ φωτεινή εικόνα)
Φωτεινότητα: 42 (μου αρέσει να τσιμπάω την φωτεινότητα προς τα κάτω)
Χρώμα: 59 (άφησα το προκαθορισμένο - θα μπορούσε να πάει και χαμηλότερα, όχι όμως κάτω από 50...)
Ευκρίνεια: 3
Μείωση θορύβου: Κλειστό
Απόχρωση: Συνήθης
Συνήθης Χρωματισμός: Κόκκινο 123, πράσινο 108, Μπλε 80. Αυτά προέκυψαν με μέτρηση στην δική μου τηλεόραση. Είναι πολύ κοντά στις προκαθορισμένες τιμές του "Θερμό".
Μέσα στο Perfect Pixel HD:
Digital Natural Motion: Μέγιστο
400Hz Clear LCD: Ανοιχτό
Super ανάλυση: Ανοιχτό
Τέλεια αντίθεση: Κλειστό
Δυναμικός οπίσθιος φωτισμός: Βέλτιστη εικόνα
Mpeg μείωση τεχνουργημάτων: Ελάχιστο
Βελτίωση χρώματος: Κλειστό
Gamma: 1
Λειτουργία PC: Κλειστό
Φωτοαισθητήρας: Ανοιχτό
Φορμά εικόνας: Αυτόματη κάλυψη της οθόνης
Άκρα οθόνης: 10
Ταινίες βλέπω από PC, το οποίο το έχω σαν bluray player.
Χρησιμοποιώ τις προκαθορισμένες τιμές του "Σινεμά", εκτός από τον φωτοαισθητήρα που τον έχω ανοικτό, και απόχρωση "Συνήθης" για να χρησιμοποιεί τον "Συνήθη χρωματισμό" για θερμοκρασία λευκού που μέτρησα.
Γενικά θα έλεγα ότι τα προκαθορισμένα που έχει στην έξυπνη εικόνα είναι πολύ καλά, και η τηλεόραση θέλει ελάχιστες παρεμβάσεις σε αυτά.
Αν κάτι ενοχλεί στην εικόνα, πρώτη κίνηση (δική μου) είναι να ρίξω την φωτεινότητα κάτω από 50. Έχει εκπομπές (ειδικά του σταρ και μερικά ζωνανά του άλφα) όπου έπιασα τον εαυτό μου να του αρέσει ακόμα και 35 (!) η φωτεινότητα.
Εγώ λέω να την παραλάβεις πρώτα, να δεις τα μενού, και αν δεν σου λυθεί η απορία, ξαναρωτάς.
Για τις ταινίες HD δίνουμε σήμα 1080p/24Hz.
Για DVD στα 50Hz.
"Ουγγαρεζα" ειναι απο οτι βλεπω.
Αραγε οι Ουγγροι βγαζουν καλους πυκνωτες?![]()
Είμαι περίεργος να έβλεπα,αν σε ένα υποθετικό συγκριτικό τεστ μιας "made in Holland" 9705 και μιας αντίστοιχης "made in Hungary", θα υπήρχαν τα προβλήματα με το EPG-DTS passthrough στο Ολλανδικό μοντέλο...:huh2::huh2:
Από τρία DVD-Player της Philips που έχουν περάσει από τα χέρια μου, πάντως, το Ουγγαρέζικο αποδείχθηκε το πιο ανθεκτικό, έπειτα το Κινέζικο, ενώ το Βέλγικο, χάλασε πρώτο...![]()
Είμαι περίεργος να έβλεπα,αν σε ένα υποθετικό συγκριτικό τεστ μιας "made in Holland" 9705 και μιας αντίστοιχης "made in Hungary", θα υπήρχαν τα προβλήματα με το EPG-DTS passthrough στο Ολλανδικό μοντέλο...:huh2::huh2:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.